Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10111
 • 9EA-01044
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
26 163,90 kr * 29 069,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core 16 Core
Enheter 1x
Virtuella maskiner Obegränsad
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens


Serveroperativsystemet Windows Server 2019 Datacenter  erbjuder maximal virtualisering genom att ansluta lokala miljöer till Azure - med många hybridfunktioner, hög prestanda och ytterligare säkerhetslager. Detta gör den idealisk för användning i moderna datacenter, eftersom den möter de aktuella utmaningarna för modern IT, som i allt högre grad flyttar bort från lokala datacenter och övergår till Cloud-baserade Services och applikationer. 

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Serveroperativsystemet Windows Server 2019 Datacenter erbjuder maximal virtualisering genom att kombinera lokala miljöer med Azure - med många hybridfunktioner, hög prestanda och ytterligare säkerhetslager. Detta gör den idealisk för användning i moderna datacenter, eftersom den möter de aktuella utmaningarna för modern IT, som i allt högre grad flyttar bort från lokala datacenter och övergår till molnbaserade tjänster och applikationer. Den här serverprogramutgåvan är baserad på Windows 10 Windows och är perfekt utrustad för detta: Förutom många förbättringar av befintliga funktioner erbjuder den också nya kraftfulla funktioner och tjänster för effektivt nätverkande samt enklare hantering och omfattande skydd av känsliga data.

Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct och Storage Replica: Ett av de viktigaste skälen till att köpa Datacenter Edition är stödet för Shielded Virtual Machines för att skapa mycket säkra virtualiseringsinfrastrukturer. Software Defined Networking och lagringsfunktionerna Storage Spaces Direct och Storage Replica ingår också helt eller delvis. Endast Datacenter Edition har stöd för funktioner som t.ex:

 • Virtualisering för ett obegränsat antal virtuella datorer
 • Obegränsad lagringsreplik
 • Hyper konvergerad infrastruktur
 • Skyddade virtuella maskiner (VMs)
 • Mjukvarudefinierade nätverk
 • Mjukvarudefinierad lagring

Windows Server 2019 kopplar nära samman lokala miljöer med Microsoft Azure Services, vilket ger företag ytterligare säkerhetslager och nya hybridfunktioner; Storage Migration Service underlättar bytet till den aktuella serverversionen och servermigrationen inklusive data till molnet.

Licensiering av Windows Server 2019 Edition Datacenter baseras på kärnor snarare än processorer, med minst 16 kärnor. Med ett paket med 16 kärnor får du därför alla nödvändiga licenser som krävs för att driva en motsvarande server.

På Wiresoft kan du hitta Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core som begagnad programvara till ett betydligt lägre pris jämfört med ny programvara - med alla typiska egenskaper när det gäller funktionalitet, prestanda och säkerhet. Detaljerad information om de nya funktionerna i Windows Server 2019 Datacenter 16-Core samt motsvarande Microsoft-licensvillkor för denna Windows-serverprogramvara finns i följande översikt.

Windows Server 2019 Datacenter - de viktigaste nya funktionerna och egenskaperna

Jämfört med den tidigare versionen innehåller Windows Server 2019 Datacenter ett antal förbättringar och tillägg till befintliga funktioner som höjer möjligheterna till virtualisering och säkerhet till en ny nivå: HCI-plattformar eller hyperkonvergerade infrastrukturplattformar erbjuder många fördelar när det gäller virtualisering av servrar och skrivbord, de är inte bara lätta att införa och hantera utan även att skala och förenklar därmed avsevärt komplexiteten och installationen av IT-infrastrukturer.

Vad är mervärdet med Windows Server 2019 Datacenter Edition?

Först och främst erbjuder Windows Server Edition Datacenter 2019 maximala virtualiseringsmöjligheter och är därför särskilt intressant för företag där detta och hög IT arbetsbelastning spelar en viktig roll. Antalet virtuella maskiner och Hyper-V-behållare som kan användas är obegränsat i denna utgåva, RAM-gränsen är 24 TB. Andra viktiga funktioner, varav vissa endast finns tillgängliga i Datacenter Edition med maximal funktionalitet, är:

Skyddade virtuella maskiner

Skyddade virtuella maskiner gör det möjligt att skapa mycket säkra virtualiseringsinfrastrukturer. Shielded VM förseglar virtuella servrar på ett sådant sätt att t.ex. känsliga data som lagras i ett offentligt moln skyddas på ett tillförlitligt sätt från obehörig åtkomst eller användning. Servertjänster och deras data krypteras och skyddas med hjälp av Hyper-V VM:er. Det är också möjligt att omvandla befintliga virtuella maskiner till skyddade virtuella maskiner. Förutom Windows VMs kan även skyddade Linux VMs skapas här. Skyddade virtuella maskiner installeras via Server Manager, Windows Admin Center eller PowerShell.

Mjukvarudefinierade nätverk

SDN-funktionen (Software Defined Networking) i Windows Server 2019 erbjuder central konfiguration av fysiska nätverksenheter som routrar och switchar samt dynamisk hantering av dem - och även av gateways - eftersom nätverkslagren inte längre är bundna till nätverksenheterna. Befintliga SDN-kompatibla enheter kan också användas för att uppnå större integration mellan fysiska och virtuella nätverk. Virtuella nätverkselement inkluderar Hyper-V virtuell switch, Hyper-V nätverksvirtualisering och RAS-gateway.

SDN kan till exempel användas för att:

 • Dynamiskt skapa, säkra och ansluta nätverk
 • Definiera riktlinjer för att kontrollera fysiska och virtuella nätverk, och
 • Skala nätverksstrategier
 • Snabbare leverans av arbetsbelastningar
 • Minimera säkerhetsriskerna i nätverket

Windows Server 2019 Datacenter Edition innehåller också ett antal optimeringar och tillägg till Software Defined Networking, inklusive brandväggsövervakning och möjligheten att jämföra och sömlöst ansluta två nätverk. Encrypted Networks möjliggör dessutom säker kryptering av virtuella nätverk via Datagram Transport Layer Security (DTLS) för att förhindra obehörig åtkomst.

Mjukvarudefinierad lagring

SDS (Software-Defined Storage) i Windows Server 2019 erbjuder en lagringsarkitektur där programvaran är separerad från hårdvaran genom virtualisering för att minimera deras beroende av varandra. SDS möjliggör också flexibel skalning av lagringskapaciteten, vilket också bidrar till kostnadseffektivitet.

Lagringsreplika

Lagringsreplika i Windows Server 2019 Datacenter stöder både synkron och asynkron replikering och förhindrar dataförlust på filsystemnivå. Synkron replikering speglar data på fysiska platser med felsäkra volymer, medan asynkron replikering speglar data mellan platser med hjälp av nätverkslänkar med högre latenstid. Beredskap för katastrofer minimerar potentiell stilleståndstid i processen. Storage Replica är tillgänglig utan begränsningar i Windows Server 2019 Datacenter Edition.

Lagringsutrymmen direkt

Funktionen S2D (Storage Spaces Direct) kombinerar serverarnas lokala datalagring till ett virtuellt kluster. Noderna i ett sådant kluster kan ha olika fysiska databärare eller databärarsystem, och kommunikationen mellan dem sker via SMB-protokollet. Storage Spaces Direct förenklar inte bara implementering och hantering av SDS-system (Software-Defined Storage) utan gör det också möjligt att skapa skalbara lagringssystem med hög tillgänglighet. Detta gör att serverns lagring kan användas oberoende av maskinvaran, vilket ökar effektiviteten. S2D erbjuder dessutom ökad säkerhet mot fel, så att flera klusternoder kan gå sönder med ett motsvarande högre antal utan att själva klusternoden påverkas.

Andra funktioner i Windows Server 2019

Utöver dessa funktioner finns följande viktiga funktioner tillgängliga för företag med Windows Server 2019 Datacenter Edition:

Stöd för Kubernetes

Windows Server 2019 erbjuder nu ännu bättre stöd för Kubernetes. Linux- och Windows-containrar som hanteras med Kubernetes kan också användas parallellt. Nya funktioner som containernätverk finns tillgängliga för Kubernetes, och enskilda avbildningar har också förbättrats. Det finns också en "windows"-containeravbildning som har fler funktioner.

Analysfunktioner för System Insights

System Insights for Predictive Analytics i Windows Server 2019, som drivs av en modell för maskininlärning, gör det möjligt att analysera serversystemdata, t.ex. prestanda och händelser, för att göra exakta förutsägelser, vilket minskar den insats som krävs för reaktiv administration av Windows Server-instanser.

Ökat skydd av känsliga uppgifter

Ett tillförlitligt skydd av infrastruktur och känsliga arbetsbelastningar blir allt viktigare för företag. Windows Server 2019 tillhandahåller olika funktioner för detta ändamål, t.ex. domänkontrollanten och de redan nämnda skyddade virtuella maskinerna. Dessutom har Windows Defender kompletterats med nya funktioner som Exploit Guard, som är en del av Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), som gör det möjligt att övervaka dokument och mappar som finns i nätverket och att övervaka tillgången till dem. Olika Azure AD-säkerhetsfunktioner, t.ex. Azure AD Banned Passwords och Azure AD Password Protection, är tillgängliga för att skydda lokala Active Directorys.

Andra Azure-tjänster för Windows Server 2019 i korthet

De hybridfunktioner som integreras i Windows Server 2019 erbjuder bättre integration eller enklare användning av Microsoft Azure-tjänster i ett lokalt datacenter - inklusive tjänster som Azure Backup, Azure Site Recovery, Azure Update Management och Azure Network Adapter. Fördelen är att en lokal server kan anslutas till ett virtuellt Azure-nätverk i Azure-molnet. Det närmare samarbetet mellan Windows Server och Microsoft Azure Services möjliggör enkel synkronisering av data för enkel säkerhetskopiering av data. Storage Migration Assistant underlättar inte bara övergången till Windows Server 2019, utan även servermigrationen inklusive data till molnet. Azure File Sync fungerar som en möjlig lagringsplats.

Maskinkrav för Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 är baserat på Windows 10. För att garantera en säker drift av Windows Server 2019 Datacenter måste de minimikrav som anges nedan uppfyllas. De faktiska kraven beror också på systemkonfigurationen och de installerade programmen:

 • Minne (RAM): 512 MB, ECC eller liknande rekommenderas
 • Hårddiskutrymme: 32 GB
 • Minne för skrivbordsskärm: 2 GB
 • Processorarkitektur: x64
 • Processorhastighet: 1,4 GHz med 64 Bit
 • Nätverkskort: 1x Ethernet med minsta genomströmning på GBit/s
 • Grafikkort med stöd för Super VGA: 1 024 x 768 pixlar

Licensiering av Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Licensiering av Windows Server Edition 2019 Datacenter sker också för använd programvara i enlighet med Microsofts licensbestämmelser uteslutande via antalet kärnor. Följande bestämmelser gäller:

Allmänna licensvillkor från Microsoft för Windows Server 2019

Licensiering av Windows Server 2019 Datacenter baseras på den fysiska maskinvaran: Det minsta antal licenser som krävs per server bestäms inte bara av antalet fysiska processorkärnor på värddatorn utan även av antalet virtuella servrar. En licens täcker två fysiska processorkärnor. Om ett företag använder en eller flera servrar med flera processorer krävs en licens per kärnpar. I enlighet med Microsofts licensbestämmelser utgår man från ett minimiantal på 8 kärnor per processor - oberoende av det faktiska, eventuellt lägre antalet kärnor i den befintliga maskinvaran. Det innebär att det krävs minst ett Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-paket för att licensiera en server med två processorer.

Ytterligare licenskrav för Windows Server 2019 Datacenter

Licensiering i Hyper-V licensierar alla logiska processorer som motsvarar fysiska processorkärnor. Windows Server Datacenter Edition ger dig rätt att köra ett obegränsat antal Hyper-V-instanser per kärnlicens. Förutsättningen för detta är att alla motsvarande processorkärnor på servern har licensierats.

Ingen ytterligare licens krävs för Linux-instanser.

Förutom serverlicensen måste alla klienter som har tillgång till Windows Server 2019 - användare och slutenheter - också ha en klientåtkomstlicens (CAL). Dessa finns också att köpa begagnade från Wiresoft.

Vanliga frågor om Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core som begagnad programvara från Wiresoft

Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Package som erbjuds som begagnad programvara hos Wiresoft skiljer sig inte från en ny serverlicens när det gäller användbarhet - inte bara för att programvara i allmänhet inte slits ut. Vanliga frågor om begagnade Windows Server-licenser besvaras nedan.

Varifrån kommer den begagnade Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-programvaran?

Den begagnade Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-programvaran som erbjuds i Wiresoft Shop kommer från företag som tidigare har köpt den ny och sålt den vidare till Wiresoft. På grund av återförsäljningen eller erbjudandet i Wiresoft Shop kallas den här programvaran för begagnad, men den kan användas som en ny licens.

Kommer en begagnad Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-licens med det vanliga köparskyddet?

Ja: Windows Server 2019 Datacenter 16-Core som Wiresofts begagnade programvara erbjuder dig som kund samma fördelar som vid köp av jämförbar ny serverprogramvara: med köparens säkerhet genom omedelbar nedladdning efter slutfört köp och omedelbar licensaktivering med den medföljande giltiga licensnyckeln.

Är det lagligt att köpa eller använda den använda Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-programvaran?

Ja: Du kan vara säker på att för kunderna, inte bara köpet av Wiresofts begagnade Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-programvara, utan även dess faktiska användning inte bryter mot några tillämpliga lagar, eftersom den här programvaran kommer från ett företags licensierade lager. Således gäller den praxis som tillämpas, som inte bara tillåter handel med sådan Microsoft Used Software, utan även användning av den; detta har upprepade gånger bekräftats av olika domstolsbeslut.

Vilka andra fördelar har Used Software från Windows Server 2019 Datacenter 16-Core?

Begagnad programvara från Wiresoft ger våra kunder framför allt den ekonomiska fördelen att de kan uppdatera programvarulager mycket billigare än med nya varor, så att de alltid är uppdaterade. Begagnad programvara från Wiresoft bidrar alltså inte bara till att sänka driftskostnaderna, utan erbjuder också en revisionssäkerhet genom fullständig verifiering av alla köpare!

Hos Wiresoft hittar du inte bara Windows Server 2019 Datacenter 16-Core edition som billig begagnad programvara, utan även motsvarande 2-Core-paket samt Windows Server Standard edition, dessutom även de respektive nödvändiga klientåtkomstlicenserna (CALs) - samt tidigare versioner av Windows Server 2019. Wiresofts breda portfölj med begagnad programvara innehåller även många andra Microsoft-program - med alla de fördelar som nämns. Om du har några frågor om din licensiering av Windows Server 2019 Datacenter eller någon annan utgåva är du välkommen att använda vår kompetenta rådgivning via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier