Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
3 445,90 kr * 3 827,90 kr * (9,98% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core 16 Core 
Enheter 1x
Virtuella maskiner 2x
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens


Licensiera din Windows Server 2019 Standard Edition bekvämt med ett 16-Core -paket från Wiresoft! Standard Editionen av Windows Server 2019 täcker redan de typiska användningsmöjligheterna för mindre datacenter: med tillräckliga möjligheter till virtualisering och skalbarhet, tillförlitlig prestanda och höga säkerhetsstandarder som krävs för skyddad drift av flermiljömiljöerCloud.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core

Licensiera enkelt Windows Server 2019 Standard Edition med ett paket med 16-Core från Wiresoft! Standardutgåvan av Windows Server 2019 täcker redan de typiska installationsalternativen för mindre datacenter: med tillräckliga alternativ när det gäller virtualisering och skalbarhet, tillförlitlig prestanda och höga säkerhetsstandarder som krävs för skyddad drift av flermolnsmiljöer.

Windows Server 2019 Standard kombinerar fysiska och virtuella nätverk för att tillhandahålla data och applikationer via molnbaserade servrar, vilket gör den idealisk för att uppfylla IT-behoven hos små och medelstora företag. Den är baserad på operativsystemet Windows 10 och innehåller optimeringar av befintliga funktioner samt kraftfulla nya funktioner, vilket gör den redo för alla arbetsbelastningar.

När det gäller valet av standardutgåvan av Windows Server 2019 är de inkluderade virtualiseringsalternativen vanligtvis den viktigaste avgörande faktorn. För mindre företag ger detta redan viktiga grundfunktioner som kan ligga till grund för utvecklingen av tillförlitliga infrastrukturer. Windows Server 2019 Standard erbjuder en nära koppling mellan lokala miljöer och molnet, varvid Microsoft Azure Services erbjuder ytterligare hybridfunktioner inklusive säkerhetsnivåer.

Licensieringen av Windows Server 2019 Standard Edition är också uteslutande kärnbaserad, vilket innebär att 16-Core alltid gäller som minsta antal per server, så att detta kan licensieras på ett bekvämt och flexibelt sätt med ett paket med 16-Core som grund.

Hos Wiresoft kan du få 16-kärniga paketet Windows Server 2019 Standard som begagnad programvara - vilket har den stora fördelen att det är betydligt billigare än nya varor - med samma antal funktioner som denna utgåva erbjuder när det gäller virtualisering, men också prestanda och dataskydd. Följande översikt ger detaljerad information om de viktigaste funktionerna i Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core Packages, inklusive tillämpliga licensvillkor.

Jämförelse av versioner: Vilka funktioner erbjuder Windows Server 2019 Standard?

Beslutet att köpa Standard- eller en annan utgåva av Windows Server 2019 baseras ofta på om och vilka virtualiseringsfunktioner som finns tillgängliga eller endast kan användas i begränsad utsträckning: I standardutgåvan är Hyper-V endast tillgängligt i begränsad omfattning, skyddade virtuella maskiner (VM) samt Storage Spaces Direct och lagringsreplikering saknas också, liksom SDN (Software Defined Networking) och SDS (Software Defined Storage).

Windows Server 2019 Standard edition erbjuder dock tillräckliga möjligheter för driften av hybridnätverk, inklusive hög säkerhet för data och applikationer - många förbättringar och tillägg till de funktioner som är kända från motsvarande tidigare version bidrar till att skapa mjukvarudefinierade hyperkonvergenta (HCI) infrastrukturplattformar för driften av flermolnsmiljöer; inklusive många fördelar för server- och skrivbordsvirtualisering, förutom enklare implementering, skalning och bättre hanterbarhet.

Viktiga komponenter i Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Edition Standard är utformad för företag där virtualisering spelar en (fortfarande) mindre roll. Antalet virtuella maskiner och Hyper-V-containrar som kan användas med den är därför begränsat till 2, och RAM-gränsen är 24 TB.

Dessutom finns följande viktiga funktioner för säkerhetskopiering av data samt nätverksanalys och användning av behållare:

Lagringsreplika

Lagringsfunktionen Storage Replica är också tillgänglig i begränsad omfattning i Windows Server 2019 Standard Edition. Storage Replica förhindrar förluster på filsystemnivå och stöder synkron replikering av data genom spegling till fysiska platser med en felsäker volym å ena sidan och asynkron replikering av data genom spegling mellan platser via nätverkslänkar med högre latens å andra sidan. Storage Spaces Direct stöds inte.

Prediktiv analys med systeminsikter

Den prediktiva analysfunktionen System Insights, som stöds av en maskininlärningsmodell för högre effektivitet, finns tillgänglig i Windows Server 2019 Standard och kan användas för att göra en omfattande analys av lokalt distribuerade servrar när det gäller prestandaindikatorer och händelser för att få exakta prognoser för reaktiv hantering av Windows Server-instanser baserat på de erhållna resultaten.Prediktiv analys kan på så sätt bidra till att minska hanteringsarbetet i en organisation och därmed sänka driftskostnaderna.

Containerstöd för Kubernetes och Linux

Omfattande stöd för behållare finns också i Standard Edition med Windows Server 2019. Kubernetes och Linux stöds ännu bättre än tidigare, t.ex. kan Linux- och Windows-behållare som hanteras med Kubernetes användas parallellt. Dessutom finns det nya funktioner som containernätverk för Kubernetes.

Licensen för standardutgåvan tillåter användning av 2 virtuella maskiner (VM), vilket innebär att totalt 2 Hyper-V-containrar kan användas; värdövervakning stöds inte. Windows-behållare kan användas i obegränsat antal.

Förbättrat data- och nätverksskydd med Microsoft Azure Services

Med Microsoft Azure Services kan hybridfunktioner användas i Windows Server 2019 Standard för att sömlöst ansluta lokala datacenter till ett moln. Azure erbjuder den särskilda fördelen av en hybrid infrastruktur från början till slut och därmed enhetliga funktioner för säkerhet, identiteter och hantering. Azure-tjänsterna erbjuder alltså inte bara ett bättre skydd av lokala Active Directories, utan även enklare synkronisering och bättre säkerhetskopiering av data:

 • Azure Active Directory möjliggör universell hantering och skydd av identiteter även i flera olika miljöer.
 • Med Azure Arc kan Azure-hantering och Azure-tjänster utökas till vilken infrastruktur som helst.
 • Azure-tjänster som Azure Backup, Azure Site Recovery och Azure Monitor kan aktiveras enkelt och snabbt via Windows Admin Center.

Tillämpliga programvaru- och maskinvarukrav för att installera och köra Windows Server 2019 Standard Edition

För att kunna använda Windows Server 2019 Standard edition måste den använda maskinvaran uppfylla de minimikrav som anges nedan. Ytterligare krav varierar beroende på systemkonfiguration och andra installerade program.

 • Hårddiskutrymme: 32 GB
 • Minne (RAM): 512 MB
 • Diskutrymme för serverskärmen: 2 GB
 • Processor: 64-bitars
 • Processorhastighet: 1,4 GHz
 • Grafikkort: 1 024 x 768 pixlar, Super VGA-stöd
 • Nätverkskort: Gigabit Ethernet, 1x

Licensiering med Windows Server 2019 Standard 16-kärnigt paket

Även med begagnad programvara sker licensiering av en server med Windows Server 2019 Standard Edition enligt Microsofts licensbestämmelser. För detta krävs minst ett paket med 16-Core. Följande bestämmelser fortsätter att gälla.

Allmänna licensvillkor från Microsoft för Windows Server 2019 Standard Edition

Microsofts serverprogramvara, t.ex. Windows Server 2019 Standard eller en högre utgåva, licensieras i allmänhet endast på grundval av den fysiska maskinvaran som används. En serverlicens täcker två fysiska processorkärnor. Microsofts licensbestämmelser förutsätter också alltid ett minsta antal 8-Core per processor - även om den maskinvara som används faktiskt har färre än 8-Core. Dessutom har 2 processorer fastställts som minsta antal för varje fysisk server, vilket resulterar i ett minsta antal 16-Core, vilket är exakt vad 16 Core Package är utformat för. En server som har fler än 16-Core kan kompletteras med 2-Core Packages to Windows Server 2019 Standard, som också finns tillgängliga från Wiresoft som begagnad programvara.

Ytterligare licenskrav för Hyper-V med Windows Server 2019 Standard

Förutom antalet fysiska kärnprocessorer beaktas även antalet virtuella servrar vid licensiering. Windows Server 2019 i standardutgåvan tillåter att högst två Hyper-V-instanser körs per kärnlicens. Alla processorer i en Hyper-V-miljö som motsvarar de fysiska processorkärnorna måste vara licensierade. Om ytterligare Hyper-V-instanser behövs med Standard edition måste alla aktiva kärnor licensieras på nytt.

Förutom en Windows Server 2019 Standard-licens måste alla klienter, dvs. varje användare eller slutenhet, som har tillgång till Windows Server också ha en klientåtkomstlicens (CAL). CAL:er för användare och enheter för Windows Server 2019 finns också tillgängliga från Wiresoft till låga priser som begagnad programvara.

Vanliga frågor om Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition som Wiresofts använda programvara

I allmänhet skiljer sig möjligheterna att använda ett Windows Server 2019 Standard 16-kärnigt paket som erbjuds som begagnad programvara hos Wiresoft inte från motsvarande nya eller oanvända serverlicenser - programvara kan i allmänhet inte slitas ut. Det finns dock ofta ytterligare frågor om redan använda Windows Server-licenser, som besvaras nedan.

Varifrån kommer Windows Server 2019 Standard 16-Core som används som programvara?

paket med 16-Core för Windows Server 2019 Standard kommer från europeiska företag som vanligtvis har köpt dem själva som nya, oftast även använt dem och senare sålt dem till Wiresoft. När de köps vidare eller erbjuds i Wiresoft Shop kallas de för begagnad programvara, även om de kan användas som en ny licens.

Är erbjudandet samt köpet och användningen av begagnad programvara som Windows Server 2019 Standard Software tillåtet enligt lag?

Ja: Som köpare av Wiresofts begagnade programvara kan du vara säker på att både köpet av ett motsvarande Windows Server 2019 Standard 16-core-paket och dess regelbundna användning, t.ex. i ett företag, inte bryter mot någon gällande lag. Den giltiga jurisdiktionen tillåter både handel med och användning av Microsofts programvara. Detta faktum har bekräftats gång på gång i flera domstolsavgöranden.

Finns köparskydd även för begagnade Windows Server 2019 Standard 16-kärniga licenser?

Ja: Windows Server 2019 Standard 16-Core-paketen som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara och annan begagnad programvara från Wiresoft ger dig samma säkerhet och fördelar som när du köper ny serverprogramvara. Detta innebär att du också har köparens säkerhet genom omedelbar nedladdning av programvaran efter slutfört köp, samt omedelbar aktivering av licensen med den licensnyckel som tillhandahålls och som är giltig för detta ändamål.

Vilka andra fördelar erbjuder Wiresoft Used Software, till exempel Windows Server 2019 Standard 16-Core?

Köpare av Wiresoft Used Software har också en ekonomisk fördel på grund av det lägre priset, eftersom de kan komplettera eller uppdatera sina programvarulager på ett mer ekonomiskt sätt än när de köper jämförbara nya varor. Microsofts använda programvara från Wiresoft bidrar därmed till att minska driftskostnaderna, eftersom den med en fullständig registrering av alla köpare erbjuder revisionssäkerhet!

I Wiresoft Software Shop hittar du inte bara Windows Server 2019 Standard 16-Core Package som billig begagnad programvara, utan även motsvarande 2-Core Package om du vill utöka licensen för din Windows Server. Om dina virtualiseringsbehov ökar ska du köpa Windows Server 2019 Datacenter Edition och de nödvändiga klientåtkomstlicenserna (CAL). Vår breda portfölj med begagnade programvaror innehåller också motsvarande förhandsversioner av Windows Server 2019 och många andra Microsoft-program - med alla Wiresoft-fördelar som nämns. Om du har några frågor om rätt licensiering av Windows Server 2019 Standard kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier