Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - det mest omfattande Microsoft-operativsystemet för professionella användare Med nya Windows 11 Enterprise får större företag som ställer särskilt höga krav på säkerheten i ett operativsystem maximala funktioner...
1 367,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - Microsofts nya operativsystem för professionella användare Med nya Windows 11 Pro får användare som ställer särskilt höga krav på ett operativsystem en mängd funktioner och alternativ, i kombination med högre prestanda,...
588,90 kr *

Windows 11: Det senaste inom operativsystem

Windows 11 i korthet

Windows 11 är det senaste operativsystemet från Microsoft och har tagit PC-världen med storm. Den här versionen innehåller en mängd nya funktioner och förbättringar som tar användarupplevelsen till en ny nivå. I den här artikeln tar vi en närmare titt på Windows 11.

Höjdpunkterna i Windows 11

Modern design

Windows 11 erbjuder ett helt nytt användargränssnitt med en modern design som är skräddarsydd för behoven hos användare med pekskärmsenheter och traditionella datorer. Den nya Start-menyn, det centrerade aktivitetsfältet och optimerade fönsterhanteringsfunktioner ger Windows 11 ett nytt utseende och en ny känsla.

Förbättrad prestanda

Med Windows 11 kan användarna dra nytta av förbättrade prestandafunktioner. Stöd för DirectX 12 Ultimate och DirectStorage ger en bättre spelupplevelse, medan ökad effektivitet och hastighet gör den dagliga användningen av operativsystemet mer njutbar.

Integration av Microsoft Teams

Microsoft Teams är sömlöst integrerat i Windows 11, vilket förenklar samarbete och kommunikation mellan användare. Videosamtal, chatt och samarbetsverktyg är integrerade direkt i aktivitetsfältet.

Krav på hårdvara

Särskilda krav på hårdvara

Windows 11 kommer också med särskilda hårdvarukrav för att få ut det mesta av de nya funktionerna. Detta innebär att äldre datorer kanske inte är kompatibla. Kontrollera minimikraven innan du uppgraderar för att se till att din enhet är kompatibel.

Uppgradera från Windows 10

Windows 10-användare kan uppgradera till Windows 11 gratis om deras maskinvara uppfyller kraven. Uppgraderingen ger tillgång till de senaste funktionerna och förbättringarna.

Slutsats

Windows 11 är ett spännande nytt operativsystem med modern design, förbättrade prestandafunktioner och sömlös integration med Microsoft Teams. Det tar användarupplevelsen till en ny nivå, men kräver specifika hårdvarukrav. Om din dator är kompatibel erbjuder Windows 11 en spännande möjlighet att optimera användningen av din dator och dra nytta av de senaste innovationerna. Kom ihåg att kontrollera minimikraven innan du uppgraderar.

Kategorier