Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10006
 • 021-10257
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
332,90 kr * 368,90 kr * (9,76% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


 MS Office Suite 2013 Standard erbjuder med sin mångfald av beprövade program och effektiva funktioner allt som en modern kontorsprogramvara behöver för att uppfylla de typiska uppgifter som uppstår vid organisation och hantering av uppgifter och projekt i det moderna dagliga affärslivet. De många intuitivt användbara verktygen stöder användarna inom alla områden: från kommunikation till skapande av textdokument och kalkylblad vid bearbetning av omfattande data till spontan inspelning av idéer och anteckningar som omedelbart kan användas för levande presentationer. 

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"

Microsoft Office 2013 Standard - utgåvan för företag och privat bruk

MS Office-Suite 2013 Standard med sina många olika beprövade program och effektiva funktioner erbjuder allt som en modern kontorsmjukvara behöver för att utföra de typiska uppgifter som uppstår i organisationen och hanteringen av uppgifter och projekt i det moderna affärslivet. De många intuitivt användbara verktygen stöder användarna på alla områden: från kommunikation till skapande av textdokument och kalkylblad, bearbetning av omfattande data till spontan registrering av idéer och anteckningar som omedelbart kan användas för levande presentationer.

Många funktioner kan också användas pekoptimerade på enheter som surfplattor och smarttelefoner via fingerinmatningsläge, inklusive en särskilt tydlig visning av knappar och kommandon på det pekkänsliga gränssnittet.

Microsoft Office 2013 Standard är fortfarande en av de Office-versioner som används mest på en stationär dator, vilket bland annat beror på att den är kompatibel med Windows 7, så även på äldre datorer kan alla inkluderade program användas utan problem. Detta gör denna version av Office särskilt attraktiv för privata användare, men även för egenföretagare och små företag. Dessutom erbjuder Office 2013 Standard möjligheten att lagra data och dokument på Microsoft SkyDrive, vilket innebär att de är tillgängliga i molnet och kan delas via SharePoint och redigeras gemensamt av flera användare samtidigt. Dessutom utökar Outlooks anslutning till Facebook och andra sociala medier möjligheterna att dela information.

Upplagan Office 2013 Standard kan köpas från Wiresoft för enskilda användare. Nedan följer en översikt över de viktigaste funktionerna och förbättringarna i de inkluderade programvarorna för Office 2013.

Alla viktiga nyheter i Word för Office 2013

Den mest påtagliga nya funktionen i Word 2013 är det nya läsläget, som ger en avsevärt förbättrad läsupplevelse som är särskilt märkbar i längre textdokument. Framför allt gör den automatiska uppdelningen av kolumnerna det möjligt att fokusera mer på viktigt innehåll och därmed öka koncentrationen under läsningen.

Det förbättrade samarbetet med PDF-dokument och det tydliga urvalet av alla formatmallar är också särskilt praktiskt. Följande nya funktioner förtjänar att nämnas särskilt:

Allmänna funktioner i Word 2013

 • När Word startas visas alla nyligen använda dokument i en överskådlig lista i en kolumn till vänster.
 • Fliken "Utkast" (Layout) ger en översikt över alla tillgängliga formatmallar, som också kan anpassas efter personliga behov.
 • Den nya redigeringsvyn "Enkel markering" markerar korrigeringar med en diskret linje i textmarginalen.
 • PDF-dokument kan öppnas direkt i Word 2013, och allt innehåll inklusive grafik är sedan tillgängligt för vidare redigering. Slutligen kan denna Word-fil sparas i PDF-format.
 • Om ett textdokument som skapats med en äldre Word-version öppnas i Word 2013 visas det i det så kallade kompatibilitetsläget. I det här fallet är de nya Word-funktionerna inte tillgängliga, så efter redigering och sparande kan det redigeras igen med den äldre versionen av Word.

Layout i realtid i Word 2013

 • Så snart en bild eller liknande har infogats i ett Word-dokument visar Word motsvarande layoutalternativ som ikoner, som kan användas omedelbart genom att klicka. För detta ändamål finns det nu olika inställningsalternativ för att exakt justera visning och position av bilder och grafik samt textflödet.
 • Justeringsguiderna gör det lättare att flytta och exakt arrangera foton eller tabeller i texten med hjälp av justeringslinjer.
 • Live-layouten visar resultatet i realtid.

Bättre läsläge i Word 2013

 • Word-dokument kan visas i kolumner på skärmen för att göra dem lättare att läsa. Med hjälp av pilsymbolerna kan du bläddra i texten som i en bok.
 • När du arbetar med flera Word-dokument samtidigt kan de visas i flikar som flikar.
 • Rubriker kan visas på sidans vänstra sida för bättre navigering; genom att klicka på dem hoppar dokumentet till respektive textavsnitt.
 • För att hålla texten så neutral som möjligt kan alla redigeringsverktyg döljas utom några få.
 • Med hjälp av objektzoom förstoras tabeller, bilder etc. i ett Word-dokument så att de fyller hela skärmen. Tabeller, bilder etc. i ett Word-dokument kan förstoras så att de fyller hela skärmen och sedan minskas igen - allt du behöver göra är att dubbelklicka på respektive textelement.

Excel 2013: De viktigaste nyheterna

Det beprövade och testade kalkylprogrammet har också fått nya verktyg i Office 2013 Standard, som främst hjälper användarna att bearbeta stora mängder data. Programmet känner till exempel igen mönster när du redigerar datamängder och lägger till dem automatiskt. Olika arbetsböcker kan visas i ett eget fönster, vilket gör det lättare att arbeta med flera Excel-dokument samtidigt, och så vidare:

 • Den nya Lightning Preview-funktionen upptäcker automatiskt vad du arbetar med, eftersom den känner igen det underliggande datamönstret och sedan fyller i respektive poster omedelbart och tillförlitligt. I motsats till tidigare automatiska kompletteringar fyller förhandsgranskningen inte bara det aktuella fältet utan även en hel kolumn. Om förslagen inte är önskvärda räcker det att skriva över dem.
 • Data kan formateras för snabb analys med bara några få klick. När en datapost väljs visas en snabbvalsmeny i det nedre högra hörnet, så att välkända funktioner som villkorlig formatering kan ställas in direkt. De enskilda formatteringarna kan visas med musen över och tillämpas med ett klick.
 • Till skillnad från det tidigare snabbvalet för diagram ger Excel i 2013 års version uttryckliga rekommendationer om vilket diagram som passar bäst för en vald datamängd. Dessa kan också lätt redigeras omedelbart.
 • Data i Excel och andra kalkylblad kan filtreras enligt olika kriterier. I de lättinställda dataavsnitten visas det filter som för närvarande används, så att det alltid är tydligt vilka data som beaktas.

PowerPoint 2013: De viktigaste nyheterna

Microsoft PowerPoint 2013 innehåller ett antal nya teman och animationer för att förbättra dina presentationer. De extra widescreen-designerna tar detta till och med bokstavligen ... Dessutom erbjuder den nya PowerPoint en högtalarvy, som visar presentatörens anteckningar, medan publiken naturligtvis bara ser diabilderna:

 • Den nya storleken på Standard-diabilden i PowerPoint 2013 är 16:9, men det går naturligtvis att ändra tillbaka till det tidigare formatet.
 • Två PowerPoint-filer kan enkelt slås samman till ett dokument, inklusive revideringar.
 • Kommentarer kan läggas till i kanten av en presentation, och de berörda personerna med kontaktalternativ visas också.
 • Dessutom är det nu enkelt att publicera PowerPoint-presentationer som videor och lägga upp dem på sociala medier. Dessutom stöds nu fler medieformat, t.ex. MP4 och MOV, samt högupplöst innehåll och integrerade codecs.

Outlook 2013: De viktigaste nyheterna

Det nya Outlook 2013 märks mest när du öppnar programmet: Jämfört med den tidigare versionen ser det nya skrivbordsgränssnittet mycket tydligare ut. Navigationsfältet, som används för att växla mellan e-post, kontakter och kalender, är nu placerat längst ner på skärmen. Detta skapar mer utrymme för allt annat innehåll. Outlook 2013 har också nya saker att erbjuda:

 • Genom att integrera sociala nätverk som Facebook och Xing har användarna alltid koll på kollegors och vänners aktiviteter.
 • Kontaktuppgifter från nätverken kan också överföras direkt till Outlooks kontaktlista.
 • Tack vare integreringen av Skype i Outlook 2013 är det möjligt att ringa telefonsamtal direkt i programmet.
 • Exchange ActiveSync-funktionen synkroniserar nu kontakter och kalendrar, så att Exchange-servern vanligtvis inte längre behövs för detta.
 • Med hjälp av Peeks-funktionen kan viktig information visas tydligt. För detta ändamål räcker det med att gå med musen på Kalender, Personer eller Uppgifter för att öppna ett fönster där den viktigaste informationen visas i varje enskilt fall.

OneNote 2013: De viktigaste nyheterna

Den nya Touch-appen gör OneNote ännu mer praktiskt. På så sätt kan anteckningar skapas och infogas i ett dokument utan mus eller tangentbord. Handskrivna uppgifter omvandlas snyggt till tryckt text.

 • Den förbättrade tabellfunktionen hjälper dig att organisera innehållet tydligare med nya formateringsalternativ.
 • Genom att integrera andra användares profildata kan anteckningar delas direkt med dem.
 • Med funktionen "Skicka till OneNote" kan dokument eller webbsidor nu också läggas in i anteckningsboken.

Systemkrav för Microsoft Office 2013

Programvaran Office 2013 kan laddas ner i två versioner: 32-bitars och 64-bitars. Individuella hårdvarukrav, t.ex. för RAM-minne, kan därför skilja sig åt. Följande minimikrav måste uppfyllas:

 • Operativsystem: Windows 7 till Windows 10, Windows Server 2008 till 2012 R2
 • Processor: minst 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 Bit) eller 2 GB 64 Bit)
 • Hårddiskutrymme: 3 GB
 • Bildupplösning: minst 1 024 x 576, grafikkort med Direct X10-acceleration

MS Office 2013 Standard köpa billigt på Wiresoft

I Wiresofts programvaruaffär kan du hitta Standard-edition av Office 2013 version - den innehåller följande program:

 • Word 2013 - skapa affärsdokument och personliga dokument med fokus på läsning
 • Excel 2013 - utvärdera data med kraftfulla analysverktyg
 • PowerPoint 2013 - skapa meningsfulla presentationer
 • Outlook 2013 - hantera e-post, kontakter och möten
 • OneNote 2013 - skapa anteckningar för hand, digitalisera dem och använd dem överallt

När du köper Standard-utgåvan av Office 2013 som en licens för en enskild användare kan du dra nytta av dessa fördelar, förutom det fantastiska priset på begagnad programvara hos Wiresoft:

 • Du får Microsoft Office 2013 Standard-Edition på Wiresoft uteslutande som en programvara för en användare.
 • Denna programvarulicens är vanligtvis en del av en större volymlicens för ett företag, vilket är anledningen till att den är så billig hos Wiresoft!
 • Vid försäljningen till Wiresoft avinstallerades programvaran Office- om den användes - på den tidigare datorn, så att licensen är 100 % fri och kan användas igen.
 • Wiresoft har också kontrollerat varje använd programvara för att se till att den kan användas igen utan problem.
 • Som seriös programvaruhandlare erbjuder Wiresoft inte provversioner till försäljning som är giltiga under en begränsad tidsperiod eller har begränsad funktionalitet.
 • Vid varje licensköp i Wiresoft Shop kan du vara säker på att du köper en originalprodukt från Microsoft, som säljs i enlighet med de rättsliga bestämmelserna, så att Wiresoft eller du inte befinner dig i en juridisk gråzon.

För alla frågor om licensköp av Microsoft Office 2013 Standard eller andra Microsoft Office-produkter, vänligen kontakta oss via e-post, telefon eller här i chatten.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier