Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10041
 • FQC-02368
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
104,90 kr * 115,90 kr * (9,49% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  32bit/64bit


Trots många efterföljare fortfarande populärt och används i många nätverk: Windows 7 Professional körs på många datorer, utan tvekan på grund av dess tillförlitlighet och stabilitet. Många ytterligare program kan också användas utan problem på Windows 7 Professional och relaterade utgåvor. I synnerhet Professional Edition erbjuder ett antal funktioner som fortfarande spelar en viktig roll i små och medelstora företag, inklusive det praktiska XP-läget, som möjliggör fortsatt användning av äldre systemkomponenter och därför är ett viktigt skäl till köp för många användare.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"

Windows 7 Professional - det innovativa Microsoft-operativsystemet för professionella företagare som använd programvara

Trots många efterföljare är det fortfarande populärt och används i många nätverk: Windows 7 Professional körs på många datorer, säkert på grund av dess tillförlitlighet och stabilitet. Många ytterligare program kan också köras utan problem på Windows 7 Professional och relaterade utgåvor. Särskilt Professional Edition erbjuder ett antal funktioner som fortfarande spelar en viktig roll i små och medelstora företag, bland annat det praktiska XP-läget, som gör det möjligt att fortsätta använda äldre systemkomponenter och som därför är en viktig anledning till köp för många användare.

Om du köper operativsystemet 7Windows Professional Edition har du den stora fördelen att det å ena sidan kan användas på äldre hårdvarusystem och å andra sidan har en hög kompatibilitet med äldre Microsoft-program. I Wiresoft Onlineshop hittar du förutom Windows 7 Professional som enanvändarlicens i köpversionen även andra utgåvor samt nyare Windows operativsystem och många andra kompatibla Microsoft-program. I följande översikt presenteras först de viktigaste nya funktionerna i Windows 7 Professional samt de viktigaste allmänna funktionerna i versionen Windows 7.

Windows 7 Professional - med funktioner för företagare

Med Professional Edition av 7Windows får företag och professionella användare flera ytterligare funktioner jämfört med de andra utgåvorna, vilket avsevärt utökar användningsområdet för Microsofts operativsystem. Den viktigaste funktionen är det redan nämnda Windows XP-läget för högre kompatibilitet, men även domäntillträdet ger större säkerhet, särskilt i företag:

Windows XP-läge

Med XP-läge Windows 7 bryter inte kopplingen till äldre operativsystemversioner som XP, utan säkerställer tvärtom kontinuiteten i affärsprocesserna: Detta innebär att äldre företagsprogram som är baserade på Windows XP fortfarande kan köras direkt på skrivbordet Windows 7, vilket är en stor fördel med Windows 7 Professional, särskilt för små och medelstora företag, för vilka XP-läget också i första hand utformades. Vista-drivrutiner fungerar också med den.

XP-läget utvecklades därför för program som inte fungerar ens i kompatibilitetsläget. Den fungerar därmed som en virtuell maskin som drivs med Windows Virtual PC, en version av Virtual PC som utvecklats särskilt för Windows 7.

Huvuddatorns enheter är fortfarande tillgängliga som nätverksenheter som standard. Nya hårddiskar och USB-enheter som är anslutna till dem upptäcks däremot automatiskt i XP-läge, och klippbordet i Windows 7 och XP-läge kan användas samtidigt. Detta innebär att äldre hårdvara som används via USB och för vilken det inte finns någon drivrutin kan fortsätta att användas utan problem. Den enda begränsningen är att i XP-läge måste den andra 3D-accelerationen avstå från att användas.

XP-läget finns som en separat nedladdning, liksom Virtual PC, men kan endast användas med minst Windows 7 Professional. Den består av Virtual PC, Microsofts virtualiseringsprogram, och den virtuella hårddisken (VHD) med XP SP3. Andra krav är en CPU som AMD-V eller Intel-VT med stöd för virtualisering och 2 GB RAM-minne.

Domänförening

Domänanslutning i Windows 7 Professional ansluter en dator utanför företaget till datornätverket på arbetsplatsen. Detta gör det möjligt för användare att använda de resurser som finns där och vice versa, administratörer kan hantera de datorer som är anslutna via den via åtkomsträttigheter osv. Domänförening ger alltså större effektivitet och samtidigt en högre säkerhetsnivå.

Windows 7 Professional gör det inte bara säkert utan också enkelt att ansluta sig till en domän: den användarvänliga guiden guidar användaren genom alla nödvändiga steg.

Platsbaserad utskrift

Det låter inte mycket, men det är en praktisk funktion för det dagliga arbetet: Windows 7 Professionals platsbaserade utskrift är särskilt användbar när du arbetar på olika platser med olika nätverk, som därför också har olika skrivare. Funktionen gör det möjligt att konfigurera önskade skrivare-nätverkspar, vilket innebär att Windows 7 Professional automatiskt väljer rätt standardskrivare beroende på nätverksanslutningen.

Windows Touch

Windows 7 erbjuder förbättrad touchteknik. Detta gör det möjligt för användarna att bläddra i onlineutgåvor av tidskrifter och fotoalbum på lämpliga enheter och att ordna filer och mappar på skrivbordet. Och i Windows Paint kan användare nu också måla med fingret. Windows Touch känner också igen rörelser med flera fingrar, t.ex. för att zooma in på bilder. Högerklick med musen kan också utföras genom beröring, där ett finger trycker på ett visst element medan det andra fingret trycker på skärmen.

Allmänna nyheter i Windows 7-versionen

I allmänhet har utseendet och vissa ofta använda funktioner också reviderats för 7Windows . Detta gäller främst skrivbordet eller visningen av programfönster och anpassningen av dem, men även prestanda i spel och uppspelning av videor osv.

Mer överblick och effektivitet

Skrivbordsdisplayen innehåller redan ett antal praktiska innovationer och detaljer som underlättar användningen av Windows 7 enklare och bekvämare.

 • Förhandsgranskningen i aktivitetsfältet för att starta program och växla mellan fönster har omarbetats och kan anpassas efter dina egna önskemål. Bland de nya funktionerna finns förhandsgranskningsfönster i helskärm och större ikoner, vars upplösning också kan justeras efter skärmens storlek.
 • De nya hopplistorna leder användaren direkt till de senast använda programmen, filerna, låtarna och webbplatserna samt till de vanligaste funktionerna; de är tillgängliga via höger musklick. Saknade eller ytterligare filer kan också "pinnas" ytterligare.
 • Windows Search gör det ännu snabbare och enklare att hitta lokalt lagrade dokument, musiktitlar, e-post och bilder. Så snart en användare börjar skriva en sökterm i sökfältet i startmenyn visas en lista med alla relevanta resultat Windows 7 visar en lista med alla relevanta resultat. Dessutom kan sökningen avgränsas ytterligare med hjälp av specifikationer som datum, filtyp osv. Genom att sortera efter kategorier och markera nyckelord eller textavsnitt blir sökningen ännu tydligare. Externa hårddiskar, nätverksdatorer och bibliotek kan också sökas.

Förbättrad Aero-design och Aero Glass

Den redan kända Aero-designen har förbättrats och kompletterats för att skapa större tydlighet för öppna fönster, som fortfarande visas i det transparenta Aero Glass-läget:

 • Aero Peek visar alla fönster utom det som valts genom att klicka som genomskinliga ramar - detta ger större tydlighet och därmed snabbare orientering.
 • Den nya Aero Snap-funktionen snabbar upp den automatiska placeringen av fönstren. Aero Snap aktiveras genom att snabbt dra till en kant av skärmen. Beroende på om förflyttningen sker till vänster eller höger, eller uppåt eller nedåt, förstoras fönstret på halva eller alla sidor.
 • Aero Shake visar däremot bara det programfönster som används för tillfället i stor storlek. För att göra detta tar användaren tag i det med musen vid titellisten och "skakar" det med en snabb torkningsrörelse: alla andra öppna fönster minimeras på så sätt och endast det fasta fönstret förblir synligt.

DirectX 11 - spelgränssnittet Windows 7

DirectX 11 är den nya multimediakomponenten som förutom högre prestanda och hastighet också ger större effektivitet - detta är särskilt märkbart i PC-spel, men ger också fördelar i andra grafiska tillämpningar, t.ex. videor, genom multimediaacceleration:

 • Tiled Resources gör detta genom att tillhandahålla virtuellt minne som snabbar upp spel genom att ladda högupplösta delar av skärmen endast när de verkligen används.
 • Tessellation bryter upp 3D-ytor som redan skapats av grafikkortets processor (GPU) i ytterligare polygoner, vilket ger en högre detaljnivå utan att belasta systemet.
 • Med flertrådig rendering kan flera processorkärnor rendera en 3D-yta parallellt.
 • Med Shader Model 5 kan GPU:n också ta över normala beräkningsuppgifter som annars är huvudprocessorns ansvar.

Förbättrad multimedieupplevelse

Med 7Windows har det blivit ännu enklare att dela och uppleva multimedieinnehåll, och det gäller särskilt följande funktioner:

 • Genom att konfigurera så kallade hemgrupper i Windows 7 kan det förenklas att dela bilder, videor och musiklistor mellan flera datorer, liksom att dela skrivare. Den här funktionen eliminerar behovet av att tilldela NTFS-användarrättigheter. Två eller flera Windows 7-datorer är anslutna med en gemensam nyckel på 10 tecken och all delad data kan omedelbart delas av alla anslutna användare. Hemnätverksgruppen är alltid knuten till datorn Windows-7 och inte till en specifik användare. Genom att koppla det egna Windows Live-ID till det lokala användarkontot kan hemnätverksgruppen också utökas till definierade Live-användare.
 • Med hjälp av Windows Media Center gör det ännu bekvämare att titta på TV: oavsett om du vill titta direkt på direktsänd TV, pausa när du är i telefon eller spela in ett program när du är borta. Windows Media Center stöder många globala TV-standarder och format, t.ex. digital-TV och HD. Med den nya rullningsfunktionen kan du växla mellan titlar eller program snabbare, och videor kan kontrolleras i snabbspolning, inklusive bättre förhandsgranskningsminiatyrer.
 • Uppspelning av ljud och video i formaten 3GP, AAC, AVCHD, DivX, MOV och Xvid stöds också.

Andra nya funktioner i Windows 7 Professional och andra utgåvor

Även på det tekniska området har 7Windows mycket att erbjuda, vilket gör det lättare att använda operativsystemet och därmed bidrar till en bättre användarupplevelse:

 • USB-enheter eller bärbara flash-enheter är tillgängliga ännu snabbare än tidigare med Windows 7.
 • Minskad belastning: Bakgrundstjänster som tar upp Windows 7:s prestanda körs bara när de behövs. Detta påverkar också Bluetooth-tjänsten om den inte är aktiverad.
 • 64-bitarsstödet gör det möjligt att bearbeta större datamängder. Inte bara vissa program, utan även deras antal hanteras bättre av ett 64-bitarssystem.
 • Förbättrad energihantering med mindre bakgrundsaktivitet och energisparande DVD-uppspelning.
 • Tre fördefinierade energisparalternativ "Balanserad", "Hög prestanda" och "Energisparläge" gör det möjligt att justera resursförbrukningen individuellt.
 • Det nya underhållscentret ger ökad säkerhet genom att övervaka statusen för den integrerade virusskannern och brandväggen
 • Om hårdvaran stöder detta erbjuder Windows 7 biometrisk autentisering med fingeravtryck som standard, både för inloggning och rättighetshantering.
 • Stöd för fler förinstallerade codecs - inklusive H.264, MPEG-2, MPEG-4 (DivX och Xvid), AAC samt MOV- och MP4-behållarformat och 30- och 48-bitars färgprofiler.
 • Windows PowerShell är förinstallerat i Windows 7. Förutom att automatisera, konfigurera och hantera system erbjuder PowerShell bland annat en utvecklingsmiljö för kommandoradsskript.
 • Anslutning till fjärrskrivbord (RDS): Med hjälp av fjärrskrivbord kan en kontrollerad dator styras via nätverket som om användaren satt direkt framför den, inklusive tillgång till alla program och filer. Fjärrdatorn måste dock ha minst Windows 7 Professional installerad.

Maskinvarukrav för Windows 7 Professional etc.

För att Windows 7 Professional ska kunna köras korrekt på en dator måste det uppfylla vissa hårdvarukrav. Windows 7 Professional finns i en 32-bitars och en 64-bitars version, men vissa funktioner kan endast användas i 64-bitarsversionen. Följande tekniska egenskaper hos maskinvaran måste uppfyllas när du installerar Windows 7:

 • Processor: 32 Bit (x86) eller 64 Bit (x64) med 1 GHz
 • RAM-minne: 1 GB RAM-minne (32 Bit) eller 2 GB RAM-minne (64 Bit)
 • Hårddiskutrymme: 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit)
 • Grafik: DirectX-9-kompatibelt grafikkort med 128 MB VRAM (för Aero-design), WDDM 1.0

Windows 7 Professional på Wiresoft köper billigt i nätbutiken

Windows 7 Professional erbjuds knappast som en ny enskild licens i den konventionella handeln trots att det är populärt. I Wiresofts webbutik kan du köpa Windows 7 Edition Professional som så kallad begagnad programvara - den är identisk med originalprogramvaran. Den enskilda licensen för Windows 7 Professional Edition som erbjuds här var tidigare en del av en volymlicens för ett europeiskt företag. Genom laglig återförsäljning omvandlades detta till individuella licenser och erbjöds sedan som begagnad programvara. Varken uppdelningen av volymlicensen eller märkningen som begagnad programvara innebär några nackdelar när det gäller funktionaliteten hos detta operativsystem för skrivbordet Windows 7 Professional, bland annat eftersom programvaran inte utsätts för slitage.

Att köpa programvara med Wiresoft är alltid billigt och säkert! Därför säljer Wiresoft endast originalprogramvara från Microsoft Windows 7 Professional. Köpet av begagnad programvara som erbjuds i Wiresoft Software Shop innebär ingen juridisk risk, eftersom handeln är klart tillåten enligt lag, vilket bevisas av rättsligt bindande domar. Därför kan du omedelbart ladda ner och installera programvaran Windows 7 Professional efter att ha slutfört köpet och aktivera den med den volymlicensnyckel som bara gäller för dig.

Att köpa begagnad programvara som operativsystemet Windows 7 Professional från Wiresoft erbjuder våra kunder ett prisvärt alternativ till många andra aktuella programvaruerbjudanden. Våra kunder är främst små och medelstora företag och organisationer, men även egenföretagare och privatpersoner som redan drar nytta av våra billiga programvaruerbjudanden!

I Wiresoft Software-Shop hittar du Windows 7 Professional och nyare versioner av detta operativsystem Windows samt andra Microsoft-program som billig begagnad programvara för omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om den här eller någon annan Microsoft-programvara kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier