Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10042
 • H30-04073
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
133,90 kr * 147,90 kr * (9,47% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  32bit/64bit


Windows 7 i utgåvan Enterprise motsvarar i princip Windows 7 Ultimate-versionen, med den enda skillnaden att Windows 7 Enterprise finns som volymlicens och därför är särskilt lämplig för stora företagsnätverk. Dessutom har Windows 7 Enterprise stöd för bootning av virtuella enheter (VHD). Detta innebär att Windows 7 Enterprise även kan användas på äldre hårdvara med lite hårddiskutrymme och på tunna klienter.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

 

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"

Windows 7 Enterprise

 
Windows 7 i Enterprise-utgåvan är i princip samma som Windows-7-Ultimate-versionen, med den enda skillnaden att Windows 7 Enterprise finns som volymlicens och därför är särskilt lämpad för stora företagsnätverk. Dessutom stöder Windows 7 Enterprise uppstart av virtuella hårddiskar (VHD). Detta innebär att Windows 7 Enterprise även kan användas på äldre maskinvara med litet hårddiskutrymme och på tunna klienter.

Vad erbjuder Windows 7 Enterprise?

Med Windows 7 Enterprise Edition får du ett operativsystem som passar perfekt för multinationella arbetsgrupper. Användaren har 35 språkgrupper till sitt förfogande, som kan väljas fritt när som helst - även under drift. Och om du fortfarande använder äldre program som utvecklats för Windows XP kan Windows 7 Enterprise startas i ett särskilt Windows-XP-läge som gör att XP-optimerade program kan köras utan problem. Det välkända hårddiskkrypteringsprogrammet BitLocker ger företaget ytterligare säkerhet. Virtuella enheter i VHD-format stöds också, så att en arbetsstation på Windows-7-Enterprise kan starta upp sitt operativsystem via nätverket från en server.

Ytterligare funktioner i Windows-7-Enterprise-Edition

 • Navigeringsfunktioner som hopplistor, skaka och klicka
 • enkel anslutning till företagsnätverk
 • Windows Media Center, som stöder alla vanliga ljud- och videoformat (HDTV)
 • användarvänlig anpassning av designen och aktivitetsfältet
 • Indexering av allt innehåll gör det möjligt att snabbt hitta foton, dokument och webbplatser
 • Snabb återhämtning ("uppvaknande") från energispar- och vilolägen

Systemkrav för installation av Windows 7 Enterprise 

För att kunna använda Windows 7 på ett produktivt sätt bör datorn ha minst en processor (Intel eller AMD) med 32- eller 64-bitars arkitektur. För 32-bitarsversionen av Windows 7 Enterprise bör du ha minst 1 GB RAM-minne, men 2 GB är bättre (särskilt för 64-bitarsversionen). För installationen behöver du cirka 20 GB tillgängligt hårddiskutrymme och ett grafikkort som stöder DirectX 9. Om du vill använda XP-läge behöver du ytterligare en GB RAM-minne och ytterligare 15 GB på hårddisken.

Windows 7 Enterprise får utökat stöd fram till 2023

Varför köpa Windows 7 Enterprise nu när vi alla vet att stödet från Microsoft upphör den 14 januari 2020? Särskilt i större företag med många PC-arbetsstationer är uppgradering till en nyare version av Windows tidskrävande och därmed kostsamma hinder. I princip stämmer det att från och med början av 2020 kommer Windows-7-datorer inte längre att få säkerhetsuppdateringar från Microsoft. Windows 7 Ultimate kommer dock att fortsätta att få regelbundna uppdateringar genom ett extra supportavtal som kallas "Windows 7 Extended Security Updates" (ESU), vilket garanterar säkerheten för Windows-7 Enterprise-installationer fram till 2023.

köpWindows 7 Enterprise online som en nedladdning nu

Så snart du beställer Enterprise-utgåvan av Windows 7 online på wiresoft får du en URL för nedladdning och ett lämpligt installations-ID (nyckel) från oss, som identifierar dig som en auktoriserad användare av Windows 7 Enterprise. Du behöver ingen databärare (DVD) för installationen, utan kan börja direkt efter beställning och nedladdning. Det extremt låga priset förklaras av att vi får enskilda licenser från företag som inte behöver dem som en del av en total kvot. Som köpare tjänar du på detta. Licensen du får från oss är helt laglig: Du får ett så kallat Medialess License Kit (MLK-licensmodell från Microsoft) från oss. Detta paket utan media (nedladdning och nyckel) bidrar dessutom till att hålla priset så lågt som möjligt.
Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
4 mar 2023

Perfect

activated at once you don't need a second try it's just perfect

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier