Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10007
 • 79P-04749
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
394,90 kr * 437,90 kr * (9,82% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


 MS Office Suite 2013 Professional Plus är det mest omfattande programvarupaketet som finns för denna Office-version. Förutom aktuella och kraftfulla programversioner av Word, Excel, PowerPoint, OneNote samt Outlook - inkl. Business Contact Manager - ingår även Publisher och Access samt InfoPath, Lync och Office Web Apps. Office Edition 2013 Professional Plus har alltså alla funktioner och intuitivt användbara verktyg för att mer än väl uppfylla de affärsmässiga kraven i ett modernt företag: Från modern kommunikation med flera deltagare, även via video, skapandet av webbläsarkompatibla formulär och utvecklingen av appar till de klassiska Office-programmen för ordbehandling, kalkylblad samt för tydliga presentationer och professionellt utformade publikationer. 

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2013 Professional Plus - köp som licens för en enskild användare

MS Office-Suite 2013 Professional Plus är det mest omfattande programpaketet som finns tillgängligt för denna Office-version. Förutom aktuella, kraftfulla programversioner av Word, Excel, PowerPoint, OneNote och Outlook - inklusive Business Contact Manager - ingår även Publisher och Access samt InfoPath, Lync och Office Web Apps.

Office-Edition 2013 Professional Plus har alla funktioner och intuitivt användbara verktyg för att mer än väl klara av att uppfylla de affärsmässiga kraven i ett modernt företag: Från modern kommunikation med flera deltagare, även via video, till skapandet av webbläsarkompatibla formulär och utvecklingen av appar, till de klassiska Office- program för ordbehandling, kalkylblad, liksom för levande presentationer och professionellt utformade publikationer. De integrerade programmen SharePoint 2013 och Lync 2013 gör det också möjligt att dela filer och information och kommunicera direkt i realtid. Sist men inte minst är många funktioner pekoptimerade för användning på surfplattor och smartphones.

Ett annat argument för att köpa Professional Plus är att det är kompatibelt med Windows 7, så denna utgåva inklusive de medföljande programmen kan användas på äldre datorer utan problem. Office 2013 Professional Plus erbjuder också möjligheten att använda Microsoft SkyDrive och lagra data och dokument där, så att de kan delas och redigeras i molnet av flera användare.

MS Office 2103 Professional Plus edition - som normalt endast är tillgänglig för volymlicenser - finns också tillgänglig från Wiresoft som en köpversion för enskilda användare. Med en licens för en enda användare kan även egenföretagare och mindre företag dra nytta av de många program som endast denna Office-Edition har att erbjuda. I följande översikt presenteras de viktigaste funktionerna och förbättringarna i de olika programvarorna på Office 2013.

Alla viktiga nyheter i Word för Office 2013

Word 2013 är mycket tydligare - inte bara när du redigerar texter, utan även när du läser. Det gör det också ännu enklare att samarbeta eller använda PDF-dokument och Word-dokument som skapats med en äldre version av programmet.

Allmänna praktiska funktioner

 • När du startar Word 2013 visas alla nyligen använda dokument som en lista i en kolumn i vänstermarginalen.
 • Genom att klicka på fliken "Utkast" (Layout) får du en översikt över alla formatmallar, som också kan anpassas till dina personliga behov.
 • I redigeringsvyn "Enkel uppmärkning" visas korrigeringar med en vertikal linje i textmarginalen.
 • Ett PDF-dokument kan öppnas direkt i Word 2013 med ett höger musklick och är tillgängligt som en Word-fil för vidare användning, inklusive allt innehåll som text och grafik. Detta kan sedan sparas i PDF-format.
 • Ett textdokument som skapats med en äldre Word-version kan öppnas i Word 2013 i kompatibilitetsläge. På så sätt kan den redigeras så att den kan fortsätta att användas med den ursprungliga Word-versionen efter att den har sparats.
 • När du infogar grafik och liknande gör Word 2013 förslag på layoutalternativ, som du sedan enkelt kan anta med ett klick.
 • Anpassningsguiden underlättar exakt placering av tabeller och grafik i textflödet.
 • Layout i realtid ger omedelbara förhandsvisningar av hur grafik och text är placerade.

Bättre läsläge

 • Word 2013 erbjuder möjligheten att visa dokumenten i kolumner för att göra dem lättare att läsa. Du kan använda pilsymbolerna för att bläddra i dokumentet som om du läste en bok.
 • För en mer neutral textpresentation kan alla redigeringsverktyg döljas utom några få användbara verktyg.
 • Grafiker och tabeller i ett Word-dokument kan förstoras så att de fyller hela skärmen med hjälp av objektzoom - allt du behöver göra är att dubbelklicka på det relevanta textelementet.
 • Om flera Word-dokument redigeras samtidigt kan de visas via flikar.
 • I stora dokument kan alla rubriker visas i det vänstra sidfältet; genom att klicka på dem navigerar du till det relevanta textavsnittet i dokumentet.

De viktigaste nyheterna i Excel 2013

Excel innehåller också flera nya verktyg i Office 2013 Professional Plus som kan användas för att analysera även stora mängder data. Kalkylprogramvaran känner nu igen användartypiska procedurer när du redigerar data och lägger till dem automatiskt. De optimerade funktionerna PivotChart och PivotTable finns även i Excel 2013.

 • Blixtvisningsfunktionen känner igen typiska redigeringsmönster och kompletterar automatiskt ytterligare inmatningar - även för hela kolumner.
 • Med snabbanalys kan du formatera data med bara några få klick. När en datamängd väljs öppnas en snabbvalsmeny med välkända funktioner och förslag till formatering kan visas via muspekning och tillämpas genom att klicka på dem.
 • Snabbt diagramval i Excel 2013 ger förslag på vilken diagramtyp som är bäst att använda för att visualisera en vald datamängd.
 • Alternativ för filtrering av data i Excel-kalkylblad visar också det filter som används för dataavsnitten, så att det alltid är tydligt vilka data som visas.

De viktigaste nyheterna i PowerPoint 2013

Microsoft PowerPoint 2013 Professional Plus har utökat designalternativen för presentationer med ett antal nya designer och animationer. Den mest slående funktionen är den breda bildskärmsdesignen. Den nya PowerPoint innehåller också en praktisk högtalarvy och stöder medieformat som MP4 och MOV, högupplöst innehåll och codecs.

 • För att få ännu mer utrymme är det breda bildformatet 16:9 nu tillgängligt som standard.
 • Två PowerPoint-filer kan nu slås samman till ett dokument, inklusive alla ändringar.
 • Kommentarer kan också visas i en presentation med de inblandade personerna och deras kontakter.
 • PowerPoint-presentationer kan nu också publiceras som videor och läggas ut direkt på sociala medier.

De viktigaste nyheterna i Outlook 2013

Outlook 2013 presenterar sig med ett mycket renare skrivbordsgränssnitt. Genom att flytta navigationsfältet för e-post, kontakter och kalendrar till botten av skärmen skapas mer utrymme för annat innehåll.

 • Sociala nätverk som Facebook och Xing är nu integrerade så att användarna direkt kan följa partners och vänners aktiviteter.
 • Kontaktuppgifter från sociala nätverk kan överföras till Outlooks kontaktlista.
 • Skype i Outlook 2013 gör det möjligt att ringa telefonsamtal via internet.
 • Exchange ActiveSync i Outlook eliminerar nu behovet av att använda Exchange-servrar för att synkronisera kontakter och kalendrar.
 • Den nya funktionen Peeks visar direkt viktig information i Kalender, Personer eller Uppgifter i ett fönster.

De viktigaste nyheterna i Access 2013

Access är den exklusiva komponenten i MS Office 2103 Professional Plus edition. Databasprogrammet kombinerar det relationella databashanteringssystemet Jet Engine med kraftfulla verktyg i en integrerad utvecklingsmiljö för att skapa alla typiska databasprogram som behövs i ett företag. Access 2013 erbjuder bland annat följande verktyg och funktioner:

 • Anpassad skapelse av Access Web Apps är den viktigaste nya funktionen i databasprogrammet. Användarna kan skapa program även utan programmeringskunskaper: Allt som krävs är att välja lämplig datatyp, så att Access automatiskt skapar en komplett databasstruktur - inklusive ett användarvänligt gränssnitt.
 • Appen innehåller kommandon för att lägga till och redigera data samt navigering och grundläggande funktioner.
 • Access-webbapplikationer kan användas och delas direkt som en SharePoint-app i en webbläsare.
 • Användarna får också en inblick i hur apparna används.
 • De integrerade tabellmallarna gör det möjligt att spåra information som genereras med en sådan Access-app.
 • Access är också ansluten till Microsoft SQL Server och Microsoft Azure SQL-databasen, vilket ger större tillförlitlighet, säkerhet och skalbarhet för data - både på plats och i molnet.

Viktiga nya funktioner i Publisher 2013

Programmet för att skapa professionellt utformade publikationer är också en exklusiv del av MS Office 2103 Professional Plus edition. Publisher erbjuder användarna omfattande designalternativ för alla typer av kataloger, kort, flygblad, nyhetsbrev etc. som kan sparas redo för utskrift.

 • Publisher 2013 innehåller möjligheten att centralt söka efter bilder på datorn, i ClipArt-katalogen på Office.com eller på Internet och infoga dem i ett dokument.
 • Om flera bildfiler väljs samtidigt när du designar visar Publisher 2013 dem tydligt i en kolumn i designen.
 • Bilder kan enkelt dras och släppas på en sida i designområdet och kan bytas ut på samma sätt.
 • Om du vill använda en bild som bakgrund finns det olika designalternativ: "Fill" expanderar bilden så att den tar upp hela bakgrunden, "Tile" fyller bakgrunden med plattor.
 • Effekter som skuggor, reflexer, glödeffekter och fasor är också tillgängliga för text.

De viktigaste nyheterna i Lync 2013

Lync är ett viktigt kommunikationsverktyg för effektivt samarbete i projekt. Med ett klick kan den användas för att omedelbart anordna videokonferenser eller använda IP-telefoni. Viktiga nya funktioner är:

 • Lync Mobile App - med touchfunktioner är den optimerad för smartphones - både Windows Phone och iPhone eller Android.
 • Lync Server 2013 har nya funktioner för snabbmeddelanden och närvaro.
 • Tillsammans med Exchange 2013 kan användare hantera och synkronisera kontakter i Outlook 2013, Outlook Web App och Lync 2013.

Viktiga nya funktioner i InfoPath 2013

InfoPath 2013 är utformat för att göra det enkelt att skapa uttrycksfulla kodbaserade formulär för SharePoint Server 2013. Tillsammans med InfoPath Forms Services erbjuder verktyget också många funktioner för utvecklare. Följande nya funktioner ingår:

 • Nya alternativ för att skriva och redigera kod
 • Optimerade formulär för SharePoint-listor
 • Skapande av standardkompatibla webbläsarformulär
 • Hosta formulär på portalsidor med hjälp av InfoPath-webbdelar
 • Publicera InfoPath-formulärmallar som sandlådelösningar
 • InfoPath 2013 ger också omfattande stöd för kontroller och funktioner i webbläsarformulär, t.ex: Bulletthets, numrerade och enkla listor, listrutor med flera val och kombinationsrutor.

De viktigaste nya funktionerna i SharePoint 2013

I SharePoint Server 2013 är det nu ännu enklare att lägga upp formulär på webbsidor tillsammans med InfoPath-webbdelar utan att behöva skriva kod för att göra det. SharePoint 2013 gör det enklare att dela data och information.

 • Cloud App-modellen kan användas för att skapa appar som utökar funktionaliteten hos SharePoint-webbplatser, inklusive fjärrwebbprogram.
 • Utvecklingsverktyg som Visual Studio och SharePoint Designer har optimerats.
 • Windows Phone 7-appar kan kombineras med SharePoint-tjänster på plats.
 • Det är också möjligt att använda SharePoint-tjänster på distans i molnet via SharePoint Online, till exempel för att utöka funktionaliteten på lokala datorer.
 • Nya funktioner som geolokalisering kan integreras i mobila applikationer.

OneNote 2013: Viktiga nyheter

OneNote, programmet för att enkelt skapa och använda anteckningar, blir ännu mer praktiskt med den nya Touch-appen. Användare av surfplattor kan använda den för att fånga sina idéer utan mus eller tangentbord och omedelbart klistra in dem i ett dokument på Office. OneNote känner igen handskrift och omvandlar den till utskriven text.

 • Nya formateringsalternativ förbättrar tabellfunktionen för att organisera allt innehåll tydligare.
 • Andra användares profildata är också tillgängliga i OneNote, så att egna anteckningar kan delas med kollegor.
 • Dokument eller webbsidor kan enkelt läggas till i anteckningsboken med hjälp av funktionen "Skicka till OneNote".

Systemkrav för Microsoft Office 2013 i Professional Plus Edition

Office 2013 Professional Plus finns att ladda ner i två versioner: 32-bitars och 64-bitars. Därför kan individuella hårdvarukrav, t.ex. för RAM-minne, skilja sig åt. Följande minimikrav gäller:

 • Operativsystem: minst Windows 7 till Windows 10, minst Windows Server 2008 till 2012 R2
 • Processor: minst 1 GHz
 • RAM-minne: minst 1 GB (32 Bit) eller 2 GB 64 Bit)
 • Hårddiskutrymme: minst 3 GB
 • Bildupplösning: minst 1 024 x 576, minst grafikkort med Direct X10-acceleration

Köp MS Office 2013 Professional Plus som licens för en användare från Wiresoft

I Wiresoft Software Shop kan du hitta Professional Plus- en utgåva av Office 2013-versionen, även som en enskild användarlicens - med följande program:

 • Word 2013 - skapa professionella dokument och läs dem med fokus
 • Excel 2013 - analysera omfattande data med kraftfulla verktyg
 • PowerPoint 2013 - skapa intressanta och informativa presentationer
 • Outlook 2013 - hantera e-post, kontakter och alla uppgifter professionellt
 • OneNote 2013 - anteckna spontant och använd dem direkt i program
 • Publisher 2013 - skapa enkelt tilltalande publikationer med bilder och grafik
 • Access 2013 - utforma och hantera databaser enligt individuella krav och skapa appar för dem
 • Lync 2013 - använd Skype for Business för intern och extern kommunikation
 • InfoPath 2013 - skapa elektroniska formulär på ett ögonblick
 • SharePoint 2013 - kombinera Windows Phone 7-applikationer med SharePoint-tjänster osv

När du köper Professional Plus-Editionen av Office 2013 från Wiresoft kommer du att dra nytta av alla dessa fördelar, förutom möjligheten att köpa den som begagnad programvara i form av en licens för en enskild användare - och till ett fantastiskt lågt pris:

 • Du kan köpa Microsoft Office 2013 Professional Plus-Edition från Wiresoft som programvara för en användare.
 • Denna programvarulicens var en del av ett företags större volymlicens, därför är den så billig hos Wiresoft!
 • I samband med försäljningen till Wiresoft avinstallerades Office-licensen - om den någonsin använts - på en tidigare dator, så den är 100 % gratis.
 • Varje licens för Microsoft Used Software kontrolleras av Wiresoft före försäljningen för att se till att den är i perfekt skick.
 • Köpet av programvarulicenser i Wiresoft Shop omfattar en originalprodukt från Microsoft, i enlighet med EU:s rättsliga krav: varken Wiresoft eller du befinner dig i en juridisk gråzon.
 • Wiresoft som en seriös programvaruhandlare erbjuder inte heller provversioner av Microsoft-programvara till försäljning, som antingen är giltiga under en begränsad tidsperiod eller vars funktionalitet är begränsad.
Om du har ytterligare frågor om ditt licensköp av Microsoft Office 2013 Professional Plus eller någon annan Microsoft Office programvara är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller här i chatten. 
Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier