Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

  • SW10045
  • FQC-09525
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
333,90 kr * 369,90 kr * (9,73% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  32bit/64bit


Jämfört med enklare versioner av detta operativsystem erbjuder Windows 10 Professional ett betydande plus i affärsfunktioner, som främst är avsedda för professionella användare samt små och medelstora företag. Windows 10 Pro erbjuder funktioner som grupprinciphantering, domänåtkomst, BitLocker, Enterprise Mode för Internet Explorer EMIE, en fjärrskrivbordsapp och en Hyper-V-klient. Windows 10 Pro presenterar allt detta och mycket mer i ett modernt, användarvänligt gränssnitt med det typiska kakelutseendet, som kan anpassas med ytterligare funktioner. Bakom detta finns en teknik som även kan användas på äldre slutenheter, vilket är en ekonomisk fördel särskilt för företag. Windows 10 använder "Microsoft Hello", den biometriska användarautentiseringen, för säker inloggning och erbjuder många andra funktioner som förbättrar dataskyddet.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"

Windows 10 Pro - den kraftfulla versionen av Microsofts beprövade operativsystem

jämfört med enklare versioner av operativsystemet erbjuderWindows 10 Professional ett betydande plus i fråga om affärsfunktioner, som i första hand är avsedda för professionella användare samt små och medelstora företag. Windows 10 Pro erbjuder bland annat funktioner som grupprinciphantering, domäntillträde, BitLocker, företagsläge för Internet Explorer EMIE samt en fjärrskrivbordsapp och en Hyper-V-klient.

Allt detta och mycket mer presenteras av Windows 10 Pro i ett modernt, användarvänligt gränssnitt med det typiska kakelutseendet, som kan anpassas med ytterligare funktioner. Bakom detta ligger en teknik som även kan användas på äldre slutenheter, vilket är en ekonomisk fördel särskilt för företag.

Windows 10 använder "Microsoft Hello", biometrisk användarautentisering, för säker inloggning och erbjuder många andra funktioner som förbättrar dataskyddet.

Den stora fördelen med Windows 10 Pro Edition är att operativsystemet även stöder äldre maskinvara, vilket definitivt är en avgörande egenskap för många användare. I Wiresoft Onlineshop kan du köpa Windows 10 Pro samt andra Windows -utgåvor och många andra Microsoft-program. I följande översikt presenteras de viktigaste nya funktionerna i Windows 10 Pro.

Hur får jag licensnyckeln och nedladdningslänken till Windows 10 Professional?

Denna produkt är en nedladdningsversion. Inom 24 timmar efter mottagandet av betalningen får du licensnyckeln och nedladdningslänken via e-post. Produkten kan laddas ner, installeras och aktiveras online omedelbart.

Översikt över de särskilda funktionerna i Windows 10 Pro

Jämfört med enklare utgåvor som Windows Home erbjuder Windows 10 Pro en hel rad ytterligare funktioner och verktyg som är särskilt viktiga för företag eftersom de påverkar säkerheten för både slutenheter och data. Administratörer kan använda den för att hantera grupprinciper och användarkonton, och den kan också användas för att konfigurera enskilda enheter för användning och skydda dem från attacker med skadlig kod.

En annan komponent i Windows 10 Pro är fjärrskrivbord, som gör det möjligt att fjärrstyra datorer via nätverket. Användare av Windows 10 Pro kan också ansluta sin slutenhet till Microsoft Azure Active Directory och därmed använda Microsoft Business Store. Här kan företag köpa och distribuera många program för alla användare på jobbet. Fullständig information om Windows Professional finns nedan.

Hantera grupprinciper med hjälp av redigeraren

Redigeraren gpedit.msc som ingår i Windows 10 Pro-versionen kan användas för att ställa in och hantera lokala grupprinciper. I den nya versionen kan den användas för att styra och tvinga fram installation av uppdateringar enligt angivna regler. Andra redaktörsfunktioner inkluderar inställningen av den så kallade tidsfristen för efterlevnad, den tid vid vilken en viss uppdatering måste installeras senast, och det går att skilja mellan funktionsuppdateringar, kvalitetsuppdateringar och icke-OS-uppdateringar. Dessutom används redigeraren för att centralt konfigurera och aktivera lagringsoptimering (Storage Sense), som till exempel används för att automatiskt radera onödiga filer.

Funktion för fjärråtkomst via Remote Desktop-appen

Med Remote Desktop-appen kan användare ansluta till sin dator från en annan dator, surfplatta eller smartphone från en fjärrplats och använda den som om de satt framför datorn. Den lokala datorns skrivbordsgränssnitt visas via RDS-gatewayen.

Domänanslutning

Särskilt företagsdatorer tillhör ofta en viss domän i Active Directory för att förenkla hanteringen av de enskilda enheterna och användarkontona. Med Windows 10 Pro är detta möjligt via funktionen Domain Join; alternativt är den pekoptimerade varianten också tillgänglig för motsvarande slutenheter.

Internet Explorer i företagsläge (EMIE)

Enterprise Mode eller Enterprise Mode som finns i Windows 10 Professional minskar kompatibilitetsproblemen med de flesta äldre webbapplikationer. Förbättrad kompatibilitet mellan appar och webbplatser gör att de kan köras oförändrade, och den verktygsbaserade hanteringen av webbplatslistor - Enterprise Mode Site List Manager - erbjuder olika alternativ för enskilda domäner, inklusive rendering.

Säker kryptering av hårddiskar med BitLocker

Mobila enheter som surfplattor och bärbara datorer kan lätt stjälas eller förloras. Ännu mer smärtsamt än förlusten av hårdvara är vanligtvis förlusten av känsliga eller personliga data som lagrats lokalt. För att förhindra att dessa data hamnar i fel händer och missbrukas kan de krypteras på ett säkert sätt med BitLocker, som är integrerat i Windows 10 Pro.

BitLocker kan naturligtvis också aktiveras på en lokal dator för att skydda data från obehörig åtkomst. Datorer som kör Windows 10 Pro måste vara utrustade med ett TPM-chip i huvudkortet, annars måste aktiveringen av BitLocker aktiveras separat.

Och med verktyget "BitLocker To Go" kan även USB-minnen och externa hårddiskar krypteras.

Windows Defender System Guard

Defender System Guard (WDSG) som är integrerat i Windows 10 Professional är ett extra skyddslager som skyddar operativsystemet från attacker vid uppstart, när andra antivirusprogram ännu inte är aktiverade. Windows Defender skyddar också mot bootkits och rootkits samt mot attacker som ännu inte upptäcks av vanliga virusskannrar.

Kioskläge

Kioskläget - även kallat Assigned Access 8.1 - reglerar på en Windows 10-dator, som används av flera användare, att de endast kan använda vissa funktioner och program genom att skapa ett kioskanvändarkonto - även kallat "tilldelad åtkomst" - för varje behörig person. Redan vid inloggningen aktiveras den app som administratören har ställt in. Beroende på inställningarna kan den inloggade användaren då bara använda Internet eller musikprogrammet.

Dataskydd för företag

EDP (Enterprise Data Protection) är också en funktion i Windows 10 Pro som kan användas tillsammans med en MDM-lösning (Mobile Device Management) som Microsoft Intune eller System Center Configuration Manager. Fördelen med EDP är att privata data separeras från affärsdata på en bärbar dator, och att de senare förblir säkra via rättighetshantering i Active Directory, även om de flyttas till en annan lagringsplats eller skickas via e-post. Med hjälp av EDP kan administratörer också förhindra att appar som anses osäkra installeras på den, liksom vissa åtgärder som vidtas av en användare.

Intelligent säkerhetsgraf (ISG)

Detta intelligenta förebyggande skydd skyddar också Windows 10 Pro från aktuella hot mot skadlig programvara. Intelligent Security Graph (ISG) analyserar befintliga säkerhetsåtgärder i ett företagsnätverk och föreslår lämpliga förbättringar eller lösningar om brister upptäcks.

Hyper-V-klient

Hyper-V-tekniken som ingår i Windows 10 Professional gör det möjligt att köra flera operativsystem i en egen virtuell maskin (VM). Fördelen med den hypervisor av typ 1 som används här är bland annat att virtualiseringen av en eller flera servrar utnyttjar det tillgängliga lagringsutrymmet bättre. Samarbetet mellan Hyper-V och Windows har positiva effekter på den dynamiska minneshanteringen, så att flera virtuella maskiner kan köras parallellt utan problem. Aktuella systemtillstånd kan sparas som ett viloläge och Hyper-V-klienten stöder också en komplett systemavbildning, så att det är möjligt att återgå till ett tidigare systemtillstånd utan större tidsförlust om det skulle behövas.

Tillgång till Windows Business Store

På Windows 10 Pro har företag också tillgång till Windows Business Store och kan integrera Azure Active Directory i sitt nätverk. Genom katalogtjänsten kan de köpa och centralt distribuera programvaruprodukter för alla slutpunkter i ett nätverk.

Andra viktiga gemensamma egenskaper och funktioner i Windows 10 Editions

Följande funktioner i operativsystemen Windows 10 är förbättringar av befintliga funktioner och nya tillägg som ger användarna en ännu bättre och säkrare upplevelse:

Cortana

Den redan välkända röstassistenten Cortana är aktiverad som standard i Windows 10 och kan när som helst nås antingen via sökfältet eller genom att ringa henne. Den kan dock också inaktiveras på mobila enheter, antingen av integritetsskäl eller för att spara batteri.

Windows Hej

Säg adjö till lösenord - Windows Hello är ett säkert alternativ för att logga in och autentisera dig på en dator eller annan slutenhet: De flesta nyare enheter som har en fingeravtrycksläsare stöder Windows Hello, men programmet erbjuder också ansiktsigenkänning via låsskärmen för att logga in lokalt eller på ett konto på webben.

Snap Assist

Snap Assist erbjuder en praktisk fönsterhantering i Windows 10, som ger större tydlighet på skärmen och samtidigt utnyttjar den tillgängliga skärmytan på bästa sätt. Med Snap Assist kan två - och med den nya funktionen Corner Snap till och med upp till fyra fönster användas samtidigt, utan att du behöver klicka fram och tillbaka mellan dem som tidigare, t.ex. när du använder Internet parallellt medan du skriver.

Snap Assistant visar också vilka andra program som är aktiva och har nu stöd för flera skärmar.

Kontinuum

Som namnet på funktionen antyder kan du med Continuum fortsätta att arbeta på en smartphone eller surfplatta som du skulle ha gjort på den lokala Windows -datorn - oavsett var du befinner dig. Alla funktioner kan användas via det virtuella tangentbordet och man kan till exempel använda Internet, skicka e-post eller använda Microsofts app Office. De vanliga funktionerna och tjänsterna för smarttelefoner och surfplattor är fortfarande tillgängliga som vanligt. Continuum gör det möjligt att växla från skrivbords- till surfplatteläge och tillbaka under drift utan att behöva starta om Windows varje gång. Skrivbordsdisplayen anpassas automatiskt till det andra formatet.

Windows Skydd av information

Windows Information Protection (WIP) i Windows 10 är det nuvarande namnet på det tidigare Enterprise Data Protection (EDP) - en teknik för att skydda mot dataläckage som samtidigt inte begränsar användarnas arbete på Windows. WIP skyddar också företagsdata och appar från förlust - både på personliga och företagsägda enheter.

Här kan administratörer använda AppLocker för att specificera vilka appar och program som enskilda användare får använda, och Encrypting File System (EFS) för att skydda data från stöld och manipulering. För ett ännu mer omfattande skydd kan WIP också kombineras med Windows Azure Rights Management.

Hårdvarukrav för att installera Windows 10 Pro

För att Windows 10 Pro ska fungera smidigt på en lokal dator eller bärbar dator måste hårdvaran uppfylla vissa krav. Windows 10 Pro finns fortfarande i en 32-bitars och en 64-bitars version, men på en nyare dator bör 64-bitarsversionen installeras för att du ska kunna använda alla program och appar fullt ut. Följande allmänna grundläggande tekniska egenskaper måste uppfyllas av en dator när du installerar Windows 10:

  • Processor eller SoC (System-on-a-Chip - på mobiltelefoner): minst 1 GHz
  • RAM-minne: minst 1 GB för 32-bitars operativsystem eller 2 GB RAM-minne för 64-bitars operativsystem
  • Hårddiskutrymme: minst 16 GB för 32-bitars operativsystem eller 20 GB för 64-bitars operativsystem
  • Grafik: 800 x 600 800 x 600 bildskärm, DirectX 9 eller högre med WDDM 1.0-drivrutin
  • Taligenkänning för Cortana: Hi-Fi-mikrofongalleri

Windows 10 Pro kan köpas billigt på Wiresoft i onlinebutiken

Windows 10 Pro från Microsoft erbjuds i konventionell handel som en enda licens till ett inte obetydligt pris. I Wiresofts webbutik kan du köpa Windows 10 Professional som en licens för en enskild användare till ett mycket lägre pris än en begagnad programvara - med samma funktionalitet.

Anledningen: Licensen för Windows 10 Pro Edition som finns tillgänglig här är vanligtvis en del av en volymlicens som tidigare använts av ett företag. I och med den lagliga återförsäljningen av denna volymlicens upplöstes den och omvandlades till enskilda licenser, som då kallas för begagnad programvara eller begagnad programvara. Denna uppdelning eller beteckning som begagnad programvara har dock ingen inverkan på funktionaliteten hos operativsystemet Windows 10 Pro.

Programvaruköp hos Wiresoft: alltid säkert! Operativsystemet Windows 10 Pro finns inte bara i Wiresoft Shop till ett särskilt lågt pris - du kan också köpa det bekvämt genom omedelbar nedladdning och det är dessutom säkert: Wiresoft säljer Windows 10 Professional endast som en version som är identisk med Microsofts originalprodukt. Du kan installera din Windows 10 Pro-licens omedelbart på en dator efter att du har slutfört köpet och nedladdningen och aktiverat den med den medföljande giltiga volymlicensnyckeln.

Köpet av Windows 10 Pro som begagnad programvara i Wiresoft Software-Shop innebär ingen juridisk risk för dig, eftersom handeln med begagnad programvara är lagligt tillåten, vilket också bekräftats av många rättsligt bindande domar.

Vid köp av begagnad programvara hos Wiresoft har våra kunder ett bra tillfälle att själva använda Windows 10 Professional Edition. Särskilt små företag, men även egenföretagare och privatpersoner drar nytta av vårt billiga programvaruerbjudande!

I Wiresoft Software-Shop kan du förutom Windows 10 Pro även hitta andra Windows -versioner samt program från Microsoft som billiga köpversioner för nedladdning. Om du har några frågor om den här eller någon annan Microsoft-programvara kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
3 jun 2021

Excellent product. Built new PC works smoothly for great customer support as well.

2 dec 2020

Everything works fine

I bought the license in Christmas deal for ~7 euro. Upgrade from home to pro went without the issues also the key was activated without any problem. Thank you and I do recommend !

11 jan 2020

Passt

Über Weihnachten die Aktion genutzt Win 10 Pro gekauft. Heute nach Einbau neuer geklonter SSD Win 10 Pro installiert.
Kleine Probleme bei der Aktivierung des Schlüssels.
Das Upgrade ist offenbar nicht mit jedem OEM-Schlüssel reibungslos möglich. Sollte Windows sich beschweren, dass ein Product Key nicht geeignet sei, hilft Folgendes: Microsoft hat einen generischen Product Key veröffentlicht, mit dem man eine Home- wie beschrieben auf eine Pro-Edition anheben kann: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Mit diesem Key kann man Windows 10 Pro allerdings nicht aktivieren. Dazu nach Pro-Upgrade nochmals wie im Artikel beschrieben zu dem erworbenen OEM-Key wechseln und Windows damit aktivieren.
Wenn es da immer noch Probleme gibt:
Falls der generische Key nicht funktioniert:

1. Netzwerkverbindung trennen, so dass der PC offline ist
2. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T eingeben
3. Upgrade fertigstellen lassen
4. Netzwerkverbindung wiederherstellen
5. OEM-Key eingeben und aktivieren
Damit hat es denn endgültig funktioniert ohne Win 10 Pro komplett neu zu instzallieren

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier