Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FÖR MAC
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FÖR MAC

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10150
 • 77D-00092
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 244,90 kr * 1 381,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Visual Studio 2017 för Mac i Professional Edition erbjuder användarna kraftfulla funktioner och produktivitetsförbättringar för IDE för att skapa plattformsoberoende appar för macOS, Android, iOS, tvOS eller watchOS - för mobil och desktop samt för webb och moln. Microsoft-programmet innehåller alla verktyg för utveckling, felsökning och refaktorisering, inklusive grafiska designers, kodkompletteringsfunktioner samt källkodshantering och versionskontroll.

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FÖR MAC"

Visual Studio for Mac 2017 - professionell programvara för professionella utvecklare för macOS i köpversionen

Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition ger användarna kraftfulla funktioner och produktivitetsförbättringar för IDE för att skapa plattformsoberoende appar för macOS, Android, iOS, tvOS eller watchOS - både mobil och desktop, samt webb och moln - med alla de verktyg för utveckling, felsökning och refaktorisering som Microsoft erbjuder, inklusive grafiska designers, kodkomplettering, källkodshantering och versionskontroll.

Förutom äldre utvecklarspråk som C och C++ och mer aktuella varianter som C# stöder Visual Studio for Mac 2017 naturligtvis även Apple Metal, iOS, JavaScript och andra vanliga webbstandarder. Inbyggt live-stöd för varje språk snabbar upp kodskrivandet, precis som felsökningsfunktionerna minskar den tid som går åt till apputveckling. Snabb strukturvy hjälper utvecklare att enkelt navigera i kodens struktur, medan en centraliserad fellista använder live kodanalys för att lista kompilerings- och byggfel medan du skriver, samt domänspecifika problem för vissa språk.

Inte bara ofta centrala funktioner som IntelliSense, CodeLens och Refactoring har förbättrats i Visual Studio for Mac Professional 2017, utan även kodnavigering och kodkorrigering, vilket också underlättar utvecklarens arbete, eftersom bland annat ändringar i koden, referenser etc. omedelbart markeras i redigeraren.

Vilken typ av användare är Visual Studio 2017 för Mac Professional avsett för?

Visual Studio 2017 för Mac-utgåvan är avsedd just för professionella utvecklare som vill använda de kraftfulla funktionerna i Microsofts programvara på ett Mac-operativsystem - antingen ensamma eller i ett team. På grund av stödet för Xamarin i Visual Studio 2017 för Mac gäller vissa minimikrav även för macOS-operativsystem, mer information nedan.

Wiresoft erbjuder Visual Studio 2017 för Mac Professional till ett särskilt förmånligt pris som begagnad programvara i form av en enda licens, så att utvecklare kan dra nytta av alla fördelar med den effektiva Microsoft-programvaran på sin egen Mac, utan att behöva teckna ett abonnemang. Förutom Visual Studio 2017 for Mac Professional erbjuder Wiresoft Softwares webbutik även andra versioner av Visual Studio för Mac som en enskild licens i köpversionen, samt många andra Microsoft-program i macOS-versionen. Följande översikt visar de senaste funktionerna och tilläggen i Visual Studio 2017 för Mac.

Vad erbjuder Visual Studio 2017 för Mac?

2017 års utgåva av Visual Studio för Mac är redo att lanseras och skiljer sig från sin föregångare med kortare uppstartstider och snabbare start för sessioner och laddning av lösningar. Det går också snabbare än tidigare att känna igen mallar för projekt och objekt.

Kort översikt över IDE för macOS

Visual Studio för Mac har olika sektioner för hantering av program, inställningar och för att skapa och felsöka kod: Verktygsfältet på välkomstsidan ger direkt tillgång till sökning efter nyligen öppnade lösningsmappar, samt funktioner för att öppna och skapa projekt och appkonfiguration och för att visa fel. Här finns också ett nyhetsflöde med ny information för utvecklare.

Språk och utvecklartyper som stöds i Visual Studio 2017 för Mac

Visual Studio 2017 för Mac, liksom Windows -versionen, stöder många av de filtyper som finns inbyggda där, t.ex. .csproj, .fsproj och .sln, samt EditorConfig. Visual Studio 2017 för Mac stöder utvecklingstyper som ASP.NET Core-webbprogram med C# eller F#, .NET Core-konsolprogram med C# eller F# och sidor som byggs med Razor, förutom JavaScript och TypeScript. Dessutom ingår plattformsoberoende Unity-appar eller spel i C# samt Android-, iOS-, tvOS- och watchOS-appar i Xamarin med hjälp av C#, F# eller XAML och även Cocoa desktop-appar i C# eller F#, tillsammans med webbstandarder som HTML, CSS och JSON. Detta innebär att Mac-utvecklare alltid kan arbeta i den integrerade utvecklingsmiljö som passar deras behov bäst.

Många i Windows-Versionen ingår även i Mac-versionen, inklusive Roslyn-kompilatorplattformen som används för refaktorisering och IntelliSense, MSBuild för projektsystemet och byggmotorn och TextMate för källkodredigeraren. Mac-användare kan också använda samma motorer för att felsöka Xamarin- och .NET Core-appar, samt identiska designers för Xamarin.iOS och Xamarin.Android.

Källkodshantering i Visual Studio 2017 för Mac med Git

Visual Studio 2017 för Mac erbjuder två system för källkodshantering: Förutom Subversion är detta främst Git, den kostnadsfria Standard, som har integrerats i den här versionen av programmet, vilket också gör det möjligt för flera utvecklare i ett team att arbeta med projekt samtidigt. Repositorier kan hanteras i Visual Studio 2017 för Mac direkt via knappar som är integrerade i IDE, vilket gör att du kan överföra och publicera kod för en Git-tjänst. Nya funktioner för Push och Commit samt SSH-stöd utökar möjligheterna att använda Visual Studio 2017 för Mac för Git-uppgifter i IDE.

Allt på ett ögonblick med CodeLens i Visual Studio 2017 för Mac Professional

CodeLens-funktionen är särskilt utformad för att hjälpa utvecklare att hålla koll på allting när som helst i ett projekt, utan att behöva lämna koden för att göra det. Med CodeLens kan de enkelt navigera direkt till enskilda funktioner. Dessutom visar CodeLens inte bara alla ändringar av koden i redigeringsverktyget, utan namnger även den senaste utvecklaren som justerade något och anger även om ett test godkändes vid en viss tidpunkt.

Nya refaktoriseringsfunktioner i Visual Studio 2017 för Mac

Refactoring är en av Standard uppgifter när man utvecklar kod för att förbättra den i efterhand utan att ändra dess beteende. Visual Studio 2017 för Mac Professional erbjuder kontextåtgärder och källanalys samt andra refaktoriseringar, t.ex. överskrivning, tillägg av parametrar (t.ex. NULL-kontroller) och argument.Likaså kan bokstäver nu redigeras, först genom att infoga sifferseparatorer och, särskilt för numeriska bokstäver, även genom att ändra basen från "hexadecimal" till "binär". Visual Studio 2017 för Mac ger dessutom möjlighet att konvertera if-satser till switch-satser och ta bort oanvända variabler.

Felsökning i Visual Studio 2017 för Mac - med fokus på Xamarin

Visual Studio for Mac 2017 använder Monos mjuka felsökare för felsökning, som är integrerad i Monos körtid för att felsöka kod som hanteras på alla plattformar. Dessutom har programvaran en inbyggd felsökare för Xamarin.iOS-, Xamarin.Mac- och Xamarin.Android-baserade appar. För detta ändamål finns omfattande snabbvisningar för speciella typer, t.ex. storlekar, koordinater och Bézierkurvor, samt strängar, färger och URL:er.

Visual Studio 2017 för Mac har Xamarin Forms Previewer för Xamarin-applikationer, som gör det möjligt för utvecklare att omedelbart kontrollera effekten av en kodrad på en applikation i en förhandsgranskning i realtid. För Xamarin Forms ingår också förbättringar av IntelliSense för XAML, inklusive stöd för bindningar, konverterare, egenskaper, kontroller med mera.

Direkt kontroll med IntelliSense i Visual Studio 2017 för Mac

IntelliSense-funktionen kompletterar API:er automatiskt när de skrivs in via tillgängliga IntelliSense-utfyllnadslistor, vilket gör utvecklarprocesserna inte bara snabbare utan också mer exakta. IntelliSense gör det också möjligt att analysera API:er snabbare i allmänhet genom att tillåta att värdena begränsas efter kategori. Därför gör verktygstipsen det lättare att granska API-definitioner genom att ange problem när de skrivs in och markera lämpliga ställen med en vågig linje.

Andra fördelar med IntelliSense är filter för att ta bort vissa obehövliga medlemmar från listan över kompletteringar. IntelliSense kompletteringslistor för C# har t.ex. tokens som "complete word" eller "list member" och ger snabb åtkomst till medlemmar av en viss typ, kodutdrag, namn på variabler, funktioner och kommandon, med mera.

Hårdvara och andra krav för Visual Studio 2017 för Mac

För att installera och köra Visual Studio 2017 för Mac gäller de minimikrav som anges nedan; för Xamarin.iOS- och Xamarin.Mac-projekt kan ytterligare operativsystemkrav gälla:

 • Operativsystem: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 • Processor: minst 1,8 GHz eller snabbare, dubbelkärnig eller bättre rekommenderas
 • Minne: minst 4 GB RAM, 8 GB RAM rekommenderas
 • Hårddiskutrymme: minst 1 GB respektive 5,6 GB

Ytterligare krav:

 • För vissa .NET Core-funktioner: .NET Core SDK 1.1
 • Xamarin.Android: 64 bitars Java Development Kit (JDK)
 • Xamarin.iOS: Apple Xcode IDE samt iOS SDK, macOS Mojave 10.14 krävs för Xcode 10.2
 • Xamarin.Forms: utplacering för Android- respektive iOS-plattformar, med förbehåll för ovanstående krav

Språk som stöds:

 • Engelska, franska, tyska, italienska, spanska, portugisiska (Brasilien), tjeckiska, polska, turkiska, ryska, kinesiska (förenklad och traditionell), japanska, koreanska

Köp en licens av Visual Studio 2017 för Mac i Wiresoft Online Store

En licens för Microsoft Visual Studio 2017 for Mac för Professional Edition finns tillgänglig i Wiresoft Online Shop som begagnad programvara till ett särskilt lågt pris. Licensen som erbjuds till försäljning kommer från en volymlicens av programmet Visual Studio 2017 for Mac som tidigare köptes av ett företag. I samband med försäljningen till Wiresoft upplöstes detta och omvandlades till individuella licenser, varvid märkningen som "begagnad programvara" eller "begagnad programvara" också gjordes. Varken uppdelningen av den underliggande volymlicensen eller den nya beteckningen som använd programvara för denna programvara Visual Studio 2017 for Mac Professional innehåller några begränsningar med avseende på funktionernas omfattning eller giltighet.

Dessa licenser för Microsoft Visual Studio 2017 för Mac samt alla andra individuella programvarulicenser som erbjuds på Wiresoft kommer uteslutande från företag som är baserade i Europa och som därför omfattas av EU-lagstiftningen. Köp av begagnad programvara av Visual Studio 2017 for Mac Professional eller något annat Microsoft-program i Wiresoft Software Shop innebär ingen ansvarsrisk för våra kunder, eftersom handeln med begagnad programvara är uttryckligen tillåten enligt lag, vilket också har bekräftats tydligt av motsvarande domstolsbeslut. Dessutom är använd programvara från Wiresoft också revisionssäker!

Att köpa programvara med Wiresoft är därför alltid ett säkert köp för dig! Denna licens av Visual Studio 2017 för Mac Professional som erbjuds i Wiresoft Shop erbjuder, förutom den stora fördelen med ett absolut förmånligt pris, även säkerhet vid köpet genom omedelbar nedladdning och licensaktivering med den medföljande giltiga volymlicensnyckeln.

Dessutom erbjuder en enskild licens för begagnad programvara som Visual Studio 2017 for Mac Professional köparna ett ekonomiskt alternativ till de vanliga erbjudandena för ny programvara och ger dem möjlighet att använda exklusiva programutgåvor - även i äldre versioner. Därför kan du också dra nytta av vårt lågpriserbjudande av begagnad programvara för Microsoft-produkter!

I Wiresoft Software Shop kan du hitta Visual Studio 2017 för Mac-utgåvan samt andra versioner av Visual Studio för Mac och andra Microsoft-program för macOS som begagnad programvara för omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om Visual Studio 2017 for Mac Professional eller något annat macOS-program från Microsoft kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FÖR MAC"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FÖR MAC"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier