Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10046
 • KV3-00260
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
463,90 kr * 514,90 kr * (9,9% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise erbjuder användarna maximal prestanda och har utformats speciellt för större företag - finns hos Wiresoft till ett lågt pris istället för volymlicensen! Windows 10 Enterprise är operativsystemet i denna Microsoft-version, som innehåller den största omfattningen av funktioner av alla utgåvor - många av dem ingår exklusivt här, bland annat en omfattande apphantering samt tillgång till Microsoft Long Term Servicing Branch, en speciell form av uppdatering av Windows, där endast säkerhetsuppdateringar installeras, men inga funktioner.

Vid ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"

Windows 10 Enterprise - Microsofts operativsystem för företag

Windows 10 Enterprise erbjuder användarna maximal prestanda och har utformats särskilt för större företag - tillgänglig från Wiresoft som en enskild licens istället för en volymlicens!

Windows 10 Enterprise är operativsystemet för denna Microsoft-version, som innehåller det största antalet funktioner av alla utgåvor - många av dem ingår exklusivt här, bland annat en omfattande app-hantering samt tillgång till Microsoft Long Term Servicing Branch, en särskild form av uppdatering Windows, där endast säkerhetsuppdateringar installeras, men inga funktioner.

Windows 10 Enterprise har det välbekanta användarvänliga gränssnittet med Microsofts typiska kakelutseende, som kan anpassas efter personliga önskemål. Enterprise Edition har också den inte att underskattade fördelen för köparna att operativsystemet även kan användas på äldre hårdvarusystem, vilket för många användare är en viktig och köpavgörande egenskap. I Wiresoft Onlineshop kan du köpa Windows 10 Enterprise i en enda version samt andra Windows 10-utgåvor och många andra Microsoft-program. I följande översikt presenteras, förutom en allmän översikt, särskilt de särskilda funktionerna i Windows 10 Enterprise.

Särskilda, exklusiva funktioner i Windows 10 Enterprise

I jämförelse med andra utgåvor som t.ex Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise erbjuder ett antal funktioner och verktyg som ger ett avgörande mervärde, särskilt för medelstora och framför allt stora företag, både när det gäller säkerheten för slutenheterna och data och möjligheterna för administratörer att tillämpa grupprinciper och hantera användarkonton. Mer information om Windows 10 Enterprise finns nedan:

 • DirectAccess: Med DirectAccess kan fjärranvändare använda nätverksresurser även utan en VPN-anslutning, eftersom fjärrklientdatorerna förblir anslutna till företagsnätverket via en krypterad anslutning. IT-administratörer kan också hantera alla klientdatorer via DirectAccess. Särskilt mobila användare fungerar bäst med DirectAccess, även i en miljö med flera platser. När de har konfigurerats ansluter deras bärbara datorer automatiskt till företagsnätverket via Internet. DirectAccess gör det också enkelt att hantera grupprinciper.
 • Windows To Go Creator:Windows To Go installerar Windows 10 Enterprise på ett USB-minne eller en USB-hårddisk så att användarna alltid har operativsystemet med sig och kan använda det på en tredjepartsenhet. Alla uppgifter förblir lagrade på databäraren.
 • AppLocker: Med AppLocker kan du definiera regler för vilka appar som får köras på en Windows 10 Enterprise-dator. Det är också möjligt att vitlista betrodda program.
 • BranchCache: Företag som använder ett WAN-nätverk (Wide Area Network) kan optimera bandbredden med BranchCache; förutom den låga implementeringsinsatsen förbättrar funktionen också hastigheten.
 • Universal Write Filter (UWF): Med detta filter lagras data inte längre permanent i systemet, utan flyttas till huvudminnet, där de är tillgängliga tills de startas om. Det virtuella överlagret raderas sedan - även när en gästanvändare loggar ut, till exempel.
 • Credential Guard: Det här säkerhetsverktyget säkrar autentiseringsuppgifter med virtualiseringsbaserad säkerhetsteknik. Data lagras isolerat från resten av operativsystemet och är därför mycket bättre skyddade.
 • Device Guard: Detta ger administratörer möjlighet att konfigurera arbetsstationer så att endast definierade program kan köras - perfekt för att konfigurera kioskdatorer. Genom att skapa en vitlista tillåts endast program som uppfyller policyn för kodintegritet att köras, vilket förhindrar att tidigare okänd skadlig kod aktiveras.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Denna exklusiva funktion för Windows 10 Enterprise ökar datorns prestanda eftersom uppdateringar, till skillnad från andra utgåvor av Windows 10, inte utförs konstant utan endast med längre intervall. Man skiljer mellan installation av säkerhetsuppdateringar och installation av funktioner. LTSB kallas också Long Term Servicing Channel (LTSC). Användarna erbjuds endast de uppdateringar och funktioner som släpps under denna period ungefär vartannat eller vartannat år och kan antingen installera dem eller avvisa dem.
 • Desktop Analytics: Den molnbaserade tjänsten är integrerad i Microsoft Configuration Manager och ger information om användbara uppdateringar av respektive Windows-klienter, bland annat skapar den också en inventering av de appar som körs i ett företag och ger information om deras kompatibilitet med de senaste funktionsuppdateringarna av Windows 10.

Andra företagsfunktioner etc. i Windows 10 Enterprise

Förutom dessa exklusiva funktioner finns följande funktioner endast i Windows 10 Enterprise och Pro:

Omfattande användningsmöjligheter

Windows 10 utökar användarnas möjligheter att använda programmet med ett antal funktioner, t.ex:

 • Remote Desktop App: Med Remote Desktop App kan användarna använda en annan, lokalt avlägsen terminalenhet som om de satt framför sin egen dator eller surfplatta: via en RDS-gateway-anslutning visas dess skrivbordsgränssnitt, som kan användas inklusive alla program.
 • Kioskläge: Med kioskläge kan olika användare använda en Windows 10-dator utan att få tillgång till andra kritiska data eller vissa funktioner för huvudanvändaren. Detta gör det möjligt att skapa ett separat användarkonto för varje behörig person, som endast gör de definierade uppgifterna och funktionerna tillgängliga för respektive inloggad användare.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode minskar avsevärt kompatibilitetsproblemen med äldre webbapplikationer så att de kan köras på Windows 10. Det ger också Enterprise Mode Site List Manager olika alternativ vid rendering av webbsidor.
 • Hyper-V-klient: Windows 10 Enterprise innehåller Hyper-V-teknik för att köra flera operativsystem i en egen virtuell maskin (VM). Detta gör det möjligt att bättre utnyttja tillgängligt lagringsutrymme, och dynamisk lagringshantering gör det enkelt att köra flera virtuella maskiner parallellt.

Avancerade förvaltningsmöjligheter

Administratörer har optimerade alternativ för att hantera användare och deras datorer med Windows 10:

 • Grupprinciper definieras lokalt via redigeringsverktyget gpedit.msc och hanteras enligt vissa specifikationer: Installationen av uppdateringar kan således styras enligt definierade regler, t.ex. med tidsfrister som bestämmer när en viss uppdatering måste installeras senast, men även minnesoptimering via Storage Sense kan konfigureras centralt för att ta bort onödiga filer.
 • Domain Join: Domain Join förenklar hanteringen av datorer och användarkonton via medlemskap i en domän i Active Directory. Med offline-domänanslutning kan administratörer lägga till en dator till en domän offline - en fördel för användare som arbetar mobilt och utan nätverksanslutning via domänkontrollanten.
 • Windows Business Store: Med tillgång till Windows Business Store och med hjälp av Azure Active Directory kan de programvaruprodukter som finns tillgängliga där köpas och implementeras centralt för alla slutenheter i ett nätverk.

Förbättrad säkerhet

Windows 10 har också förbättrat säkerheten för data och användare för att stödja ett ännu friare arbete:

 • BitLocker: Den här funktionen skyddar särskilt mobila enheter som surfplattor och bärbara datorer om de skulle bli stulna eller försvinna. Känsliga eller personliga uppgifter på dem krypteras säkert med BitLocker så att de inte kan missbrukas. BitLocker To Go" kan också användas för att kryptera USB-minnen eller externa hårddiskar.
 • Windows Defender System Guard: WDSG är ett särskilt skyddslager som skyddar operativsystemet Windows 10 från attacker vid uppstart, när de vanliga virusskyddsprogrammen ännu inte är aktiverade.
 • Enterprise Data Protection (EDP ): Den här funktionen i Windows 10 möjliggör ett riktat skydd av företagsdata, t.ex. på en bärbar dator, via Active Directory-rättighetshantering, som också är aktiv när data flyttas till en annan plats eller skickas som en bilaga. EDP förhindrar också att osäkra appar installeras.
 • Intelligent säkerhetsgraf: ISG analyserar säkerhetsåtgärderna i ett företagsnätverk och föreslår meningsfulla förbättringar om det finns brister.

Andra egenskaper och funktioner i Windows 10

Följande verktyg ingår också i operativsystemen Windows 10 eller är förbättringar av befintliga funktioner - för en ännu bättre och säkrare Windows upplevelse:

 • Windows Hello: Det säkra alternativet till lösenord - logga in med fingeravtryck eller ansiktsigenkänning, lokalt eller med ett webbkonto.
 • Snap Assist: Verktyget delar på ett idealiskt sätt upp det tillgängliga visningsområdet mellan aktiva fönster - med Corner Snap kan upp till fyra fönster visas samtidigt.
 • Cortana: Röstassistenten Cortana är aktiverad som standard i Windows 10, men den kan också avaktiveras, t.ex. för att undvika att batteriet töms eller av dataskyddsskäl.
 • Kontinuum: Detta gör det möjligt att arbeta eller spela sömlöst medan den lokala datorn körs på en annan slutenhet. På surfplattor och smartphones är alla funktioner tillgängliga via det virtuella tangentbordet, och skrivbordsdisplayen anpassas automatiskt till respektive format.
 • Windows Informationsskydd: Skydd mot dataläckage utan begränsningar för användarna. WIP skyddar inte bara data utan även appar via Encrypting File System (EFS) mot stöld och manipulation.

Maskinkrav för Windows 10 Enterprise

För att Windows 10 Enterprise ska kunna köras smidigt på en dator eller bärbar dator med dess inbyggda bredare utbud av funktioner måste hårdvaran uppfylla vissa minimikrav Windows Även om 10 Enterprise finns i en 32-bitars- och en 64-bitarsversion bör du om möjligt - särskilt på en nyare dator - installera 64-bitarsversionen så att du kan använda alla program och appar. Följande tekniska egenskaper måste uppfyllas av en dator för att Windows 10 Enterprise ska kunna installeras:

 • Processor eller SoC (System-on-a-Chip - för smartphones): 1 GHz
 • RAM-minne: 1 GB för 32-bitars operativsystem eller 2 GB RAM-minne för 64-bitars operativsystem
 • Hårddiskutrymme: 16 GB för 32-bitars operativsystem eller 20 GB för 64-bitars operativsystem
 • Grafik: 800 x 600 skärm, DirectX 9, med WDDM 1.0-drivrutin
 • Taligenkänning för Cortana: Hi-Fi-mikrofongalleri
 • TPM-chip (v1.2) för virtualiseringsstöd (Intel VT-x eller AMD-V och Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise kan köpas billigt på Wiresoft i onlinebutiken

Windows 10 Enterprise erbjuds normalt endast av Microsoft som volymlicens. I Wiresofts nätbutik kan du dock också köpa operativsystemet Windows 10 Enterprise som en enskild licens - och till ett särskilt lågt pris som begagnad programvara - med samma funktioner.

Denna licens för Windows 10 Enterprise Edition som vi erbjuder till försäljning är en del av en tidigare volymlicens som köptes av ett företag. Genom att sälja den vidare har den delats upp och därmed omvandlats till enskilda licenser, som sedan räknas som begagnad programvara eller begagnad programvara. Uppdelningen eller beteckningen som använd programvara innebär dock inga begränsningar i fråga om funktionaliteten hos denna programvara för operativsystemet Windows 10 Enterprise. 

Det är alltid säkert för dig att köpa programvara hos Wiresoft! Detta operativsystem Windows 10 Enterprise som finns i Wiresoft Shop erbjuder inte bara ett särskilt förmånligt pris, utan också säkerhet vid köpet: genom omedelbar nedladdning av en version som är identisk med Microsofts originalprodukt. Aktiveringen av din Windows 10 Enterprise-licens sker med hjälp av den medföljande giltiga volymlicensnyckeln.

Ditt köp av Windows 10 Enterprise som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop utgör inget juridiskt problem, eftersom handeln med sådan begagnad programvara är klart tillåten enligt lag, vilket också bekräftas av många rättsligt bindande och offentligt synliga domar.

Begagnad programvara erbjuder våra kunder ett billigt alternativ för att kunna använda Windows 10 Enterprise Edition. Du kan också dra nytta av vårt billiga programvaruerbjudande!

I Wiresoft Software-Shop hittar du förutom Windows 10 Enterprise Edition även andra versioner av operativsystemen Windows samt andra Microsoft-program som billiga köpversioner för nedladdning. Om du har några frågor om Windows 10 Enterprise eller någon annan Microsoft-programvara kan du kontakta oss via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier