Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10110
 • 9EM-00653
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
518,90 kr * 575,90 kr * (9,9% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core 2 Core Tilläggsutrustning
Enheter 1x
Virtuella maskiner Kräver grundläggande licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Användningsrätt


Komplettera dina licenskrav för Windows Server 2019 Standard  med 2-Core -paketen från Wiresoft! Standard -utgåvan av Windows Server 2019 har utvecklats särskilt för användning i mindre datacenter: den erbjuder därför tillräckliga möjligheter till virtualisering i kombination med god skalbarhet, hög prestanda och effektiva säkerhetsnivåer, vilket krävs för ett tillförlitligt skydd av data och applikationer i flerfaldigaCloud-miljöer.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core

Komplettera dina licensbehov för Windows Server 2019 Standard på ett flexibelt sätt med 2-Core Packages från Wiresoft! Standardutgåvan av Windows Server 2019 har utvecklats särskilt för användning i mindre datacenter: den erbjuder därför tillräckliga alternativ för virtualisering, kombinerat med god skalbarhet, hög prestanda och effektiva säkerhetslager, vilket krävs för ett tillförlitligt skydd av data och applikationer i flermolnsmiljöer.

Serveroperativsystemet Windows Server 2019 Standard kombinerar fysiska och virtuella nätverk för leverans av data och tjänster via molnbaserade servrar, vilket gör det idealiskt lämpat för att uppfylla SMB:s IT-behov. Med Windows 10 som operativsystem, många optimeringar och nya, kraftfulla funktioner är den här utgåvan bäst utrustad för alla arbetsbelastningar.

En viktig beslutsfaktor för köpet av standardutgåvan av Windows Server 2019 är de tillgängliga alternativen för virtualisering - inklusive containrar. Detta är oumbärliga funktioner, särskilt för mindre företag som också vill tillhandahålla tillförlitliga infrastrukturer på detta område.

I standardutgåvan gör Windows Server 2019 det möjligt för företag att närmare koppla samman lokala miljöer med molnet, bland annat via Microsoft Azure Services, som ger ytterligare hybridfunktioner och säkerhetslager.

Licensiering av Windows Server 2019 Standard Edition är kärnbaserad, med minst 16 kärnor per server. Servrar med fler kärnor kan också licensieras på ett bekvämt och flexibelt sätt med paket med två kärnor.

Windows Server 2019 Standard 2-Core Package finns hos Wiresoft som begagnad programvara - med den stora fördelen av ett betydligt lägre pris än för motsvarande nya varor - och utan skillnader i alla de typiska funktioner som denna utgåva erbjuder när det gäller funktioner - särskilt inom virtualisering -, säkerhet och prestanda. I följande översikt finns detaljerad information om alla egenskaper och funktioner i Windows Server 2019 Standard Edition samt om Microsofts licensvillkor som gäller för paket med två kärnor.

Windows Server 2019 Standard för drift av miljöer med flera moln

Windows Server 2019 Standard Edition erbjuder också virtualiseringsalternativ som också påverkar säkerheten för data och applikationer - på en högre nivå än den tidigare versionen: många förbättringar och tillägg till redan kända funktioner bidrar till detta, liksom alternativen för att skapa mjukvarudefinierade hyperkonvergenta (HCI) infrastrukturplattformar; dessa erbjuder ännu fler fördelar för server- och skrivbordsvirtualisering genom enklare implementering och skalning, samt bättre hanterbarhet.

Jämförelse: Vilka funktioner erbjuder Windows Server 2019 Standard?

Beslutet att köpa standardutgåvan av Windows Server 2019 påverkas vanligtvis av att vissa virtualiseringsfunktioner antingen inte finns tillgängliga eller endast finns tillgängliga med begränsad prestanda: Hyper-V, till exempel, kan bara användas i mycket begränsad utsträckning här, detsamma gäller för skyddade virtuella maskiner (VM) samt Storage Spaces Direct och lagringsreplikering, liksom SDN (Software Defined Networking) och SDS

(Software Defined Storage).

Virtualiseringsalternativ med Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Edition Standard erbjuder i princip begränsad virtualisering och är därför mer avsedd för företag där virtualisering spelar en underordnad roll. Därför är antalet virtuella maskiner och Hyper-V-containrar som kan användas begränsat även här, och liksom i den mer omfattande utgåvan är RAM-gränsen 24 TB. Mer information finns nedan.

Lagringsreplika

I Windows Server 2019 Standard Edition är lagringsfunktionen Storage Replica tillgänglig med begränsningar, medan Storage Spaces Direct inte stöds. Storage Replica stöder både synkron och asynkron replikering av data och förhindrar förlust av data på filsystemnivå: synkron replikering speglar data på fysiska platser med en felsäker volym, och asynkron replikering utför denna funktion mellan platser via nätverkslänkar med högre latens.

Andra nya funktioner i Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Standard Edition innehåller också följande nyckelfunktioner för analys, containeranvändning och hybridinfrastruktur:

System Insights för omfattande serveranalyser

I Windows Server 2019 finns funktionen System Insights för prediktiv analys tillgänglig för detta ändamål, som stöds av en maskininlärningsmodell för effektivare funktion. System Insights ger en omfattande inblick i driften av lokalt installerade servrar genom att analysera prestandaindikatorer och händelser för att göra exakta förutsägelser för reaktiv hantering av Windows Server-instanser, vilket kan minska ansträngningarna och hjälpa organisationer att sänka driftskostnaderna.

Stöd för Kubernetes och Linux

Windows Server 2019 erbjuder också omfattande stöd för behållare i Standard Edition. När du använder Hyper-V-containrar måste du dock notera att licensen för Standard Edition endast tillåter två containrar, eftersom endast två virtuella maskiner (VM) tillåts för dessa. Windows-containrar kan däremot användas i obegränsat antal.

Dessutom stöds Kubernetes och Linux nu mer omfattande, så att Linux- och Windows-containrar som hanteras med Kubernetes kan användas parallellt. Särskilt för Kubernetes finns nya funktioner som containernätverk också tillgängliga i standardutgåvan.

Högre skydd av data och nätverk med Azure Services

Med Azure är hybridfunktioner också tillgängliga i Windows Server 2019 Standard för att fungera smidigt i ett datacenter på plats och i molnet. Bara Azure erbjuder ett moln med en hybrid infrastruktur från början till slut med enhetlig säkerhet, identitet och hantering:

 • Azure Active Directory möjliggör universell hantering och skydd av identiteter i flera olika miljöer.
 • Med Azure Arc kan Azure-hantering och Azure-tjänster utökas till vilken infrastruktur som helst.
 • Via Windows Admin Center kan Azure-tjänster som Azure Backup, Azure Site Recovery och Azure Monitor aktiveras snabbt och enkelt.

Azure-tjänsterna i Windows Server 2019 Standard ger alltså inte bara ett förbättrat skydd av Active Directory på plats, utan även enklare synkronisering och säkerhetskopiering av data.

Hårdvarukrav för installation och drift av Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 bygger på operativsystemet Windows 10. För att kunna använda Windows Server 2019 Standard på ett obegränsat och säkert sätt måste den underliggande maskinvaran uppfylla alla minimikrav som anges nedan. Ytterligare krav är dessutom beroende av systemkonfigurationen och andra installerade program.

 • Hårddiskutrymme: 32 GB
 • Huvudminne (RAM): 512 MB
 • Diskutrymme för serverskärmen: 2 GB
 • Processor: 64-bitars arkitektur
 • Processorhastighet: 1,4 GHz
 • Grafikkort: 1 024 x 768 pixlar, stöd för Super VGA
 • Nätverkskort: Gigabit Ethernet, 1x

Licensiering med Windows Server 2019 Standard 2-Core Package

Licensiering av en server med Windows Server 2019 Standard Edition sker även för använd programvara enligt Microsofts licensbestämmelser: Antalet kärnor används som grund för att beräkna licensbehovet. Följande bestämmelser ska tillämpas.

Allmänna Microsoft-licensvillkor för Windows Server 2019 Standard

Serverprogramvara som Windows Server 2019 Standard Edition licensieras alltid på grundval av den fysiska maskinvaran som används. Förutom antalet fysiska kärnprocessorer beaktas även antalet virtuella servrar. Varje serverlicens täcker två fysiska processorkärnor. I enlighet med Microsofts licensbestämmelser utgår man alltid från minst 8 kärnor per processor - även om den befintliga maskinvaran har färre än 8 kärnor. Dessutom används minst två processorer för varje fysisk server, vilket ger minst 16 kärnor.

Servrar som har fler kärnor än 16 måste dessutom licensieras med 2-kärniga paket för Windows Server 2019 Standard.

Ytterligare licenskrav för Windows Server 2019 Standard

I en Hyper-V-miljö måste alla processorer licensieras för att motsvara de fysiska processorkärnorna. Windows Server Standard-utgåvan ger dig rätt att köra högst två Hyper-V-instanser per kärnlicens. Om fler Hyper-V-instanser behövs i Standard Edition måste alla aktiva kärnor licensieras om för detta ändamål.

Förutom Windows Server Standard-licensen måste alla klienter - användare och slutenheter - som har tillgång till Windows Server 2019 också ha en egen klientåtkomstlicens (CAL). Dessa användar- och enhets-CAL:er finns också tillgängliga från Wiresoft till ett rimligt begagnat pris.

Vanliga frågor om Wiresofts använda programvara som Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition

Funktionaliteten hos ett 2-kärnigt paket av Windows Server 2019 Standard som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara skiljer sig i allmänhet inte från en jämförbar ny, oanvänd serverlicens - eftersom programvara i allmänhet inte slits ut. Andra typiska frågor om begagnade Windows Server-licenser besvaras nedan.

Varifrån kommer den använda programvaran för Windows Server 2019 Standard 2-Core?

Begagnad programvara för Windows Server 2019 Standard, t.ex. 2-Core Package, kommer från företag som vanligtvis först köpte den ny själv, inte alltid, men ofta också använde den och senare sålde den till Wiresoft. Genom ytterligare köp till Wiresoft eller genom erbjudandet i Wiresoft Shop kallas detta för begagnad programvara, även om den kan användas som en ny licens.

Är försäljningen samt köp och användning av begagnad Windows Server 2019 Standard-programvara laglig?

Ja: Med Wiresofts begagnade programvara kan du som köpare vara säker på att både köpet av Windows Server 2019 Standard 2-Core och den regelbundna användningen inte bryter mot några gällande lagar: den avgörande rättsliga situationen tillåter både handel med begagnad programvara från Microsoft och dess användning, så länge den kommer från ett företags licenslager. Flera domstolsavgöranden har tydligt bekräftat detta faktum gång på gång.

Har begagnade Windows Server 2019 Standard 2-Core-licenser också köparskydd?

Ja: Windows Server 2019 Standard 2-Core Package som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara, liksom annan begagnad programvara, erbjuder dig som köpare samma säkerhet och fördelar som med ny serverprogramvara: Du har alltså den vanliga köparsäkerheten genom att programvaran laddas ner direkt efter ditt köp och att licensen aktiveras direkt med den medföljande giltiga licensnyckeln.

Har Wiresoft Used Software som Windows Server 2019 Standard 2-Core några andra fördelar?

Wiresofts begagnade programvara ger också våra kunder en stor ekonomisk fördel på grund av det lägre priset, eftersom de kan använda den för att uppdatera sina programvarulager på ett mer ekonomiskt sätt än med motsvarande nya varor. Microsoft-programvara som används av Microsoft, t.ex. från Wiresoft, kan därför också bidra till att minska driftskostnaderna, eftersom den också erbjuder revisionssäkerhet tack vare det fullständiga beviset på köpet!

I Wiresoft Software Shop hittar du inte bara Windows Server 2019 Standard 2-Core Package Edition som billig begagnad programvara, utan även 16-Core Package för grundlicensiering av din server. Om du har ett högre virtualiseringsbehov hittar du också Windows Server 2019 Datacenter Edition - liksom motsvarande förhandsversioner av Windows Server 2019 - tillsammans med de klientåtkomstlicenser (CAL) som krävs. Wiresofts breda portfölj av begagnade programvaror omfattar även många andra Microsoft-program - med alla de fördelar som nämns. Om du har några frågor om din Windows Server 2019 Standard-licensiering är du välkommen att använda vår expertrådgivning via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier