Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10451
 • KV3-00309
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 367,90 kr * 1 518,90 kr * (9,94% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  64-bitars


Med det nya Windows 11 Enterprise får särskilt större företag som har särskilt höga krav på säkerheten i ett operativsystem maximalt med funktioner och möjligheter att effektivt hantera alla relevanta uppgifter. Windows 11 Enterprise har utvecklats speciellt för hybridarbete i sådana företag och organisationer som kräver ökad säkerhet och även mer omfattande administration. Denna utgåva erbjuder en högre skyddsnivå, inklusive virtualiseringsbaserad säkerhet och hypervisorskyddad kodintegritet. Istället för att använda lösenord loggar användarna in bekvämt och säkert via Windows Hello for Business med autentisering på flera nivåer.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"

Windows 11 Enterprise - det mest omfattande Microsoft-operativsystemet för professionella användare

Med nya Windows 11 Enterprise får större företag som ställer särskilt höga krav på säkerheten i ett operativsystem maximala funktioner och möjligheter att effektivt hantera alla relevanta uppgifter. Windows 11 Enterprise har utvecklats speciellt för hybrider som arbetar i sådana företag och organisationer som kräver ökad säkerhet och mer omfattande hantering. Den här utgåvan erbjuder en högre skyddsnivå, inklusive virtualiseringsbaserad säkerhet och hypervisorskyddad kodintegritet. Istället för att använda lösenord loggar användarna in bekvämt och säkert via Windows Hello for Business med autentisering i flera nivåer.

Windows 11 Enterprise har ett maximalt antal funktioner och finns i två versioner:

 • Windows 11 Enterprise E3 innehåller fler säkerhets- och kontrollfunktioner samt avancerade hanteringsfunktioner.
 • Windows 11 Enterprise E5 har också Microsoft Defender for Endpoint med ännu mer avancerade hanteringsfunktioner.

Windows 11 Enterprise har ett nytt skrivbordsgränssnitt som gör arbetet på datorn ännu mer intuitivt och därmed också mer användarvänligt. De mest slående nyheterna är den attraktiva "floatdesignen" med flytande element, den reviderade startmenyn med central kontroll, integreringen av "Team" i aktivitetsfältet, en ytterligare förbättrad sökfunktion, optimerade alternativ för att arbeta med touch, digital penna och röstigenkänning samt "mörkt läge" för fokuserat arbete.

Dessa 64-bitars fullversioner av Windows 11 Enterprise finns inte tillgängliga i den vanliga programvaruhandeln för privatkunder eller individuellt: Med Wiresoft har du möjlighet att köpa dessa versioner som begagnad programvara och därmed också som individuella licenser och därmed dra nytta av de ökade affärsfunktionerna och prestandan.

Mer information om de nya funktionerna i Windows 11 Enterprise finns i följande översikt - och du kan också kontakta en medarbetare på Wiresoft i livechatten.

Windows 11 Enterprise erbjuder helt enkelt mer för företag

Det nya Windows 11 Enterprise erbjuder ett maximum av funktioner och verktyg, vilket är av stor betydelse för administrationen av användare och slutenheter, särskilt i stora företag med många anställda.

Windows 11 Enterprise finns i två varianter - anpassade till företagens olika storlekar och säkerhetsbehov:

Windows 11 Enterprise E3 - med följande funktioner:

 • Mångsidiga alternativ för driftsättning av operativsystemet, inklusive kontrollerade uppdateringar
 • Omfattande hanteringsalternativ för enheter och appar
 • Serverlös utskriftshantering för universell utskrift
 • Avancerat skydd mot de senaste säkerhetshoten

Windows 11 Enterprise E5 - innehåller också:

 • Microsoft Defender - den kompletta helhetslösningen, särskilt för större företag som använder säkerhet för slutpunkter som levereras via molnet, med funktioner som:
 • Skydd av slutpunkter samt upptäckt och svar
 • Hantering av säkerhetsrisker
 • Mobile Threat Defense (MTD) för att upptäcka hot och risker på mobila enheter, t.ex. mobil nätfiske

Ännu mer omfattande skydd mot hot med Microsoft Defender för Windows 11 Enterprise E5

Med Microsoft Defender for Windows 11 Enterprise E5 får organisationer unika insikter om hot och drar nytta av expertisen från säkerhetsexperter i världsklass med avancerad övervakning, analys och support.

Den här helhetsbaserade automatiserade säkerhetslösningen skyddar specifikt slutpunkter i molnet - inklusive upptäckt och svar av slutpunkter - med funktioner som inkluderar:

 • riskbaserad bedömning, minskning av angreppsytan och nästa generations beteendebaserade skydd, funktionsrika API:er och enhetlig sårbarhetshantering för att vidta omedelbara och lämpliga åtgärder
 • särskilt skydd mot nya polymorfa och metamorfa skadliga program - förutom fillösa och filbaserade hot
 • Avancerad beteendeanalys och maskininlärning upptäcker attacker och zero-day-exploits genom beteendeövervakning
 • Minska angreppsytorna i organisationer som är sårbara för cyberhot
 • Maskinvarubaserad isolering för att skydda systemets integritet - både vid start och under körning genom lokala och fjärrkontroller
 • Containerisolering för Microsoft Edge för att skydda mot skadliga webbplatser

Andra nya funktioner i Windows 11 Enterprise

Användarna kommer också att dra nytta av många andra funktioner i den nya Windows 11 Enterprise Edition - en stor del av dessa är de extra säkerhetsfunktionerna, men det finns också ett antal intressanta innovationer inom systemadministrationen utöver allmänna optimeringar.

Säkerhet

När det gäller säkerhet finns följande funktioner i Windows 11 Enterprise:

 • Hyper-V är en visualiseringsteknik som gör det möjligt att köra operativsystem som virtuella datorer. Fördelarna med Hyper-V är bland annat att serverkapaciteten används i mindre utsträckning och att energiresurserna därmed minskar - och att säkerheten ökar tack vare att virtuella tjänster utförs separat.
 • BitLocker är en effektiv krypteringsteknik för att säkert kryptera hårddiskar - särskilt från mobila enheter som surfplattor och bärbara datorer. Med "BitLocker To Go" kan även USB-minnen och externa hårddiskar krypteras.
 • Windows Sandbox gör det möjligt att använda en virtualiserad version av Windows 11 utan att installera en virtuell hårddisk (VHD) för att testa okända program och applikationer.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) gör det möjligt att använda webbläsaren i en slags sandlåda. Detta gör det möjligt att förhindra attacker som sker när man surfar på Internet genom att isolera webbplatser som förklarats vara opålitliga samt Word-, PowerPoint- och Excel-filer och på så sätt förhindra att de får tillgång till pålitliga data i företaget.

Förvaltning

I större företag är den differentierade administrationen av ett stort antal enskilda användare eller grupper en utmaning som inte bör underskattas. Windows 11 Enterprise har nya funktioner för detta ändamål:

 • Grupprinciper för hantering av slutenheter samt användarkonton och användargrupper, både för åtkomsträttigheter till data och enheter och för uppdateringar - t.ex. vid tidsfrister för efterlevnad - och för optimering av lagring (Storage Sense).
 • I kioskläge får varje anställd ett användarkonto med en separat identitet, vilket förenklar konfigurationen av slutenheterna.
 • Med hjälp av Remote Desktop App kan man få fjärråtkomst från en dator, surfplatta eller smartphone från en avlägsen plats för att använda sin egen dator på företaget.
 • Microsoft Business Store tillhandahåller appar på en central plats som kan göras tillgängliga för specifika användare.

Allmänna nyheter med Windows 11 Enterprise

Windows 11 innehåller också många funktioner i Enterprise Edition samt tillägg som ger användarna ett nytt utseende och en ny känsla när de arbetar - t.ex. med:

 • "Flytande design": Den nya designen av skrivbordsgränssnittet i Windows 11 kännetecknas av genomskinliga, flytande fönster som ger det ett tredimensionellt utseende, tillsammans med den nya bakgrundsbilden som liknar ett veckat tyg och många nya systemikoner.
 • "Segoe Fluent" är den nya designen för att visa glyfer. Segoe Fluent bygger på tre principer: En glyf innehåller endast de detaljer som är nödvändiga för att förmedla betydelsen (minimalt). Varje glyf är baserad på enkla geometriska former (Basic) och har en lättförståelig modern stil (Evolved).
 • Den nya designen "Sun Valley" utmärker sig genom de rundade hörnen på elementen. Dessutom har mindre ofta använda funktioner försvunnit från menyn så att viktigare funktioner kan nås snabbare.
 • Den nya startmenyn i Windows 11 Enterprise visar inte längre "live tiles" som tidigare, utan är mer inriktad på utseendet och känslan hos Microsofts smartphones - resultatet är att användarna nu har ett enhetligt användargränssnitt för alla typer av slutenheter.
 • Aktivitetsfältet - inklusive nya ikoner - är nu centrerat längst ner på skärmen, men det kan även vara vänsterjusterat som tidigare. Den innehåller också kommunikationsplattformen Teams, som nu ersätter Skype. Användarna kan chatta eller delta i videokonferenser med ett klick.
 • I infocenteret är notifieringscentret separerat från snabbinställningarna, och om du klickar på datumet visas kalendern.
 • De widgetar som många har saknat är tillbaka, med nyhetsfältet "Nyheter och intressanta ämnen" kan du lägga till widgetar från andra leverantörer.
 • Det nya läget för surfplattor innehåller fler pekrörelser och ett förbättrat tangentbord på skärmen.
 • Med Windows 11 kan Android-appar också användas eller så kan smarttelefonen kopplas samman.
 • Ett nytt verktyg för skärmdumpar, en ny kalkylator med fler funktioner, en ny design för Microsofts webbläsare Edge etc. är också några av nyheterna i Windows 11 Enterprise.

Beprövade exklusiva funktioner i Windows 11 Enterprise

I den aktuella versionen av Windows 11 Enterprise kommer de beprövade funktionerna från den tidigare versionen förmodligen att vara tillgängliga igen, med:

 DirectAccess för fjärranvändare, för att använda nätverksresursernas konnektivitet även utan VPN-anslutning

 • Windows To Go Creator, som gör det möjligt för användare att använda Windows 11 Enterprise på ett USB-minne eller en USB-hårddisk även på en utländsk enhet,
 • AppLocker: Här definieras regler för användningen av appar på en företagsdator, inklusive vitlistning
 • BranchCache optimerar bandbredden och förbättrar hastigheten
 • Universal Write Filter lagrar data i huvudminnet så att de är tillgängliga tills de startas om
 • Credential Guard skyddar inloggningsuppgifter via "virtualiseringsbaserad säkerhet" som är isolerad från resten av operativsystemet
 • Device Guard gör det möjligt att konfigurera arbetsstationer så att endast definierade program kan köras
 • Desktop Analytics är en molnbaserad tjänst som ger information om användbara uppdateringar för Windows-klienter.

Om du vill ha mer information om tillgången till dessa och andra funktioner i förhandsversionen av Windows 11 Enterprise kan du prata med en representant på Wiresoft.

Maskinvarukrav för Windows 11 Enterprise

Windows 11 Enterprise kan installeras på en 64-bitarsversion. För att kunna använda en av dessa på en lokal dator eller bärbar dator utan begränsningar måste maskinvaran uppfylla vissa krav som skiljer sig från kraven för tidigare versioner. Dessutom kan upp till 2 TB RAM-minne installeras i Windows 11 Enterprise Edition i stället för 128 GB, och det finns stöd för högst 2 fullständiga processorer eller 128 CPU-kärnor. Kontakta en Wiresoft-representant för mer information. Följande minimikrav gäller:

 • Processor: Dubbelkärnig CPU (1 GHz) med 64-bitarsstöd
 • Minne: 4 GB RAM
 • Hårddiskutrymme: 64 GB (64-bitars)
 • System: UEFI version 2.3.1 eller högre med Secure Boot aktiverat för säker uppstart
 • Fast programvara: Trusted Platform Module (TPM) version 2.0
 • Grafikkort: DirectX 12 med WDDM 2.0-drivrutin
 • Skärm: Hög upplösning (720p), större än 9 tum, 8 bitars färgkanal

Köp Windows 11 Enterprise E3 och E5 redan idag som begagnad programvara till låga priser i Wiresoft Online Shop

Det nya operativsystemet Windows 11 Enterprise finns nu i de två versionerna Enterprise E3 och Enterprise E5 som begagnad programvara i Wiresofts programvarushop - dessa är därför inte bara tillgängliga för dig till ett betydligt lägre pris än jämförbara nya varor, utan begränsningarna för nya programvarulicenser för företagsprogram, som gäller för försäljning till privatkunder och för enskilda licenser i allmänhet, gäller inte längre. Dessutom har du följande fördelar när du köper begagnad programvara hos Wiresoft:

 • Vid köp av Microsoft Windows 11 Enterprise Edition får Wiresofts kunder en originalprogramvarulicens som tidigare köpts av ett företag och sålts till Wiresoft.
 • Den rättsliga grunden för återförsäljning av begagnad Windows 11 Enterprise-programvara är tillämplig lag, som tillåter försäljning av Microsoft-programvara samt köp och användning.
 • Windows 11 Enterprise Software beskrivs som "begagnad" när den säljs vidare, och "begagnad" innebär inte några begränsningar av dess funktionalitet eller att den faktiskt har använts.
 • Om Windows 11 Enterprise-programvaran redan har installerats eller aktiverats av den tidigare köparen har den raderats igen innan den såldes till Wiresoft så att den kan användas på nytt till 100 %.
 • Denna begagnade Windows 11 Enterprise-programvara som Wiresoft erbjuder för återförsäljning har också testats för full användbarhet före försäljningen.
 • En Windows 11 Enterprise-programvarulicens som Wiresoft erbjuder till försäljning, liksom annan begagnad Microsoft-programvara, är varken en begränsad användbar eller tidsbegränsad testversion, utan en programvaruprodukt som är auktoriserad för dig själv och som kommer att aktiveras efter ditt köp.
 • När du har genomfört ditt köp är Windows 11 Enterprise-programvaran omedelbart tillgänglig för dig via elektronisk nedladdning av programvara (ESD).
 • När du köper en begagnad licens av Microsoft-programvara från Wiresoft kan du därför vara säker på att du alltid köper och använder en original och laglig Microsoft-produkt.

Om du har ytterligare frågor om ditt köp av Windows 11 Enterprise E3 eller E5 som begagnad programvara eller någon annan utgåva av det nya operativsystemet Windows 11 samt äldre Windows-versioner eller annan Microsoft-programvara, tveka inte att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier