Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10127
 • 079-06748
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
526,90 kr * 583,90 kr * (9,76% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft PowerPoint är det klassiska programmet för att skapa övertygande visualiseringar av information och levande presentationer. Med PowerPoint 2019 finns den senaste versionen av den beprövade programvaran Office för att skapa professionella presentationer på jobbet, skolan och universitetet. Professionella, men även nybörjare, får stöd av intuitivt användbara verktyg för att sammanställa ämnen och innehåll på ett informativt och samtidigt imponerande sätt på bildspel och för att förmedla dem genom en livlig presentation.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT 2019"

Microsoft PowerPoint 2019 som ett fristående program

Microsoft PowerPoint är ett klassiskt program som gör det möjligt att utforma övertygande visualiseringar av information och skapa levande presentationer. Med PowerPoint 2019 finns den senaste versionen av den beprövade programvaran Office för att skapa professionella presentationer på jobbet, skolan och universitetet. Professionella och nybörjare får stöd av intuitiva verktyg för att sammanställa ämnen och innehåll på ett informativt och samtidigt imponerande sätt på bildspel och för att förmedla dem genom en livlig presentation.

Det nyligen omgjorda, användarvänliga gränssnittet i Microsoft PowerPoint 2019 gör att du snabbt kan komma igång med programmet, och det breda utbudet av mallar och designalternativ gör att du kan skapa presentationsbilder med ett eget utseende.

Nya PowerPoint 2019 stöder även touch-optimerad användning på surfplattor samt användning av digitala pennor - här bör man särskilt nämna det nya frilansverktyget för frihandsteckning, med vilket dina egna mönster kan användas spontant.

Genom att nätverka med Microsoft OneDrive kan PowerPoint 2019 också användas i team via molnet. De höga säkerhetsstandarderna garanterar ett smidigt samarbete. Dessutom blir det ännu enklare än tidigare att skapa tillgängliga presentationer.

PowerPoint 2019 finns normalt bara som en fast komponent i motsvarande version av Office, men hos Wiresoft kan du också köpa programvaran separat. För att kunna använda PowerPoint 2019 på din dator eller annan enhet är operativsystemet Windows 10 ett obligatoriskt krav. I Wiresofts webbutik kan du få den aktuella PowerPoint 2019 samt äldre versioner och andra program från Office till ett särskilt lågt pris som en enskild användarversion, utan programvaruabonnemang. Alla intressanta nya funktioner i PowerPoint 2019 visas i följande detaljerade översikt.

Översikt över de nya PowerPoint-funktionerna i version 2019

PowerPoint 2019 innehåller inte bara många förbättringar av tidigare verktyg, till exempel avancerade zoomfunktioner och användning av SVG- och 3D-grafik, utan även flera nya funktioner.

Särskilda PowerPoint-funktioner för imponerande presentationer

PowerPoint 2019 har några nya praktiska funktioner som gör presentationer mer levande och intressanta:

 • Med hjälp av funktionen Morph skapas mjuka övergångar mellan enskilda bildrutor, och enskilda objekt eller text kan också animeras.
 • Zoomfunktionerna skapar också mer dynamiska presentationer: Med hjälp av bildzoom kan presentatörer fritt navigera mellan specifika bilder, sektioner och delar av en presentation utan att avbryta dem visuellt. Zoomeffekten skapar på så sätt ett intryck av kontinuitet.
 • Det är också möjligt att använda zoom för att endast lyfta fram detaljer på bilderna.
 • Med sammanfattningszoomen kan hela presentationen sammanfattas på en bild för att skapa dynamiska effekter.
 • Presentationer på skärmen kan också hållas med hjälp av den digitala Surface Pen eller någon annan penna som kan användas via Bluetooth: Det gör det också enkelt att byta bildspel och kan användas för att markera enskilda delar av ett bildspel under presentationen för att dra extra uppmärksamhet till dem.
 • Inspelningsfunktionerna gör det möjligt att spela in video- och ljudkommentarer samt gester för digital frihandsinmatning. Alla tillgängliga funktioner är tydligt ordnade på fliken "Record" i bandet.
 • När du exporterar en presentation som en videofil kan du nu också välja högupplöst 4K för skarpa filmer.

Nya diagramtyper och 3D-modeller

Förutom de tidigare grafer och modeller som finns inbyggda i PowerPoint innehåller 2019 års version ett antal andra grafer och tredimensionella modeller som ytterligare utökar möjligheterna att illustrera presentationer:

 • De nya inbyggda 3D-modellerna kan alla roteras 360° och skalas: Användarna kan också skapa sådant tredimensionellt innehåll själva och infoga det i en PowerPoint-fil.
 • Genom att använda morph transition kan 3D-modellerna också animeras.
 • Den nu tillgängliga skalbara vektorgrafiken - även känd som SVG-filer (Scalable Vector Graphics) - har den fördelen att de, precis som 3D-modellerna, kan förstoras, förminskas och roteras som önskat utan att bildkvaliteten går förlorad, och de kan bearbetas ytterligare med hjälp av filter.
 • Geografiska data kan omvandlas till ett kartdiagram i några få steg, till exempel för att illustrera vissa statistiska fördelningar i ett område.
 • De nya trattdiagrammen kan användas för att illustrera processernas faser på ett särskilt tydligt sätt.

Allmänna funktioner

Förutom dessa nya verktyg och funktioner erbjuder PowerPoint 2019 också en rad andra innovationer, som främst stöder frihandsteckning och underlättar utformningen av tillgängliga presentationsdokument samt gör användningen av programmet ännu effektivare överlag.

Nya alternativ i PowerPoint för skrivbordsvyn och funktioner

Designen av Office har också förbättrats i PowerPoint 2019 med följande funktioner som kan aktiveras beroende på vad du väljer:

 • PowerPoint 2019 innehåller nu fler designer som särskilt hjälper dig att koncentrera dig när du arbetar genom att ersätta de annars programtypiska fönsterfärgerna med akromatiska toner: Vitt ger till exempel en mycket ljus bild, medan mörkgrått och särskilt svart med Dark Mode har en särskilt reducerad effekt och är skonsamt för ögonen.
 • Det tidigare typiska, välkända bandet har i PowerPoint 2019 kombinerats med kakelutseende, vilket även operativsystemet Windows 10 visar. Nu är de ofta använda elementen och funktionerna mer framhävda så att de kan hittas snabbare. Flikarna kan också ordnas på olika sätt och bandet kan döljas helt och hållet så att funktionerna endast är tillgängliga från den allmänna menyraden.

Freehand-verktyg och andra grafikfunktioner i PowerPoint 2019

PowerPoint 2019 har ett kraftfullt frihandsverktyg som inte bara kan användas med pennor och pekfunktioner, utan även med datormusen, till exempel för att fritt rita diagram och formler och omedelbart infoga dem i en presentation, eller för att markera textavsnitt i färg, vilket länge har varit möjligt i Word. PowerPoint har bland annat följande funktioner och effekter:

 • Ett sortiment av olika digitala pennor i olika tjocklekar och färger kan användas för att markera och rita: inklusive en penna för skisser, en penna för vanlig skrivning och den populära överstrykningspennan, som färglägger ord etc. Det finns också pennor med metallisk effekt och andra grafiska effekter med beskrivande namn som galax, regnbåge, lava, hav, silver och guld.
 • Med Freehand-verktyget och Freehand FormulaInsert-funktionen kan ännu mer komplexa matematiska formler skapas och infogas i en presentation.
 • Ibland vill du bara använda en viss detalj från en bild utan den störande bakgrunden, som då måste tas bort. Det är ännu enklare att beskära i PowerPoint 2019 eftersom programmet automatiskt känner av bakgrundsområdet. Du kan dock göra korrigeringar med den inbyggda pennan för att lägga till eller ta bort delar.
 • Med pennan är det också möjligt att markera specifika områden i en tabell för att endast använda dessa i en grafik.

Skapa tillgängliga presentationer i PowerPoint

I PowerPoint 2019 finns det förutom tidigare förbättrade funktioner även nya funktioner för att optimera presentationsinnehållet när du skapar bildrutor så att de blir lättare att läsa och förstå för tittare med nedsatt syn.

 • När felkorrigeringen är aktiverad ger PowerPoint 2019 förslag på förbättringar baserat på internationellt accepterade standarder. Genom att klicka på "Review" (granska) ger programmet förslag i varje enskilt fall, som accepteras och automatiskt implementeras med ett nytt klick.
 • Felkorrigeringsverktyget påpekar till exempel att alternativ text saknas för visuella objekt och att färgkontrasten för grafik och bilder är otillräcklig: Genom att använda gråskalevyn simulerar PowerPoint den vy som en färgblind person har.
 • När du använder de fördefinierade PowerPoint-mallarna integreras automatiskt sådana bildtitlar som innehåller en rubrikstruktur.
 • Här erbjuder AI-funktionen QuickStarter också ett praktiskt starthjälpmedel för en ny presentation, eftersom den hjälper användarna med både översikt och tematisk forskning. När du har angett ett ämne visar QuickStarter en lista med matchande underämnen och föreslår även lämpliga bildspel för varje ämne. Baserat på Bing-forskningen skapas bildrutor med motsvarande innehåll som kan väljas genom att klicka på dem. I nästa steg kan du lägga till ett lämpligt utseende inklusive bakgrundsgrafik, så att grunden för nästa presentation är klar på bara några minuter.

Lättare samarbete i PowerPoint-dokument

Om flera personer arbetar med en presentation kan deras ändringar eller feedback, inklusive författarens namn, visas och även ångras. För att göra detta måste en kopia av presentationen publiceras i molnet på OneDrive eller SharePoint. När alla inblandade personer har lagt till sina ändringar eller kommentarer där kan originalet och kopian jämföras och de båda versionerna slås samman.

Systemkrav för PowerPoint 2019

 • Operativsystem - absolut nödvändigt: Windows 10; Windows Server 2019
 • Processor: minst 1,6 GHz
 • Hårddiskutrymme: minst 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit)
 • RAM-minne: minst 2 GB RAM-minne (32 Bit) eller 4 GB RAM-minne (64 Bit) - rekommenderat: 4 GB
 • Grafikkort: minst 1 280 x 768 pixlar, minst DirectX 9 med WDDM 2.0 - rekommenderas: DirectX 10

Köp PowerPoint 2019 som ett fristående program i Office Suite billigt på Wiresoft

MS PowerPoint är en klassisk del av Microsofts Office sviter och finns vanligtvis endast tillgänglig tillsammans med de andra Office programmen. Hos Wiresoft kan du också köpa PowerPoint-programvaran 2019 som ett enda program - till skillnad från de flesta andra leverantörer av Microsoft-programvara.

Din fördel: PowerPoint-licensen för en enskild användare innebär inte att du måste teckna ett långvarigt och därmed dyrt abonnemang, inte heller uppdateringar eller några begränsningar i användningen. Därför är det dubbelt värt att köpa PowerPoint 2019 från Wiresoft som ett enda program, särskilt om du inte vill använda Office program.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: Den PowerPoint-licens för en användare som du köper här kommer ofta från en volymlicens eller är en så kallad begagnad programvara - därav vårt särskilt låga pris! När det gäller funktionalitet är detta helt identiskt med PowerPoint-programmet som också ingår i Office Suite 2019. Du kan också vara säker på att varken du eller vi befinner oss i en juridisk gråzon när du säljer eller köper sådan programvara! Varje Microsoft-program, oavsett om det är begagnat eller oanvänt, har testats av Wiresoft för att säkerställa dess faktiska, felfria användbarhet och är därför 100 % användbart på obestämd tid efter köpet och nedladdningen.

Som seriös programvaruhandlare erbjuder Wiresoft endast fullständiga versioner som är identiska med de program som finns tillgängliga från Microsoft. Detta innebär att särskilt privata användare, frilansare och små företag kan dra nytta av alla fördelar med PowerPoint 2019 och samtidigt spara pengar. I Wiresoft Software Shop kan du också köpa inte bara PowerPoint, utan även alla andra Office-program individuellt, liksom många andra Microsoft-program.

Om du har några frågor om PowerPoint 2019 eller något annat program från Office kan du kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier