Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10002
 • 79P-00123
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
201,90 kr * 222,90 kr * (9,42% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit)
Terminalserver Kompatibel


MS Office 2007 - och därmed även utgåvan 2007 Professional Plus   - utgör en milstolpe i Office-paketens historia: Jämfört med äldre versioner och föregångare erbjuder det Plus funktionalitet och effektivitet, vilket med de program som ingår gör det till ett oumbärligt verktyg för företag, men också för privata användare och egenföretagare som vill utföra alla dagliga kontors- och administrativa uppgifter på ett effektivt sätt: med Word 2007 för att skapa texter i många olika format, Excel 2007 för komplexa beräkningar, Outlook 2007 för omfattande kommunikation och planering av arbetsuppgifter och PowerPoint 2007 för att utforma tydliga rapporter och presentationer. Plus Dessutom erbjuder Office edition 2007 Professional Plus ett brett utbud av ytterligare program: med Publisher 2007 för ett brett utbud av möjligheter för publikationer i tryckta medier, men även för online, med Access 2007 för en mängd olika databastillämpningar och slutligen med InfoPath 2007 för att skapa formulär för praktisk insamling och utvärdering av data. Köparna av Professional Plus får alltså en sofistikerad Office-version som gör det möjligt att arbeta professionellt och kommunicera på ett heltäckande sätt.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - alla program för företagare i ett paket som en enda licens

MS Office 2007 - och därmed även utgåvan 2007 Professional Plus - är en milstolpe i Office-paketens historia: Jämfört med äldre versioner och föregångare erbjuder den ett plus i funktionalitet och effektivitet som gör den, med de medföljande programmen, till ett oumbärligt verktyg för företag, men gör det också lättare för privata användare och egenföretagare att effektivt utföra alla dagliga kontors- och administrativa uppgifter: med Word 2007 för att skapa texter i en mängd olika format, Excel 2007 för komplexa beräkningar, Outlook 2007 för omfattande kommunikation och planering av arbetsuppgifter och PowerPoint 2007 för att utforma levande rapporter och presentationer. Särskilt Office-Edition 2007 Professional Plus erbjuder dessutom en stor mängd ytterligare program: med Publisher 2007 för olika möjligheter med publikationer i tryckta medier, dessutom för online, med Access 2007 för en mängd olika databaser och slutligen också med InfoPath 2007, för att tillhandahålla formulär för praktisk insamling och utvärdering av data. Köpare av Professional Plus -utgåvan får därmed tillgång till en utvecklad Office-version, som möjliggör professionellt arbete och omfattande kommunikation.

Detta är nytt i MS Office 2007 Professional Plus

Professional Plus Edition erbjuder bland annat följande nya funktioner i de olika programmen:

 • Nytt band: Det uppdaterade användargränssnittet ger snabbare och intuitiv navigering.
 • Anpassningsbara inställningar med teman och layouter ökar produktiviteten.
 • Nya Live Preview visar mallar och design baserat på data i realtid i dokumentfönstret.
 • Stöd för XML-filformatet ger ökad säkerhet, minskar dokumentstorleken och ger snabbare laddningstider.
 • Outlook erbjuder nu en funktion för att söka i e-postmeddelanden samt prenumeration på RSS-flöden och ett skräppostfilter.
 • Access erbjuder färdiga format för Standard som kan redigeras.
 • Automatiserade formler i Excel snabbar upp beräkningarna.

Det nya bandet

Alla dessa klassiska Microsoft-program som finns i Professional Plus 2007 presenterar sig därmed i ett helt nytt utseende: Den tidigare menystrukturen från Office- föregångarna ersätts i de enskilda Office 2007-programmen av en tydlig multifunktionslist - även kallad Ribbon. Ribbon erbjuder nu för varje Office-Program i enskilda grupper av sammanfattade kommandon, som kompletteras med listor och dialogrutor. Dessa är sedan allmänt tillgängliga som flikar, som är ytterligare uppdelade efter sammanhang. På så sätt grupperas alla kommandon eller funktioner som krävs för att utföra en viss åtgärd och är omedelbart tillgängliga på ett tydligt ställe, t.ex. för att formatera ett Word-dokument enligt dina egna specifikationer eller för att infoga och redigera en grafik i ett dokument.

Ribbon ger dessutom möjlighet att göra användardefinierade inställningar i respektive meny och på så sätt anpassa dem till de egna behoven, så att ofta använda funktioner är direkt tillgängliga, vilket också innebär en ökning av arbetseffektiviteten.

Den nya förhandsgranskningen i realtid

Dessutom finns det i Office 2007 Professional Plus samt de andra utgåvorna av

så kallad Live Preview: Beroende på vilket program som är öppet visar den här funktionen mallar och mönster, men även formatfunktioner i ett dokumentfönster i en förhandsgranskning i realtid.

Det nya filformatet OpenXML

Med OpenXML erbjuder Office 2007-versionen också ett nytt XML-baserat Standard-filformat i Professional Plus -utgåvan, vilket ger en rad fördelar som är viktiga i den moderna affärsvärlden: XML-stödet minskar till exempel filernas storlek, vilket å ena sidan sparar utrymme på datorn och å andra sidan minskar laddningstiden för dokument på webbsidor avsevärt.

På webbsidor säkerställer XML-stödet att storleken på dokumenten minskas effektivt, vilket resulterar i kortare laddningstider. XML-filer ger också ett bättre skydd mot dataförluster med Data Loss Prevention (DLP).

Det nya kompatibilitetsläget

I Microsoft Office 2007 kan dokument som skapats med äldre versioner av programmen Office(Office 97) öppnas, redigeras och sparas på nytt i det så kallade kompatibilitetsläget, vilket gör dem tillgängliga igen för äldre Office-versioner för Windows och Mac OS och gör det möjligt att redigera dem. Detta uppnås bland annat genom att alla funktioner som inte finns i den äldre programversionen inte är tillgängliga här, så att det inte finns några kompatibilitetsproblem.

Microsoft Office Professional Plus 2007 Edition på Wiresoft

Köpet av en 2007 Professional Plus utgåva av MS Office har för många köpare å ena sidan den stora fördelen att den fortfarande stöds av äldre Microsoft-operativsystem från version Windows XP SP3, som fortfarande används på äldre hårdvara, så att denna breda kompatibilitet är en helt avgörande faktor för köpet. Däremot finns denna utgåva endast som volymlicens i vanliga butiker, men hos Wiresoft kan kunderna också köpa Professional Plus 2007 som en enskild licens i form av begagnad programvara.

I Wiresofts programvaruaffär kan du köpa Office 2007 Professional Plus samt andra utgåvor av denna version och nyare Office-paket. En introduktion av de enskilda programmen i Professional Plus 2007 och deras nyheter i Office 2007 Professional Plus ger följande översikt.

MS Office 2007 Professional Plus - alla affärsverktyg samlade i en svit

Förutom de beprövade Office- klassikerna Word, Excel, PowerPoint och Outlook innehåller utgåvan Professional Plus 2007 inte bara DTP-programmet Microsoft Publisher 2007, utan även databasprogrammet Access 2007 och verktyget för skapande av formulär InfoPath 2007. Just dessa extra innehållna program är nästan oumbärliga för kommersiella och/eller affärsmässiga tillämpningsområden.

Översikt över alla program som ingår i MS Office Edition 2007 Professional Plus:

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Publisher 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

Microsoft Word 2007 erbjuder många förbättringar och nya funktioner och egenskaper: Många standardmallar finns tillgängliga för att omedelbart skapa textdokument för affärs- och privata ändamål, som är professionellt förformaterade och kan anpassas ytterligare. Nya effekter som transparens och 3D är också tillgängliga för att göra texter mer tilltalande. Makroer kan också skapas i Word för att hantera vissa textredigeringssteg på ett effektivare sätt. Ett stort plus är också den centrala hanteringen av versioner, ändringar och kommentarer.

Excel 2007

Det kraftfulla kalkylprogrammet erbjuder nu utökade funktioner för att skapa formler och visualisera data, inklusive pivottabeller och möjligheten att skapa professionella, beskrivande diagram i några få steg. Anslutningen till Microsoft SharePoint Services skyddar konfidentiella uppgifter när du kommunicerar med andra.

PowerPoint 2007

PowerPoint 2007 erbjuder ett effektivt verktyg för att hantera alla mallar med hjälp av bildmästaren, så att alla presentationer som skapas med PowerPoint får ett enhetligt utseende och för att spara tid. Många nya text- och typografiska effekter samt formateringsverktyg finns tillgängliga för designen, varav de flesta kan tillämpas omedelbart med ett enda klick.

Den integrerade dokumentinspektören tar på ett tillförlitligt sätt bort kommentarer, dold text eller personlig information innan du publicerar eller delar en presentation, och den digitala signaturen säkerställer också att innehållet inte kan ändras. Tack vare det nyligen tillgängliga Office Open XML-formatet .pptx kan presentationer som skapats i detta format också publiceras som HTML-webbplatser.

Outlook 2007

Den beprövade kommunikationsprogramvaran erbjuder effektiva funktioner för administration av den dagliga e-posttrafiken, bland annat med Sofortsuche, för att söka e-postmeddelanden inklusive bilagor efter vissa termer eller nyckelord, samt för att släppa ut data och information målinriktat för enskilda användare och ändamål samt ett skräppostfilter. Att skriva meddelanden, inklusive formatering, har också blivit mer intuitivt och därmed enklare. Den integrerade aktivitetsfältet med kalender erbjuder många alternativ för att samordna möten och projekt. Innehållet kan färgkodas och markeras till exempel med avseende på enskilda personer eller betydelse.

InfoPath 2007

InfoPath 2007 används för att skapa, hantera och utbyta formulär för insamling av olika data. Eftersom de är baserade på XML kan de också göras tillgängliga på webben via Office SharePoint Server 2007 med de integrerade "Forms Services" och därmed fyllas i utan InfoPath-programvaran.

Scenarier där InfoPath 2007 används är bland annat inventariespårning, projektstatusrapporter, utgiftsrapporter och försäkringspolicor. InfoPath 2007 är också utformat för att integreras med Outlook 2007, så att användare kan öppna och redigera InfoPath-formulär från Outlook 2007.

Publisher 2007

Detta kraftfulla DTP-program är utformat för att snabbt och enkelt skapa högkvalitativa publikationer för en mängd olika ändamål, från flygblad och personliga formulärbrev till stora broschyrer. Mallarna i Publisher 2007 omfattar inte bara trycksaker utan även format för att skicka nyhetsbrev via e-post och utforma webbsidor. Tack vare den omfattande kompatibiliteten med andra program på Office kan texter, bilder och tabeller etc. från Word, Excel, Access, Outlook och PowerPoint också användas.

Access 2007

Det beprövade databasprogrammet används för att centralt samla in och strukturera data från olika källor för att göra dem tillgängliga internt inom företaget eller externt för kunder för vidare bearbetning. Tack vare de olika formatmallarna kan den insamlade informationen analyseras och användas bättre och även presenteras på ett begripligt sätt i form av meningsfulla rapporter.

Via Windows SharePoint Services kan Access 2007-användare när som helst redigera de insamlade uppgifterna, återställa raderad information och ställa in individuella behörigheter för åtkomst.

Systemkrav för MS Office 2007 Professional Plus

Office Edition 2007 Professional Plus är kompatibel med många äldre Windows operativsystem, men stöds inte längre av Windows 10. Det nya bandet i Office 2007-versionen kräver dock mer diskutrymme jämfört med tidigare versioner. I allmänhet gäller följande minimikrav för att alla ansökningar ska kunna genomföras korrekt:

 • Operativsystem: från Microsoft Windows XP Service Pack 3 till Windows 8.1 eller Microsoft Windows Server 2003 eller högre
 • Processor: minst 500 MHz - för att kunna använda alla Outlook-funktioner rekommenderas 1 GHz
 • Minst 256 MB RAM-minne - 512 MB rekommenderas för korrekt användning av Outlook-tjänster
 • Hårddiskutrymme: minst 2 GB
 • Skärmupplösning: minst 1 024 x 768

Köp MS Office 2007 Professional Plus på Wiresoft som en enskild licens till ett lågt pris

2007 Professional Plus Edition från Microsoft tillhör Office-Editions, som i den vanliga handeln endast erbjuds som volymlicens för företag och som därför inte är tillgängliga som enstaka licenser. Office I Wiresoft Software Shop kan du köpa 2007 Professional Plus Edition som en licens för en enskild användare utan några abonnemangsskyldigheter; när du köper i Wiresoft Shop behöver du bara betala engångskostnaden för den fullständiga versionen av denna Office Edition, som erbjuder samma antal funktioner som motsvarande volymlicens.

Den underliggande volymlicensen kommer vanligtvis från ett större företag och köptes av Wiresoft. När företaget köper volymlicenser har det också rätt att sälja överflödiga programvarulicenser eller hela volymlicensen vidare - oavsett om enskilda licenser som ingår i dem eller hela volymlicensen har använts eller inte. Genom försäljningen upplöses volymlicensen och omvandlas till enskilda licenser, som sedan kallas för begagnad programvara. Denna uppdelning eller benämning har ingen inverkan på den allmänna funktionaliteten hos den erbjudna Office 2007 Professional Plus Edition eller de ingående programmen. Wiresoft erbjuder sedan dessa enanvändarlicenser till ett särskilt lågt pris som en köpversion.

Ditt programvaruköp hos Wiresoft är inte bara billigt utan också säkert: Du kan installera programvaran Office 2007 Professional Plus på din dator efter att ha slutfört köpet och den omedelbara nedladdningen och aktivera den med den medföljande licensnyckeln, som endast är giltig och funktionell för din personliga licens. Wiresoft säljer endast programvara Office 2007 Professional Plus eller andra Office utgåvor eller versioner som är identiska med Microsofts originalprodukter; de företag från vilka dessa tidigare volymlicenser kommer är uteslutande belägna i Europa, vilket innebär att köpet av denna Office 2007 Professional Plus utgåva som begagnad programvara inte innebär någon juridisk risk, eftersom handeln med begagnad programvara är tillåten enligt lag, vilket också har bekräftats flera gånger av domstolsbeslut.

Köpet av begagnad programvara i Wiresoft Shop är en fördelaktig möjlighet för dig som kund att använda programvaror som annars inte är tillgängliga Office-Annars otillgängliga utgåvor som t.ex. Professional Plus 2007. Vår kundkrets omfattar därför små och medelstora företag, men även egenföretagare och privatpersoner som drar nytta av vårt billiga utbud av Microsoft-program.

I Wiresoft Software-Shop hittar du MS Office-Edition 2007 Professional Plus samt andra utgåvor av denna version och nyare utgåvor och andra Microsoft-program som billiga köpversioner för nedladdning. För frågor om Professional Plus eller någon annan programvara från Microsoft Office, använd våra kompetenta råd via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier