Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core Licensiera enkelt Windows Server 2019 Standard Edition med ett paket med 16-Core från Wiresoft! Standardutgåvan av Windows Server 2019 täcker redan de typiska installationsalternativen för...
3 445,90 kr *
2 från 2

Microsoft Windows Server: Operativsystemet för professionella nätverk

Introduktion till Windows Server

Microsoft Windows Server är ett operativsystem som är särskilt utformat för användning på servrar. Det är en robust och skalbar lösning som hjälper företag i alla storlekar att hantera sina nätverksmiljöer, databaser, applikationer och mycket mer. Windows Server utgör plattformen för många kritiska affärsapplikationer och erbjuder ett brett utbud av tjänster som ökar produktiviteten och säkerheten inom IT-sektorn.

Vad är det som gör Windows Server så speciellt?

Windows Server är känt för sin användarvänlighet, säkerhet och kompatibilitet med ett brett spektrum av applikationer. Med integrerade virtualiseringsfunktioner, kraftfulla hanteringsverktyg och nära integration med Microsofts molnplattform Azure är det en mångsidig ryggrad för många IT-infrastrukturer.

Kärnfunktioner i Windows Server

Aktiv katalog

En av kärnfunktionerna i Windows Server är Active Directory (AD), som fungerar som ett centralt verktyg för användarhantering och autentisering. Med hjälp av AD kan administratörer hantera användarkonton och grupper samt tillämpa policyer i hela nätverket.

Grupprinciper

Grupprinciper i AD hjälper till att konfigurera inställningar och behörigheter för användare och datorer inom nätverket, vilket möjliggör finkornig kontroll över IT-miljön.

Windows Server Update Services (WSUS)

WSUS är en viktig funktion för underhållet av Windows Server. Den gör det möjligt för administratörer att hantera Microsofts produktuppdateringar och distribuera dem säkert till servrar och arbetsstationer i nätverket.

Hantering av säkerhet

Genom att hantera uppdateringar centralt med WSUS kan säkerhetsluckor snabbt täppas till och servermiljöns integritet garanteras.

Säkerhet och tillförlitlighet

Säkerhetsfunktioner

Windows Server erbjuder omfattande säkerhetsfunktioner, t.ex. avancerad hotdetektering, säker identitetshantering och åtkomstskydd. Dessa åtgärder skyddar mot externa attacker och interna säkerhetsöverträdelser.

Windows Defender

Integrerat Windows Defender antivirus och avancerad hotdetektering hjälper till att skydda servern från skadlig kod och andra hot.

Framtiden med Windows Server

Hybrid- och molnteknik

Med den ökande övergången från lokala infrastrukturer till molnet erbjuder Windows Server lösningar för hybridmiljöer som ansluter lokala servrar till molntjänster som Azure.

Integration med Azure

Azure-tjänster utökar funktionaliteten i Windows Server, till exempel genom att tillhandahålla säkerhetskopieringslösningar eller avancerade analystjänster. Detta gör det möjligt för företag att reagera flexibelt och dynamiskt på marknadsförändringar.

Windows Server förblir en stöttepelare i IT-världen genom att erbjuda stabilitet, säkerhet och skalbarhet. Denna text ger en lättförståelig inblick i de olika funktionerna i Windows Server och dess betydelse för moderna företagsnätverk.

Kategorier