Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10535
 • ST7-STD-DT10-C
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
10 457,90 kr * 11 618,90 kr * (9,99% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack - Effektiv och säker lagring för virtualisering av skrivbord

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack är en toppmodern lagringslösning som är särskilt utformad för att tillgodose behoven hos organisationer med krav på virtualisering av skrivbord. I den här artikeln får du veta varför VMware vSAN 7 Enterprise för Desktop 10 Pack är det optimala valet för att maximera prestanda, säkerhet och skalbarhet i din virtuella skrivbordsinfrastruktur.

De viktigaste funktionerna i VMware vSAN 7 Enterprise för Desktop 10 Pack

 1. Hyperkonvergens för stationära datorer: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack ger en hyperkonvergerad lösning som kombinerar lagrings- och beräkningsresurser för virtuella stationära datorer i ett enda kluster. Detta optimerar resursutnyttjandet och förenklar hanteringen.
 2. Snabb driftsättning: Plattformen möjliggör snabb driftsättning av virtuella stationära datorer och underlättar skalning för att möta organisationens behov.
 3. Avancerad säkerhet: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack har avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive kryptering och åtkomstkontroller för att skydda känsliga data i virtuella stationära datorer.
 4. Hög tillgänglighet: Plattformen säkerställer hög tillgänglighet för dina virtuella skrivbord, även i händelse av hårdvarufel, för att säkerställa oavbrutna arbetsflöden.

Fördelarna med VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack

 • Kostnadseffektivitet: Genom att kombinera lagring och databehandling i ett kluster kan du minska maskinvarukostnaderna och förenkla underhållet.
 • Snabb skalbarhet: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack gör att du enkelt kan skala upp din virtualiseringsmiljö för skrivbord för att möta företagets behov.
 • Säkerhet och hög tillgänglighet: Plattformen erbjuder avancerade säkerhets- och hög tillgänglighetsfunktioner för att skydda dina virtuella skrivbord och säkerställa oavbrutna arbetsflöden.

Framtiden för virtualisering av skrivbord med VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack är en nödvändig lösning för organisationer som behöver en kraftfull och säker virtualiseringsmiljö för stationära datorer. Med denna plattform är du optimalt förberedd för utmaningarna i den moderna arbetsvärlden. Maximera effektiviteten hos dina virtuella skrivbord, skydda dina data och säkra framtiden för din virtualiseringsmiljö för skrivbord med VMware vSAN 7 Enterprise för Desktop 10 Pack. Det är lagringslösningen som hjälper dig att förbli konkurrenskraftig i den dynamiska världen av desktop virtualisering och öka produktiviteten hos dina anställda. VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack är framtiden för virtualisering av skrivbord.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier