Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2016

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10133
 • 164-07733
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
429,90 kr * 476,90 kr * (9,86% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Publisher 2016 är en populär version av Microsofts mångsidiga DTP-program för utformning av publikationer för alla branscher: det erbjuder alla funktioner som behövs för att skapa professionellt utformade och tryckfärdiga reklammaterial för kontor, organisationer och företag, men även för andra dokument, t.ex. här finns alla funktioner som behövs för att skapa professionellt utformat och tryckfärdigt reklammaterial för kontor, organisationer och företag, men även för andra dokument, t.ex. för elever och studenter samt privata användare och egenföretagare: oavsett om det gäller affärsbrev eller formulär, flygblad eller foldrar, böcker eller broschyrer. Intuitiva verktyg stöder både nybörjare och professionella inom alla funktionsområden med mångsidiga mallar samt intuitivt användbara verktyg, t.ex. för bildbehandling och layout för att skapa utskrivbara dokument. Det användarvänliga gränssnittet med överskådliga funktioner gör det möjligt att arbeta effektivt med layoutprogrammet och skapa sofistikerade trycksaker i alla kvaliteter.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT PUBLISHER 2016"

Publisher 2016 for DTP - Microsofts fristående program som en köpversion

Publisher 2016 är en populär version av Microsofts mångsidiga DTP-program för utformning av publikationer för alla områden: Det erbjuder alla funktioner som behövs för att skapa professionellt utformade och tryckfärdiga reklammaterial för kontor, organisationer och företag, men även andra dokument, till exempel för elever och studenter samt för privata användare och egenföretagare: oavsett om det är ett affärsbrev eller ett seriebrev, en flyer eller en broschyr, en bok eller en broschyr.

Intuitiva verktyg stöder både nybörjare och proffs inom alla funktionsområden med mångsidiga mallar och intuitiva verktyg för bildredigering och layout för att skapa utskrivbara dokument. Det användarvänliga gränssnittet med ett tydligt arrangemang av alla funktioner gör det möjligt att arbeta effektivt med layoutprogrammet och skapa sofistikerade tryckmedier i alla kvaliteter.

Den blågröna färgen på programfönstret, som är typisk för MS Publisher, kan till exempel anpassas till det nya temat "Dark Gray", som ger ett mer neutralt utseende för bildredigering.

De viktigaste funktionerna och egenskaperna i Publisher 2016 sammanfattas kortfattat:

 • Intressanta bildeffekter som skuggor, glödeffekter, 3D-effekter och reflektioner är tillgängliga för texter och bilder.
 • Bilder och grafik kan bytas ut intuitivt via drag & drop.
 • En kolumn i designområdet är tillgänglig för redigering av flera bilder.
 • För publikationer som digitala utskrifter med en fototjänst på nätet kan ett Publisher-dokument också sparas i JPG-format.

Publisher 2016 är vanligtvis endast tillgänglig som en permanent del av MS Office versioner Standard, Professional och Professional Standard, men inte Home & Business, Office 2016 Home and Student. Användare av dessa två utgåvor, liksom användare som inte använder Office versionen, kan också köpa Publisher 2016 separat från Wiresoft. Eftersom 2016 års version av Publisher också stöds av äldre Microsoft-operativsystem från Windows 7 och framåt, kan användare som vill fortsätta att använda den med fördel köpa programvaran. Genom anslutningen till Microsofts molntjänster OneDrive kan de också använda Publisher 2016 tillsammans med andra för samarbete online.

I Wiresofts onlinebutik kan du få de allra senaste och äldre versionerna av Publisher 2016 och många andra program från Office till särskilt låga priser som enanvändarversion. Följande översikt ger en detaljerad introduktion och en presentation av funktionerna och egenskaperna i Publisher 2016.

Översikt över funktionerna i Microsoft Publisher 2016

Version Publisher 2016 erbjuder, förutom optimeringar av de redan befintliga funktionerna, även en del nyheter, särskilt när det gäller fritt tillgänglig grafik och mallar, vilket innebär att valmöjligheterna för design har utökats ännu mer.

Publisher 2016-dokumenten är också kompatibla med program från tredje part

Tack vare det sömlösa samarbetet mellan Publisher 2016 och de andra MS Office -programmen kan filer från Word, Excel etc. importeras under layout, t.ex. diagram och tabeller eller redan formaterade texter.

Dessutom är layoutprogrammet naturligtvis kompatibelt med ett stort antal populära filformat Standard, t.ex. JPG och PDF, som kan öppnas direkt med programmet.

De filer som skapas i Publisher sparas i Microsofts eget .PUB-format, som också kan öppnas i till exempel ett Adobe-layoutprogram, vilket ger bättre kompatibilitet när man arbetar tillsammans. Som ett alternativ till PDF-formatet finns det särskilda Microsoft Publisher-filformatet .XPS (XML Paper Specification).

Obs: Till skillnad från 2011 års version kan Publisher 2016 inte skapa HTML-baserade webbsidor.

Designmallar finns tillgängliga för varje dokumenttyp

När du öppnar Publisher 2016 visar programmet en omfattande lista med typiska designmallar i de vanligaste formaten: från inbjudningskort till A4-flyers och brev till flersidiga broschyrer och till och med omfattande kataloger. Varje mall innehåller vissa fördefinierade element som ett huvuddokument, t.ex. rubriker, avsnittsrubriker, sidnummer osv., som sedan kan anpassas och sparas som en ny, personlig mall så att de är tillgängliga igen för liknande publikationer.

Färger, typsnitt och formatering kan också anpassas. Den ursprungliga mallen behålls alltid. Detta innebär att det grundläggande designdokumentet och den nya varianten är tillgängliga igen nästa gång, vilket sparar inte bara professionella utan även oerfarna användare mycket tid, eftersom de kan använda sig av det omedelbart nästa gång.

Användning av byggstenar för publikationer med samma utseende

De så kallade byggstenarna i Publisher kan också användas för att upprätthålla en enhetlig design för utskick, broschyrer och flygblad. Byggstenar är vanliga designelement som rubriker, textramar, kolumner osv. Användarna kan antingen använda de byggstenar som redan finns i Publisher 2016 eller skapa egna byggstenar utifrån dem.

Dessutom är det möjligt att lägga till olika effekter som skuggor och reflektioner till bilder, men också till texter, för att få dem att sticka ut.

Publisher 2016 tillhandahåller också skalbar SVG-vektorgrafik som alltid behåller sin skärpa även när den förstoras, och de 3D-objekt som också finns tillgängliga kan roteras 360 grader för att visa en viss vy.

Bild- och grafikredigering i Publisher 2016

Ofta överförs foton och grafik inte 1:1 till ett Publisher-dokument, utan måste beskäras eller justeras i färg. Alla dessa uppgifter kan utföras direkt i layouten. Motsvarande meny "Image Tools" öppnas genom att dubbelklicka på en placerad bild. Professionella kan också använda andra mer sofistikerade verktyg för att ändra en bild ytterligare.

Publisher 2016 har också en särskild kolumn i designområdet för redigering av flera bilder.

Bilddokument kan importeras till ett Publisher-dokument antingen från datorn, Microsoft ClipArt-biblioteket eller från Internet via Bing bildsökning eller från ett fotoalbum online. Detta görs nästan intuitivt med hjälp av drag & drop-funktionen, som också gör det möjligt att omedelbart utbyta bilder. Efter att du har infogat eller beskurit dem kan du placera dem i dokumentet med millimeterprecision med hjälp av linjalfunktionen.

Använda textfält för publikationer med flera sidor

Om en längre text ska infogas i en broschyr som sträcker sig över flera sidor och kanske också avbryts av rutor eller grafik, är det oftast svårt att uppskatta den exakta textmängden i ett enskilt fält. Publisher har flera praktiska verktyg för att se till att ingen text glöms bort under layouten: När större text infogas i en textruta visas en liten ruta längst ned till höger i den aktuella ramen med en ellips för att visa att det finns mer text. Textramen i fråga kan då förstoras omedelbart med ett musklick. Om den dolda texten ska visas i en annan ram görs detta automatiskt genom att de enskilda textfälten länkas i förväg. Denna funktion är särskilt praktisk när texter förkortas eller kompletteras i layouten.

Dela Publisher-dokument online

Användare av Microsofts molntjänst OneDrive kan spara dokument som skapats i Publisher online. Mottagare som har rätt att redigera dokumenten kan sedan få tillgång till dem via en länk. E-postadresser kan till och med infogas direkt i ett dokument, vilket automatiserar och påskyndar sändningsprocessen. Tack vare de tillförlitliga uppdateringarna i realtid i OneDrive och de höga säkerhetsstandarderna är samarbetet också särskilt effektivt.

Allt är färdigt att skriva ut med Pack & Go

För att säkerställa önskad kvalitet på bilder och teckensnitt när du skriver ut via en professionell leverantör samlar den praktiska Pack & Go-guiden automatiskt in alla filer som är kopplade till ett Publisher-dokument och som krävs för utskrift (t.ex. foton, grafik och teckensnitt) och packar dem till en enda fil. Publisher-versionen 2016 använder endast RGB-färgrymden för bildfiler, så inga ytterligare förinställningar behövs här, endast teckensnitten måste fortfarande bäddas in.

Ett brett utbud av utskriftsalternativ i vilken kvalitet som helst

För att skriva ut flygblad, broschyrer, inbjudningskort och annat reklammaterial erbjuderPublisher 2016 omfattande alternativ. När du skickar personliga utskick är det till exempel möjligt att automatiskt lägga till mottagarnas namn och annan personlig information, till exempel kundnummer och adresser, individuellt.

Beroende på målgruppen finns det ytterligare alternativ för att skapa trycksaker av önskad kvalitet. Ett Publisher-dokument kan t.ex. också skapas i det vanliga JPG-formatet för digital utskrift av en onlineutskriftstjänst.

Systemkrav för Microsoft Publisher 2016

Programmet Office Publisher 2016 finns som standard i två versioner: 32-bitar och 64-bitar. 64-bitarsversionen installeras automatiskt, men endast 32-bitarsversionen kan installeras på ett 32-bitars operativsystem med en x86-processor. Beroende på detta kan de individuella hårdvarukraven skilja sig åt - till exempel när det gäller RAM-minne och hårddiskutrymme. Följande minimikrav för datorer gäller:

 • Operativsystem: Windows 7 eller högre, Windows Server 2012 R2 eller Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processor: x86- eller x64-bitars processor med minst 1 GHz och SSE2
 • Minne: 1 GB RAM (32-bitar), 2 GB RAM (64-bitar)
 • Hårddiskutrymme: minst 3,0 GB
 • Skärm: Min. 1024 x 768 upplösning
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort krävs för hårdvaruacceleration av grafik

DTP-programmet Publisher 2016 köp extra billigt hos Wiresoft

MS Publisher är en klassisk komponent i MS Office-Versionen Standard, Professional samt Professional Standard och som sådan inte individuellt, utan endast i ett av dessa Office-paket tillgängliga. Hos Wiresoft kan du också köpa Publisher 2016 individuellt i webbutiken - en fördel jämfört med många andra leverantörer av Microsoft-programvara. Ytterligare en fördel när du köper programvara hos Wiresoft: Denna licens för en användare av Publisher 2016 innehåller inga begränsningar som tidsbegränsad prenumeration med obligatoriska uppdateringar. Därför lönar det sig dubbelt att köpa Publisher 2016 från Wiresoft som ett enda program.

Dessutom är det billigt och säkert att köpa programvara med Wiresoft: En Publisher 2016-licens för en användare som du köper kommer vanligtvis från en större volymlicens för ett företag, dvs. det är en så kallad begagnad programvara - den här programvarans funktionalitet är identisk med Publisher-programmet som också ingår i Office Suite 2016. Som begagnad programvara kan vi erbjuda dig Publisher till detta särskilt låga pris! När du köper begagnad programvara hos Wiresoft löper du ingen juridisk risk, eftersom handeln är uttryckligen tillåten enligt lag.

Varje Microsoft-program  som finns tillgängligt hos Wiresoft är testat för faktisk, felfri användbarhet, så att denna Publisher-programvara kan användas på din dator omedelbart utan begränsningar efter köp och nedladdning. Wiresoft säljer endast sådana fullständiga programversioner, som är identiska med Microsofts publicerade versioner och som också kommer från säkra källor.

Att köpa programvara från Wiresoft är särskilt fördelaktigt för frilansare och små och medelstora företag, men även för privata användare, eftersom de sparar pengar och samtidigt drar nytta av alla fördelar som Publisher 2016 har att erbjuda. I Wiresoft Software Shop finns inte bara MS Publisher i flera versioner, utan även många andra Office- liksom andra Microsoft-program som köpversion.

Om du har några frågor om MS Publisher 2016 eller något annat Microsoft-program kan du använda vår rådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier