Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10011
 • 79P-05729
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 244,90 kr * 1 381,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Den aktuella versionen 2019 av Office Suite erbjuder professionella användare (utöver Home & Business, Professional och Standard), särskilt med Professional Plus Edition, en aldrig tidigare skådad nivå av funktionalitet och bekvämlighet vid skapande och redigering av dokument samt kommunikation, vilket också möjliggör samarbete i molnet på en ny nivå. Samtidigt tar programvaran hänsyn till många säkerhetsstandarder, inklusive de aktuella nya dataskyddsbestämmelserna. Dessutom hittar du många förbättringar och tillägg till de beprövade programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Särskilt den förenklade dokumentutgivningen och redigeringen i realtid underlättar det gemensamma arbetet i ett team.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2019 Professional Plus - för alla behov hos företagare

Den aktuella Office Suite i version 2019 erbjuder professionella användare (utöver Home & Business, Professional och Standard), särskilt med utgåvan Professional Plus, en oöverträffad nivå av funktionalitet och bekvämlighet vid skapande och redigering av dokument och kommunikation, vilket också möjliggör samarbete i molnet på en ny nivå. Samtidigt tar programvaran hänsyn till många säkerhetsstandarder, inklusive de nya dataskyddsbestämmelserna.

Dessutom hittar du många förbättringar och tillägg till de beprövade programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Särskilt den förenklade utgivningen av dokument och redigeringen i realtid underlättar det gemensamma arbetet i team.

Dessutom finns ett stort antal andra verktyg som endast finns tillgängliga i Professional Pro Edition: bland annat Access, Publisher och Skype for Business.

Office Professional Plus är normalt sett endast tillgänglig genom volymlicensavtal - i Wiresofts programvaruaffär finns denna svit även som en enskild licens - och till ett särskilt lågt pris. Nedan hittar du detaljerad information om de många programmen och de exklusiva funktioner som endast finns i denna utgåva.

Beprövade tillämpningar på Office är ännu mer kraftfulla på Professional Plus

Programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook fortsätter att vara den viktiga grunden för alla Office sviter från Microsoft. I Microsoft Office 2019-versionen har dessa optimerats ytterligare och viktiga funktioner har lagts till:

 • Microsoft Word har flera funktioner som gör det snabbare att arbeta med dokument, till exempel ett integrerat översättningsverktyg, en dikteringsfunktion och en röstutgång som läser upp texter högt medan du skriver parallellt. Den förbättrade stavningskontrollen erbjuder nu även korrigering av grammatik. Och för att skydda din syn kan du även se Word i mörkt läge.
 • Microsoft Excel har förbättrats med en rad funktioner för professionell analys och redigering av kalkylblad, inklusive tidslinjefilter och andra funktioner för tydlig presentation i rapporter.
 • Microsoft PowerPoint ger bland annat morfing-effekter och en zoomfunktion, ytterligare alternativ för animering av levande presentationer, som också kan utföras med en digital penna.
 • Microsoft Outlook förenklar globalt samarbete med kollegor och partners i olika tidszoner: programmet konverterar nu automatiskt tidsskillnaden som uppstår, och du kan också anpassa gester som svepande rörelser.
 • Microsoft OneNote kan användas som din personliga anteckningsbok där du kan skriva ner viktiga idéer eller uppgifter i farten och kan även kopplas till Cortana.
 • Microsoft Publisher är till för att publicera grafik som du skapar.
 • Microsoft Access kan du använda för att skapa professionella databaser enligt dina personliga krav.

Dra nytta av många fördelar för ditt företag med Office 2019 Professional Plus

Office 2019 edition Professional Plus erbjuder dig många andra fördelar utöver de beprövade funktionerna:

 • Det handlar inte bara om stöd för intuitivt samarbete om dokument, kalkylblad eller presentationer i ett team, utan också om att det har blivit ännu enklare att kommunicera med varandra med Office Professional Plus .
 • Användargränssnittet i Office 2019 har också gjorts tydligare - för flexibelt och effektivt arbete.
 • Det är också möjligt att använda många av Office -funktionerna på ett enkelt sätt via mobil åtkomst via en smartphone eller surfplatta - för att redigera dokument på språng är webbapparna särskilt praktiska, eftersom de enskilda funktionerna och elementen kan hittas ännu snabbare.
 • Filer kan också öppnas och delas i molnet med andra enheter än din egen dator - allt du behöver är dina personliga åtkomstuppgifter.
 • Onlinelagring minimerar också risken för datakrascher, eftersom OneDrive ger dig  5 GB lagringsutrymme i molnet.
 • En viktig ny funktion i Outlook 2019 är "Clutter" för att hjälpa till att hantera den obevekliga floden av dagliga e-postmeddelanden. Denna intelligenta funktion skiljer automatiskt viktiga meddelanden från oviktiga och skickar endast de förstnämnda direkt till inkorgen.

Dessutom finns det ett antal andra funktioner som endast är tillgängliga för användare i Office 2019 Professional Plus.

Alla exklusiva funktioner på Office Professional Plus i en överblick

Nedan får du en översikt över exklusiva verktyg och tillämpningar av utgåvans funktioner Office Professional PlusNedan följer en översikt över exklusiva verktyg och tillämpningar från utgåvans funktioner som gör kommunikationen och samarbetet med anställda och affärspartners ännu effektivare, samtidigt som de stöder efterlevnaden av juridiska och företagsrelaterade standarder för datasäkerhet i e-posttrafiken.

Skydda viktigt e-postinnehåll och filer med Information Rights Management (hantering av informationsrättigheter)

Information Rights Management (IRM) skyddar känslig och konfidentiell information i e-post och Office -filer genom att förhindra att obehöriga läser, kopierar, skriver ut eller vidarebefordrar dem.

Företag och organisationer kan använda IRM för att tillämpa policyer som inte bara skyddar information från att avslöjas internt, utan även i kommunikationen med externa affärspartner eller andra parter. Motsvarande begränsningar eller tillstånd lagras i själva filen, så att de också gäller oavsett vem som är mottagare av meddelandet.

E-postbevarande för bevarande av meddelanden

Med Email Retention kan användare skapa olika principer för lagring av meddelanden och mappar i Outlook Web App. Behållningsprinciper definierar till exempel hur länge ett e-postmeddelande lagras, medan arkivpolicyer definierar hur länge ett e-postmeddelande lagras i en mapp innan det automatiskt flyttas till ett arkiv.

Data Loss Prevention förhindrar dataförlust och dataläckage

Data Loss Prevention (DLP) är ett beprövat Microsoft-verktyg för att skydda konfidentiell information eller Office -data från att anställda oavsiktligt eller avsiktligt avslöjar dem. Med hjälp av den kan organisationer eller företag också skydda personuppgifter från obehörig åtkomst, vilket till exempel krävs enligt DSVGO.

Den dynamiska innehållsbaserade kontrollen övervakar alla datarörelser och blockerar överföringar via e-post eller Internetbaserade applikationer.

Data Loss Prevention för MS Office Professional Plus erbjuder ett antal förbättringar, bland annat förbättrad säkerhet för att bättre definiera innehåll som är värt att skydda när det behandlas i Office -dokument.

Administratörer kan också ställa in regler för att begränsa eller till och med blockera åtkomst till specifika data, samt varna användare för potentiella risker när dataförlust är överhängande.

Molnbaserade tjänster som OneDrive skyddar också mot dataförlust i händelse av serverfel eller maskinvaruskador.

Postlådor för webbplatser för leverans av innehåll till teamet

Webbplatsbrevlådor (eller webbplatsbrevlådor) är ett särskilt bekvämt sätt att samarbeta om dokument. Du kan förse ditt team, till exempel som en del av ett projekt, med en delad central plats på din webbplats där endast auktoriserade medlemmar har tillgång till Microsoft SharePoint-dokument och Exchange-e-post. De kan komma åt och redigera dem direkt.

Webbplatsbrevlådor kan på så sätt öka gruppmedlemmarnas produktivitet och effektivisera arbetsprocesserna genom delad användning.

Arkivering med ett klick

Arkivering med ett klick i Outlook erbjuder ett snabbt sätt att flytta utvalda e-postmeddelanden från inkorgen eller en annan mapp till en arkivmapp. Allt du behöver göra är att klicka på det aktuella meddelandet med backspace-tangenten. Om du vill radera meddelanden trycker du bara på DEL-tangenten så flyttas de till mappen Deleted Items (borttagna objekt).

Verktyg för kalkylblad i Excel

I Professional Plus Edition för Office ger Spreadsheet Inquire användarna flera verktyg för diagnostik av kalkylblad i Excel som kan användas för att analysera dem med avseende på olika alternativ.

Med Spreadsheet Compare kan du till exempel utföra en rad jämförelser, som aktiveras eller inaktiveras via kryssrutan "Enable" (aktivera). Eventuella avvikelser mellan de valda arbetsböckerna visas som en interaktiv rapport som inte bara är färgmarkerad i kalkylbladet, utan även kan visas som en lista.

Molntelefoni med Enterprise-VoIP

Enterprise VoIP ger dig ett brett utbud av alternativ under VDI (Virtual Desktop Infrastructure) för att kommunicera med affärspartner över hela världen eller till och med med team internt. Med Lync eller Skype for Business kan du överföra eller parkera samtal mellan olika enheter, få tillgång till röstbrevlådor, integrera chattmeddelanden och visa närvarostatus för samtalspartners.

Med Windows Rights Management Services - RMS - kan du hantera policyer för att skydda information från obehörig åtkomst av andra och därmed bidra till ökad säkerhet för känsliga data.

Allmänna systemkrav för Microsoft Office 2019

Följande systemkrav gäller för alla utgåvor av MS Office 2019,

för Office 2019 Professional Plus gäller ytterligare krav för enskilda ansökningar:

 • Operativsystem: Windows 10 - absolut nödvändigt!
 • Processor: minst 1,6 GHz eller snabbare, dubbelkärnig processor
 • RAM-minne: minst 4 GB RAM-minne, 2 GB RAM-minne (32 Bit)
 • Hårddisk: minst 4 GB tillgängligt utrymme
 • Bildupplösning/grafikkort: minst 1 280 x 768 pixlar

Andra systemkrav för Microsoft Office 2019 Professional Plus

Skype för företag:

 • min. 2,0 GHz eller snabbare

Acceleration av grafisk maskinvara:

 • DirectX 9 eller högre
 • Grafiskt minne 128 MB
 • 32 bitar per pixel färgdjup

Andra egenskaper:

.NET 3.5 eller 4.6 eller högre

Vilken version av Windows är kompatibel med Office 2019?

Som beskrivs i systemkraven kräver alla utgåvor av Microsoft Office 2019 Windows 10 som operativsystem för att programmet ska fungera korrekt. Microsoft Office 2019 Professional Plus är inte kompatibel med Windows 8, 7 eller äldre versioner.

Vilken bitversion av Office är bäst?

När du aktiverar Microsoft Office 2019 Professional Plus installeras 32-bitarsversionen av Office som standard. Microsoft rekommenderar att du alltid använder denna version, även om datorn i fråga kör 64-bitarsversionen av Windows. Anledningen är att 32-bitarsversionen har bättre kompatibilitet med de flesta program och tillägg som du kan använda tillsammans med Office. Det är inte möjligt att installera både Office 32-bitars- och 64-bitarsversionen på samma dator samtidigt.

Hur licensieras Microsoft Office 2019 Professional Plus?

Microsoft Office 2019 är alltid licensierad för en specifik slutpunktsenhet som får tillgång till programvaran. Du har också rätt att installera ett obegränsat antal kopior av denna version och tidigare versioner på den datorn. Detta inkluderar att distribuera kopior till en nätverksserver för fjärråtkomst eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) från den licensierade enheten.

Köp Microsoft Office 2019 Professional Plus på Wiresoft Software Store

Till skillnad från de andra utgåvorna ärMicrosoft Office 2019 Professional Plus endast tillgänglig som en enda licens från välrenommerade återförsäljare av programvara som Wiresoft - och från oss till ett särskilt lågt pris. Du drar nytta av följande fördelar:

 • Omedelbart efter köpet är Office 2019 Professional Plus tillgänglig för dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Alla licenser för Office som erbjuds till försäljning hos Wiresoft är varken begränsade giltiga eller tidsbegränsade testversioner.
 • Du får Office 2019 Professional Plus som en enskild licens, som kommer från en volymlicens.
 • Den första köparens installerade programvara Office raderades när den såldes till Wiresoft, så licensen är 100 % fri igen.
 • Alla sådana licenser som köpts från Wiresoft har också testats av oss för full användbarhet.
 • Därför kan du vara säker på att du köper en laglig och original Microsoft-produkt.

Om du har ytterligare frågor om licensköpet av Microsoft Office Professional 2019 Plus är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
14 jul 2023

Servicio perfecto

Servicio excepcional y apoyo. Recomiendo Wiresoft

14 jul 2023

La migliore qualità

Non si può ricevere e installare un software più velocemente. Semplicemente fantastico!

14 jul 2023

La mejor calidad

No puedes recibir e instalar un software más rápido. ¡Simplemente genial!

14 jul 2023

Beste Qualität

Schneller kann man eine Software nicht erhalten und installieren. Einfach klasse!

14 jul 2023

Beste kwaliteit

Je kunt software niet sneller ontvangen en installeren. Gewoon geweldig!

14 jul 2023

Super Service

Sofortige Lieferung und einfache Handhabung des Programms. Hier kaufe ich gerne wieder!

14 jul 2023

Excelente servicio

Entrega inmediata y manejo sencillo del programa. ¡Definitivamente volveré a comprar aquí!

14 jul 2023

Super service

Directe levering en eenvoudige bediening van het programma. Hier koop ik graag weer!

15 nov 2020

Alles in Ordnung ist

Es gab keine Probleme mit der Installation sowie mit weiteren Funktionen.

18 okt 2020

sehr zufrieden

Der Produktkey hat erst nicht gefunzt. Nach Reklamation kam, nach einem Tag schon, ein neuer Key an. Nun hat es mit der Aktivierung sofort geklappt. Danke für die schnelle Hilfe!

26 sep 2020

Perfekt

Nach dem Kauf sofort Link zur Software und Key erhalten. Alles bestens, jederzeit wieder. Daumen hoch.

13 sep 2020

Tutto bene. Pagato. Download entro 5 minuti. Funziona tutto. Lo consigkio

Come nel titolo. Tutto bene.
Marco

14 aug 2020

Top Proukt, top Service

Ich hatte ein kleines Problem (eigene Schuld) beim Installieren. Der telefonische Service war top und hat nach ein paar Minuten den Fehler beseitigt. Vielen Dank

4 aug 2020

bonjour a tous

C'est écrit dans une langue que je comprends pas l'ongflet à point

27 mar 2020

Download und Installation hat bestens funktioniert

Kann ich nur empfehlen

17 feb 2020

Bewertungen

13 feb 2020

Office 2019

Bestellungsprozess war völlig unkompliziert; Bestellbestätigung mit Downloadlink kam umgehend; etwas gewöhnungsbedürftig war lediglich, dass die heruntergeladene Datei erst entpackt werden muss - ging aber mit WINZIP auch problemlos. Vielleicht könnte man diesen Punkt einfacher gestalten. nach 24 Stunden wurde der Lizenzschlüssel zugesandt. Also insgesamt war die Abwicklung insgesamt perfekt.

24 dec 2019

Perfekt

Top schnell geliefert und alles Funktioniert sehr gerne wieder

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier