Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10010
 • 021-10609
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 139,90 kr * 1 265,90 kr * (9,95% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Office 2019 är den senaste versionen av den beprövade produktivitetsprogramvaran för skapande och utformning av texter och beräkningar inklusive tydlig presentation och publicering samt för säker kommunikation med andra anställda och partners.   Standard Edition Office 2019 ger affärsmän en bred portfölj av funktioner och verktyg med vilka alla vanliga uppgifter i företag kan bemästras utan ansträngning. Använd Word med dess mångsidiga alternativ för bearbetning av texter, Excel för att skapa och utvärdera tabeller och PowerPoint för attraktiva presentationer av resultaten, som du också kan utforma redo för utskrift med desktop publishing-programvaran Publisher. Med Outlook blir hanteringen av den dagliga floden av e-post tydlig och organiseringen av kommunikationen med affärspartners och kollegor mer effektiv.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - utgåvan för professionella användare

Microsoft Office 2019 är den senaste versionen av den beprövade produktivitetsprogramvaran för att skapa och utforma texter och beräkningar, inklusive tydlig presentation och publicering, samt för säker kommunikation med andra anställda och partners.

Standard Edition Office 2019 ger företagare en bred portfölj av funktioner och verktyg för att enkelt kunna hantera alla typiska affärsuppgifter. Använd Word med dess mångsidiga alternativ för att bearbeta texter, Excel för att skapa och utvärdera tabeller och PowerPoint för tilltalande presentationer av resultaten, som du också kan utforma tryckfärdiga med hjälp av programmet för desktop publishing Publisher. Outlook gör det lättare att hantera den dagliga flödet av e-postmeddelanden och effektiviserar kommunikationen med affärspartners och kollegor.

När du köper Microsoft Office 2019 Standard får privatpersoner och företagsanvändare med komponenterna Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher och den digitala anteckningsboken OneNote alla viktiga verktyg som de behöver för att framgångsrikt hantera alla dagliga uppgifter för att bearbeta data och dokument - inklusive kommunikation över hela världen. Dessutom skyddar beprövade funktioner som Data Loss Prevention mot dataförluster, omfattande hanterbara säkerhetsprinciper reglerar också individuella åtkomsträttigheter till filer, och MS Office uppfyller naturligtvis också EU:s strikta bestämmelser om dataskydd.

Dessutom innehåller programpaketet i den aktuella Standard Edition 2019 ett antal praktiska optimeringar för professionellt och effektivt barriärfritt arbete samt utbyte av dokument för samarbetsarbete, särskilt i molnet. Dessutom kan alla Office -programmen också användas som Office Web Apps.

Office 2019 Standard Edition - som annars endast är tillgänglig som en del av ett volymlicensavtal - är tillgänglig i Wiresoft Software Shop som en enskild licens; dessutom kan du dra nytta av vårt särskilt förmånliga erbjudande. Följande översikt visar alla fördelar som Office 2019 erbjuder dig.

Ökad användarvänlighet i Office 2019 Standard

Förutom nya programfunktioner har 2019 års Office Suite också många enskilda förbättringar av befintliga program som avsevärt ökar användarvänligheten och den allmänna användarvänligheten.

Det finns också funktioner för att optimera tillgängligheten i alla program, till exempel genom att stödja internationella standarder, inklusive praktiska förslag för utformningen av motsvarande dokument, som kompletteras med ljudanteckningar. För detta finns ytterligare alternativ i avsnittet "Användarvänlighet" med ett brett utbud av toner för "Ge feedback med ljud". Word har nu mer subtila bakgrunder för koncentrerat arbete i Office 2019 med de mörka temana Mörkgrå och Svart, samt en funktion för text till tal.

Lärverktyg - som finns under menyalternativet Visa - gör det ännu enklare att justera kolumnbredder, färger och andra inställningar för att förbättra läsbarheten. Med funktionen Läs högt kan du också justera läshastigheten.

Dessutom finns det förbättrade möjligheter att använda frihandsteckningar i de olika programmen, som kan integreras för att illustrera texter och tabeller.

När du använder Office 2019 Standard på en pekskärmsenhet kan programmen användas med fingret eller med en stylus.

Samtidig redigering och hantering av dokument och filer av flera användare har också optimerats ytterligare - för detta ändamål finns Microsofts molntjänst OneDrive tillgänglig, via vilken det är möjligt att samtidigt få tillgång till data, uppdatera i realtid eller släppa dem från var som helst. Omfattande säkerhet tillhandahålls genom aktuell hantering av åtkomst- och ändringsrättigheter, så att känslig information också kan utbytas via molnet.

De viktigaste nyheterna i Office-Suite 2019 på en översikt

I Office 2019 Standard finns det också många nya funktioner och verktyg i de beprövade programmen Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Access:

 • Word 2019 snabbar upp arbetet med texter med hjälp av olika verktyg - till exempel kan användaren omedelbart söka upp främmande ord eller uttryck på främmande språk med funktionen "Granska", utan att behöva lämna programmet för att göra det. Det är också möjligt att rita på fri hand direkt i dokumentet, och det finns även färgade piktogram för att visuellt markera passager.
 • Excel 2019 erbjuder nya visualiseringsalternativ för rapporter med bland annat kart- och trattdiagram, skalbar vektorgrafik och förbättrad integrering och visning av frihandsteckningar. Dessutom är det nu möjligt att sammanfoga texter. En annan nyhet i Excel är skydd mot dataförluster för sökning av känsliga datatyper, t.ex. kreditkortsnummer.
 • PowerPoint 2019 innehåller nya visuella effekter för att animera presentationer eller göra dem mer dynamiska, t.ex. zoom- eller den morph-övergångar. Dessutom finns det nya bilder och redigerbara piktogram, inklusive vektorgrafik, samt möjlighet att integrera egna illustrationer som skapats med en digital penna. Den markeringstecken som tidigare fanns i Word kan nu även användas i PowerPoint för att markera avsnitt i färg.
 • Outlook 2019 har nya funktioner som gör det möjligt att sortera e-postmeddelanden efter betydelse och relevans, och de kan läsas högt, vilket är särskilt praktiskt när du reser. Data Loss Protection (DLP) säkerställer att kritiska data skyddas från obehörig åtkomst.

Andra funktioner i Office 2019 Standard i korthet

Följande funktioner är också tillgängliga för användare av Office Standard Edition utöver de programfunktioner som redan nämnts, varav några är särskilt viktiga för administratörer och ger ökad säkerhet och utökade kontrollmöjligheter.

Aktivering av Office 2019 Standard via volymlicensnyckel (VLK)

I den här utgåvan av Office, som främst är tillgänglig för volymlicenskunder, ger volymlicensnyckeln administratörer i större organisationer ett bekvämt verktyg för automatisk aktivering och hantering av Microsoft-programvara.

Grupprinciper för ökad säkerhet

Grupprincipobjekt (GPO) tillhandahåller grupprinciper för att säkra Office 2019 med hjälp av ADMX-filer. Förutom att kontrollera uppdateringar påverkar detta även säkerhetsinställningar, inklusive kontroll av makron i externa dokument.

Användning via Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Standard kan också användas på en terminal eller fjärrskrivbordsserver. Dessutom omfattar licensen en sekundär användningsrätt för en definierad användares bärbara dator.

App för telemetri

Telemetri-appen används för att förbättra användarupplevelsen. För detta ändamål överför Telemetry tekniska data (telemetriuppgifter) till operativsystemet på den dator där Office Standard är installerad.

Uppdateringskontroll

Uppdateringskontrollen erbjuder administratörer olika alternativ för funktionsuppdateringar och säkerhetsrelevanta kvalitetsuppdateringar som patchar och hotfixes: mindre viktiga funktionsuppdateringar kan ignoreras och viktiga uppdateringar kan skjutas upp i högst fem veckor.

Allmänna systemkrav för Microsoft Office 2019 Standard

Följande systemkrav gäller för allaMS Office 2019 Standard samt alla andra utgåvor, för vilka ytterligare krav kan gälla.

 • Operativsystem: Kravet är Windows 10
 • Processor: 1,6 GHz eller högre, dubbelkärnig processor
 • RAM: 2 GB RAM (32 bitars) eller 4 GB RAM
 • Hårddisk: 4 GB eller mer tillgängligt utrymme
 • Upplösning/grafikkort: minst 1 280 x 768
 • och för GPU-accelererat gränssnitt: DirectX 10

Kompatibilitet mellan Office 2019 Standard och Windows operativsystem och serversystem

Vi vill än en gång påpeka att Microsoft Office 2019 Standard liksom alla andra utgåvor absolut kräver Windows 10 som operativsystem för att programvaran ska kunna installeras och fungera korrekt. Microsoft Office 2019 är varken kompatibel med den tidigare versionen Windows 8 eller med äldre versioner.

För att använda Office Standard 2019 tillsammans med Remote Desktop Services krävs Windows Server 2019.

32-bitars eller 64-bitars version - vad ska du tänka på när du installerar Office 2019 Standard?

Office 2019 finns i både 32-bitars och 64-bitars versioner. I det här fallet installeras programvaran på en dator endast med hjälp av Click-To-Run-installationsprogrammet (även känt som en "click-and-lose-fil"). Här är vad du behöver veta: När du aktiverar din licens för Microsoft Office 2019 Standard laddas och installeras 32-bitarsversionen av Office som standard. Denna version rekommenderas av Microsoft även om du annars använder 64-bitarsversionen av Windows på den datorn. Fördelen med 32-bitarsversionen är att den är mer kompatibel med många andra program och tillägg som delas med Office.

Samtidig installation av Office 32-bitars och 64-bitarsversionerna av Office 2019 Standard på en dator är inte möjlig.

Bra att veta: Vilka är villkoren för Microsoft Office 2019 Standard-licensiering?

Varje utgåva av Microsoft Office 2019 är licensierad för en mycket specifik slutpunkt - stationär dator, bärbar dator osv. När du köper programvarulicensen köper du också rätten att installera ett obegränsat antal kopior av Office Standard , liksom alla tidigare versioner, på den slutpunktsenheten. Du kan också installera en kopia på en nätverksserver för användning antingen på distans eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) med den licensierade slutpunktsenheten.

Köp Microsoft Office 2019 Standard till ett bra pris från Wiresofts programvaruaffär

Microsoft Office 2019 Standard Edition är normalt sett endast tillgänglig som en volymlicens - men hos Wiresoft kan du köpa den som en mycket billigare singellicens med följande fördelar:

 • När du har betalat är din licens för Office 2019 Standard omedelbart tillgänglig för dig som en elektronisk nedladdning av programvara (ESD) för installation.
 • Microsoft Office 2019 Standard -licensen som du köper är en volymlicens.
 • Med alla Microsoft Office -licenser som kan köpas från Wiresoft får du en programvara som endast används av dig i sin helhet.
 • Alla installerade programvaror från Office från den första köparen raderades när de såldes till Wiresoft, så licensen i fråga är 100 % fri och användbar.
 • Wiresoft har noggrant kontrollerat alla individuella licenser som härrör från volymlicenser för att se om de verkligen är användbara.
 • Wiresoft är en seriös programvaruhandlare och erbjuder inte provversioner som endast är giltiga under en begränsad tidsperiod eller som kan användas på ett begränsat sätt.
 • När du köper en licens från Wiresoft kan du vara säker på att du köper en originalprodukt från Microsoft som uppfyller de rättsliga kraven.

Om du har några frågor om Microsoft Office 2019 Standard licensköp är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier