Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

  • SW10123
  • 059-09181
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
525,90 kr * 582,90 kr * (9,78% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Word 2019 är den senaste versionen av Microsofts ordbehandlingsprogram som används över hela världen. Med sina integrerade verktyg och intuitiva användning går det omfattande kontorsprogrammet långt utöver att bara skriva och redigera texter: många designalternativ gör det möjligt att infoga grafik och tabeller, de mångsidiga alternativen för presentation och formatering av dokument är inte bara lämpliga för att hantera affärskorrespondens utan också för att skapa professionellt utformade avhandlingar och informativa rapporter samt visitkort, broschyrer och flygblad, som kan sparas direkt i Word som PDF-filer för utskrift. Olika filformat kan också redigeras med Microsoft Word.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - det mångsidiga ordbehandlingsprogrammet

Word 2019 är den senaste versionen av Microsofts ordbehandlingsprogram som används över hela världen. Det omfattande Office-programmet går med de integrerade verktygen och den intuitiva användningen långt utöver ren skrivning och redigering av texter: många designalternativ gör det möjligt att infoga grafik och tabeller, de mångsidiga alternativen för presentation och formatering av dokument är inte bara lämpliga för att slutföra affärskorrespondens, utan också för att skapa professionellt utformade avhandlingar och informativa rapporter, men också visitkort, broschyrer och flygblad, som kan sparas direkt i Word som PDF för utskrift. Olika filformat kan också redigeras med Microsoft Word.

Många typiska formatmallar kompletteras med ytterligare omfattande alternativ för sidlayout för att skapa tydliga, snabbt läsbara texter. Viktiga dokument kan också skyddas från kopiering eller markeras för vidare användning genom att vattenstämplar sätts in.

Dessutom finns det många intelligenta verktyg som stavningskontroll och autokorrigering som gör det enklare och snabbare att skriva textdokument enligt gällande stavningsregler.

Det praktiska bandet gör det särskilt enkelt att snabbt växla mellan de olika programmen med ett enda klick.

Den valfria anslutningen av skrivbordsprogrammet till Microsoft Cloud gör det också möjligt för flera användare att arbeta tillsammans med ett dokument i realtid, vilket ger många möjligheter till förbättrat teamarbete. Word 2019 har också en individuell tilldelning av rättigheter för varje enskilt Word.doc, vilket till exempel kan begränsa eller förhindra att en annan person läser eller redigerar.

Förutom dessa beprövade funktioner från de äldre Word-versionerna erbjuder MS Word 2019 också ett antal nya praktiska funktioner som gör det ännu trevligare och effektivare att skriva, redigera och läsa textdokument än tidigare. Dessa inkluderar mörkt läge, som är lättare för ögonen, särskilt när man tillbringar långa perioder på skärmen, alternativ för tydlig visning av längre textfiler som gör det snabbare att söka efter specifika avsnitt, och förbättrat stöd för tillgänglighet. Lärverktyg ökar läsbarheten och frihandfunktionen gör att du kan rita egna skisser och diagram för hand och infoga dem direkt i ett dokument. För att kunna använda MS Word 2019 på din dator krävs en installation av Windows 10. Du hittar alla viktiga nya funktioner i Word 2019 i följande översikt.

I Wiresoft Onlineshop  kan du få den aktuella Word 2019-versionen samt dess föregångare och andra Office-program till ett särskilt lågt pris som en enda applikation.

Alla nya funktioner i Word 2019 i en överblick

Att byta till 2019 års version av Word kan vara särskilt värdefullt för de användare som skapar texter professionellt och vill förbättra sin effektivitet när de skriver och läser. Många funktioner gör det lättare för dem att fokusera ännu mer på det väsentliga.

Särskilt om dokumenten ska utformas barriärfritt för att nå ut till en krets av mottagare som har svårt att läsa och förstå texter, gör de nya integrerade funktionerna, som även tar hänsyn till internationella standarder, det lättare för dig att skapa texter som kan läsas av alla.

Ytterligare funktioner finns också tillgängliga för att skapa och publicera vetenskapliga dokument, särskilt när komplexa formler används, vilket nu är möjligt tack vare stöd för LaTeX, det standardprogram som används över hela världen.

Större tydlighet genom olika visningsalternativ

Word 2019 erbjuder också fler visuella alternativ. Den här versionen kombinerar till exempel det bandgränssnitt som är bekant från Word 2016 med det moderna, välkända kakelutseende som också är typiskt för Windows 10. Ofta använda element eller funktioner placeras tydligare så att de är tillgängliga ännu snabbare.

Och om du föredrar att fortsätta använda det välbekanta utseendet på bandet från den tidigare Word-versionen kan du också göra om gränssnittet.

Den större tydligheten gäller även för användning på enheter med pekskärmar, t.ex. surfplattor och smartphones, där gränssnittets känslighet för penninmatning har ökat.

Särskilt när du arbetar med stora textdokument kan det snabbt bli svårt att söka efter specifika passager eller avsnitt. I Word 2019 kan du förutom den välbekanta vertikala vyn där du bläddrar genom alla sidor uppifrån och ner använda den nya funktionen "Sida för sida" för att bläddra i ett Word-dokument som i en bok. För texter av medelstor längd ger den nya funktionen "Miniatyrbilder" en orientering: Här visas alla sidor i liten skala i översikten, så att du snabbt kan navigera till den önskade platsen.

Dessutom har Word 2019 mer subtila bakgrunder med de nya mörka temana Mörkgrå och Svart, som också stöder koncentrerat skrivande och läsning av texter.

Större tillgänglighet med stöd för felkorrigering

Word 2019:s inbyggda och förbättrade felkorrigering föreslår förbättringar för hur du gör ett dokument tillgängligt. Detta sker bland annat med hjälp av internationella standarder för att se till att innehållet är lätt att läsa och redigera för användare med funktionshinder.

Genom att klicka på menyalternativet "Check" under "Check accessibility" ger programmet förslag på hur du ska åtgärda dem, och du kan enkelt acceptera dem direkt med ett klick.

Du kan också använda stödet för ljudåterkoppling för detta ändamål. Cue Audio-funktionen hjälper dig sedan med ljudeffekter och ljudtips medan du arbetar. Den ger akustiska tips eller varningar om du ändrar vissa alternativ oavsiktligt, eller som en bekräftelse efter att en åtgärd har utförts, t.ex. när du skickar ett e-postmeddelande eller raderar eller infogar innehåll.

Lärverktyg för effektivare textarbete

Lärverktyg är inte bara en praktisk funktion i Word för studenter, utan gör det också lättare för yrkesverksamma att förstå text. Med verktygen i Word 2019 kan du till exempel justera kolumnbredden, textavståndet och sidans färg för att göra det lättare för ögonen genom att göra det tydligare.

Linjefokus ökar koncentrationen och minskar distraktion genom att begränsa läsytan till en, tre eller fem rader. När du vill höra en text läsas högt i Word 2019 markeras de ord du läser samtidigt så att du enkelt kan följa vad du hör i texten.

Fokusläget som är känt från äldre Word-versioner används även i Word 2019 för bättre koncentration: dokumentet visas tydligare genom att alla verktygsfält döljs.

Integrerad översättningsfunktion

Om du vill översätta ett textavsnitt eller till och med hela texten när du skriver eller läser behöver du i Word 2019 inte längre gå till en webbsida via webbläsaren för att få översättningen där: den integrerade översättningsfunktionen gör detta onödigt med hjälp av automatisk taligenkänning. Microsoft Translator innehåller mer än 60 språk, varav 11 kan översättas.

Verktyg för frihandsteckning

Det som tidigare var möjligt med pekplattor eller smartphones kan nu också göras med det nya ritverktyget för frihandsteckning i Word. Du kan använda penninmatning, pekfunktion eller datormus för att göra markeringar i texten eller spontant skapa skisser och formler och infoga dem.

För detta ändamål tillhandahåller Microsoft flera digitala pennor i Word 2019, bland annat en penna för att rita, en penna för att skriva och en markör för att markera textavsnitt. Du kan välja mellan olika tjocklekar på pennorna, 16 solida färger och 8 effekter.

Varje ritad frihandform kan sedan flyttas eller kopieras och redigeras ytterligare precis som andra ritningselement.

Lägg till och redigera vektorgrafik

Du kan utforma presentationer och arbetsblad i Word 2019 genom att integrera piktogram och symboler samt 3D-bilder. Ett särskilt intressant alternativ här är också användningen av skalbar vektorgrafik eller SVG-filer (Scalable Vector Graphics). Du kan ändra storlek, rotera och till och med ändra färg på dessa bilder utan att förlora bildkvaliteten.

Använda LaTeX i Word 2019 för att skapa formler

När du skapar vetenskaplig text fanns det tidigare begränsningar för hur komplexa formler som kunde visas med formelredigeraren. Word 2019 har nu stöd för LaTeX för att skapa professionella formler som kan konverteras med LaTeX.

Systemkrav för Word 2019

  • Operativsystem: Windows 10 - viktigt!; Windows Server 2019
  • Processor: minst 1,6 GHz
  • RAM-minne: minst 2 GB RAM-minne (32 bit) eller 4 GB RAM-minne (64 bit) - rekommenderat: 4 GB RAM-minne
  • Hårddiskutrymme: minst 16 GB (32 bitars) eller 20 GB (64 bitars) på installationsenheten
  • Grafikkort: 1 280 x 768 pixlar, minst DirectX 9 med WDDM 2.0 - rekommenderas: DirectX 10

Språk som stöds: Tyska, danska, engelska, franska, italienska, polska, spanska, tyska och andra

Köp Word 2019 som Office som enskilt program från Wiresoft

MS Word är ett traditionellt, centralt verktyg i Microsofts Office-paket. Till skillnad från många andra programvaruleverantörer kan du köpa Word 2019 från Wiresofts butik inte bara som en del av sviten Office 2019, utan även som ett fristående program utan att behöva göra några abonnemang eller iaktta någon tidsbegränsning för användningen. Att köpa Word 2019 som ett fristående program lönar sig också i längden, eftersom du inte behöver ladda ner några betalda uppdateringar.

Denna fristående licens för en användare är identisk med Word-programmet som också ingår i Office Suite 2019.

Särskilt för egenföretagare och små företag med få anställda som inte behöver alla de andra programmen i paketet Office är Word 2019 som fristående program ett prisvärt sätt att använda denna klassiska ordbehandlingsprogramvara.

Alla Microsoft-programlicenser som du kan köpa från Wiresoft Software Store är äkta Microsoft-produkter som du köper som en fullversion för en enskild användare. De kan komma från volymlicenser eller vara begagnade, men det innebär inte att du har någon nackdel. Som en välrenommerad återförsäljare av programvara erbjuder Wiresoft inte provversioner med begränsad tid eller begränsad användning. Alla programvaror hos Wiresoft är fullt och lagligt användbara för dig efter köpet, eftersom alla programvaror som tidigare installerats av den ursprungliga köparen har raderats i samband med försäljningen till Wiresoft, vilket gör dem 100 % fria och användbara igen. Alla licensierade produkter från Wiresoft har också testats grundligt för att säkerställa att de verkligen är användbara.

Dessutom får du kompetent rådgivning via e-post, telefon och chatt om du har frågor om köpet av MS Office 2019 eller någon annan programvara från Office.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WORD 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WORD 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier