Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10607
  • ST8-ENT-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
63 276,90 kr * 70 306,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"

Revolutionerande datalagring med VMware vSAN 8 Enterprise

Med VMware vSAN 8 Enterprise går organisationer in i en ny era av datalagring. Denna banbrytande teknik ger en integrerad lösning för mjukvarudefinierad lagring baserad på virtuella maskiner. Sömlöst integrerad med VMware vSphere möjliggör vSAN 8 Enterprise en mycket skalbar och flexibel lagringslösning som uppfyller de växande kraven i moderna datacenter.

Kraftfulla funktioner för verksamhetskritiska arbetsbelastningar

VMware vSAN 8 Enterprise är utformad för att enkelt hantera verksamhetskritiska arbetsbelastningar. Genom att integrera högpresterande funktioner som all-flash-lagring, automatiserad lastbalansering och inbyggd datasäkerhet ger vSAN 8 Enterprise oöverträffad prestanda och tillförlitlighet för krävande tillämpningar.

Sömlös skalbarhet och flexibilitet

Med VMware vSAN 8 Enterprise kan organisationer enkelt skala upp sin lagringsinfrastruktur för att möta ständigt föränderliga krav. Med stöd för hybrid- och all-flash-konfigurationer och möjligheten att sömlöst integrera ny hårdvara erbjuder vSAN 8 Enterprise en oöverträffad flexibilitet för organisationer i alla storlekar.

Enkel hantering och automatisering

Hantering och automatisering av lagringsresurser har aldrig varit enklare än med VMware vSAN 8 Enterprise. Integration med VMware vSphere-gränssnittet gör att administratörer kan hantera lagring direkt från den välbekanta vSphere-plattformen, vilket minskar komplexiteten och ökar effektiviteten. Automatiserade processer som lastbalansering, failover och återställning minimerar administrationen och maximerar drifttiden.

Robust datasäkerhet och efterlevnad

Datasäkerhet är avgörande för moderna organisationer och VMware vSAN 8 Enterprise erbjuder robusta funktioner för att skydda känsliga data. Med inbyggd kryptering, dataintegritetskontroll och avancerade säkerhetsfunktioner kan organisationer vara säkra på att deras data är skyddade hela tiden och att efterlevnadskraven uppfylls.

Slutsats

VMware vSAN 8 Enterprise är den ultimata lösningen för organisationer som behöver en kraftfull, flexibel och säker lagringsinfrastruktur. Med sin sömlösa integration, enastående prestanda och omfattande funktionsuppsättning är vSAN 8 Enterprise det perfekta valet för verksamhetskritiska arbetsbelastningar och krävande applikationer. Upptäck redan idag hur VMware vSAN 8 Enterprise kan revolutionera din IT-infrastruktur.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier