Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10450
 • FQC-10534
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
588,90 kr * 652,90 kr * (9,8% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  64-bitars


Med det nya Windows 11 Pro får användare som ställer särskilt höga krav på ett operativsystem en mängd funktioner och möjligheter i kombination med högre prestanda för att effektivt kunna utföra alla uppgifter inom företagsbranschen. Windows 11 Pro presenterar sig i ett moderniserat, ännu mer användarvänligt gränssnitt, som gör arbetet på datorn ännu mer intuitivt och därmed också effektivare, bland annat i den nya attraktiva "Float Design" och med alternativet "Dark Mode".

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"

Windows 11 Pro - Microsofts nya operativsystem för professionella användare

Med nya Windows 11 Pro får användare som ställer särskilt höga krav på ett operativsystem en mängd funktioner och alternativ, i kombination med högre prestanda, för att effektivt kunna utföra alla uppgifter inom företagsverksamheten. Windows 11 Pro presenterar sig i ett moderniserat och ännu mer användarvänligt gränssnitt som gör arbetet på datorn ännu mer intuitivt och därmed också effektivare, bland annat med den nya attraktiva "Float Design" och med alternativet "Dark Mode".

Windows 11 Pro erbjuder också många förbättringar och förenklingar när det gäller användbarheten, till exempel med den reviderade startmenyn med central kontroll, integreringen av team i aktivitetsfältet, en förbättrad sökfunktion och optimerad användning via beröring, digital penna och röstigenkänning. Dessutom återkommer widgetarna med Windows 11 Pro och framför allt spelfantaster kan se fram emot en grafiskt ännu mer fascinerande spelupplevelse.

Hos Wiresoft kan du redan nu hitta det nya Windows 11 Pro till ett förmånligt pris som begagnad programvara - med en ökad prestanda och många affärsfunktioner som säkerligen kommer att tillfredsställa professionella användares krav. Du kan få mer information om de nya funktionerna i Windows 11 Pro i följande översikt - och även direkt från en Wiresoft-anställd i en livechatt.

Windows 11 Pro erbjuder mer

Det nya Windows 11 Pro erbjuder en rad ytterligare funktioner och verktyg i den här utgåvan, som är särskilt viktiga för företag med många anställda för ledningsändamål: Dessa inkluderar utökade säkerhetsfunktioner - både för slutenheter och för data. Här stöder Windows 11 Pro viktiga funktioner för enhetshantering, t.ex. gruppstrategier och Windows Update for Business, som gör det möjligt att styra distributionen av uppdateringar exakt för att undvika eventuella hårdvaruproblem på enskilda slutenheter.

Mer omfattande säkerhetsfunktioner med Windows 11 Pro

När det gäller säkerhet finns till exempel följande funktioner tillgängliga specifikt i Windows Pro:

 • Visualiseringstekniken Hyper-V gör det möjligt att köra andra operativsystem som virtuella datorer. De främsta fördelarna är att serverkapaciteten utnyttjas mindre, att mindre energiresurser används och att säkerheten ökar eftersom de virtuella tjänsterna utförs separat från varandra. Dessutom är det lättare att köra program, särskilt på äldre maskinvara.
 • Med BitLocker-krypteringstekniken kan hårddiskar krypteras på ett säkert sätt. Den här funktionen är särskilt viktig när du använder mobila enheter som surfplattor och bärbara datorer, eftersom dessa lättare kan stjälas eller förloras. För att förhindra att känsliga eller personliga uppgifter missbrukas kan de därför krypteras på ett säkert sätt med BitLocker. USB-minnen och externa hårddiskar kan också krypteras med BitLocker To Go.
 • En virtualiserad version av Windows 11 kan startas i "Windows Sandbox" för att testa utländska program och applikationer. Varje testat program körs separat från värddatorn. Du behöver inte heller ladda ner en VHD (virtuell hårddisk).
 • Med "Windows Defender Application Guard" (WDAG) kan webbläsaren också användas i en slags sandlåda. WDAG används främst för att förhindra attacker som hindrar de anställdas produktivitet när de surfar. Webbplatser som inte är betrodda isoleras och Word-, PowerPoint- och Excel-filer förhindras också från att komma åt betrodda resurser i företaget.

Administrativa funktioner med Windows 11 Pro

Särskilt i företag med många anställda är administrationen av enskilda användare och grupper en större utmaning för administratörer. I Windows Pro har de till exempel tillgång till följande funktioner:

 • Grupprinciper gör det möjligt att definiera och administrera datorer, användarkonton och grupper, t.ex. åtkomsträttigheter till data och enheter som skrivare, installation av uppdateringar - inklusive tidsfrister - samt optimering av lagring (Storage Sense).
 • Kiosk-läget gör det möjligt att konfigurera de enskilda slutenheterna, varvid varje anställd får ett Kiosk-användarkonto med egen identitet.
 • Appen Remote Desktop erbjuder användarna en fjärråtkomstfunktion för PC, surfplatta eller smartphone för att ansluta till och använda sin egen dator från en avlägsen plats.
 • Microsoft Business Store ger användare i företag en central plats där de kan hitta appar som är tillgängliga för vissa grupper och som sedan implementeras centralt.

Vad är mer nytt i Windows 11 Pro?

Windows 11 innehåller - inte bara i Pro Edition - ett stort antal nya funktioner och egenskaper som också ger en ny användarupplevelse. Bland de viktigaste innovationerna finns till exempel utseendet:

 • Nytt utseende med den "flytande designen": ytan i Windows 11 kännetecknas inte bara av rundade hörn utan också av genomskinliga fönster och framför allt de flytande elementen, vilket ger skrivbordet ett tredimensionellt utseende, även i samband med den nya tapeten som påminner om ett veckat tyg. Windows 11 får också många nya systemikoner.
 • Windows 11 introducerar också ett nytt typsnitt för systemikoner: Segoe Fluent Icons. Representationen av glyfer med Segoe Fluent följer tre principer: Glyferna innehåller endast de detaljer som är nödvändiga för att kommunicera innehållet (minimalt). De bygger på enkla, geometriska former (Basic) och använder en modern, lättförståelig stil (Evolved).
 • Kontextmenyn har också gjorts tydligare: Detta garanteras dels av den nya designen "Sun Valley", som är ett blickfång med sina rundade hörn, dels av det faktum att mindre ofta använda funktioner nu har försvunnit från menyn, så att viktigare funktioner är lättare att nå.

Skrivbordet har också gjorts om och erbjuder nu en ny, mer användarvänlig design för intuitivt arbete jämfört med den tidigare versionen:

 • Windows 11:s nya startmeny har inte längre live tiles, utan är baserad på utseendet hos smartphones, vilket ytterligare stöder ett enhetligt användargränssnitt för alla typer av enheter, för en sömlös användarupplevelse.
 • Aktivitetsfältet med nya ikoner är centrerat längst ner på skärmen, men de kan också grupperas vänsterjusterat som tidigare.
 • Mörkt läge är också tillgängligt för mer koncentrerat arbete.
 • Infocenteret skiljer nu meddelandecentret från snabbinställningarna och visar kalendern när du klickar på datumet.
 • Widgetarna är tillbaka, bland annat med nyhetsfältet "Nyheter och intressanta ämnen", andra från andra leverantörer kan monteras i efterhand.
 • I Windows 11:s aktivitetsfält finns också kommunikationsplattformen Teams, som ersätter Skype och med vilken användarna kan chatta eller delta i videokonferenser med ett enda klick  .
 • Nya funktioner och större tydlighet erbjuds också av det nya surfplatteläget för enheter med pekskärmar, som har fler pekrörelser och ett förbättrat tangentbord på skärmen.
 • Android-appar kan också användas med Windows 11 och smarttelefonen kan kopplas till dem
 • Slutligen finns ett nytt verktyg för skärmdumpar i Windows 11 Pro, en ny kalkylator med fler funktioner, en ny design för Microsofts nya webbläsare Edge, ett energisparläge och som tillval Microsofts verktygssamling PowerToys.

Maskinvarukrav för Windows 11 Pro

För att Windows 11 Pro ska kunna köras utan begränsningar på en lokal dator eller bärbar dator måste hårdvaran uppfylla vissa krav. Dessutom kan upp till 2 TB RAM-minne installeras i Windows 11 Pro Edition i stället för 128 GB, och maximalt 2 fullständiga processorer eller 128 CPU-kärnor stöds. Kontakta en Wiresoft-representant för mer information. Följande minimikrav gäller:

 • Processor: Dubbelkärnig CPU (1 GHz) med 64-bitarsstöd
 • Minne: 4 GB RAM
 • Hårddiskutrymme: 64 GB
 • System: UEFI version 2.3.1 eller högre med Secure Boot aktiverat för säker start
 • Fast programvara: Trusted Platform Module (TPM) version 2.0
 • Grafikkort: DirectX 12 med WDDM 2.0-drivrutin
 • Skärm: Högupplöst (720p), större än 9 tum, 8 bitar per färgkanal

Köp Windows 11 Pro idag till ett lågt pris som begagnad programvara i Wiresoft Online Shop

Det nya operativsystemet Windows 11 Pro finns nu även som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop - det betyder att du kan få det till ett betydligt lägre pris än jämförbar ny programvara. När du köper begagnad programvara hos Wiresoft får du också följande fördelar:

 • Vid köp av Microsoft Windows 11 Pro får Wiresofts kunder en originallicens för operativsystemet som tidigare köpts av ett företag och sålts till Wiresoft.
 • Den rättsliga grunden för återförsäljning av begagnad Microsoft Windows 11 Pro-programvara är tillämplig lag som tillåter försäljning, köp och användning av programvaran.
 • Denna Windows 11 Pro-licens är därför märkt som "begagnad" när den säljs vidare, även om detta inte innebär några begränsningar av dess funktionalitet eller att den faktiskt redan har använts.
 • Om den tidigare köparen redan har installerat eller aktiverat Windows 11 Pro-programvaran har den raderats igen före försäljningen till Wiresoft, så att den kan användas på nytt till 100 %.
Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier