Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL

Leveranstid 24 timmar

 • SW10086
 • 6VC-03224
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
450,90 kr * 499,90 kr * (9,8% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 1x User CAL
System  Windows Server
CAL RDS User CAL
Omfattning av leveransen Licens-ID + Autentiseringskod
Körtid Obegränsat antal
Språk Alla språk
Terminalserver Kompatibel


Användare behöver en Licens för klientåtkomst (CAL) för att använda Windows Server Remote Desktop Services, som ger dem åtkomst till Windows-program i ett företagsnätverk, inklusive filer, var de än befinner sig. Ett alternativ är User CAL för RDS, som gör dem tillgängliga för en specifik användare som en del av en fjärrskrivbordssession. RDS User CALs från Wiresoft erbjuder ett prisvärt alternativ till konventionella licensleverantörer, eftersom det är en begagnad programvara som erbjuder samma funktionalitet.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"

Remote Desktop Services User CALs för Windows Server 2019 som använd programvara

Användare behöver en klientåtkomstlicens (CAL) för att använda Fjärrskrivbordstjänster från Windows -servrar, vilket gör att de kan få tillgång till Windows -program på ett företagsnätverk, inklusive filer, var de än befinner sig. Ett alternativ är User CAL för RDS, som gör den tillgänglig för en specifik användare som en del av en fjärrskrivbordssession. RDS User CALs från Wiresoft erbjuder här ett billigt alternativ till konventionella licensleverantörer, eftersom det rör sig om en begagnad programvara som därmed erbjuder samma funktionalitet.

Vilka är fördelarna med Windows RDS CALs 2019?

Fjärrskrivbordstjänster - eng Remote Desktop Services - är tekniskt sett en specifik serverroll i Windows Server 2019, som tidigare också kallades Terminal Services. RDS gör det möjligt för auktoriserade användare att få tillgång till Windows-programmen på motsvarande Windows -server via en värd i form av en fjärrskrivbordssession. Användare med en motsvarande åtkomstlicens (User CAL) kan få tillgång till dem antingen lokalt via ett företagsnätverk eller på distans via Internet.

För administratörer är Windows Remote Desktop Services ett effektivt sätt att distribuera och hantera programvara i en företagsmiljö, inklusive auktoriserade användare. Programprogram behöver inte installeras på varje slutenhet, eftersom de enkelt kan distribueras till en central plats - servern. Detta gör det lättare att kontrollera och uppdatera dem. Arbetet med underhåll och tillhandahållande av arbetsstationer minskar därmed avsevärt.

Fördelarna med klientåtkomstlicenser för fjärrskrivbord för användare

Användarna, å andra sidan, drar nytta av en RDS CAL från en standardiserad arbetsmiljö Windows, vilket är särskilt tydligt med en User CAL eftersom varje slutenhet har ett enhetligt skrivbord inklusive data - oavsett om de befinner sig på företagets plats, på resande fot, hos en kund eller hemmaOffice. Med Remote Desktop Services kan de dessutom dra nytta av serverns prestanda även om den slutenhet de använder har svagare hårdvara. När de använder Hyper-V kan de också använda en virtuell dator.

När en användare med en klientåtkomstlicens för användare får tillgång till ett visst program som en del av en fjärrskrivbordssession med värden körs programmet på servern. Varje användare har specifika rättigheter och ser endast sin egen session, oavsett andra klientanslutningar.

Versionskompatibilitet för klientåtkomstlicenser för Remote Desktop Services för Windows Server

Användar-CAL för en anställd med behörighet för tillträde (eller Enhet CAL) måste vara kompatibel med Windows -serverversionen för att du ska kunna ansluta via den för en session. En CAL för RDS-användare 2019 kan därför få tillgång till antingen Windows Server 2019 eller en äldre serverversion (nedgradering) - men inte till framtida högre serverversioner.

Översikt över Remote Desktop Services för Windows Server 2019

RDS för Windows Server 2019 består av följande komponenter som gör att en användare med en klientåtkomstlicens kan använda appar och tjänster via dem:

Värd för fjärrskrivbordssession

Fjärrskrivbordssessionsvärd - även kallad RD-sessionsvärd - innehåller alla skrivbord eller appar som tillhandahålls sessionsbaserat till en användare med en CAL. De kan komma åt dem via en fjärrskrivbordsklient eller en webbklient.

Anslutningsmäklare för fjärrskrivbord

Anslutningsmäklaren för fjärrskrivbord eller RD Connection Broker hanterar alla fjärrskrivbordsanslutningar - både till skrivbord och fjärrprogram. Om en anslutning förloras under en session återupprättar RD Connection Broker den med rätt RD-sessionsvärd-server.

Gateway för fjärrskrivbord

Via Gateway för fjärrskrivbord får en användare med sin User CAL i ett offentligt nätverk tillgång till ett skrivbord på Windows eller de program som finns i Microsoft Azure Cloud Services.

Webbåtkomst för forskning och utveckling

Webbåtkomst för fjärrskrivbord ger åtkomst till skrivbord eller program via en webbportal genom att starta klientprogrammet Microsoft Remote Desktop för respektive slutpunkt. Web Access för fjärrskrivbordstjänster ger också möjlighet att publicera skrivbord eller appar endast för specifika användare eller grupper.

Licensiering av fjärrskrivbord

Licensiering för fjärrskrivbordstjänster reglerar licensanvändningen när du distribuerar Remote Desktop Services. Beroende på om en användare eller slutpunkt ansluter till licensservern för fjärrskrivbord, tillhandahålls en specifik klientåtkomstlicens för fjärrskrivbord och en anslutning skapas mellan värdservern för fjärrskrivbordssessionen och de skrivbord eller appar som används för att göra detta.

Jämförelse av CAL:er för användare och CAL:er för enheter för Remote Desktop Services till Windows Server 2019

Licensieringssystemet för användning av en server från Microsoft bygger på Client Access Licenses, förkortat CALs. Därför sker implementeringen av en serverprogramvara med en motsvarande åtkomstlicens oavsett hur den används. med hjälp av CAL:s på Remote Desktop Services säkerställs att endast auktoriserade användare har tillgång till servern, vilket förutom den differentierade åtkomsthanteringen per användare via serveradministrationen också innebär ytterligare säkerhet, eftersom utländska användare inte har tillgång till tjänster eller data.

Microsoft tillhandahåller två olika typer av klientåtkomstlicenser för Remote Desktop Services 2019 es:

 • Användar-CAL:er, när användaren har en åtkomsträtt, och
 • CALs för enheter, när slutenheten (PC, bärbar dator, bord, mobil) är i fokus.

Särskilda funktioner i användar-CAL för Remote Desktop Services 2019

En CAL-användare är i princip uteslutande avsedd för en enda dedikerad användare och registrerad i dennes namn. Den klientåtkomstlicens för användare ger sedan användaren rätt att komma åt en server för värden under fjärrskrivbordssessioner från ett obegränsat antal klientdatorer eller andra enheter, men bara en åt gången. Genom att fritt välja slutenhet kan användaren därför växla mellan stationär dator på företaget, mobiltelefon eller surfplatta etc. på resan och slutenhet i hemmetOffice och därmed använda sitt registrerade konto via Windows -servern.

RDS CAL:er per användare tvingas inte fram av Remote Desktop Licensing. Detta innebär att klientanslutningar görs oavsett hur många klientåtkomstlicenser för användare som är installerade på licensservern för Remote Desktop Services. Det måste dock finnas en giltig User CAL för varje användare. Därför måste det exakta antalet användarklientåtkomstlicenser som används i företaget registreras och därefter måste tillräckligt många åtkomstlicenser installeras på servern så att varje användare får en klientåtkomstlicens från denna pool. Detta är en uppgift för Remote Desktop Licensing Manager.

Översikt över alla funktioner i CAL:er för användare för RDS

 • CAL:er för användare tilldelas en specifik användare i Active Directory - inte en enhet
 • Användarens RDS CALs är inte tillfälligt tillgängliga och kan inte återkallas
 • Varje användar-CAL spåras av licensservern
 • De kan dock inte spåras inom ett team
 • Antalet definierade User CALs kan också överbelastas - i motsats till licensavtalet för fjärrskrivbord

Slutsats

Vilken typ av CAL:er för fjärrskrivbordstjänster som ger flest fördelar i en organisation varierar från fall till fall. Beslutet att välja en viss form av licens för klientåtkomst beror därför dels på antalet anställda, dels på hur de föredrar att arbeta: För anställda som har flexibel tillgång till Windows -servern på olika enheter och arbetsstationer - interna och externa samt mobila - t.ex. även på tåget eller hemma-Office eller på resande fot, är en RDS User CAL det bättre valet.

Köp User CALs för Remote Desktop Services 2019 från Microsoft som enskilda licenser på Wiresoft i vår onlinebutik

User CALs för RDS av Windows Server 2019 kan du få i Wiresofts webbutik redan från en enda licens till ett särskilt förmånligt pris som begagnad programvara.

Vad betyder begagnad programvara från Remote Desktop Services User CALs?

Användarlicenserna för Remote Desktop Services av Windows Server 2019 som erbjuds till försäljning här är komponenter i en motsvarande volymlicens som köps av ett företag. Outnyttjade licenser för användare eller till och med hela volymlicensen köptes upp av Wiresoft, och Wiresoft upplöstes och omvandlades till licenser för klientåtkomst.

På grund av återförsäljning eller delning betecknas dessa som begagnad programvara. Denna beteckning innebär dock inte att funktionerna i RDS User CAL slits eller att RDS-funktionerna begränsas i fråga om användbarhet eller varaktighet.

Vilken säkerhet erbjuder använd programvara från Remote Desktop Services User CALs?

Ditt köp av begagnad programvara från Wiresoft är alltid ett säkert köp! Redan en enda CAL för Remote Desktop Services till Windows Server 2019 från Microsoft i Wiresoft-butiken har inte bara ett absolut förmånligt pris jämfört med jämförbara nya varor, utan erbjuder också säkerhet genom omedelbar nedladdning och licensaktivering med den medföljande giltiga volymlicensnyckeln.

Alla Microsoft User CALs för Windows Server 2019 som erbjuds av Wiresoft kommer endast från licensförteckningar från företag och företag i Europa, som omfattas av EU-lagstiftningen. Därför är det inte något juridiskt problem att köpa User CALs eller andra licenser för ett Microsoftprogram som begagnad programvara och att använda dem för kunder, eftersom handel och användning av begagnad programvara är lagligt tillåten i hela EU, vilket har bekräftats tydligt i flera domstolsbeslut.

Dina fördelar med begagnad programvara för användar-CAL:er för att Remote Desktop Services

Möjligheten att köpa CALs för en enskild användare eller ett större antal för RDS av Windows Server 2019, eller även andra CALs som begagnad programvara från Wiresoft, är för dig som kund inte bara ett billigare alternativ till konventionella licenserbjudanden för Windows Server, utan ger dig också möjlighet att köpa CALs för äldre versioner av Windows Server. Detta gör att du kan fortsätta att använda din befintliga serverkonstellation, inklusive andra Microsoft-program, utan att behöva vara rädd för kompatibilitetsproblem. Dra nytta av vårt lågpriserbjudande för Microsoft RDS CALs for Windows Server och andra programvaruprodukter som begagnade programvaror!

I Wiresoft Software Shop kan du hitta User CALs för Windows Server 2019 samt Device CALs och Client Access Licenses för Remote Desktop Services för äldre versioner av Windows Server - liksom många andra Microsoft Server-program som begagnad programvara för omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om User RDS CALs för Windows Server 2019 eller någon annan Microsoft-produkt kan du använda vår expertrådgivning i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier