Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2021

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

  • SW10486
  • 059-05143
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
863,90 kr * 958,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Word 2021 är den senaste versionen av Microsofts ordbehandlingsprogram som används över hela världen. Med sina integrerade verktyg och intuitiva användning går det omfattande kontorsprogrammet långt utöver att bara skriva och redigera texter: många designalternativ gör det möjligt att infoga grafik och tabeller, de mångsidiga alternativen för presentation och formatering av dokument är inte bara lämpliga för att hantera affärskorrespondens utan också för att skapa professionellt utformade avhandlingar och informativa rapporter, liksom visitkort, broschyrer och flygblad, som kan sparas direkt i Word som PDF-filer för utskrift. Olika filformat kan också redigeras med Microsoft Word.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WORD 2021"

Microsoft Word 2021 - det mångsidiga ordbehandlingsprogrammet

Word 2021 är den senaste versionen av Microsofts ordbehandlingsprogram som används över hela världen. Med sina integrerade verktyg och sin intuitiva användning går det omfattande kontorsprogrammet långt utöver att bara skriva och redigera texter: många designalternativ gör det möjligt att infoga grafik och tabeller, de mångsidiga alternativen för presentation och formatering av dokument är inte bara lämpliga för att hantera affärskorrespondens, utan också för att skapa professionellt utformade avhandlingar och informativa rapporter samt visitkort, broschyrer och flygblad, som kan sparas direkt i Word som PDF-filer för utskrift. Olika filformat kan också redigeras med Microsoft Word.

Många typiska formatmallar kompletteras med ytterligare omfattande alternativ för sidlayout för att skapa tydliga, snabbt läsbara texter. Viktiga dokument kan också skyddas från kopiering eller markeras för vidare användning genom att vattenstämplar sätts in.

Dessutom finns det många intelligenta verktyg som stavningskontroll och alternativ för automatisk korrigering som gör det enklare och snabbare att skriva textdokument i enlighet med gällande stavningsregler.

Det praktiska bandet gör det särskilt enkelt att snabbt växla mellan de olika programmen med ett klick.

Tack vare den valfria anslutningen av skrivbordsprogrammet till Microsoft Cloud kan flera användare också arbeta tillsammans med ett dokument i realtid, vilket ger många möjligheter till förbättrat teamarbete. Dessutom har Word 2021 en individuell tilldelning av rättigheter för varje enskild Word.doc, vilket t.ex. kan begränsa eller förhindra att en annan person läser eller redigerar den.

Förutom dessa beprövade funktioner från de äldre Word-versionerna erbjuder MS Word 2021 också ett antal nya praktiska funktioner som gör det ännu trevligare och effektivare att skriva, redigera och läsa textdokument än tidigare. Dessa inkluderar mörkt läge, som är lättare för ögonen, särskilt när man tillbringar långa perioder på skärmen, alternativ för tydlig visning av längre textfiler som gör det snabbare att söka efter specifika avsnitt, och förbättrat stöd för tillgänglighet. Lärverktyg ökar läsbarheten och frihandfunktionen gör det möjligt för användare att rita egna skisser och diagram för hand och infoga dem direkt i ett dokument. För att kunna använda MS Word 2021 på din dator måste Windows 10 först installeras. Alla viktiga nya funktioner i Word 2021 finns i följande översikt.

I Wiresofts nätbutik  kan du köpa både den aktuella versionen Word 2021 och dess föregångare samt andra Office-program som enskilda applikationer till särskilt låga priser.

Alla nya funktioner i Word 2021 i en överblick

Att byta till 2021 års version av Word kan vara särskilt värdefullt för de användare som skapar texter professionellt och vill förbättra sin effektivitet när de skriver och läser. Många funktioner gör det lättare för dem att koncentrera sig på det viktigaste.

Särskilt om dokumenten ska utformas barriärfritt för att nå ut till en krets av mottagare som har svårt att läsa och förstå texter, gör de nya integrerade funktionerna, som även tar hänsyn till internationella standarder, det lättare för dig att skapa texter som kan läsas av alla.

Ytterligare funktioner finns också tillgängliga för skapande och publicering av vetenskapliga dokument, särskilt när det gäller komplexa formler, vilket nu är möjligt tack vare stödet från LaTeX, det standardprogram som används över hela världen.

Större tydlighet genom olika visningsalternativ

Word 2021 erbjuder också fler visuella alternativ. Den här versionen kombinerar till exempel det bandgränssnitt som är välbekant från Word 2016 med det moderna, välkända kakelutseende som också är typiskt för Windows 10. Ofta använda element eller funktioner placeras tydligare så att de är tillgängliga ännu snabbare.

Och om du föredrar att fortsätta använda det välbekanta utseendet på bandet från den tidigare Word-versionen kan du också göra om gränssnittet.

Den större tydligheten gäller även för användning på enheter med pekskärmar, t.ex. surfplattor och smartphones, där gränssnittets känslighet för inmatning med penna har ökat.

Särskilt när du arbetar med stora textdokument kan det snabbt bli svårt att söka efter specifika passager eller avsnitt. I Word 2021 kan du förutom den välbekanta vertikala vyn där du bläddrar genom alla sidor uppifrån och ner använda den nya funktionen "sida för sida" för att bläddra i ett Word-dokument som i en bok. För texter av medelstor längd ger den nya funktionen "Miniatyrbilder" en orientering: Alla sidor visas i liten skala i översikten så att du snabbt kan navigera till den plats du letar efter.

Dessutom har Word 2021 mer diskreta bakgrunder med de nya mörka temana Mörkgrå och Svart, som också stöder koncentrerat skrivande och läsande av texter.

Större tillgänglighet genom stöd för felkorrigering

Den förbättrade stödjande felkorrigeringen i Word 2021 innebär förbättringar av hur du gör ett dokument tillgängligt. För att göra detta använder man sig bland annat av internationella standarder för att se till att innehållet är lättläst och lättredigerat för användare med funktionshinder.

Om du klickar på menyalternativet "Kontrollera" under "Kontrollera tillgänglighet" ger programmet förslag på åtgärder som du kan acceptera omedelbart med ett enda klick.

Du kan också använda stödet för ljudåterkoppling för detta. Ljudfunktionen Cue Audio hjälper dig i ditt arbete med ljudeffekter och ljudcues. Den ger akustiska tips eller varningar om du ändrar vissa alternativ oavsiktligt, eller som en bekräftelse efter att en åtgärd har utförts, t.ex. när du skickar ett e-postmeddelande eller raderar eller lägger in innehåll.

Lärverktyg för effektivare textarbete

Lärverktyg är inte bara en praktisk funktion i Word för elever och studenter, utan gör det också lättare för yrkesverksamma att förstå text. Med de verktyg som är integrerade i Word 2021 kan du till exempel justera kolumnbredden, textavståndet och sidans färg för att avlasta ögonen genom en tydligare presentation.

Linjefokuseringen ökar din koncentration och minskar risken för distraktion genom att begränsa läsområdet till antingen en, tre eller fem rader. Om du vill få en text uppläst i Word 2021 markeras orden du just läst samtidigt så att du enkelt kan följa vad du hör i texten.

Fokusläget som du känner till från äldre Word-versioner hjälper dig också att koncentrera dig bättre i Word 2021: dokumentet visas tydligare genom att alla verktygsfält döljs.

Integrerad översättningsfunktion

För att översätta en textpassage eller till och med hela texten när du skriver eller läser behöver du inte längre ringa upp en webbsida via webbläsaren i Word 2021 för att få översättningen där: den integrerade översättningsfunktionen gör detta onödigt med hjälp av automatisk taligenkänning. Microsoft Translator innehåller mer än 60 språk, varav 11 kan översättas.

Verktyg för frihandsteckning

Det som tidigare var möjligt med pekplattor eller smartphones kan nu också göras med det nya ritverktyget för frihandsteckning i Word. Med hjälp av pennan, pekfunktionen, men även med datormusen kan du använda frihandfunktionen för att göra markeringar i texten eller spontant skapa skisser och formler och infoga dem.

Microsoft tillhandahåller flera digitala pennor i Word 2021 för detta ändamål, bland annat en penna för att rita, en penna för att skriva och en markör för att markera textavsnitt. Du kan välja mellan olika penntjocklekar, 16 helfärger och 8 effekter.

Varje ritad frihandform kan sedan flyttas eller kopieras och redigeras på samma sätt som andra ritningselement.

Lägga till och redigera vektorgrafik

Du kan utforma presentationer och arbetsblad i Word 2021 genom att integrera piktogram och symboler samt 3D-bilder. Ett särskilt intressant alternativ här är också användningen av skalbar vektorgrafik eller SVG-filer (Scalable Vector Graphics). Dessa kan ändras i storlek, roteras eller till och med färgas på olika sätt utan att bildkvaliteten försämras.

Använda LaTeX i Word 2021 för att skapa formler

Hittills har det funnits begränsningar för presentationen av mer komplexa formler med formelredigeraren när man skapar vetenskaplig text. Word 2021 har nu också stöd för LaTeX för att skapa professionella formler, som kan konverteras med LaTeX.

Systemkrav för Word 2021

  • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
  • Processor: minst 1,6 GHz
  • RAM-minne: minst 2 GB RAM-minne (32 bit) eller 4 GB RAM-minne (64 bit) - rekommenderat: 4 GB RAM-minne
  • Hårddiskutrymme: minst 16 GB (32 bitars) eller 20 GB (64 bitars) på installationsenheten
  • Grafikkort: 1 280 x 768 pixlar, minst DirectX 9 med WDDM 2.0 - rekommenderas: DirectX 10

Språk som stöds: Tyska, danska, engelska, franska, italienska, polska, spanska, tyska och andra

Köp Word 2021 som fristående kontorsprogram från Wiresoft

MS Word är en traditionell, fast komponent i Microsoft Office-paketen. Till skillnad från många andra programvaruleverantörer kan du köpa Word 2021 från Wiresoft inte bara som en del av Office Suite 2021, utan även som ett fristående program utan att behöva ingå några abonnemang eller iaktta några tidsbegränsningar för användningen. Att köpa Word 2021 som ett fristående program lönar sig också på lång sikt, eftersom du inte behöver ladda ner några avgiftsbelagda uppdateringar.

Denna fristående licens för en enskild användare är identisk med Word-programmet som också ingår i Office Suite 2021.

Särskilt för egenföretagare och mindre företag med få anställda som inte behöver alla de andra programmen i Office-paketet, är Word 2021 som fristående program ett särskilt billigt sätt att använda denna klassiska ordbehandlingsprogramvara.

Alla Microsoft-programvarulicenser som du kan köpa i Wiresoft Software Shop är original Microsoft-produkter som du köper som en fullversion för en enskild användare. De kan komma från volymlicenser eller vara begagnade, men det innebär ingen nackdel för dig. Som seriös programvaruhandlare erbjuder Wiresoft inga testversioner som endast är giltiga under en begränsad tidsperiod eller som endast kan användas med begränsningar. Alla programvaror hos Wiresoft är fullt och lagligt användbara för dig efter köpet, eftersom alla programvaror som tidigare installerats av den ursprungliga köparen har raderats i samband med försäljningen till Wiresoft, så att de är 100 % fria och användbara igen. Alla licensierade produkter från Wiresoft har också testats grundligt för att säkerställa deras användbarhet.

Du kan också dra nytta av vår kompetenta rådgivning via e-post, telefon och chatt om du har ytterligare frågor om inköp av MS Word 2021 eller någon annan kontorsprogramvara.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WORD 2021"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WORD 2021"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier