Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10112
 • 9EA-01045
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
303,90 kr * 336,90 kr * (9,8% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core 2 Core Tilläggsutrustning
Enheter 1x
Virtuella maskiner Kräver grundläggande licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Användningsrätt


Komplettera dina licensbehov för Windows Server 2019 Datacenter med 2-Core  -paket från Wiresoft! Datacenter -utgåvan av Windows Server 2019 är särskilt utformad för användning i större, moderna datacenter: den erbjuder nästan obegränsade virtualiseringsalternativ och hög skalbarhet - inklusive skyddade virtuella maskiner och många hybridfunktioner - och kombinerar tillförlitlig prestanda och ytterligare säkerhetslager för ett omfattande skydd av data och applikationer i flerCloud-miljöer.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core

Komplettera dina licensbehov för Windows Server 2019 Datacenter med 2-Core-paket från Wiresoft! Datacenter Edition av Windows Server 2019 är särskilt utformad för användning i större, moderna datacenter: den erbjuder nästan obegränsade virtualiseringsalternativ och hög skalbarhet - inklusive skyddade virtuella maskiner och många hybridfunktioner - och kombinerar tillförlitlig prestanda och ytterligare säkerhetslager för ett omfattande skydd av data och applikationer i miljöer med flera moln.

Serveroperativsystemet Windows Server 2019 Datacenter möjliggör säker koppling av fysiska och virtuella nätverk eller tillhandahållande av molnbaserade servrar och är därför perfekt lämpat för att uppfylla de nuvarande kraven på modern IT. Den här utgåvan är baserad på operativsystemet Windows 10 och erbjuder många optimeringar av befintliga funktioner samt nya, kraftfulla funktioner och tjänster.

Viktiga beslutsfaktorer för köpet av Datacenter Edition av Windows Server 2019 är funktionerna Hyper-V, Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct och Storage Replica: Tillsammans med Shielded Virtual Machines för drift av ett obegränsat antal virtuella datorer är dessa funktioner oumbärliga för alla företag som behöver tillhandahålla tillförlitliga virtualiseringsinfrastrukturer. Datacenter Edition innehåller också exklusiva funktioner som:

 • Obegränsad lagringsreplik
 • Hyper konvergerad infrastruktur
 • Mjukvarudefinierade nätverk
 • Mjukvarudefinierad lagring

Windows Server 2019 erbjuder företag en nära koppling mellan lokala miljöer och de beprövade Microsoft Azure-tjänsterna - dessa ger ytterligare hybridfunktioner och ytterligare säkerhetslager samt stöd för förändring och servermigrering, inklusive data till molnet med Storage Migration Service.

Licensiering av Windows Server 2019 Datacenter är alltid kärnbaserad, med minst 16 kärnor per server. Större servrar kan dessutom licensieras med paket med två kärnor. På så sätt kan du utöka dina licenskrav på ett bekvämt och flexibelt sätt.

På Wiresoft hittar du Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Package som begagnad programvara - till ett betydligt lägre pris än motsvarande nya varor - trots att den erbjuder alla typiska datacenterfunktioner när det gäller funktionalitet, prestanda och säkerhet. Detaljerad information om de kraftfulla funktionerna i Windows Server 2019 Datacenter och Microsofts licensvillkor för 2-kärniga paket finns i följande översikt.

Windows Server 2019 Datacenter - för nästan obegränsad virtualisering

Windows Server 2019 Datacenter-utgåvan tar virtualiseringsmöjligheterna - liksom säkerheten för data och applikationer - till en ny nivå: förutom många förbättringar och tillägg till funktioner som redan är kända från den tidigare versionen, har den möjlighet att skapa mjukvarudefinierade HCI-infrastrukturplattformar (hyperkonvergenta), som erbjuder många fördelar inom server- och skrivbordsvirtualisering, eftersom de inte bara är lättare att implementera och hantera, utan också att skala och därmed förenkla distributionen av även komplexa IT-infrastrukturer.

Vilket mervärde erbjuder Windows Server 2019 Datacenter?

I princip erbjuder Windows Server 2019 Datacenter Edition maximalt med virtualiseringsalternativ, vilket gör att den är särskilt lämplig för företag där detta spelar en viktig roll tillsammans med den högre ITarbetsbelastningen. I Datacenter Edition är antalet virtuella maskiner och Hyper-V-containrar som kan köras obegränsat, med en RAM-gräns på 24 TB. För detta finns följande viktiga funktioner tillgängliga med maximal funktionalitet:

Utökat skydd i molnet med skyddade virtuella maskiner

Skyddade virtuella maskiner (Virtual Machines) gör det möjligt att skapa mycket säkra virtualiseringsinfrastrukturer. Virtuella servrar är alltså säkrade på ett sådant sätt att data och program som lagras i ett offentligt moln är tillförlitligt skyddade från obehörig åtkomst eller användning. Befintliga virtuella maskiner kan också omvandlas till skyddade virtuella maskiner och skyddade Linux-VM:er kan skapas. Skyddade virtuella maskiner kan installeras med Serverhanteraren, i Windows Admin Center eller via PowerShell.

Mjukvarudefinierade nätverk

SDN-funktionen (Software-Defined Networking) i Windows Server 2019 gör det möjligt att centralt konfigurera både fysiska (t.ex. routrar, switchar och gateways) och virtuella nätverksenheter och element (t.ex. virtuella Hyper-V-switchar, Hyper-V-nätverksvirtualisering och RAS-gateways) samt att dynamiskt hantera dem. De befintliga SDN-kompatibla enheterna kan användas för att uppnå högre integration mellan det fysiska och virtuella nätverket, eftersom nätverkslagren inte längre är bundna till nätverksenheterna. I detta avseende erbjuder Windows Server 2019 Datacenter Edition möjligheten att jämföra och sömlöst ansluta två nätverk samt övervakning av brandväggar.

Med SDN är det till exempel möjligt att:

 • Dynamiskt skapa, säkra och ansluta nätverk
 • Definiera principer för att kontrollera fysiska och virtuella nätverk
 • Skala nätverksstrategier
 • Snabbare distribution av arbetsbelastningar
 • Minimera riskerna för nätverkssäkerheten
 • Krypterade nätverk för säker kryptering av virtuella nätverk via DTLS (Datagram Transport Layer Security)

Mjukvarudefinierad lagring

SDS (Software-Defined Storage) i Windows Server 2019 frikopplar lagringshårdvara från lagringsprogramvara. Detta gör att datalagring kan hanteras, skalas och tillhandahållas oberoende av den underliggande lagringshårdvaran. Detta gör det också möjligt att enkelt byta ut eller utöka den utan att ändra verksamhetsprocesserna, vilket också bidrar till kostnadseffektivitet.

Lagringsreplika

I Windows Server 2019 Datacenter är funktionen Storage Replica tillgänglig utan begränsningar. Detta stöder både synkron och asynkron replikering av data, vilket effektivt förhindrar förlust av data på filsystemnivå. Medan synkron replikering speglar data på fysiska platser med en felsäker volym, sker asynkron replikering mellan platser via nätverkslänkar med högre latenstid. Beredskap för katastrofer och återhämtning (DR) minimerar också risken för driftstopp.

Storage Spaces Direct (S2D)

Storage Spaces Direct kombinerar servarnas lokala datalagring till ett virtuellt kluster. Dess noder kan ansluta olika fysiska databärare eller databärarsystem, och kommunikationen mellan dem sker via SMB-protokollet. S2D erbjuder därmed ökad säkerhet mot fel, så att flera klusternoder kan falla ut utan att klustret påverkas om det finns ett större antal.

Förutom enkel implementering och hantering av mjukvarudefinierade lagringssystem (SDS) gör Storage Spaces Direct det också möjligt att skapa skalbara, högtillgängliga lagringssystem, varigenom serverlagring kan användas oberoende av maskinvaran och därmed mer effektivt.

Andra nya funktioner i Windows Server 2019

Förutom dessa exklusiva funktioner i Windows Server 2019 Datacenter Edition finns följande nyckelfunktioner tillgängliga för företag:

Omfattande analyser med System Insights

Funktionen System Insights, som stöds av en modell för maskininlärning, är tillgänglig i Windows Server 2019. Detta ger insikter i driften av lokalt distribuerade servrar genom att analysera deras prestandaindikatorer och händelser för att göra exakta förutsägelser som kan bidra till att minska den ansträngning som krävs för att reaktivt administrera Windows Server-instanser, vilket bidrar till att minska driftskostnaderna.

Stöd för Kubernetes och Linux

I Windows Server 2019 har Kubernetes och Linux nu bättre stöd: Linux- och Windows-containrar som hanteras med Kubernetes kan alltså också användas parallellt. Nya funktioner som containernätverk är också tillgängliga för Kubernetes, och enskilda avbildningar har förbättrats.

Högre skydd av data och nätverk med Azure Services

Det blir allt viktigare för företagen att skydda inte bara data utan även nätverksinfrastrukturer på ett tillförlitligt sätt. Windows Server 2019 erbjuder kraftfulla funktioner som Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) med Exploit Guard och Domain Controller.

Hybridfunktionerna i Windows Server 2019 möjliggör förbättrat skydd av lokala Active Directories och enklare användning av Microsoft Azure-tjänster - så att det närmare samarbetet mellan Windows Server och Azure-tjänster möjliggör enkel synkronisering av data eller säkerhetskopiering av data, bland annat med:

 • Azure Backup
 • Azure Site Recovery
 • Hantering av uppdateringar i Azure
 • Azure AD förbjudna lösenord
 • Azure AD-lösenordsskydd och
 • Azure-nätverkskort

Detta ansluter en lokal server i Azure-molnet till ett virtuellt Azure-nätverk. Storage Migration Assistant underlättar också servermigrering inklusive data till molnet, varvid Azure File Sync kan fungera som lagringsplats.

Hårdvarukrav för Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019-programvaran är baserad på Windows 10, och för att Windows Server 2019 Datacenter ska fungera smidigt och säkert måste den använda maskinvaran uppfylla de minimikrav som anges nedan. De faktiska kraven beror också på systemkonfigurationen och de installerade programmen.

 • Hårddiskutrymme: 32 GB
 • Lagringsutrymme RAM: 512 MB
 • Minne för serverskärmen: 2 GB
 • Processorarkitektur: x64
 • Processorhastighet: 1,4 GHz / 64 bitars
 • Grafikkort med stöd för Super VGA: 1 024 x 768 pixlar
 • Nätverkskort: 1x Ethernet med en minsta genomströmning på GBit/s

Licensiering med Windows Server 2019 Datacenter 2-Core

Vid licensiering av servrar med Windows Server 2019 Datacenter måste Microsofts licensbestämmelser också följas för använd programvara, som använder antalet kärnor som beräkningsgrund. Följande bestämmelser ska tillämpas:

Allmänna Microsoft-licensvillkor för Windows Server 2019 Datacenter

Microsofts serverprogramvara, t.ex. Windows Server 2019 Datacenter, licensieras alltid initialt på grundval av den fysiska maskinvaran. Förutom antalet fysiska kärnprocessorer räknas även antalet virtuella servrar. En serverlicens omfattar alltid två fysiska processorkärnor. Microsofts licensbestämmelser bygger på ett minsta antal 8 kärnor per processor - oavsett om den befintliga maskinvaran har färre än 8 kärnor eller inte. Dessutom krävs minst 2 processorer per fysisk server = 16 kärnor.

Om en Windows Server i ett företag har fler kärnor än 16 kan dessa också licensieras flexibelt med paket med två kärnor för Windows Server 2019 Datacenter.

Andra licenskrav för Windows Server 2019 Datacenter

I en Hyper-V-miljö är alla processorer licensierade för de fysiska processorkärnorna. Särskilt Windows Server Datacenter-utgåvan tillåter ett obegränsat antal Hyper-V-instanser. Förutsättningen för detta är, som redan nämnts, att alla motsvarande processorkärnor på servern redan har licensierats.

Ingen licens krävs för Linux-instanser i Datacenter Edition.

Förutom Windows Server-licensen måste alla klienter - användare och slutenheter - som har tillgång till Windows Server 2019 också ha en klientåtkomstlicens (CAL). CAL:er för användare och enheter finns också tillgängliga från Wiresoft till låga priser.

Vanliga frågor om Wiresofts använda programvara för Microsoft Windows Server 2019 Datacenter

Ett 2-kärnigt paket för Windows Server 2019 Datacenter som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara skiljer sig inte i användbarhet från en motsvarande ny, oanvänd serverlicens - inte bara för att programvara i allmänhet inte slits ut. Trots detta finns det ofta fler frågor om begagnade Windows Server-licenser - dessa besvaras nedan.

Varifrån kommer begagnad programvara som Windows Server 2019 Datacenter 2-Core?

Windows Server 2019 Datacenter-programvara som Wiresoft erbjuder som begagnad, till exempel 2-Core Package, kommer från organisationer eller företag som vanligtvis har köpt den själv som ny, eventuellt också använt den och senare sålt den till Wiresoft. Efter försäljningen till Wiresoft eller i samband med erbjudandet i butiken kallas detta därför för begagnad programvara, som kan användas som en ny licens.

Är försäljning, köp och användning av begagnad programvara för Windows Server 2019 Datacenter laglig?

Ja: På Wiresoft kan du vara säker på att du som kund inte bryter mot några gällande lagar, både när du köper en begagnad programvara som Windows Server 2019 Datacenter 2-Core och när du använder den officiellt, eftersom den vanliga jurisdiktionen inte bara tillåter handel med begagnad programvara från Microsoft, utan också dess användning om programvaran kommer från ett företags licensförteckning. Detta faktum har bekräftats i olika domstolsavgöranden om detta.

Har en begagnad Windows Server 2019 Datacenter 2-Core-licens också det vanliga köparskyddet?

Ja: Begagnad programvara som det erbjudna Windows Server 2019 Datacenter 2-Core-paketet erbjuder dig som Wiresoft-kund samma fördelar som jämförbar ny servermjukvara: Du har den vanliga köpsäkerheten genom omedelbar nedladdning efter köpet och kan aktivera din serverlicens omedelbart med den medföljande giltiga licensnyckeln.

Har en begagnad programvara som Windows Server 2019 Datacenter 2-Core andra fördelar?

Begagnad programvara ger Wiresofts kunder framför allt en stor ekonomisk fördel, eftersom de kan uppdatera sina programvarulager mycket billigare än med nya varor och på så sätt hålla dem uppdaterade på ett smidigt sätt. Begagnad programvara från Wiresoft kan på så sätt bidra till att minska driftskostnaderna, eftersom den också erbjuder revisionssäkerhet tack vare det fullständiga registret över alla köpare!

I Wiresoft Software Shop hittar du inte bara 2-kärniga paket av Windows Server 2019 Datacenter edition som billig begagnad programvara, utan även motsvarande 16-kärniga paket för grundläggande licensiering. Om du har ett lägre virtualiseringsbehov kan du också hitta Windows Server 2019 Standard Edition - liksom tidigare versioner av Windows Server 2019 - och de klientåtkomstlicenser (CAL) som krävs. Wiresofts breda portfölj av begagnade programvaror omfattar även många andra Microsoft-program - med alla de fördelar som nämns. Om du har några frågor om din licensiering av Windows Server 2019 Datacenter eller någon annan utgåva är du välkommen att använda vår kompetenta rådgivning via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier