Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
41 001,90 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit: Allroundpaketet för att komma igång med virtualisering

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit är en komplett och kostnadseffektiv lösning för småföretag som vill ha en snabb och säker ingång till IT-virtualisering. Detta kit innehåller alla nödvändiga komponenter för att bygga och hantera en kraftfull, flexibel och säker virtuell infrastruktur.

Kraftfull virtualiseringsteknik för småföretag

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit bygger på beprövad vSphere-teknik och gör det möjligt för småföretag att virtualisera sin IT-infrastruktur för att minska kostnaderna, öka flexibiliteten och optimera systemets prestanda. Med funktioner som live-migrering, automatiserad lastbalansering och omfattande skalnings- och anpassningsmöjligheter ger detta kit oslagbar valuta för pengarna.

Enkel hantering och övervakning med vCenter Server

En viktig komponent i vSphere 8 Essentials Plus-paketet är vCenter Server. Detta kraftfulla verktyg ger en central hanteringskonsol för din virtuella infrastruktur och möjliggör enkel övervakning och hantering av virtuella maskiner (VM), värdar och lagring. Med sin användarvänliga design och kraftfulla funktionalitet kan vCenter Server hjälpa till att förenkla IT-uppgifter och öka effektiviteten.

Robust säkerhet och hög tillgänglighet med VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

Säkerhet och tillgänglighet är två viktiga frågor för alla företag. Med VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit kan du vara säker på att dina IT-system är väl skyddade och att dina affärsapplikationer förblir tillgängliga hela tiden.

Avancerade säkerhetsfunktioner

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit innehåller ett brett utbud av funktioner för att skydda din virtuella infrastruktur mot hot. Dessa inkluderar VM-kryptering, säker start och integration med VMwares NSX-T Data Center för avancerad nätverkssäkerhet. Med dessa verktyg kan du vara säker på att dina data och applikationer är säkra.

Hög tillgänglighet och dataskydd

Med VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit kan du se till att dina affärsapplikationer alltid är tillgängliga. Med funktioner som vSphere High Availability (HA), vSphere Data Protection och vSphere Replication kan du minimera driftstopp och säkerhetskopiera och återställa dina data. Dessa funktioner hjälper dig att hålla din verksamhet igång kontinuerligt och dina data säkra.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit är den perfekta lösningen för småföretag som vill komma igång med virtualisering. Det innehåller alla viktiga komponenter för att bygga och hantera en säker, flexibel och kraftfull virtuell infrastruktur. Upptäck hur VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit kan hjälpa ditt företag att uppnå sina IT-mål.

Effektiv resurshantering med VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

Effektiv hantering av dina IT-resurser är avgörande för att driva en högpresterande och kostnadseffektiv infrastruktur. VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit ger en sofistikerad uppsättning funktioner och verktyg för att optimera dina resurser och få ut mesta möjliga av din maskinvara.

Automatiserad lastbalansering och Distributed Resource Scheduler (DRS)

Med Distributed Resource Scheduler (DRS) i vSphere 8 Essentials Plus Kit kan du se till att dina virtuella maskiner alltid får de resurser de behöver. DRS övervakar resursutnyttjandet och fördelar automatiskt belastningen mellan värddatorerna i klustret för att säkerställa optimal prestanda. Resultatet är förbättrad applikationsprestanda och mer effektiv användning av din hårdvara.

Lagringseffektivitet med tunn provisionering och vSAN

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit innehåller avancerade funktioner för lagringshantering som bidrar till ökad effektivitet och minskade kostnader. Med funktioner som thin provisioning kan du använda lagringsutrymmet mer effektivt genom att bara allokera det lagringsutrymme du faktiskt behöver. Dessutom möjliggör vSAN-integrering en mycket tillgänglig och högpresterande delad lagringslösning direkt på dina vSphere-värdar.

Skalbarhet och framtidssäkring med VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

När ditt företag växer och utvecklas bör din IT-infrastruktur kunna växa med det. VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit är en mycket skalbar lösning som hjälper dig att förbereda dig för framtida tillväxt och samtidigt minimera komplexiteten.

Skalbarhet och flexibilitet

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit gör det möjligt att snabbt och enkelt utöka infrastrukturen i takt med att verksamheten växer. Du kan enkelt lägga till ytterligare värddatorer och lagring till ditt vSphere-kluster för att skapa mer kapacitet. Flexibiliteten i vSphere innebär att du kan utforma din infrastruktur precis så som ditt företag behöver den.

Förbered dig för framtiden med vSphere och molnintegration

Med omfattande stöd för hybridmolnmiljöer och containeriserade applikationer i vSphere 8 Essentials Plus Kit är du väl positionerad för att dra nytta av framtidens IT-trender. Med funktioner som vSphere Tanzu för Kubernetes-hantering och omfattande integration med VMwares molntjänster kan du dra nytta av molnet samtidigt som du behåller kontrollen och säkerheten hos en lokal lösning.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit ger småföretag en heltäckande, flexibel och säker plattform för deras IT-infrastruktur. Med sin breda uppsättning funktioner, enkla hantering och höga skalbarhet är det det perfekta valet för företag som letar efter en pålitlig och kraftfull lösning för sina virtualiserings- och IT-hanteringsbehov.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.