Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL
Köp Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) är efterföljaren till de gamla Terminal Server CALs. RDS är en centraliserad plattform för skrivbord och program som ger dig flera alternativ...
201,90 kr *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL
Köp Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) är efterföljaren till de gamla Terminal Server CALs. RDS är en centraliserad plattform för skrivbord och program som ger dig flera alternativ...
201,90 kr *
3 från 3

Allt du behöver veta om CAL för fjärrskrivbordstjänster

Vad är en CAL för Fjärrskrivbordstjänster?

En CAL (Remote Desktop Services Client Access License ) är en viktig licenskomponent som gör det möjligt för organisationer att använda fjärrskrivbordstjänster från Microsoft. Dessa CAL-licenser är avgörande för att säkerställa att dina anställda kan ansluta på distans och komma åt serverprogram och stationära datorer.

Varför behöver du en CAL för Fjärrskrivbordstjänster?

Om du använder Fjärrskrivbordstjänster i din organisation måste du se till att alla användare som har åtkomst till dessa tjänster har de nödvändiga licenserna. CAL-licenser är nödvändiga för att säkerställa efterlevnad av Microsofts licensvillkor. Utan giltiga CAL-licenser riskerar du rättsliga följder.

Skillnader mellan User CAL och Device CAL

Det finns två typer av CAL-licenser för Fjärrskrivbordstjänster: CAL för användare och CAL för enheter. Användarkal är kopplade till enskilda användare och ger dem åtkomst till fjärrskrivbordstjänster från olika enheter. Enhetskalen är å andra sidan kopplade till specifika enheter och gör det möjligt för flera användare att logga in från denna enhet.

Fördelar med CAL-licenser för fjärrskrivbordstjänster

Användningen av CAL-licenser för Fjärrskrivbordstjänster erbjuder många fördelar för ditt företag. Dessa inkluderar

Skalbarhet

CALs är skalbara, så du kan öka antalet licenser i takt med att ditt företag växer.

Säkerhet

Licenser garanterar säker anslutning och åtkomst till företagsdata eftersom endast behöriga användare eller enheter kan komma åt dem.

Kostnadseffektivitet

CAL-licenser är kostnadseffektiva eftersom de ger dig möjlighet att licensiera användare eller enheter individuellt istället för att betala för dem alla.

Slutsats

CAL-licenser för fjärrskrivbordstjänster är viktiga om du använder fjärrskrivbordstjänster i din organisation. De möjliggör smidig och licensierad användning av dessa tjänster och ger skalbarhet, säkerhet och kostnadseffektivitet. Se till att din organisation har rätt licens för att undvika juridiska problem samtidigt som du drar nytta av fördelarna med dessa tjänster.

Kategorier