Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10019
 • 076-05334
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 106,90 kr * 1 228,90 kr * (9,93% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


MS Project Standard 2013 är en populär utgåva av Microsofts programvara för registrering, planering, administration och dokumentation av olika typer av projekt, inte bara i små och medelstora företag, utan även av frilansare. Programmet erbjuder alla nödvändiga funktioner och verktyg för att definiera och delegera de typiska uppgifterna inom projektledning. Denna projekthanteringsprogramvara kan också snabbt användas av oerfarna användare som redan är bekanta med användargränssnittet som är känt från Office. Dessutom är alla funktioner intuitivt enkla att använda, förutom det tydliga arrangemanget.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"

Project 2013 Standard - den beprövade Microsoft-programvaran för projekthantering som köpversion

MS Project Standard 2013 är en populär utgåva av Microsofts programvarulösning för registrering, planering, administration och dokumentation av de mest olika typerna av projekt, inte bara i små och medelstora företag, utan även av frilansare: Programmet erbjuder alla nödvändiga funktioner och verktyg för att definiera och delegera de typiska uppgifterna inom projektledning. Även sådana oerfarna användare kan snabbt använda denna programvara för projekthantering, som redan är bekanta med användargränssnittet från Office. Dessutom är alla funktioner intuitivt lätta att använda, förutom det tydliga arrangemanget.

Verktygen i MS Project Standard 2013 används för säker planering och kontroll av resurser, tidsfrister och budgetar för ett framgångsrikt genomförande av de registrerade projekten. Dessutom förenklar många automatiseringar i Project 2013 Standard projektplaneringen, så att flaskhalsar i fråga om resurser och tidsfrister upptäcks och elimineras i tid. Visningen av projekt i en tidslinje ger en bättre överblick, särskilt för komplexa projekt, och enskilda arbetsvägar kan markeras så att alla teammedlemmar snabbt kan få en inblick i den aktuella statusen. Dessutom kan många utvärderingar skapas i Project 2013 Standard i form av informativa rapporter om status, resultat, resurser etc. för effektiv kommunikation med alla inblandade, och dessa kan också användas vidare i Office program som Word och PowerPoint.

För vilka användare utvecklades Project Standard 2013?

MS Project 2013 i StandardEdition är utformad för att möta behoven hos projektledare som utvecklar och leder projekt på egen hand eller i små och medelstora företag. De omfattande funktionerna och egenskaperna i Project 2013 Standard erbjuder alla möjligheter som uppstår i typiska projektledningsuppgifter: från skapandet av projektplaner, resurs- och kostnadsplanering till hantering av alla enskilda uppgifter och rapportering.

Den här enskilda licensen för Microsoft Project 2013 Standard edition är tillgänglig från Wiresoft som begagnad programvara i form av en köpversion, vilket gör priset särskilt förmånligt, så att köpet också erbjuder en ekonomisk fördel för egenföretagare och frilansare. Dessutom stöds Project 2013 av Windows 7, så det är inte nödvändigt att köpa ett modernare operativsystem för att använda programvaran.

Förutom andra Project-utgåvor och nyare versioner hittar du även andra Microsoft-program, t.ex. operativsystem, i Wiresoft Softwares webbutik - alltid som begagnad programvara och därför till förmånliga villkor. I följande översikt presenteras de viktigaste funktionerna i Project 2013 Standard.

Viktiga funktioner i Project 2013 Standard Edition för effektiv projekthantering

Huvudsyftet med MS Project 2013 Standard Edition är att göra planeringen och genomförandet av projekt tydligt och enkelt i varje fas redan från början. Det börjar redan med att skapa en ny uppgift: Med Project Center integrerat i Project 2013 kan användarna skapa ett nytt projekt i några få steg, även utan större förkunskaper. De kan också välja mellan många fördefinierade mallar och importera relevant information, t.ex. från Excel. Projektledare som redan är bekanta med Project 2013 kan också skapa ett tomt projekt med ett ofyllt Gantt-diagram eller öppna ett äldre projekt för detta ändamål. Många intuitivt användbara funktioner och verktyg gör det möjligt att identifiera alla resurser på ett differentierat sätt och att exakt spåra projektets utveckling, inklusive skapandet av rapporter för alla avgörande faser. Det optimerade skrivbordsgränssnittet gör det dessutom möjligt för användare att snabbt fånga all viktig information, så att de alltid har en överblick över alla detaljer.

Effektiv resurshantering med Project 2013 Standard

En av projektledningens centrala uppgifter är en tydlig förvaltning av alla tillgängliga resurser. I MS Project Standard 2013 finns de två vyerna "Resurstabell" och "Resursinformation" tillgängliga för detta ändamål.

Project 2013 Standard skiljer mellan tre typer av resurser: arbete, material och kostnader.

 • Under "Arbetskraft" kan man - beroende på typ av projekt - ange både människor och maskiner. Dessa kan kompletteras med en kalender för arbetstider eller tider som inte är tillgängliga samt timpriser eller maximala enheter.
 • I avsnittet "Material" registreras alla typiska förbrukningsvaror och deras mängder.
 • I avsnittet "Kostnader" kan man skilja mellan kostnader som uppkommer en enda gång och kostnader som uppkommer regelbundet.

För exakt inmatning och definition av respektive resurstyp kan man förutom den exakta specifikationen av resursnamnet använda en e-postadress för direkt kommunikation - även via Lync, om det används -, ett separat inloggningskonto samt en kod för identifiering och även ett fritextfält för resurstilldelning. Under "Bokningstyp" kan man dessutom göra en åtskillnad mellan åtagna och schemalagda resurser, vilket definierar respektive tillgänglighet mer i detalj, förutom ytterligare inmatningsalternativ för kostnader eller budget och material - här finns ytterligare alternativ för ytterligare specifikationer som "Generisk", "Aktiv" eller "Inaktiv" osv.

Project 2013 Standard gör det dessutom möjligt att göra ytterligare skillnad mellan resurser som är tillgängliga för hela företaget - så kallade "företagsresurser", som hanteras av en administratör - samt lokala resurser, som endast kan användas av en specifik projektledare, och generiska resurser för en mer exakt definition av individuella färdigheter.

För att göra det lättare att planera resurser, särskilt för ett stort antal projekt, erbjuder Project 2013 Standard olika automatiseringar som förenklar projektplaneringen. Programmet anger till exempel när en resurs tilldelas två samtidiga uppgifter. Alla ändringar som görs i ett projekt påverkar automatiskt alla andra komponenter som påverkas av dem.

Tidslinjer i Project 2013 Standard för ökad tydlighet

Med tidslinjevyn kan projektledare hålla koll på mer komplexa och långsiktiga processer med MS Project 2013 Standard. Gantt-stavdiagrammet ger en differentierad ögonblicksbild av den aktuella statusen och visar de viktigaste uppgifterna och milstolparna; det kan också användas för rapportering.

Enskilda uppgiftsvägar i ett Gantt-diagram kan markeras för tydlighetens skull med hjälp av menyn "Uppgiftsväg" med samma namn på uppgiftsfältet. När du klickar på en specifik uppgift visas de respektive vägarna i en egen färg för att de ska sticka ut från de andra.

Professionell rapportering i MS Project Standard 2013

Både under ett pågående projekt och efter det att det avslutats är skapandet av informativa rapporter en av Standard-uppgifterna inom projektledning, för att dokumentera den aktuella statusen, beskriva viktiga faser eller  använda representationen av hela projektets framskridande som en mall för framtida liknande uppgifter. Dynamiska burndown-rapporter kan också skrivas i MS Project Standard 2013, där planerade och avslutade faser och arbeten visas i ett linjediagram vid sidan av grundplanen, så att du snabbt kan se om tidsplanen för projektet i fråga hålls.

Microsoft Project 2013 innehåller matchande rapportmallar för alla typer av rapportering samt mallar och verktyg för tabellformat, vyer, ritnings- och diagramverktyg med mera för att dokumentera viktiga basvärden som varaktighet, arbete, kostnader och datum i olika djup efter behov.

Rapporter som skapas för ett pågående projekt justeras automatiskt och innehåller därför alltid aktuell information. Dessutom finns en delad vy tillgänglig i Project 2013 Standard för att observera eller kontrollera hur rapporten ändras när data uppdateras i realtid.

Systemkrav för Microsoft Project Standard 2013

Microsoft Project Standard 2013 kan laddas ner i följande versioner: 32-bitar och 64-bitar. Både 32-bitars och 64-bitars versioner av Project 2013 stöds av operativsystemen Windows 7, Windows 8 och Windows 8.1. Programvaran för Windows Server 2008 R2 och Windows Server 2012 stöds dock endast i 64-bitarsversionen

stöds. Microsoft Project Standard 2013 är dock inte kompatibelt med Microsoft Office 2016! Följande minimikrav gäller:

 • Operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32-bitar eller 64-bitar
 • Serveroperativsystem: Windows Server 2008 R2 eller Windows Server 2012 - 64-bitar
 • Processor: x86- eller x64-bitars processor med minst 1 GHz och SSE2
 • RAM-minne: minst 1 GB (32-bitar) eller 2 GB (64-bitar)
 • Hårddiskutrymme: minst 3 GB
 • Visa: Ett grafikkort med DirectX10-kapacitet och en upplösning på minst 1 024 x 576 pixlar

Edition Project 2013 Standard på Wiresoft köper billigt som begagnad programvara

Standard Edition av MS Project 2013 erbjuds i Wiresofts webbutik som en licens för en användare - som begagnad programvara är priset betydligt lägre än för jämförbar ny programvara - även om denna märkning inte innebär någon begränsning av dess funktionalitet, eftersom programvaran inte utsätts för slitage; dessutom erbjuds sådana äldre versioner av Microsofts programvara knappast i den vanliga handeln.

Denna licens för en enskild användare av Standard edition av MS Project 2013 i form av så kallad begagnad programvara skapades genom att bryta upp en volymlicens och omvandla den till enskilda licenser av samma program som tidigare köptes och eventuellt användes av ett företag eller en organisation. Denna uppdelning av den underliggande volymlicensen leder inte till negativa effekter som t.ex. en begränsning av användbarheten och innebär inte heller en rättsligt otillåten process; Alla licenser som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara för Microsoft Project 2013 och andra Microsoft-program kommer ursprungligen från företag, och därför gäller också gällande rättspraxis: Detta klargör tydligt att köp eller försäljning av begagnad programvara är en laglig process, vilket har bekräftats av olika rättsligt bindande domstolsbeslut. Därmed är en eventuell ansvarsrisk för dig som köpare utesluten på ett tillförlitligt sätt.Wiresofts använda programvara är dessutom revisionsskyddad tack vare den fullständiga dokumentationen av köparens och säljarens kedja.

Den erbjudna inköpsversionen av MS Project 2013 Standard erbjuder förutom ett klart lägre försäljningspris även fördelen av den tidsmässigt obegränsade användbarheten, eftersom ingen prenumeration med extra kostnader är kopplad till detta. Därför är ditt programvaruköp från Wiresoft en säker affär som bara ger dig fördelar! Förutom det särskilt förmånliga priset på en licens för MS Project 2013 Standard drar du också nytta av den säkra omedelbara nedladdningen och den omedelbara aktiveringen av licensen med den medföljande giltiga licensnyckeln.

Med en begagnad programvarulicens för MS Project 2013 eller för någon annan Microsoft-programvara kan du som köpare fortsätta att använda äldre Microsoft-programutgåvor samt exklusiva eller nyare program som inte finns tillgängliga i den vanliga handeln för enskilda användare. Wiresofts programvaruaffär för begagnad programvara erbjuder många andra Microsoft-program för detta ändamål, förutom de program som är kompatibla med MS Project 2013 Standard, även nyare versioner - inklusive de från Windows operativsystem. Om du har några frågor om MS Project 2013 Standard eller något annat Microsoft-program som erbjuds kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier