Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10105
  • P73-06285
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
622,90 kr * 690,90 kr * (9,84% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core 16 Core 
Enheter 1x
Virtuella maskiner 2x
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens


Med Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft erbjuds en lösning för privata och kommersiella servertillämpningar som är lätt att installera och underhålla. Versionen Server av Microsoft Windows har vidareutvecklats och imponerar med nya egenskaper och funktioner. Den här artikeln förklarar vad programvaran Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard handlar om och hur den kan användas.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Med Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard erbjuder Microsoft en lösning för privata och kommersiella serverapplikationer som är lätt att installera och underhålla. Serverversionen av Microsoft Windows har vidareutvecklats och imponerar med nya funktioner. I den här artikeln förklaras vad programvaran Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard handlar om och hur den kan användas.

Vad exakt är Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard och vad används den här programvaran till?

Denna programvara är ett operativsystem från programvarujätten Microsoft. Det är alltså ett speciellt utvecklat operativsystem som är skapat för konfiguration, hantering och underhåll av servrar och optimerat för detta. Microsoft Windows Server är därför vanligtvis inte lämplig för vanligt arbete på datorn, utan är särskilt utformad för användning och installation på en server. Den erbjuder ett antal olika verktyg och funktioner som gör administrationen och konfigurationen av en server mycket enkel och effektiv. Microsoft Windows Server används inte bara inom den privata sektorn, utan också ofta inom företagssektorn. Många stora företag administrerar sina servrar med Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Med hjälp av detta operativsystem är det också möjligt att skapa ett så kallat moln som användarna och de anställda sedan har tillgång till. På samma sätt kan en sådan server användas för säkerhetskopior och andra säkerhetskopior av data, som också kan krypteras.

Vilka hårdvarukrav måste datorn uppfylla för att Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard ska fungera på den?

Datorn behöver en 64-bitars processor med en klockfrekvens på minst 1,4 GHz för att Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard ska fungera smidigt. Dessutom krävs cirka 32 GB hårddiskutrymme och cirka 512 MB RAM-minne (Random Access Memory). Med en SSD eller ett större RAM-minne kan systemet köras mycket bättre och snabbare. En högre processorklockhastighet ökar också exekveringshastigheten. Dessutom krävs en WLAN-adapter eller en Ethernet-adapter för att ansluta en server. Dessa adaptrar är vanligtvis redan inbyggda direkt i maskinvaran.

Hur installeras Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard på datorn eller servern?

Operativsystemet kan installeras antingen från en cd-skiva eller från ett USB-minne. Mediet bör dock vara startbart i alla fall, så att det känns igen direkt av datorn vid uppstart. Mediet sätts sedan in, datorn sätts på - datorn bör då omedelbart känna igen installationen av Windows och starta. Om datorn inte känner igen installationen omedelbart bör du kontrollera BIOS-inställningarna. Uppstart från CD eller USB-minne bör då komma först, till och med före uppstart från hårddisk eller SSD. En guide vägleder användaren genom installationen och förklarar alla steg. Förutom en installation via GUI är det också möjligt att installera från kommandoraden (terminal). Detta rekommenderas endast för avancerade användare, här kan användaren göra mycket detaljerade inställningar. Du kan också välja om Windows Server ska fungera som ett GUI-operativsystem eller bara från kommandoraden. Med det senare alternativet kan datorn styras från en annan dator via en säker SSH-anslutning, så ingen bildskärm behövs för installationen.
Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier