Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10430
 • R18-05768
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
4 418,90 kr * 4 908,90 kr * (9,98% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 10x User CAL
System  Windows Server 
CAL User CAL
Omfattning av leverans Rätt att använda
Varaktighet Obegränsad
Språk Alla språk
Terminal Server inte kompatibel(se RDS CAL )


För licensiering av en Standard- eller Datacenter-Edition av Microsoft Windows Server 2019 krävs förutom core-baserade serverlicenser även en klientåtkomstlicens för varje användare: t.ex. Windows Server 2019 User CAL; detta ger respektive registrerad användare åtkomsträttigheter för denna Windows Server.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

köp 25 User CALs för Microsoft Windows Server 2019 som begagnade licenser

För licensiering av en standard- eller datacenterutgåva av Microsoft Windows Server 2019 krävs förutom kärnbaserade serverlicenser även en klientåtkomstlicens för varje användare: t.ex. Windows Server 2019 User CAL, som ger respektive registrerad användare åtkomsträttigheter för den här Windows-servern.

Detta beror på att kärnlicenserna för standard- eller datacenterutgåvan av Windows 2019 Server inte innehåller några ytterligare användarrättigheter, vilket innebär att dessa måste köpas separat som en User CAL så att en specifik användare endast har personlig behörighet att få tillgång till Windows Server via en - om än fritt valbar - slutenhet.

En begagnad User CAL för Windows Server 2019 från Wiresoft har inte bara ett lägre pris än andra klientåtkomstlicenser som erbjuds som nya i programvaruhandeln, utan de är också tillgängliga individuellt i stället för i ett paket. Användbara klientåtkomstlicenser har dock samma funktionalitet som de användarlicenser för Windows Server 2019 som finns tillgängliga via Microsofts officiella volymlicensprogram.

Dra nytta av alla fördelar med MS Windows Server 2019 med en begagnad CAL

Standard- eller datacenterutgåvan av Windows Server 2019 erbjuder många nya funktioner, särskilt för användning av molnbaserade applikationer baserade på Windows 10. SDN (Software Defined Networking) gör det till exempel möjligt att centralt konfigurera inte bara fysiska nätverksenheter som routrar och switchar, utan även virtuella nätverksenheter, t.ex. gateways, och att hantera dem dynamiskt. Windows Server 2019 gör det dessutom möjligt att peera två nätverk för att ansluta dem nästan sömlöst. Andra funktioner som användarna kan dra nytta av med en begagnad User CAL är bland annat:

 • Säker kryptering av virtuella nätverk med Encrypted Networks och Datagram Transport Layer Security (DTLS)
 • Nya HCI-funktioner (Hyper-Converged Infrastructure) minskar komplexiteten och förenklar distributionen av IT-infrastrukturV
 • Förbättrad integration av Linux med skyddade virtuella maskiner
 • Användning av Kubernetes-behållare
 • Advanced Threat Protection för skydd av känsliga data och tidig upptäckt av attacker
 • Storage Spaces Direct för att samla lokal serverdatalagring i ett virtuellt kluster
 • Storage Replica förhindrar dataförlust på filsystemnivå och minimerar stilleståndstiden med katastrofberedskap

Viktig information om använda klientåtkomstlicenser för Windows Server Standard och Datacenter Edition 2019

Begagnad programvara från Wiresoft, t.ex. User CAL, har också samma alternativ för att utnyttja alla integrerade funktioner i respektive Windows Server 2019 Edition: Detta erbjuder i synnerhet små och medelstora företag och organisationer ett ekonomiskt alternativ för serverlicenser, eftersom de också kan skräddarsys för att passa:

Information om CAL-licensiering av Windows Server 2019

Microsofts licensvillkor erbjuder licensiering av Windows Server 2019 per kärnor/processorkärnor för standard- och datacenterutgåvorna, varvid detta måste kompletteras med licensiering av användare eller slutenheter; alla CAL:s som ingår i serverlicensen är uteslutande utrustade med administratörsrättigheter, så att varje dedikerad användare behöver en åtkomstlicens (User CAL) för att använda de faktiska Windows-servertjänsterna; detta måste också motsvara den identiska eller en högre Windows-serverversion - mer information om detta nedan.

Endast den här personliga klientåtkomstlicensen ger användaren rätt att använda Windows Server-funktionerna i version 2019; den innehåller rena åtkomsträttigheter för klient/server-miljön i Windows Server 2019, och ingen annan programvara som fortfarande måste installeras.

Vilka är fördelarna med att licensiera Windows Server 2019 Standard eller Datacenter Edition med användarklientlicenser?

CAL-licensiering av Windows Server 2019 möjliggör flexibel och behovsbaserad hantering av användarrättigheter. Användning av licenser för användaraccess för användare är ett mer ekonomiskt sätt att använda Windows Server-tjänster, särskilt för små och medelstora företag, eftersom licenser för klientåtkomst bara behöver köpas för så många anställda som faktiskt behövs. Microsofts licensmodell erbjuder två typer av klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: Detta ger en dedikerad användarserver åtkomsträttigheter
 • Windows Server 2019 User CAL: Detta ger serveråtkomsträttigheter till en dedikerad slutenhet (dator, bärbar dator, surfplatta, telefon)

Användar-KAL:er kan också kombineras med enhets-KAL:er.

Observera versionskompatibilitet för CAL:s med Windows Server 2019!

En User CAL för Windows Server 2019 ger användaren i fråga åtkomsträttigheter inte bara till en Windows Server i version 2019, utan även till äldre versioner, t.ex. 2014 (nedgradering). Detta är en fördel jämfört med klientåtkomstlicenser som är utformade specifikt för en tidigare version av Windows Server 2019, eftersom de inte kan användas för att få tillgång till Windows Server version 2019 (uppgradering). När du köper User CALs för Windows Server 2019 bör du därför se till att serverlicensen och klientåtkomstlicensen är kompatibla.

Vad mer måste du tänka på när du licensierar Windows Server 2019 med en använd CAL?

Som redan nämnts är det bara en viss registrerad anställd som får personliga åtkomsträttigheter för Windows Server 2019 med User CAL, vilket innebär att det är viktigt att respektive Windows-kapabel slutenhet kan väljas fritt. När användarregistreringen har slutförts kan detta inte längre ändras. I princip är det inte heller möjligt att ändra CAL-typ från User CAL till Device CAL eller vice versa. Det är dock möjligt att kombinera klientåtkomstlicenser för användare med klientåtkomstlicenser för enheter för Windows Server 2019.

Dessa bestämmelser från Microsoft för CAL-licenser är avsedda att förhindra otillbörlig åtkomst till Windows Server 2019. Dessutom ger de ett företag och dess data säkerhet, eftersom obehöriga eller tredje part inte kan använda tjänsterna.

Hur skiljer sig användar-CAL för Windows Server 2019 från en enhet-CAL?

I princip skiljer sig en använd användarlicens för Windows Server 2019 inte i funktionalitet från en enhetsbaserad klientåtkomstlicens - kallad Device CAL. Deras respektive fördelar är endast uppenbara i det typiska sättet att använda Windows Server på ett företag:

En licens för användaråtkomst till Windows Server 2019 är exklusivt knuten till en viss anställd, men ger slutenheten fritt val att komma åt Windows Server, oavsett var den befinner sig. Jämfört med den slutenhetsrelaterade tillträdeslicensen erbjuder användarlicenserna därför ett annat användningsområde, eftersom den licensierade användaren är obunden med avseende på vilken dator eller liknande som används - alltid under förutsättning att den använda slutenheten har tillgång till Internet. Detta innebär att användaren kan få tillgång till Windows-servern inte bara från den stationära datorn på arbetsplatsen i företaget, utan även externt: t.ex. via en privat bärbar dator, surfplatta eller smartphone - under en affärsresa eller även på hemmakontoret.

Användarklienträttigheter för Windows Server 2019 erbjuder därför sådana anställda en mer flexibel användning av Windows Server-funktionerna som ofta ändrar sin arbetsmiljö och använder en befintlig slutenhet för att ansluta till servern, eftersom de med användarklienträttigheterna alltid använder sitt personliga konto för detta ändamål.

Slutsats

Vilken typ av klientåtkomstlicens för Windows Server 2019 som ger flest fördelar vid användning i ett företag varierar från fall till fall. Antalet anställda som använder Windows Server i förhållande till den dominerande typen av åtkomst via de befintliga slutenheterna spelar här en roll: Om majoriteten av dem använder mobila slutenheter eller olika fristående enheter, och därmed också olika arbetsstationer, för att få åtkomst till Windows Server, ger den personliga användarlicenserna fler fördelar. Som redan nämnts måste beslutet om lämplig typ av klientåtkomstlicens fattas före köpet, eftersom användarlicens för Windows Server 2019 inte kan omvandlas till en enhetsklientlicens eller tvärtom. Det är dock möjligt att kombinera klientåtkomstlicenser för användare och klientåtkomstlicenser för enheter för Windows Server 2019 eller att använda dem parallellt.

Begagnade klientåtkomstlicenser för Microsoft Windows Server 2019 finns tillgängliga från en enda licens i Wiresoft Online Shop

Begagnade användarklientlicenser för MS Windows Server 2019 finns tillgängliga i Wiresoft Online Shop redan som en enskild användarlicens - Microsofts bestämmelser om volymlicenser gäller inte här. Märkningen "begagnad" innebär inte några generella nackdelar för användbarheten av klientanpassade datorprogram, eftersom programvara i princip inte kan slitas ut.

Information om använda klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 från Wiresoft

De begagnade klientåtkomstlicenserna för Windows Server 2019 är typiska åtkomstlicenser för anställda, eftersom de annars också är tillgängliga inom ramen för Microsofts licensprogram; till skillnad från dessa var de en gång en del av en användarvolymlicens för Windows Server 2019 som begagnad programvara, som den tidigare köparen, vanligtvis ett företag, har förvärvat. De användarlicenser som inte behövdes av den senare, eller till och med den fullständiga volymlicensen, såldes vidare till Wiresoft. I samband med detta upplöstes volymlicensen och omvandlades till individuella licenser, och de individuella användarlicenser som uppstod märktes sedan som begagnad programvara. Trots att de är märkta som "begagnade" är sådana användar-CAL:s för Windows Server 2019 fullt användbara eftersom de inte skiljer sig från en ny licens när det gäller begränsningar i funktionalitet eller användningstid.

Köparens säkerhet för begagnad programvara för klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019

Begagnade användarklientlicenser för Windows Server är inte bara ett billigare alternativ till Windows Server-licenser för Wiresoft-kunder, de är också säkra! Som kund får du redan en CAL för en användare för Microsoft Windows Server 2019 från oss till ett reducerat pris jämfört med "oanvända" nya CAL:s. I övrigt har du den vanliga köparsäkerheten genom omedelbar nedladdning och omedelbar licensaktivering med den medföljande volymlicensnyckeln.

Är det lagligt att köpa och använda begagnade klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019?

Alla användarlicenser och andra åtkomstlicenser för Windows Server 2019 som du köper från Wiresoft kommer från företags eller organisationers licensbestånd. Därför omfattas både försäljningen och köpet av den tillämpliga lagstiftningen, som uttryckligen tillåter handel med begagnad programvara; olika domstolsavgöranden har tydligt bekräftat lagligheten.

För kunderna erbjuder köpet av User CALs för Windows Server 2019 eller andra klientåtkomstlicenser som Wiresoft erbjuder som använd programvara och användningen av dem därför rättssäkerhet, eftersom varken Wiresoft eller du som kund bryter mot några rättsliga bestämmelser. Dessutom är begagnade klientåtkomstlicenser från Wiresoft också revisionssäkra eftersom alla tidigare köpare är fullständigt bevisade!

Dina Wiresoft-fördelar när du köper begagnade User CALs för Windows Server 2019

Sammanfattning: Begagnad programvara från Wiresoft erbjuder våra kunder ett prisvärt alternativ till många erbjudanden från andra programvaruleverantörer, inte bara för User CALs för Windows Server 2019, utan även för andra åtkomstlicenser.Dessutom finns det, som redan nämnts, inga begränsningar för det minsta antalet User CALs som måste köpas vid köpet - till skillnad från oflexibel nivåindelning för klientåtkomstlicenser, så företag och andra kunder kan minska sina kostnader för serverlicenser genom att kunna licensiera den faktiska användningen av Windows Server-tjänsterna på ett korrekt sätt.

I Wiresofts webbutik hittar du CALs för Windows Server 2019 för enheter, förutom åtkomstlicenser för användarkalendrar för begagnad programvara, samt licenser för andra versioner av Windows Server eller annan serverprogramvara, inklusive respektive åtkomstlicenser. På så sätt kan du också komplettera eller uppdatera ditt befintliga programvarulager på andra områden med begagnade licenser till förmånliga priser, och du kan också undvika anskaffningskostnader för ny hårdvara och kompatibilitetsproblem på grund av oenhetliga programvaruversioner.

I Wiresoft Software Shop hittar du förutom CALs eller serverprogramvara även andra Microsoft-programvaror - med alla fördelar som Wiresofts begagnade programvara erbjuder. Om du har några frågor om User CALs för Windows Server 2019 eller någon annan Microsoft-produkt är du välkommen att kontakta oss via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier