Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10584
  • DG7GMGF0F4LS
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
518,90 kr * 575,90 kr * (9,9% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 1x
System  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Omfattning av leveransen Rätt att använda
Varaktighet Obegränsad
Språk Alla språk


Genom att köpa en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   får en viss enhet tillgång till Sharepoint-plattformen. På så sätt kan en företagsdator eller en notebook användas av hur många användare som helst för att dela innehåll via Sharepoint eller för att söka och redigera det där. I allmänhet är Device CALs användbara om anställda arbetar uteslutande på sina egna datorer eller om datorer delas av flera anställda. Erbjudandet här avser utgåvan Standard . Om en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL även ska kunna använda Enterprise funktioner , krävs ytterligare en Enterprise-CAL .

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL 

Att köpa en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL innebär att du ger en viss enhet tillgång till Sharepoint-plattformen. En företagsdator eller till och med en bärbar dator kan alltså användas av ett obegränsat antal användare för att dela innehåll via Sharepoint eller för att söka och redigera det där. I allmänhet är CAL:er för enheten   användbara om de anställda arbetar uteslutande på sina egna datorer eller om datorerna delas av flera anställda. Erbjudandet här gäller upplagan Standard. Om en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL också ska kunna använda Enterprise-funktioner krävs ytterligare en Enterprise CAL.

Arbeta bättre tillsammans med rätt programvara

Sharepoint 2019 erbjuder många och omfattande samarbetsalternativ för företagets anställda. Målet är att hantera och arbeta med projekt och uppgifter tillsammans. För detta ändamål erbjuder Sharepoint många funktioner för dokumenthantering och sökfunktioner, men också olika alternativ för innehållshantering. Programmet fungerar till exempel som en intranätportal och fungerar som ett socialt nätverk för interna diskussionsgrupper inom företaget. Användarna kan själva bestämma vilket innehåll som ska visas på teamets webbplatser och bloggar eller vad som bara ska vara synligt för enskilda avdelningar eller projektgrupper och vad som ska vara synligt för hela företaget. En MicrosoftSharepoint Server 2019 Device Server 2019 Device CAL är en variant för att ansluta en företagsdator till kommunikation mellan avdelningar. 

Moderniserade menyer och 

Versionen 2019 av Sharepoint fokuserar bland annat på ett tydligare användargränssnitt som fungerar bra på olika skärmar. Detta tar hänsyn till den alltmer mobila datoranvändningen. gemenskapsprogramvaran Sharepoint kan användas nästan lika bra från surfplattor, smartphones, bärbara datorer och stationära enheter. Användarna kan få tillgång till ofta använda appar och viktigt innehåll på ett intuitivt sätt och snabbt nå relevanta kontakter på. Med hjälp av Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL Köp får användare av den licensierade enheten ett användargränssnitt som liknar Sharepoint Online. Dokumentbibliotek och Navigationsstrukturer har anpassats till dem i Office 365. 

Det är enkelt att kommunicera och dela dokument

Förbättringar i SharePoint 2019 jämfört med föregående version är bland annat de nya kommunikationssidorna och funktionen Team News. Om du vill ge en annan företagsenhet tillgång till dessa kan du köpa en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL direkt från oss. Den aktuella versionen av Team Sites i Sharepoint innehåller också listor och bibliotek. Dessutom handlar detta också om avancerad mobilanvändning dataanvändning. Den så kallade Next Generation Sync Client (NGSC) ger auktoriserade personer tillförlitlig tillgång till företagsdokument - när som helst och var som helst på internet. Detta är särskilt viktigt om du planerar att köpa Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL för en bärbar dator eller surfplatta. 

Sharepoint-licenser för alla behov

För att kunna arbeta effektivt med Sharepoint i ett företag behövs flera licenser. Till exempel behöver varje serverinstans på en egen licens, men även varje instans av operativsystemet. I viss utsträckning är det möjligt att blanda licenser. Detta innebär att en nyinköpt 2019-licens kan komma åt en server som fortfarande kör Sharepoint2016. Detta är till exempel meningsfullt om en uppgradering av -servern planeras på lång sikt, men en ny anställd eller en ny dator ska förses med en ny licens på kort sikt. Dessutom kan valfritt antal användare och enheter CALs delas inom ett företag. Du kan köpa alla dessa licenser från oss. 

Ytterligare länkar till "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier