Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10539
  • ST7-ADV-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
31 544,90 kr * 35 048,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"

Jag är glad att kunna rapportera VMware vSan 7 Advanced . Den senaste versionen av plattformen för hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) VMware erbjuder kraftfulla nya funktioner som gör det ännu enklare för kunderna att installera och hantera HCI. Med vSan 7 Advanced kan kunderna uppnå ännu bättre prestanda, effektivitet och motståndskraft för sina applikationer.

En av de viktigaste nyheterna i vSan 7 Advanced är stöd för NVMe-enheter. Detta gör det möjligt för kunderna att dra nytta av den höga prestandan och den låga latensen hos dessa enheter. Dessutom stöder vSan nu upp till 64 noder Pro -kluster, vilket ger bättre skalbarhet för större installationer. Och med förbättrade säkerhetsfunktioner som kryptering i vila och rollbaserad åtkomstkontroll (RBAC) kan kunderna vara säkra på att deras data är skyddade.

VMware vSan 7 är en kraftfull lagringsplattform som kan hjälpa ditt företag att minska kostnaderna och förbättra prestandan. Nedan följer några av de viktigaste funktionerna i VMware vSan 7:

-Avancerade lagringsutrymmen: VMware vSan 7 gör det möjligt att skapa avancerade lagringsutrymmen som ger större flexibilitet och prestanda. Du kan också använda dessa utökade Storage Spaces för att lagra virtuella maskiner och andra data.

-Förbättrad prestanda: VMware vSan 7 erbjuder förbättrad prestanda för virtuella maskiner och program. Den erbjuder särskilt bättre stöd för högpresterande arbetsbelastningar.

-Högre skalbarhet: VMware v SAN 7 har högre skalbarhet än tidigare versioner, vilket gör den idealisk för stora organisationer eller företag med växande behov.
-Förenklad Management: VMware v SAN 7 gör Management enklare än någonsin, så att du snabbt kan komma igång utan komplicerade konfigurationsrutiner.

VMware vSan 7 Advanced är en kraftfull plattform som ger överlägsen prestanda, effektivitet och motståndskraft till dina applikationer. Jag rekommenderar att du provar det idag!

Ytterligare länkar till "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier