Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10186
 • KW4-00190
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 609,90 kr * 1 787,90 kr * (9,96% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise erbjuder användarna maximal prestanda och har utformats särskilt för större företag - finns tillgänglig hos Wiresoft istället för volymlicensen även individuellt till ett förmånligt pris! Windows 10 Enterprise LTSC 2019 är operativsystemet i denna Microsoft-version, som innehåller den största omfattningen av funktioner av alla utgåvor - många av dem ingår exklusivt här, bland annat en omfattande apphantering samt tillgång till Microsoft Long Term Servicing Branch, en speciell form av uppdatering av Windows, där endast säkerhetsuppdateringar installeras, men inga funktioner.

Vid ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019"

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Microsofts operativsystem för företag

Windows 10 Enterprise erbjuder användarna maximal prestanda och har utformats speciellt för större företag - tillgänglig på Wiresoft i stället för volymlicens också individuellt billigt!

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 är operativsystemet för denna Microsoft-version, som innehåller det största antalet funktioner av alla utgåvor - många av dem ingår exklusivt endast här, bland annat en omfattande app-hantering samt tillgång till Microsofts Long Term Servicing Branch, en särskild form av uppdateringen av Windows, där endast säkerhetsuppdateringar installeras, men inga funktioner.

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 visas i det vanliga användarvänliga gränssnittet med Microsofts typiska kakelutseende, som kan anpassas efter personliga preferenser under processen. Enterprise Edition har för köparna också den inte att underskattade fördelen att operativsystemet även kan användas på äldre hårdvarusystem, vilket för många användare är en viktig och köpavgörande egenskap. I Wiresoft Onlineshop kan du köpa Windows 10 Enterprise LTSC 2019 som en enda version samt andra Windows 10-utgåvor och många andra Microsoft-program. I följande översikt presenteras, förutom en allmän översikt, särskilt de särskilda funktionerna i Windows 10 Enterprise LTSC 2019.

Särskilda, exklusiva funktioner i Windows 10 Enterprise LTSC 2019

I jämförelse med andra utgåvor som t.ex Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise LTSC 2019 erbjuder en mängd funktioner och verktyg som ger ett avgörande mervärde, särskilt för medelstora och framför allt stora företag, både när det gäller säkerheten för slutenheterna och data, och när det gäller möjligheterna för administratörer att tillämpa grupprinciper och hantera användarkonton. Alla detaljer om Windows 10 Enterprise LTSC 2019 nedan:

 • DirectAccess: DirectAccess gör det möjligt för fjärranvändare att utnyttja nätverksresursernas konnektivitet utan en VPN-anslutning, eftersom fjärrklientdatorer förblir anslutna till företagsnätverket via en krypterad anslutning. IT-administratörer kan också hantera alla klientdatorer via DirectAccess. Särskilt mobila användare fungerar bäst med DirectAccess, även i en miljö med flera platser. När de har konfigurerats ansluter deras bärbara datorer automatiskt till företagsnätverket via Internet. DirectAccess gör det också enkelt att hantera grupprinciper.
 • Windows To Go Creator: Windows To Go installerar Windows 10 Enterprise på ett USB-minne eller en USB-hårddisk så att användarna alltid har operativsystemet med sig och kan använda det på en tredjeparts slutenhet. Alla uppgifter förblir lagrade på databäraren.
 • AppLocker: Med AppLocker kan du definiera regler för vilka appar som får köras på en Windows 10 Enterprise LTSC 2019 dator. Det är också möjligt att vitlista betrodda appar i processen.
 • BranchCache: Företag som använder ett WAN (Wide Area Network) kan använda BranchCache för att optimera bandbredden.
 • Universal Write Filter - UWF: Med det här filtret lagras data inte längre permanent i systemet, utan flyttas till minnet där de är tillgängliga tills de startas om. Det virtuella överlagret raderas sedan - även när en gästanvändare loggar ut, till exempel.
 • Credential Guard: Detta säkerhetsverktyg skyddar autentiseringsuppgifter med hjälp av virtualiseringsbaserad säkerhetsteknik, som isolerar data från resten av operativsystemet och därmed ger ett betydligt bättre skydd.
 • Device Guard: Här kan administratörer konfigurera arbetsstationer så att endast definierade program kan köras - perfekt för att konfigurera kioskdatorer. Genom att skapa en vitlista tillåts endast program som uppfyller policyn för kodintegritet att köras, vilket förhindrar att tidigare okänd skadlig kod aktiveras.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Den här exklusiva Windows 10 Enterprise-funktionen ökar maskinens prestanda eftersom uppdateringar, till skillnad från andra Windows 10-utgåvor, inte tillämpas konstant utan endast med längre intervaller, vilket gör att det görs skillnad mellan installation av säkerhetsuppdateringar och installation av funktioner. LTSB kallas också Long Term Servicing Channel (LTSC). Användarna erbjuds endast de uppdateringar och funktioner som släpps under denna period ungefär vartannat eller vartannat år och kan antingen installera dem eller avvisa dem.
 • Desktop Analytics: Den molnbaserade tjänsten är integrerad i Microsoft Configuration Manager och ger information om användbara uppdateringar av respektive Windows klienter. Den skapar också en inventering av de appar som körs i ett företag och ger information om deras kompatibilitet med de senaste Windows 10-funktionsuppdateringarna.

Andra företagsfunktioner etc. i Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Förutom dessa exklusiva funktioner ingår följande funktioner endast i Windows 10 Enterprise LTSC 2019 och Pro:

Omfattande användningsmöjligheter

Windows 10 utökar användarnas möjligheter att använda programmet med ett antal funktioner, t.ex:

 • Remote Desktop App: Med Remote Desktop App kan användarna använda en annan, lokalt fjärrstyrd terminalenhet som om de satt framför sin egen dator eller surfplatta: via en RDS-gateway-anslutning visas dess skrivbordsgränssnitt, som kan användas inklusive alla program.
 • Kioskläge: Med kioskläge kan olika användare använda en Windows 10-dator utan att få tillgång till andra kritiska data eller vissa funktioner för huvudanvändaren. Detta gör det möjligt att skapa ett separat användarkonto för varje behörig person, som endast gör de definierade uppgifterna och funktionerna tillgängliga för respektive inloggad användare.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode minskar avsevärt kompatibilitetsproblem med äldre webbapplikationer så att de kan köras på Windows 10. Dessutom ger Enterprise Mode Site List Manager olika alternativ vid rendering av webbsidor.
 • Hyper-V Client: Windows 10 Enterprise LTSC 2019 innehåller Hyper-V-teknik för att köra flera operativsystem i en egen virtuell maskin. Detta gör det möjligt att bättre utnyttja tillgängligt lagringsutrymme, och dynamisk lagringshantering gör det enkelt att köra flera virtuella maskiner parallellt.

Avancerade förvaltningsmöjligheter

Administratörer har optimerade alternativ för att hantera användare och deras datorer med Windows 10:

 • Grupprinciper definieras lokalt via redigeringsverktyget gpedit.msc och hanteras enligt vissa specifikationer: Installationen av uppdateringar kan således styras enligt definierade regler, t.ex. med tidsfrister som bestämmer när en viss uppdatering måste installeras senast, men även minnesoptimering via Storage Sense kan konfigureras centralt för att ta bort onödiga filer.
 • Domain Join: Domain Join förenklar hanteringen av datorer och användarkonton via deras medlemskap i en domän i Active Directory. Med offline-domänanslutning kan administratörer lägga till en dator till en domän offline - en fördel för användare som arbetar mobilt och utan nätverksanslutning via domänkontrollanten.
 • Windows Business Store: Med tillgång till Windows Business Store och med hjälp av Azure Active Directory kan de programvaruprodukter som finns tillgängliga där köpas och implementeras centralt för alla slutenheter i ett nätverk.

Förbättrad säkerhet

Windows 10 har också förbättrat säkerheten för data och användare för att stödja ett ännu friare arbete:

 • BitLocker: Den här funktionen säkrar särskilt mobila enheter, t.ex. surfplattor och bärbara datorer, om de skulle bli stulna eller försvinna. Känsliga eller personliga uppgifter på dem krypteras säkert med BitLocker så att de inte kan missbrukas. BitLocker To Go" kan också användas för att kryptera USB-minnen eller externa hårddiskar.
 • Windows Defender System Guard: WDSG är ett särskilt skyddslager som skyddar operativsystemet Windows 10 från attacker vid uppstart, när de vanliga virusskyddsprogrammen ännu inte är aktiverade.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Den här funktionen i Windows 10 möjliggör ett riktat skydd av företagsdata, t.ex. på en bärbar dator, via Active Directory-rättighetshantering, som är aktiv även om data flyttas till en annan plats eller skickas som en bilaga. EDP förhindrar också att osäkra appar installeras.
 • Intelligent Security Graph: ISG analyserar säkerhetsåtgärderna i ett företagsnätverk och föreslår användbara förbättringar om det finns några brister.

Andra egenskaper och funktioner i Windows 10

Följande verktyg ingår också i operativsystemen Windows 10 eller utgör förbättringar av befintliga funktioner - för en ännu bättre och säkrare Windows upplevelse:

 • Windows Hello: Det säkra alternativet till lösenord - logga in med fingeravtryck eller ansiktsigenkänning, lokalt eller med ett webbkonto.
 • Snap Assist: Verktyget delar upp det tillgängliga visningsområdet mellan aktiva fönster på ett idealiskt sätt - med Corner Snap kan upp till fyra fönster visas samtidigt.
 • Cortana: Röstassistenten Cortana är aktiverad som standard i Windows 10, men den kan också avaktiveras, t.ex. för att inte belasta batteriet eller av dataskyddsskäl.
 • Kontinuum: Detta gör det möjligt att arbeta eller spela sömlöst medan den lokala datorn körs på en annan slutenhet. På surfplattor och smartphones är alla funktioner tillgängliga via det virtuella tangentbordet, och skrivbordsdisplayen anpassas automatiskt till respektive format.
 • Windows Informationsskydd: Skydd mot dataläckage utan begränsningar för användarna. WIP skyddar inte bara data utan även appar via Encrypting File System (EFS) mot stöld och manipulation.

Maskinkrav för Windows 10 Enterprise LTSC 2019

För att Windows 10 Enterprise LTSC 2019 enkelt ska kunna användas på en dator eller bärbar dator med det bredare utbudet av inbyggda funktioner måste hårdvaran uppfylla vissa minimikrav. WindowsÄven om 10 Enterprise LTSC 2019 finns i en 32-bitars- och en 64-bitarsversion bör 64-bitarsversionen installeras om möjligt - särskilt på en nyare dator - så att alla program och appar kan användas. Följande tekniska egenskaper måste uppfyllas av en dator för att du ska kunna installera Windows 10 Enterprise LTSC 2019:

 • Processor eller SoC (System-on-a-Chip - för smartphones): 1 GHz
 • RAM-minne: 1 GB för 32-bitars operativsystem eller 2 GB RAM-minne för 64-bitars operativsystem
 • Hårddiskutrymme: 16 GB för 32-bitars operativsystem eller 20 GB för 64-bitars operativsystem
 • Grafik: 800 x 600 skärm, DirectX 9, med WDDM 1.0-drivrutin
 • Taligenkänning för Cortana: Hi-Fi-mikrofongalleri
 • TPM-chip (v1.2) för virtualiseringsstöd (Intel VT-x eller AMD-V och Second Level Address Translation)

köpWindows 10 Enterprise LTSC 2019 billigt i Wiresofts webbutik

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 erbjuds vanligtvis av Microsoft endast som volymlicens. I Wiresofts nätbutik kan du dock köpa operativsystemet  Windows 10 Enterprise LTSC 2019 även som en enskild licens - och till ett särskilt lågt pris som begagnad programvara - med samma funktionsinnehåll.

Denna licens som erbjuds för köp av oss av den Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Edition är en del av en tidigare volymlicens som köpts av ett företag. Genom att sälja den vidare har den delats upp och omvandlats till enskilda licenser, som sedan räknas som begagnad programvara eller Used Software. Uppdelningen eller märkningen som Användprogramvara innebär dock inga begränsningar av funktionaliteten hos denna Windows 10 Enterprise LTSC 2019 operativsystemprogramvara. 

Det är alltid säkert för dig att köpa programvara från Wiresoft! Detta operativsystem Windows 10 Enterprise LTSC 2019 som finns i Wiresoft Shop erbjuder inte bara ett särskilt förmånligt pris, utan även säkerhet vid köpet: genom omedelbar nedladdning av en version som är identisk med Microsofts originalprodukt. Aktiveringen av din licens för Windows 10 Enterprise LTSC 2019 sker med hjälp av den medföljande giltiga volymlicensnyckeln.

Ditt köp av Windows 10 Enterprise LTSC 2019 som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop innebär inga juridiska problem, eftersom handeln med sådan begagnad programvara är klart tillåten enligt lag, vilket också bekräftas av många rättsligt bindande och offentligt synliga domar.

Begagnad programvara erbjuder våra kunder ett billigt alternativ för att kunna använda Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Edition. Du kan också dra nytta av vårt billiga programvaruerbjudande!

I Wiresoft Software-Shop kan du förutom Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Edition även hitta andra versioner av Windows operativsystem och andra Microsoft-program som lågprisversioner för nedladdning. Om du har några frågor om Windows 10 Enterprise LTSC 2019 eller någon annan Microsoft-programvara, vänligen kontakta oss via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier