Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2016

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10124
 • 065-08572
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
429,90 kr * 476,90 kr * (9,86% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Excel 2016, det klassiska Microsoft-programmet för komplexa beräkningar, erbjuder i den aktuella versionen återigen många funktioner och verktyg för att underlätta det dagliga arbetet med siffror och tabeller och för att kunna utföra även komplexa beräkningar. Till nyheterna hör One-Click Forecasting för att fastställa och visa trender, ett utökat Power Query för att inkludera datakällor som SAP Business Objects, Hadoop eller Salesforce samt förbättrade PowerPivot-funktioner med vilka data kan analyseras ännu snabbare.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT EXCEL 2016"

Microsoft Excel 2016 - det effektiva beräkningsprogrammet för en användare

Excel 2016, Microsofts klassiska program för att skapa komplexa beräkningar, erbjuder återigen en mängd funktioner och verktyg i den aktuella versionen för att underlätta det dagliga arbetet med siffror och tabeller och för att kunna utföra komplexa beräkningar. Bland de nya funktionerna finns One-Click Forecasting för att fastställa och visa trender, en förbättrad Power Query för att inkludera datakällor som SAP Business Objects, Hadoop eller Salesforce och förbättrade PowerPivot-funktioner för att analysera data ännu snabbare.

Dessutom har Excel 2016 optimerats för samarbete kring dokument och tillhandahållande av dem i realtid. Genom integrationen av OneDrive och SharePoint kan användarna arbeta med Excel-filer tillsammans i molnet, oavsett om de befinner sig på kontoret, hemma eller på resande fot: med ett klick överförs de omedelbart till molnet, inklusive individuella frigörings- eller användningsrättigheter, för att skydda känsliga data även i nätverket.

Dessutom gör intelligenta assistenter som "Insights", som kopplar Excel till Microsoft Bing Search, och "Tell Me", som hjälper användaren att välja lämpliga funktioner för att redigera dokument, det ännu enklare att arbeta med Excel 2016.

Dessutom finns det nya designvarianter på Office för Excel 2016: "Dark Gray" har särskilt starka kontraster, medan "Colored" designen ger ett modernt utseende.

Den förbättrade pekfunktionen gör det också mycket lättare att använda Excel på motsvarande slutenheter.

Microsoft Excel 2016 finns utanför sviten Office som en billig enkellicens i Wiresoft Software Shop. Följande översikt visar vad det beprövade beräkningsprogrammet erbjuder användaren när det köps.

Nya funktioner i Excel 2016

Excel 2016 innehåller bland annat följande förbättringar av befintliga funktioner och helt nya verktyg:

 • PROGNOSE.ETS : I tidigare versioner av Excel kunde endast linjära prognoser skapas. Med den nya funktionen PROGNOSE.ETS är det nu möjligt att generera kortsiktiga alternativa framtidsprognoser (inklusive bästa och sämsta fall) baserade på algoritmer för exponentiell utjämning (ETS) och göra dem tillgängliga i form av ett prognosblad.
 • Interaktiva diagram i pivottabeller: Särskilt i komplexa pivottabeller ger de nyintegrerade business intelligence-funktionerna en bättre överblick i beräkningarna. Förutom möjligheten att gruppera tidsmässiga värden efter kvartal eller månader, innehåller de också den drill-down-navigering som är bekant från OLAP (Online Analytical Processing).
 • LET-funktion: Med den här funktionen förbättrar Excel 2016 samtidigt beräkningsresultatet och ökar läsbarheten och kombinationsmöjligheterna genom att enskilda intervall i en formel kan namnges.
 • Visa filter: Med hjälp av den nya filtervyn är det möjligt att dölja alla sorteringar och filter från andra anställda under det gemensamma arbetet för att förbättra den egna tydligheten i en Excel-fil.

Dessutom finns dessa formler även i Excel 2016:

 • FIRST VALUE: Denna formel fungerar på samma sätt som SVERWEIS, men till skillnad från den senare krävs inte längre någon referenslista.
 • TEXTCHAINS sammanfogar siffror eller texter till en text, separatorn kan anges i formeln. Jämfört med CHAIN kan tomma celler ignoreras och radbrytningar kan förankras direkt i formeln.
 • TEXT CHAIN: ersätter den tidigare funktionen CHAIN.
 • WENNS gör inbäddade IF-formler överflödiga. Det räcker nu att sammanfoga alla villkor.
 • MAXWENNS används för att bestämma det högsta värdet från en serie tal under vissa villkor.
 • MINWENNS utför motsvarande beräkningar för minimivärden.

Nya diagramtyper i Excel 2016

Excel 2016 erbjuder nu också sex nya diagramtyper som är integrerade i Office för att tydligt illustrera olika beräkningar. Det rör sig om följande diagram:

 • Vattenfall: Det här stapeldiagrammet kan användas för att på ett öppet sätt visa hur ett startvärde fortsätter att förändras genom olika positiva och negativa värden.
 • Histogram: Denna typ används för att visa frekvensfördelningen för vissa klasser. För att använda den i nya Excel 2016 behöver du bara välja lämpliga poster för att få ett histogram som automatiskt fylls med klasser.
 • Trädplan: Ett träddiagram kan användas för att tydligt visa proportioner i en hierarkisk struktur.
 • Pareto: Pareto-diagrammet är ett utökat histogram som visar både det absoluta värdet och den relativa andelen. Å ena sidan är kolumnerna ordnade efter storlek och å andra sidan representeras respektive procentuell andel av det totala värdet av en andra axel.
 • Sunburst: Sunburst-diagrammet visualiserar hierarkiska data i form av koncentriska ringar. Den visar relationer mellan hierarkier, som representeras av motsvarande fördelningar på ringarna.
 • Boxplot: Den kallas också boxplot eller box & whiskers och används främst för att visualisera statistiska analyser i form av kvartiler, medianer och "outliers".

Funktionen "Rekommenderade diagram" i Excel 2016 hjälper dig att välja den lämpligaste diagramtypen för en beräkning. För att använda den är det bara att välja relevanta data med musen så får du ett urval av matchande förslag som en förhandsgranskning i realtid med riktiga data.

Nya programövergripande individuella funktioner i Office 2016

Excel 2016 innehåller också ett antal andra praktiska verktyg och guider som också finns i andra program i Office Suite 2016 för att hjälpa användarna att arbeta effektivt i alla program.

Guiden Insikter

Guiden "Insikter" finns direkt i Excel 2016 för att hjälpa användare att hitta förklaringar eller ytterligare information om termer eller information i ett kalkylblad. Istället för att gå till Internet för att söka efter matchande sökresultat räcker det med att markera ett specifikt uttryck med musen - ett klick aktiverar den Bing-stödda intelligenta sökningen direkt i Excel och "Insights" visar sökresultaten vid sidan av Excel-fönstret.

"Tell Me" assistent

Den här assistenten i Excel-menybandet hjälper särskilt användare utan förkunskaper att utföra funktioner. Den känns igen på sin ikon i form av en glödlampa och gör det lättare att använda Excel 2016: assistenten erbjuder ett sökfält för detta ändamål, som aktiveras genom att helt enkelt skriva in en eller flera termer som anger vad användaren vill göra i ett Excel-dokument. "Tell Me" visar var motsvarande funktion finns i bandet och erbjuder vid behov ytterligare stöd för att utföra åtgärden i fråga. Detta gör Excel enklare att använda, särskilt för nybörjare.

Inmatning av formler i frihand

Inmatning av formler på fri hand är en särskilt praktisk funktion i Excel 2016, med vilken matematiska formler kan infogas direkt i ett dokument. Med hjälp av musen eller touch-inmatning skapas dessa först på frihand och inkluderas direkt som text i en arbetsbok.

Lättare att dela Excel-dokument

Excel-kalkylblad och kan delas med andra användare ännu snabbare och enklare i 2016 års version av Excel: Funktionen "Dela" i bandet erbjuder ett antal alternativ för respektive dokument för detta ändamål: Med ett klick kan de enskilda adressaterna bestämmas och individuella rättigheter kan tilldelas: att läsa eller redigera osv.

"Versionshistorik" för effektivare samarbete i Excel

Eftersom det är möjligt att arbeta samtidigt med ett Excel-dokument - vilket ofta är fallet i molnet - är det ofta svårt att hålla reda på vilken deltagare som just nu gör vilka ändringar och även när. Funktionen "Versionshistorik" ger en versionshistorik för varje dokument, där äldre redigeringstillstånd inte bara visas utan också görs tillgängliga igen för ny redigering.

Använda OneDrive i Excel 2016

OneDrive, Microsofts mångsidiga molnlagring för webbaserad fildelning, kan nu användas i Excel 2016. Med integrationen av OneDrive kan användarna lagra Excel-dokument där så att de nu är tillgängliga var som helst och från vilken enhet som helst. Med OneDrive är lokalt oberoende samarbete om Excel-filer helt enkelt möjligt.

Skydd mot dataförluster i Excel 2016

Genom att integrera Microsoft Data Loss Protection (DLP) kan dess funktioner även användas i Excel-dokument för att förhindra dataförluster och skydda känsliga data. I synnerhet använder administratörer DLP för att fastställa policyer för skapande och delning av innehåll som innehåller känslig information som är värd att skydda, så att användarna varnas eller till och med hindras från att dela innehåll när en potentiell säkerhetsrisk upptäcks. DLP-tjänster är tillgängliga i Excel 2016 via SharePoint Online och OneDrive for Business.

Systemkrav för Excel 2016:

Precis som motsvarande version av Office finns MS Excel i en 32-bitars- och en 64-bitarsversion, vilket innebär att kraven på den enskilda maskinvaran, t.ex. minnet, kan skilja sig åt:

 • Operativsystem: minst Windows 7 eller högre, Windows Server 2012 R2 eller Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Processor: x64- eller x86-bit-processor med minst 1 GHz och SSE2
 • Minne: minst 1 GB RAM-minne (32-bitarsversion), 2 GB RAM-minne (64-bitarsversion)
 • Hårddiskutrymme: minst 3,0 GB ledigt utrymme
 • Skärm: Min. 1024 x 768 upplösning
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort för hårdvaruacceleration av grafik

Köp Excel 2016 som ett enda program i en enanvändarversion från Wiresoft

När du köper Excel 2016 får du alla dessa fördelar utöver det fantastiskt låga priset på begagnad programvara hos Wiresoft: MS Excel är alltid en del av ett Microsoft Office-paket, så det är vanligtvis inte tillgängligt som ett fristående program. Du kan dock köpa Excel 2016 och andra programversioner från Wiresofts webbutik som ett enda program Office till skillnad från många andra leverantörer där Microsoft-programvara endast finns tillgänglig i officiella köpversioner som en del av en svit.

Excel 2016-versionen som erbjuds av Wiresoft är en köplicens som inte kräver att du tecknar ett abonnemangsavtal som tvingar dig att ladda ner dyra uppdateringar och som inte heller innehåller någon tidsbegränsning för hur länge du kan använda den. Att köpa Excel 2016 standalone-programvara kommer därför att gynna dig på lång sikt, även i framtiden. Köpet av denna Excel 2016-licens för en användare är därför en billig och ekonomisk lösning, särskilt för sådana användargrupper som vill använda alla fördelar med den beprövade kalkylprogramvaran, men som inte behöver ytterligare ett program på Office. Särskilt frilansare och mindre företag, men även privata användare drar nytta av vårt programvaruutbud.

Excel 2016 Single User License som erbjuds till försäljning på Wiresoft är identisk med Excel-programvaran som ingår i motsvarande 2016 Office Suite från Microsoft. Inte bara Excel 2016, utan även alla andra programvarulicenser som erbjuds i Wiresoft Software Shop är uteslutande originalprodukter från Microsoft. De enskilda Office-programmen kan köpas här som en fullversion för en enskild användare. Dessa har vanligtvis redan använts av en tidigare ägare eller kommer från större licenser i ett företag. Alla tidigare installationer av ett sådant tidigare använt program eller den tillhörande licensen raderades i samband med försäljningen till Wiresoft igen, så att Excel 2016 eller ett motsvarande annat Office-program är 100 % användbart igen och kan därför installeras på nytt utan vidare.

Du får alltså inga nackdelar när det gäller användningsrättigheterna eller deras användbarhet när du köper dem från Used Software. Eftersom köpet av sådana programvaruprodukter hos Wiresoft är helt lagligt kan du efter betalningen ladda ner dem omedelbart och använda dem utan några begränsningar. För din säkerhet har varje Excel-licens från Wiresoft kontrollerats i förväg för att säkerställa att den verkligen är användbar. Wiresoft som seriös programvaruhandlare erbjuder inte heller programvara som endast kan användas under en begränsad tid, eller sådana testversioner, som endast har begränsade funktioner eller innehåller licenser som även används av tredje part.

Om du har några frågor om Excel 2016 eller om inköp av andra programvaror från MS Office kan du få kompetent rådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT EXCEL 2016"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT EXCEL 2016"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier