Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10104
 • P73-00354
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
553,90 kr * 614,90 kr * (9,92% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core 16 Core 
Enheter 1x
Virtuella maskiner 2x
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens


Windows Server 2008 är den omedelbara efterföljaren till 2003 års version av . "Longhorn", som systemprogramvaran inofficiellt kallas, innehåller inte bara många förbättringar jämfört med sin äldre föregångare, utan även nya funktioner som uppfyller de aktuella kraven på , även när det gäller virtualisering. Server Microsoft Business

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2008 R2

Windows Server 2008 är den omedelbara efterföljaren till Microsofts serverversion 2003. "Longhorn", som är det inofficiella namnet på systemprogramvaran, innehåller inte bara många förbättringar jämfört med sin äldre föregångare, utan också nya funktioner som uppfyller dagens företagskrav, inklusive virtualisering.

Windows Server 2008 är en tillförlitlig grund för att skapa ett företagsnätverk som erbjuder säkra gränssnitt till den centrala servern och naturligtvis också integrerar många slutenheter. Det grafiska användargränssnittet gör Windows Server lätt att använda, även för nybörjare. Dessutom kan operativsystemet (OS) också styras med mus och tangentbord, vilket gör att det inte behövs några kunskaper om komplicerade kommandon.

Förutom Windows Portable Devices, Point of Service for .NET och RemoteApp är de viktigaste funktionerna Hyper-V, som gör det möjligt att virtualisera hela serversystem. PowerShell, som är baserat på .NET Framework, ingår nu som standard i Server 2008 och klusterutfallet har förbättrats. Dessutom ingår IIS 7.0, den nya versionen av Internet Information Services, med stöd för PHP, SSL och HTML.

Windows Server 2008 är alltså ett effektivt serveroperativsystem, vars olika utgåvor uppfyller de individuella kraven hos både större och mindre företag. Programvaran erbjuder alla förutsättningar för att administratörer och IT-experter ska kunna optimera flexibiliteten och tillförlitligheten hos företagets egen serverinfrastruktur, samtidigt som den erbjuder en robust program- eller webbplattform som utvecklare kan använda för att tillhandahålla en mängd olika program och tjänster.

Microsoft Windows Server 2008 finns i utgåvorna Standard, Enterprise och Datacenter i 32-bitars och 64-bitars arkitektur, varav utgåvan Standard är tillgänglig hos Wiresoft till ett förmånligt pris. Den här utgåvan är speciellt utformad för små och medelstora företag utan att ge avkall på viktiga funktioner.

Viktiga funktioner och optimeringar i Microsoft Windows Server 2008 Standard

Med de funktioner som finns i Windows Server 2008 Standard har framför allt företag av olika storlekar alla viktiga och effektiva verktyg till sitt förfogande för att bygga upp och underhålla ett robust serveroperativsystem för administration, skydd och överföring av data. Förutom integrationen av Windows Vista ökar de kraftfulla virtualiseringsverktygen det effektiva teamarbetet och ger bättre kontroll över företags- och hemnätverk.

Högre säkerhet med Windows Server Standard 2008

Windows Server 2008 Standard innehåller därför också många nya säkerhetsfunktioner som förbättrar skyddet av servern och de hanterade uppgifterna. Den integrerade brandväggen i den nya snapin-modulen Verktyg för fjärrserverhantering har till exempel ett antal reviderade principer och inställningar.

Andra säkerhetsverktyg är den skrivskyddade domänkontrollanten, som är särskilt användbar på potentiellt osäkra platser, och det integrerade NAP (Network Access Protection). Förvaltningsfunktionen NAP är något som liknar ett karantänsystem för osäkra klienter. Den bygger på NPS (Network Policy Server), som ställer vissa krav på varje klient som vill komma åt Windows -servern, och som måste uppfyllas för att klienten ska få lov att logga in på företagets nätverk. För detta ändamål gör DC-isoleringsstrategierna det möjligt att separat skapa och administrera logiska nätverk inom de fysiska nätverken, så att endast åtkomst från registrerade klienter kan tillåtas.

BitLocker-verktyget är tillgängligt för att kryptera data med Server 2008. BitLocker uppfyller Sarbanes-Oxley- och HIPAA-bestämmelserna (Health Insurance Portability and Accountability Act) för datasäkerhet i företag. BitLocker krypterar hela systemet. De komponenter som startas före kärnan skyddas av en integritetskontroll (Kernel Integrity Check).

Sammanfattningsvis kan man säga att alla dessa funktioner i Windows Server 2008 Standard ger ett tillförlitligt och samtidigt säkert serveroperativsystem.

Andra funktioner som är värda att nämna är:

Hyper-V för virtualisering av serversystem

Hyper-V för Windows Server 2008 gör det nu möjligt för organisationer att virtualisera utan att behöva förlita sig på program från tredje part. Verktyget, som består av en hypervisor, gör det möjligt att konfigurera flera virtuella servrar på en fysisk server. Detta gör att servern kan ta på sig flera roller, som också kan hanteras separat från varandra. Hyper-V hanteras via Microsoft Management Console (MMC). I klusterdrift kan Hyper-V också användas för live-migreringar, där virtuella datorer kan flyttas under drift.

Den här virtualiseringstekniken kan köras på datorer med både x64- och x86-processorer och stöder även NAT (Network Address Translation) och NAP (Network Access Protection). På så sätt bidrar Hyper-V också till att spara typiska företagsresurser, t.ex. driftskostnader och energiförbrukning, som minskar avsevärt.

Windows PowerShell

Windows Server 2008 är det första operativsystemet från Microsoft som innehåller kommandoradsskalet Windows PowerShell. PowerShell bygger på .NET-ramverket, version 2.0, och gör det möjligt för en användare att utföra kommandon interaktivt på en kommandorad som är jämförbar med t.ex. Windows Script Host, cmd.exe eller Unix. För mer komplexa skalskript finns PowerShell Scripting Language också tillgängligt här.

Active Directory i Windows Server 2008

Active Directory, katalogtjänsten i Microsoft Windows Server för hantering av resurser och användare, är indelad i fem roller från och med versionen Windows Server 2008:

 • Active Directory Domain Services (AD DS) som den centrala komponenten för domän- och resurshantering
 • Active Directory Lightweight Directory Services (ADLDS) för anslutning av tjänster som kräver LDAP-kompatibel information (Lightweight Directory Access Protocol)
 • Active Directory Federation Services (ADFS) för webbaserad autentisering av användare utanför AD-DS-infrastrukturen
 • Active Directory Rights Management Services (ADRMS) för att skydda resurser från obehöriga användare
 • Active Directory Certificate Services (ADCS) för tillhandahållande av infrastrukturen för offentliga nycklar

De tidigare DCO-typerna i Active Directory har kompletterats med RODC (Read Only Domain Controller). RODC är skrivskyddad och har en begränsad funktionalitet, vilket innebär att inga lösenord hanteras, så att den kan användas som domänkontrollant, särskilt i osäkra områden.

Kluster med växling vid växling vid fel

I Enterprise Edition innehåller Windows Server 2008 kluster för växling vid fel på operativsystemets klusternoder. Klustret för växling vid fel har stöd för GUID-partitionstabellen (GPT) med högst 128 partitioner samt dynamisk tillsättning av resurser, vilket ytterligare förbättrar serverns höga tillgänglighet.

Terminaltjänster i Windows Server 2008

Flera funktioner har också lagts till i Terminal Services i Windows Server 2008. Dessa inkluderar stöd för flera skärmar och upplösningar på upp till 1 920 × 1 200 pixlar, tillhandahållande av program under en terminalsession via RemoteApp, Windows Portable Devices och Microsoft Point of Service för .NET. Terminaltjänsterna gör det också möjligt att samtidigt använda lokala och fjärrprogram på en dator.

Intuitivt användargränssnitt

Windows Server 2008 Standard övertygar med sitt intuitivt användbara skrivbord och möjligheten att välja mellan flera olika lägen: Med serverhanteraren har du alltid en överblick över den aktuella systemstatusen och kan hantera centrala funktioner via den. Det integrerade WMI-gränssnittet tillhandahåller också värdfunktioner för hanteringsskript, och med det tidigare nämnda PowerShell kan du använda befintliga skript i bat- eller vbs-format, medan Microsoft Management Console (MMC) tillhandahåller de olika hanteringsprogrammen via snapin-moduler.

Det är också möjligt att installera Windows Server 2008 som en så kallad kärnversion, där det grafiska användargränssnittet inte finns med, utan endast de mest nödvändiga funktionerna. Core-versionen förbrukar inte bara färre resurser utan erbjuder också en mindre attackyta på grund av det mindre antalet installerade komponenter, inklusive serverrollerna.

Systemkrav för Windows Server 2008 Standard

På grund av det ökade antalet funktioner jämfört med föregående version gäller följande högre systemkrav när du använder Windows Server 2008:

 • Processor: minst 1 GHz (x86-processor) eller 1,4 GHz (x64-processor) - rekommenderas: 2 GHz eller högre
 • Minne: Minst 512 MB RAM-minne - 2 GB RAM-minne eller mer rekommenderas
 • Minne 32-bitarssystem: högst 4 GB
 • Minne 64-bitarssystem: högst 32 GB
 • Hårddisk: minst 10 GB ledigt utrymme; 40 GB rekommenderas för fullständig installation; 10 GB rekommenderas för installation av serverkärnan
 • Enhet: DVD-ROM
 • Upplösning: Super VGA 800 × 600 eller högre upplösning

Licensmodellen för Windows Server 2008

Licensiering av Windows Server 2008 baseras på antalet processorer i en fysisk server som operativsystemet används på, inklusive virtuella servrar. Varje serverlicens gör det möjligt att använda Windows Server Software 2008 Standard på en fysisk och en virtuell server.

Serverlicensen omfattar också administratörsrättigheter för administration och tillhandahållande av funktionerna.

För att få tillgång till Windows Server Standard som användare krävs därför ytterligare klientåtkomstlicenser (CAL). Separata regler gäller även för åtkomst via Windows Server 2008 External Connector. Ytterligare information om CALs för Windows Server 2008 finns på motsvarande produktsida för Wiresoft.

Licensiera Microsoft Server 2008 Standard till ett specialpris via Wiresoft

Wiresoft erbjuder originella serverlicenser för Microsoft Server 2008 Edition Standard till ett särskilt lågt slutpris. På så sätt kan du dra nytta av fördelarna med att köpa licenser från Wiresoft, inte bara för dessa utan även för alla andra programvarulicenser: Alla Microsoft-programprodukter som vi tillhandahåller är enskilda licenser som köpts från europeiska företag.

När du köper är du som kund på den absolut säkra sidan, eftersom köp och återförsäljning av programvaruprodukter, som även omfattar serverlicenser och licenser för klientåtkomst, är helt lagliga enligt ett beslut av EG-domstolen.

Dessutom är alla dessa licenser 100 % användbara, eftersom de har testats noggrant av oss för äkthet och användbarhet.

Många av våra kunder kan bekräfta fördelarna med Wiresofts prisvärda licenserbjudande, som kompletteras av våra expertråd om hur man på billigaste sätt kan licensiera Windows -servrarna i ett företag. Om du har några frågor om din individuella licensiering av Microsoft Server 2008 Edition är du välkommen att kontakta oss:

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier