Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2016

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10143
 • D48-01105
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
518,90 kr * 575,90 kr * (9,9% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Word är det klassiska, oöverträffade ordbehandlingsprogrammet som uppskattas inte bara av PC-användare utan även av Mac-användare. De omfattande möjligheterna att skapa och redigera texter av alla slag lämnar nästan inget att önska. Versionen   Word för Mac 2016 innehåller återigen ett stort antal verktyg och funktioner som gör det enklare för både proffs och nybörjare att skapa dokument av alla slag: Från -rapporter, kontrakt och affärsbrev till vetenskaplig dokumentation, från skolrapporter och seminarierapporter till privata dokument - erbjuder lämpliga mallar och formateringsalternativ för alla typer av text. Grafiska element som tabeller, diagram och bilder kan också lätt infogas. Business Word

Om du har ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WORD MAC 2016"

Microsoft Word för Mac 2016 - det effektiva ordbehandlingsprogrammet för macOS

Word är det klassiska, oöverträffade ordbehandlingsprogrammet som inte bara uppskattas av PC-användare utan även av Mac-användare. De omfattande möjligheterna att skapa och redigera texter av alla slag lämnar nästan inget att önska.

Word för Mac 2016-versionen innehåller återigen en mängd olika verktyg och funktioner som gör det enklare för både proffs och nybörjare att skapa dokument av alla slag: Från affärsrapporter, kontrakt och affärsbrev till vetenskaplig dokumentation, från studentrapporter till seminariearbeten och privata dokument - Word erbjuder lämpliga mallar och formateringsalternativ för alla texttyper. Dessutom kan grafiska element som tabeller, diagram och bilder enkelt infogas.

Word för Mac 2016 har också ändrat sitt utseende: I stället för de många tidigare mallkategorierna visar programmet de fyra viktigaste funktionerna i form av diskreta ikoner i stället för de tidigare sju vyerna: "Ny", "Senast använt" och "Öppna" samt "Konto" för Microsofts molntjänster, varav vissa också är tillgängliga för Mac-användare.

Tidigare visades formatmallarna i fristående fönster, men i 2016 års version av Microsoft Word för Mac finns de nu i dokumentfönstret i sidofältet till höger på skärmen. En annan särskilt praktisk funktion är att ett större Word-dokument kan öppnas i två fönster samtidigt, vilket gör att en användare kan hålla ett öga på ett annat medan han eller hon redigerar en viss text och ändra den vid behov.

Word 2016 för Mac har också optimerats särskilt för samarbete och samtidigt arbete i ett textdokument i ett team. Via Microsofts molntjänst OneDrive, som även Mac-användare kan använda, är det möjligt att göra Word-filer tillgängliga online i realtid. Före uppladdning kan individuella rättigheter för varje text tilldelas, särskilt för att skydda känsliga uppgifter, även i nätverket.

Word 2016 för Mac finns i Wiresoft Software Shop som en köpversion till ett särskilt lågt pris, utan några ytterligare prenumerationsskyldigheter. Nedan hittar du en översikt över de viktigaste funktionerna för effektiv ordbehandling som den populära programvaran Office erbjuder dig när du köper den.

Särskilda nya programfunktioner i Word för Mac 2016

Word 2016 för Mac innehåller många allmänna förbättringar av befintliga funktioner samt en hel del nya funktioner. De förbättrade inmatningsalternativen gör det lättare att arbeta med sådana dokument som innehåller många föränderliga uppgifter, särskilt i fältfunktioner. Dessa kan uppdateras automatiskt i Word-filer. Användarna är bekanta med den enklare typiska fältinformationen, t.ex. sidnummer, numrering och fotnoter, men med de nya fältfunktionerna kan även mer komplexa automatiseringar användas, t.ex. innehållsförteckningar och matematiska beräkningar med bl.a. löpnummer:

 • DocProperty: Särskilt i texter där t.ex. produkt- och varumärkesnamn eller andra namn som förekommer ofta i ett dokument och som alltid ska skrivas på samma sätt, t.ex. i en bruksanvisning eller i reklamtexter, underlättar fältfunktionen DocProperty textarbetet. Motsvarande termer kan skrivas in centralt i Word för Mac 2016 och infogas i ett dokument via en fältvariabel och även ändras igen.
 • DocVariable: Fältfunktionen DocVariable kan användas av Microsoft Visual Basic för programspråket för tillämpningar. Den kan användas för att visa innehållet i en dokumentvariabel i dokumentet.
 • Databas: Med databas kan resultaten av en databassökning automatiskt föras in i en Word-tabell via SQL (Structured Query Language). Databasfältet kan användas för att starta om frågan för att uppdatera tabellens innehåll.
 • CreateDate: Fältfunktionen CreateDate används för att ange datum och tid för första sparandet av ett Word-dokument under det aktuella namnet. Denna information kommer då inte att ändras vid senare redigering, utan kommer att bevaras.
 • Bibliografi: Särskilt användbart för texter med omfattande källhänvisningar: Fältet Bibliografi visar en fullständig lista över datakällor som tilldelats ett visst Word-dokument, sorterad i alfabetisk ordning. Den formateras enligt det tidigare valda bibliografiformatet.
 • Inkludera text: Fältet IncludeText kan användas för att infoga standardformuleringar i en text som tidigare definierats för fältet. På så sätt slipper användaren kopiera och klistra in.
 • IncludePicture : På samma sätt som fältfunktionen IncludeText kan IncludePicture användas för att infoga grafik i ett Word-dokument.
 • Makroknapp: Fältet MacroButton infogar ett tidigare definierat makrokommando i texten, den här funktionen underlättar särskilt skapandet av postsammanställningar och formulär.

Andra nya individuella funktioner i Word för Mac 2016

Förutom de nya Word-funktionerna innehåller 2016 års Mac-version också ett antal andra praktiska verktyg och funktioner som alla syftar till att hjälpa Mac-användare att arbeta tillsammans med ett dokument:

"Versionshistorik" för enkelt samarbete i Word-dokument

I samband med projekt arbetar ofta flera användare samtidigt med ett Word-dokument i molnet. Detta gör det ofta svårt att hålla reda på alla ändringar som de andra användarna just har gjort. Funktionen Versionshistorik i Word för Mac 2016 underlättar spårningen genom att användaren kan visa versionshistoriken för alla Word-dokument. Detta inkluderar inte bara möjligheten att visa äldre redigeringstillstånd, utan de kan också öppnas på nytt för ny redigering.

Dela Word-dokument enklare

Word för Mac i 2016 års version gör det ännu enklare att dela text med andra användare. För att göra detta finns det nu en Dela-funktion i bandet. Det finns flera alternativ för att ställa in individuella behörigheter för varje Word-dokument och mottagare - förutom läsbehörighet ingår även behörigheter för att redigera eller skicka om, så att känsliga uppgifter i en text kan skyddas.

Använda OneDrive i Word 2016 för Mac

OneDrive är Microsofts molnlagring för att dela Word-filer på webben och göra dem tillgängliga för andra användare. Mac-användare kan också använda OneDrive-synkroniseringsappen för att lagra Word-dokument i OneDrive så att de kan redigeras eller läsas online på andra enheter.

Skydd mot dataförluster

Data Loss Protection (DLP) är ett välkänt och allmänt använt verktyg från Microsoft som inte bara förhindrar förlust av känsliga data utan även skyddar dem från obehörig åtkomst. DLP kan också användas i Mac-versionen av Word 2016. De inbyggda innehållsfiltren kan upptäcka kritiska uppgifter, t.ex. kreditkortsnummer, i ett dokument och inte bara varna användarna om att de finns, utan också förhindra att de delas med andra användare. Särskilt administratörer kan effektivt använda Data Loss Protection för att hantera användarspecifika policyer för skapande och utlämnande av känslig information som omedelbart identifierar och visar potentiella säkerhetsrisker.

Systemkrav för Word för Mac 2016

Observera följande villkor för hårdvarukraven för Word 2016 för Mac: Denna Word-programvara finns endast i 64-bitarsversion. Word 2016 för Mac i köpversionen kan inte heller användas på en iPhone eller med ett iOS-operativsystem. Övriga krav:

 • Operativsystem: MacOS X, version 10.10 (Yosemite) eller senare
 • Processor: Intel
 • Arbetsminne: minst 4 GB RAM-minne
 • Hårddiskutrymme: minst 6 GB i HFS+-format (Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Skärm: Min. 1 280 x 800 upplösning

Köp Word for Mac 2016 från Wiresoft även som fristående program

Word 2016 erbjuds vanligtvis endast som en integrerad del av ett Office-paket för Mac och är därför knappast tillgängligt som fristående program i butik. Men hos Wiresoft kan du i programbutiken också köpa Mac-versionen av Word 2016 som en licens för en enskild användare, liksom äldre Word-programversioner och de andra programmen i en Office -svit för Mac. När du köper Word 2016 för Mac hos Wiresoft får du förutom det mycket lägre priset för begagnad programvara också alla följande fördelar:

 • Wiresoft erbjuder Word Mac version 2016 som en köplicens.
 • Slutandet av en prenumerationsskyldighet, som vanligtvis innebär att du är skyldig att ladda ner
 • dyra uppdateringar, är därför inte nödvändigt.
 • Användningsperioden för Word-programvaran har ingen tidsbegränsning.
 • Programmet Word för Mac 2016 är identiskt med Word som är en vanlig del av Office-paketet för Mac 2016.
 • När du köper Word 2016 för Mac från Wiresoft Software Store får du alltså alla funktioner och fördelar i detta fristående program.

Köpversionen av Word 2016 för Mac är därför ekonomiskt fördelaktig, särskilt för sådana användargrupper som vill använda alla funktioner i ordbehandlingsprogrammet, men som inte har användning för de andra Office-programmen. Särskilt egenföretagare och små företag, men även privata användare kommer att uppskatta fördelarna med Wiresofts programvaruerbjudande, om de vill täcka sina behov av Microsoft-program för Mac till ett rimligt pris.

Alla Microsoft-programlicenser som erbjuds i Wiresoft Software Shop för Mac och för Windows är uteslutande originalprodukter från Microsoft, som vanligtvis finns tillgängliga som fullständiga versioner för en användare. Dessa är antingen en del av en tidigare volymlicens för ett företag eller har redan använts av en tidigare användare, men släpptes på nytt när de såldes till Wiresoft. Detta innebär att alla tidigare installationer av programvaran eller användning av licensen i fråga har raderats igen. Alla Word-licenser för Mac 2016 eller andra Microsoft-program som erbjuds i Wiresofts programbutik kan laddas ner och installeras direkt efter betalning och är sedan 100% användbara.

Som seriös programvaruhandlare erbjuder Wiresoft i sin webbutik inga testversioner av Microsoft-program som endast kan användas under en begränsad tid eller vars funktionsutbud endast kan användas i begränsad omfattning, eller programvaror vars licensnyckel också används av okända personer.

Detta innebär för dig som köpare att du inte kommer att drabbas av några nackdelar genom köpet och användningen av en begagnad programvara som Word for Mac 2016, varken när det gäller användningsrättigheter eller användbarhet. Att köpa begagnade programvaruprodukter från Wiresoft är därför helt lagligt och även revisionsskyddat. För din säkerhet har varje Word för Mac-licens eller annan programvarulicens från Wiresoft tidigare kontrollerats för att säkerställa att den verkligen är användbar.

Om du har ytterligare frågor om att köpa Microsoft Word 2016 för Mac eller någon annan programvara från Office för Mac, är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt och dra nytta av våra expertråd.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WORD MAC 2016"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier