Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
41 001,90 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit är en kraftfull virtualiseringsplattform som gör det möjligt för företag att konsolidera sina fysiska servrar och minska kostnaderna i datacentret. Kitet innehåller den branschledande hypervisorn VMware vSphere, som ger enastående prestanda, skalbarhet och tillförlitlighet. Dessutom ger paketet tillgång till viktiga vSphere-funktioner som hög tillgänglighet (HA), feltolerans (FT) och dataskydd (DP). Med dessa funktioner kan företag skydda sina kritiska applikationer och data från driftstopp eller dataförlust.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Virtualiseringsplattform

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit är världens ledande virtualiseringsplattform och gör det möjligt för företag av alla storlekar att virtualisera sina mest kritiska applikationer och arbetsbelastningar och samtidigt minska IT-kostnaderna och komplexiteten. Den här allt-i-ett-lösningen för småföretag innehåller allt som behövs för att driva en helt virtualiserad infrastruktur, inklusive vCenter Server Standard Edition.

vSphere 8 Essentials Plus Kit erbjuder småföretag ett kostnadseffektivt sätt att konsolidera sina fysiska servrar och minska serverutbudet. Genom att konsolidera flera fysiska servrar till färre och mer kraftfulla servrar kan företag uppnå betydande besparingar i både kapital- och driftskostnader. Genom att köra flera virtuella maskiner på varje fysisk server kan organisationer dessutom öka utnyttjandegraden ytterligare och förbättra programprestanda.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Användning

Funktionen för virtuell inventering tillhandahåller funktionalitet för följande licensierade VMware vSphere-miljöer: VMware vSphere Essentials, Essentials Plus, Standard och Standard med verksamhetsstyrning. Även om dessa funktioner kan användas i stora företagsmiljöer är användarupplevelsen och prestandan optimerad för användning i små och medelstora företagsmiljöer.

VMware använder öppen källkod och Linux-baserade element för vSphere tillsammans med själva VMkernel, som är proprietär programvara. Med VMware vSphere lagras virtuella maskiner i så kallade datastore-kataloger. De viktigaste filtyperna är virtuella hårddiskar (*.vmdk-filer) och konfigurationsfiler (*.vmx-filer).

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.