Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10134
 • 164-07835
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
526,90 kr * 583,90 kr * (9,76% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Publisher 2019 är det mångsidiga och kraftfulla programmet från Microsoft för professionell desktop publishing. Inte bara företag utan även privata användare som elever och studenter kan använda programvaran för att skapa övertygande publikationer av alla slag - från bildredigering och layout till skapande av utskrivbara mallar. Förutom en omfattande katalog med mallar för flygblad, broschyrer och mer omfattande kataloger, finns många verktyg och effekter tillgängliga för att utforma och ytterligare redigera dem enligt individuella idéer. Tack vare det intuitiva och användarvänliga användargränssnittet och en tydlig disposition av verktygen kan även oerfarna användare och nybörjare snabbt komma igång med Publisher 2019 och skapa tryckta medier som också uppfyller höga krav, men också bara logotyper, ikoner och andra bildelement.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT PUBLISHER 2019"

Microsoft Publisher 2019 - det enda programmet i köpversionen

Publisher 2019 är Microsofts mångsidiga och kraftfulla program för professionell desktop-publicering. Inte bara företag utan även privata användare, t.ex. elever och studenter, kan använda programmet för att skapa övertygande publikationer av alla slag - från bildredigering och layout till skapande av utskrivbara mallar. Förutom en omfattande katalog med mallar för flygblad, broschyrer och mer omfattande kataloger finns det många verktyg och effekter för att designa och redigera dem enligt individuella idéer. Tack vare det intuitiva och användarvänliga gränssnittet och den tydliga indelningen av verktygen kan även oerfarna och nybörjare snabbt komma igång med Publisher 2019 och skapa trycksaker som uppfyller höga krav, men även logotyper, ikoner och andra bildelement.

Precis som i de andra Office -programmen i 2019 års version kan bandets utseende anpassas till dina egna behov och ger därmed mycket klarhet. MS Publisher 2019 är därför rätt partner för att genomföra dina kreativa idéer på ett övertygande och skickligt sätt.

Hög kompatibilitet med olika format och program

Layoutprogrammet tillåter naturligtvis användning av vanliga filformat, som inkluderar .JPG och .PDF, samt Microsofts egna format .XPS och .PUB; det sistnämnda kan till och med öppnas med ett Adobe-layoutprogram. Detta innebär att utskriftsfiler som skapats med MS Publisher kan fortsätta att användas med ett annat layoutprogram, vilket ökar kompatibiliteten för Publisher 2019. För att skapa nyhetsbrev finns HTML-formatet tillgängligt.

Publisher kan också importera filer från andra program på Office, t.ex. Excel-diagram och tabeller eller redan formaterade Word-texter.

Den praktiska guiden Pack & Go samlar automatiskt in och packar alla filer som är kopplade till en publikation och som krävs för utskrift (t.ex. bilder, grafik och teckensnitt) i en enda fil, som du sedan bara behöver skicka till en tryckeri eller kopieringsbutik, eller göra tillgänglig via Microsoft Cloud.

Kort översikt över vad som är nytt i Publisher 2019

Den nya versionen av Microsoft Publisher utmärker sig för sina förbättrade användningsmöjligheter och många optimeringar: Till exempel kan Publisher 2019 även användas på pekaktiverade enheter med en stylus. Publisher-dokument kan dessutom delas med andra via Microsofts molntjänst OneDrive. Tack vare den tillförlitliga uppdateringen i realtid av filer som lagras där och de höga säkerhetsstandarder som garanteras med Data Loss Prevention är det inte bara effektivt utan också säkert att arbeta med Publisher-layoutdokument i ett team.

Publisher 2019 erbjuder bland annat följande funktioner och egenskaper:

 • Det finns nu en särskild kolumn i designfönstret för redigering av flera bilder.
 • Bilder kan bytas ut intuitivt och direkt med hjälp av drag & drop.
 • Det finns ett stort antal nya bildeffekter: t.ex. skuggor, glödeffekter, 3D-effekter och reflektioner.
 • Dessa kan också användas för att utforma texter.
 • Om du vill använda en fototjänst på nätet eller digitalt tryck kan de färdiga publikationerna också sparas i JPG-format.

Publisher 2019 finns normalt bara som en integrerad del av vissa versioner av MS Office, men hos Wiresoft kan du också köpa publikationsprogrammet separat. För att kunna använda MS Publisher 2019-versionen på din dator eller någon annan Windows-aktiverad enhet är operativsystemet Windows 10 ett obligatoriskt krav.

I Wiresofts webbshop kan du köpa den senaste versionen av Publisher 2019 samt äldre versioner och många andra program från Office till särskilt låga priser som en enanvändarversion, helt utan programvaruabonnemang. Alla intressanta och viktiga nya funktioner i Publisher 2019 visas i följande detaljerade översikt.

Funktionerna i Microsoft Publisher 2019

Publisher 2019 innehåller både förbättringar av de redan beprövade funktionerna och verktygen och en del nyheter, bland annat när det gäller fritt användbar grafik och mallar, så att användningsmöjligheterna i den här versionen är ännu bredare än tidigare.

Använd förslag till utformning när du utformar dokumenten

Redan i början av Publisher 2019 visas en omfattande katalog med designmallar som innehåller förslag på en mängd olika tryckta dokument i typiska format: från enkla visitkort till flygblad för utskick och omfattande kataloger. Var och en av mallarna kan anpassas ytterligare - färger, typsnitt och formatering kan ersättas eller kompletteras med andra. Filen med den ursprungliga mallen behålls alltid, så att den kan nås om och om igen, eftersom den nykonstruerade mallen sparas som en kopia.

Särskilt nybörjare och oerfarna användare kommer att uppskatta de här dokumentförinställningarna för att uppnå ett tilltalande utskriftsresultat varje gång.

Det är naturligtvis också möjligt att utforma egna mallar och layouter. För att de ska vara omedelbart tillgängliga nästa gång kan de också sparas som en mall eller masterfil. Det sparar mycket tid och garanterar att alla dokument som baseras på den har samma utseende och känsla och är av samma kvalitet.

Användning av moduler för publikationer

För att se till att dokumenten har ett återkommande, identiskt utseende i olika format och medier kan så kallade byggblock användas i Publisher 2019. Det är typiska element som rubriker, men även ramar, rutor osv. Användarna kan använda de inbyggda byggstenarna i Publisher, som med mallar, eller skapa egna byggstenar.

Redigera bilder och grafik direkt i Publisher 2019

Grafik och foton kan läggas in direkt från datorn, från Microsoft ClipArt-biblioteket, via Bing bildsökning eller från ett fotoalbum online. Dra och släpp för att byta ut dem när som helst. Med linjalfunktionen kan de placeras på önskad plats med millimeterprecision efter insättning.

Bildfiler som importeras till ett Publisher-dokument kan även redigeras i efterhand; det är möjligt att justera färgtonen och färgintensiteten samt att beskära bilden till önskat format. På samma sätt är det möjligt att lägga till olika effekter som skuggor och reflektioner till bilder och texter för att få dem att sticka ut.

Den skalbara SVG-vektorgrafik som finns i Publisher 2019 behåller sin skärpa även när den zoomas in, vilket alltid ger ett professionellt utseende, medan 3D-objekten kan roteras efter behag för att få önskad vy.

Använd praktiska textrutor

När du lägger upp långa texter som sträcker sig över flera sidor eller avbryts av illustrationer finns det några användbara verktyg för att hålla reda på layouten: Om det till exempel läggs in för mycket text i en textruta visas en liten ruta längst ned till höger i ramen som anger detta med en ellips. Det befintliga textfältet kan då antingen förstoras helt enkelt med musen eller så kan flera sådana textfält länkas samman så att den återstående texten automatiskt visas i nästa fält. Denna funktion är särskilt användbar när du gör efterföljande ändringar i texten, t.ex. när du förkortar eller lägger till något.

Anpassa och dela Publisher-dokument

För att skapa personliga utskick kan namn, foton eller till och med webblänkar till alla adressater läggas till automatiskt. Och om du vill dela ett utkast eller en färdig layout med andra anställda kan deras e-postadresser läggas till direkt i ett dokument, vilket gör det ännu snabbare att skicka det. Om du använder Microsofts molntjänster OneDrive i Publisher är det också möjligt att lagra data online och ge mottagarna tillgång till dem via en länk.

Publisher 2019 har utskriftsalternativ i alla kvaliteter

Beroende på för vilket syfte flygblad, broschyrer, inbjudningskort och andra reklammaterial, men även rent privata trycksaker ska skapas, erbjuder Publisher 2019 omfattande alternativ för utskrift och naturligtvis redan för designen. På så sätt kan trycksaker skapas för alla målgrupper i önskad kvalitet. För digital utskrift via en utskriftstjänst på nätet kan Publisher-dokumenten också sparas i det vanliga JPG-formatet.

Allmänna systemkrav för Microsoft Publisher 2019

Programvaran Office Publisher 2019 kan laddas ner i två versioner: 32-bitar och 64-bitar. 64-bitarsversionen är installerad som standard, men endast 32-bitarsversionen kan installeras på ett 32-bitars operativsystem med en x86-processor. Beroende på vilken version som valts kan kraven på hårdvara skilja sig åt - till exempel när det gäller RAM-minne och hårddiskutrymme. Följande minimikrav måste uppfyllas:

  • Operativsystem - absolut nödvändigt: Windows 10 eller Windows Server 2019
  • Processor: minst 1,6 GHz, tvåkärnig processor
  • Hårddiskutrymme: minst 16 GB (32 Bit) eller 20 GB (64 Bit)
  • RAM-minne: minst 2 GB RAM-minne (32 bitars) eller 4 GB RAM-minne (64 bitars)
  • Grafikkort: minst 1 280 x 768 pixlar, DirectX 10 med WDDM 2.0

Köp Microsoft Publisher 2019 billigt som fristående program på Wiresoft

MS Publisher är en klassisk del av vissa av Microsofts Office sviter och är därför vanligtvis inte tillgänglig separat utan endast tillsammans med andra program på Office. Hos Wiresoft kan du också köpa Publisher Software 2019 som ett enda program - till skillnad från många andra leverantörer av Microsoft-program - och särskilt som en köpversion.

Dina fördelar här: Denna licens för en enskild användare av Publisher 2019 binder dig inte till en tidsbegränsad prenumeration med obligatoriska uppdateringar eller eventuella begränsningar i användningen av funktionerna. Det är därför dubbelt värt att köpa Publisher 2019 från Wiresoft som ett enda program, särskilt om du inte behöver alla Office-programmen.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: Den Publisher 2019-licens för en användare som du köper här kommer vanligtvis från en större volymlicens från ett företag och är därför en så kallad begagnad programvara - men när det gäller funktionalitet är den identisk med den Publisher-programversion som också ingår i Office Suite 2019. Därför kan vi erbjuda dig detta till ett särskilt förmånligt pris!

När du köper begagnad programvara löper du inte heller någon juridisk risk, eftersom handeln med begagnad programvara är uttryckligen tillåten enligt lag. Dessutom har varje Microsoft-program som finns tillgängligt hos Wiresoft, oavsett om det är tidigare använt eller oanvänt, först testats för dess faktiska och felfria användbarhet, så efter köpet och nedladdningen till din dator är programvaran omedelbart 100 % användbar under en obegränsad tidsperiod.

Som seriös och pålitlig programvaruhandlare erbjuder Wiresoft endast fullständiga versioner av programmet som är identiska med de versioner som finns tillgängliga från Microsoft och som inte kommer från osäkra källor.

Särskilt frilansare och små och medelstora företag, men även privata användare kommer att dra nytta av alla fördelarna med Publisher 2019 när de köper programvara med Wiresoft, eftersom de sparar pengar. I Wiresoft Software Shop kan du köpa MS Publisher och många andra program från Office och andra Microsoft-program som köpversioner.

Om du har några frågor om MS Publisher 2019 eller något annat Microsoft-program kan du kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier