Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10125
 • 065-04598
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
526,90 kr * 583,90 kr * (9,76% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Excel är även i den aktuella versionen 2019 den hittills oöverträffade kalkylprogramvaran för att skapa komplexa kommersiella och statistiska beräkningar, kompletterad med en mängd funktioner som även möjliggör logiska och affärsmatematiska beräkningar och användning av pivottabeller. Analysresultaten kan presenteras informativt och tydligt med hjälp av ett brett urval av diagramtyper. Excel för detta ändamål samarbetar 2019 med PowerBI, den kraftfulla tjänsten för affärsanalys från Microsoft, som också gör det möjligt att exportera data direkt till andra miljöer.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT EXCEL 2019"

Microsoft Excel 2019 som en enskild licens

Microsoft Excel är även i den aktuella versionen 2019 den hittills oöverträffade kalkylprogramvaran för att skapa komplexa kommersiella och statistiska beräkningar, kompletterat med en mängd olika funktioner som också tillåter logiska och affärsmatematiska beräkningar och användning av pivottabeller. Analysresultaten kan presenteras informativt och tydligt med hjälp av ett brett urval av diagramtyper. Excel 2019 gör detta genom att samarbeta med PowerBI, Microsofts kraftfulla tjänst för affärsanalys, som också gör det möjligt att exportera data direkt till andra miljöer.

Med Microsoft Excel 2019 är det möjligt att göra ännu mer omfattande och komplexa beräkningar med hjälp av utökade formler och nya funktioner när du kedjar och väljer data. Viktiga uppgifter kan färgkodas för att framhäva dem. Nya diagram erbjuder fler alternativ för grafisk representation.

Microsoft Excel Online kan användas med alla större webbläsare och gör det möjligt för användare att skapa kalkylblad, redigera data i realtid och dela data med andra. Förbättrat stöd för beröring gör Excel enklare att använda på surfplattor och smartphones.

Dessutom finns det nya verktyg som frihandsteckning och förbättrade sätt att enkelt skapa tillgängliga kalkylblad och arbetsböcker.

Med hjälp av molntjänster är det ganska enkelt att dela dokument med andra användare för samarbete.

För att använda Excel 2019 på din dator eller annan enhet måste du installera Windows 10. I Wiresofts webbutik kan du få inte bara den aktuella Word Excel-versionen 2019, utan även dess föregångare och dessutom andra Office-program till ett särskilt lågt pris som en enanvändarversion, utan programvaruabonnemang. Du hittar alla viktiga nya funktioner i Word 2019 i följande översikt.

Översikt över de nya Excel-funktionerna i 2019 års version

Excel 2019 innehåller inte bara förbättringar av den tidigare versionen, utan även många nya funktioner, varav vissa tidigare endast ingick i prenumerationsmodellen Office 365 - dessa finns nu även i köpversionen.

Specifika Excel-tabellfunktioner

Excel 2019 har förbättrats med några nya praktiska funktioner för att länka tabeller till avancerade frågor:

 • TEXT CHAIN: Vid en första anblick innehåller denna funktion inte något särskilt nytt jämfört med den tidigare funktionen CHAIN, men till skillnad från den senare är den kortare och lättare att skriva in. Dessutom stöder TEXT CHAIN-funktionen även referenser till områden, medan det tidigare endast var möjligt att referera till enstaka celler. Detta innebär att TEXTKEDJAN också kan omfatta ett antal celler eller hela kolumner.
 • TEXT CHAIN-funktionen gör det möjligt att kombinera text från flera områden, där varje element är separerat med en användardefinierad separator. På så sätt kan till exempel ord som är uppdelade i celler kombineras till en mening.
 • IFS: Denna funktion förenklar inmatningen av komplicerade IF-funktioner genom att testa respektive villkor i den tidigare angivna ordningen. För att göra detta anger funktionen MAXWENNS det största talet i ett definierat intervall som uppfyller minst ett av kriterierna; detsamma gäller för MINWENNS-funktionen för det minsta talet.
 • Avmarkera: I tidigare versioner av Excel var det inte möjligt att utesluta enskilda celler, rader eller kolumner igen i ett tidigare valt område. I Excel 2019 kan användare nu ta bort överflödiga rader som har valts för mycket eller felaktigt.

Optimeringar för PivotTable

PivotTable, det kraftfulla Excel-verktyget för att analysera och utvärdera stora mängder data, inklusive tydlig presentation av resultaten i dokument, har förbättrats i 2019 års version med flera praktiska funktioner:

 • Personliga standardlayouter för pivottabeller: Med den här funktionen kan du nu konfigurera en pivottabell individuellt enligt dina egna idéer, inklusive visning av delresultat och övergripande resultat samt önskad form av rapportlayout, och sedan spara dessa standardlayouter som en standardlayout så att den är tillgänglig nästa gång.
 • Automatisk upptäckt av relationer: Den här funktionen bygger på steg som ofta används i analyser genom att automatiskt skapa relationer mellan tabeller som redan används i en arbetsboks datamodell. Excel känner till exempel igen när minst två tabeller måste kopplas samman för en analys och varnar användaren. Med ett enda klick är respektive relationer tillgängliga.
 • Anpassade mått kan skapas och redigeras direkt i fältlistan för pivottabellen i Excel 2019, samt tas bort.
 • OLAP PivotTables kan skapas ännu snabbare: När du använder OLAP-servrar (Online Analytical Processing) för PivotTables är frågan nu ännu snabbare. Detta gäller inte bara för pivottabeller som är anslutna till Microsoft SQL Server Analysis Services, utan även för andra OLAP-servrar från tredje part.
 • Intelligent omdöpning: När tabeller och kolumner i en datamodell byter namn i en arbetsbok i Excel 2019 uppdaterar Excel automatiskt alla motsvarande associerade tabeller och beräkningar, inklusive alla kalkylblad och DAX-formler, när en ändring görs.
 • Power Query: Genom att optimera befintliga och nya anslutningar - till exempel SAP Hana-anslutningen - kan data från olika källor importeras till Excel 2019 ännu snabbare och enklare under ETL-processer (Extract, Transform & Load).

Nya diagram och 3D-modeller

För analyser och rapporter finns nu ytterligare ett antal diagram i Excel 2019, liksom tredimensionella modeller för att täcka in ännu fler områden under utvärderingar.

 • Kartor: Den nya funktionen i Excel 2019 gör det möjligt att visa geografiska värden. Statistiska fördelningar av data kan snabbt och tydligt visas på en karta efter område - från globala vyer till geografiska regioner, administrativa distrikt eller till och med postnummer.
 • Trappdiagram: Den här diagramformen kan på ett levande sätt beskriva distribution och processdata för en process i flera faser, till exempel i försäljningsprocesser eller kundanskaffning.
 • 3D-modeller: Nytt i Excel 2019 är tredimensionella modeller för att illustrera rapporter - här kan användaren antingen välja mellan olika, omedelbart tillgängliga representationer, som också kan roteras 360°, eller skapa dem själv och infoga dem direkt i ett dokument.
 • Scalable Vector Graphics: SVG-filer (Scalable Vector Graphics) har den fördelen att de kan förstoras, förminskas eller till och med roteras utan att bildkvaliteten försämras. Inkluderandet av vektorgrafik i Excel 2019 är därför särskilt praktiskt för presentationer.

Allmänna funktioner

Förutom de specifika Excel-funktionerna finns det även ett antal andra funktioner i Excel 2019 som även finns i andra program på Office.

Nya alternativ i vyer och skrivbordsfunktioner

 • Nya teman: De tidigare temana har nu utökats i Excel till att omfatta mörkgrått och vitt samt svart. Svart ger den starkaste kontrasten.
 • Användargränssnitt med band: Den tidigare välkända banddisplayen har kombinerats med det kakelutseende som är typiskt för operativsystemet Windows 10. Ofta använda element och funktioner är tydligt placerade så att de är tillgängliga för användarna snabbare. Naturligtvis är det också möjligt att anpassa den här vyn och till exempel bara visa bandet.

Verktyg för att skriva och rita med frihand

Ett antal nya funktioner och effekter för frihandshantering finns nu också tillgängliga i Excel 2019. Det nya verktyget Freehand Drawing kan användas inte bara med pennan och pekfunktion, utan även med datormusen för att markera områden eller infoga och redigera formler eller självtecknade diagram.

 • Det finns digitala pennor i olika tjocklekar och färger för detta ändamål: en penna för att rita, en penna för att skriva och en markeringspenna för att markera textpassager. Metallpennor och frihandseffekter som regnbåge, galax, lava, hav, guld, silver och andra utökar möjligheterna när du designar.
 • Freehand FormulaInsert-funktionen gör det också möjligt för användare att infoga komplexa matematiska formler i en arbetsbok.
 • Lasso urval: Fingertopparna kan användas för att välja ett specifikt område i en frihandsteckning som ska redigeras. Detta är också möjligt med Surface-pennan.

Optimerad tillgänglighet

Förbättrade och nya funktioner finns också i Excel 2019 för att optimera innehållet så att det blir lättare att läsa och redigera för användare med funktionshinder. Den stödjande felkorrigeringen föreslår förbättringar här efter aktivering, integrerade funktioner inkluderar följande:

 • Användning av internationellt giltiga standarder.
 • Om du klickar på "Kontrollera" under "Kontrollera tillgänglighet" ger programmet förslag som kan genomföras omedelbart med ett enda klick.
 • Cue-Audio-funktionen stöder aktivt användaren via ljudåterkoppling med ljudeffekter och ljudmeddelanden, t.ex. när vissa funktioner ändras (oavsiktligt) eller som en bekräftelse när ett e-postmeddelande skickas eller innehåll har lagts in och raderats.

Andra funktioner i Excel 2019

Andra nya funktioner gör det ännu enklare att arbeta med Excel i team:

 • Ändringar i delade arbetsböcker kan visas och även göras ogjorda snabbare om det behövs; de inblandade personerna namnges också.
 • Översättare: Det är nu ännu enklare att översätta enskilda ord, avsnitt eller hela texter i Excel: Tidigare var användarna tvungna att ringa upp en webbplats via webbläsaren för att översätta dem, men nu är detta möjligt direkt i Excel tack vare den integrerade översättningsfunktionen och den automatiska språkigenkänningen. Mer än 60 språk är tillgängliga i Microsoft Translator.
 • Integrationen av Data Loss Protection (DLP) gör det ännu enklare att följa dataskyddsreglerna och gör det möjligt att söka efter innehåll i realtid baserat på tidigare definierade policyer för särskilt känsliga datatyper, t.ex. konto- och kreditkortsnummer osv.

Systemkrav för Excel 2019

 • Operativsystem: Windows 10 - absolut nödvändigt!; Windows Server 2019
 • Processor: Min. 1,6 GHz
 • Hårddiskutrymme: Min. 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit)
 • RAM: Min. 2 GB RAM (32 Bit) eller 4 GB RAM (64 Bit) - rekommenderat: 4 GB RAM
 • Grafikkort: Min. 1 280 x 768 pixlar, Min. DirectX 9 med WDDM 2.0 - rekommenderas: DirectX 10

Köp Excel 2019 som Office enkelt program billigt på Wiresoft

MS Excel är en oumbärlig och integrerad del av Microsofts Office-svit. Hos Wiresoft behöver du inte köpa Excel 2019 som en del av den motsvarande sviten Office, utan kan också köpa programvaran som ett enskilt program - till skillnad från många andra programvaruleverantörer.

Din fördel: Med en licens för en enskild användare behöver du inte ingå ett långsiktigt och dyrt abonnemang eller acceptera en tidsbegränsning för användningen. Det lönar sig därför att köpa Excel 2019 från Wiresoft som ett fristående program, eftersom du då inte heller behöver ladda ner några betalda uppdateringar.

Denna fristående Excel-licens för en användare är identisk med Excel, som också ingår i Office Suite 2019, när det gäller funktionalitet. Det betyder att även mindre företag eller frilansare kan dra nytta av fördelarna med Excel 2019 och spara pengar i processen - eftersom den fristående programvaran är särskilt prisvärd hos Wiresoft för detta ändamål.

Inte bara Excel, utan även alla andra Microsoft-programlicenser som du kan köpa i Wiresoft Software Shop är originalprodukter från Microsoft. De har ofta sitt ursprung i en volymlicens eller har släppts på nytt av ett företag, vilket varken begränsar användbarheten eller ger upphov till en juridisk gråzon. I och med försäljningen till Wiresoft har den tidigare installerade programvaran raderats och är därför fri igen och kan användas av en annan användare. Dessutom erbjuder Wiresoft, som en välrenommerad programvaruhandlare, endast fullständiga versioner som är obegränsade och 100 % användbara.

Om du har några frågor om Excel 2019 eller något annat program på Office kan du också få expertråd via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT EXCEL 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT EXCEL 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier