Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2013

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10038
 • 543-06057
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
201,90 kr * 222,90 kr * (9,42% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Den dagliga hanteringen av e-post, privata och Business-kontakter samt organisationen av viktiga möten och uppgifter - med Outlook 2013, det beprövade Microsoft Office -programmet, kan alla dessa uppgifter, som hör till de typiska områdena i det moderna affärslivet, hanteras effektivt. Den intuitivt fungerande och särskilt användarvänliga Desktop-vyn på Outlook 2013 erbjuder alla förutsättningar för ett produktivt arbete, som kompletteras av en mängd praktiska funktioner och som på bästa sätt hjälper både professionella och oerfarna användare att utföra alla uppgifter snabbt och enkelt. Virtuella mappar kan till exempel konfigureras för att söka efter specifikt innehåll och filtrera mer än bara e-posttrafik.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - den beprövade programvaran Office för omfattande kommunikation på kontoret och i vardagen - som ett fristående program

Den dagliga hanteringen av e-post, privata och affärsmässiga kontakter samt organisationen av viktiga möten och uppgifter - med Outlook 2013, det beprövade programmet Microsoft Office, kan alla dessa uppgifter hanteras effektivt, som hör till de typiska områdena i det moderna affärslivet.

Den intuitiva och särskilt användarvänliga skrivbordsvyn i Outlook 2013 erbjuder alla förutsättningar för en produktiv arbetsupplevelse, som kompletteras av en mängd praktiska funktioner och som på ett optimalt sätt hjälper både professionella och oerfarna användare att utföra alla uppgifter snabbt och enkelt. Virtuella mappar kan till exempel konfigureras för att söka efter specifikt innehåll och filtrera mer än bara e-posttrafik.

Till skillnad från den tidigare versionen har Outlook 2013 ett mycket tydligare gränssnitt. Särskilt märkbart: Navigationsfältet för e-post, kontakter och kalendrar har flyttats till den nedre kanten av fönstret, vilket ger mer utrymme för annat innehåll. Alla typiska funktioner för hantering av e-posttrafik samt uppgifter, kontakter och kalenderposter är dock fortfarande direkt tillgängliga där.

Tack vare optimeringen av touchfunktionerna i Outlook 2013 kan programmet nu även användas bekvämt på olika enheter, t.ex. surfplattor och smarttelefoner.

Outlook 2013 är en vanlig komponent i MS Office-utgåvorna och är därför inte tillgänglig separat (eller endast genom prenumeration). Med Wiresofts erbjudande att köpa Outlook 2013 som ett fristående program har användare som inte har en version av Office 2013 installerad också möjlighet att använda denna kommunikationsprogramvara på sin dator.

Outlook 2013-versionen har fördelen att programmet även fungerar i äldre Microsoft-operativsystem från 7Windows och framåt. Detta är en stor fördel, särskilt för de användare som inte har det aktuella operativsystemet eller som vill byta till det.

I Wiresofts webbutik hittar du 2013 års version av MS Outlook samt de senaste och andra versioner av programvaran till ett rimligt pris för köp som en licens för en enskild användare samt de andra Office programmen. Nedan finns en översikt över de viktigaste funktionerna och egenskaperna i Outlook 2013.

Presentation av de viktigaste funktionerna i Outlook 2013

I den moderna affärsdagen ingår en mängd olika uppgifter som tillsammans utgör en omfattande och framgångsrik kommunikation med affärspartner: Det handlar inte bara om att skicka och arkivera e-post, utan också om att organisera och samordna uppgifter, projekt och kontakter. Outlook 2013 innehåller alla dessa funktioner, som alla behövs för detta ändamål.

Åtkomstfältet är den nedre delen av Outlook-gränssnittet och utgör kommandocentralen. Här kan användaren växla mellan alla Outlooks huvudfunktioner med ett enda klick: från e-post till kalender, personer eller uppgifter. Tillträdesfältet kompletteras av standardflikarna, som erbjuder ett lämpligt urval av verktyg och alternativ för att utföra uppgiften, beroende på arbetsområdet. Ordningen, urvalet och antalet knappar (ikoner) i åtkomstfältet kan anpassas efter önskemål.

Meddelandelistan innehåller också ett antal kommandon för ofta använda åtgärder: Med ett enda klick kan meddelanden till exempel markeras som viktiga, lästa eller olästa eller till och med raderas.

Dessutom underlättar till exempel följande funktioner och verktyg användningen av Outlook 2013:

 • E-postmeddelanden kan förses med en digital signatur som automatiskt visas i slutet av varje e-postmeddelande. Det finns många alternativ för detta: förutom konventionell text med adressen och ett porträtt av avsändaren kan avsändarens elektroniska visitkort, en företagslogotyp eller till och med en bild av den handskrivna signaturen visas.
 • Påminnelser visas som popup-fönster så att du aldrig glömmer bort ett viktigt möte. Inte bara kalenderposter, utan även kontakter och e-postmeddelanden kan konfigureras som påminnelser i Outlook.
 • Hanteringen av uppgifter eller att-göra-listor i Outlook 2013 gör det möjligt att kombinera olika listor, visa dem som påminnelser och följa deras status.
 • Webbplatsbrevlådor möjliggör centraliserad hantering av e-post och projekt: Genom att ansluta Outlook, Exchange och SharePoint får alla medlemmar i ett team tillgång till kalendrar, uppgifter och projektmappar, som  kan hanteras var som helst.
 • Det är nu mycket enkelt att söka efter specifika poster, t.ex. kontakter, uppgifter och annat innehåll, i Outlook 2013 genom att skapa en virtuell sökmapp: När du startar en sökning söks alla e-postmeddelanden eller objekt enligt ett visst kriterium, och de filtrerade sökresultaten visas sedan samlat i denna virtuella mapp. Nu är det till exempel också möjligt att endast söka efter olästa e-postmeddelanden i alla mappar i en Outlook-postlåda.

Följande intelligenta funktioner förenklar också många ofta förekommande uppgifter genom tydliga displayer och automatiska funktioner:

 • Snabbare överblick över e-posttrafiken: Inkorgen kan ställas in så att den visar de tre första raderna i ett inkommande e-postmeddelande, i stället för bara de första orden som tidigare. Detta innebär att mottagarna inte behöver öppna varje e-postmeddelande för att få reda på vad det innehåller, utan kan få en snabb glimt av innehållet.
 • Det går ännu snabbare att svara på ett e-postmeddelande om du har en kommentar inbäddad i det. Med ett enda klick kan svaret skrivas in direkt i läsområdet. Via Lync är det också möjligt att prata med avsändaren omedelbart i en chatt i realtid.
 • I den hektiska kontorsvardagen händer det ofta att du vill skicka en PDF-fil eller en annan bilaga till mottagaren - som är den egentliga orsaken till meddelandet - men glömmer att bifoga den i e-postmeddelandet. Med en popup-varning påminner Outlook dig om när en sådan nämns i texten men av misstag inte är bifogad.
 • Funktionen "People Card" (även kallad "People") som redan är integrerad i Windows Phone finns nu även i Outlook 2013. Den samlar automatiskt in alla relevanta element för en viss kontakt, t.ex. e-postadress och telefonnummer, men också information om de berörda företagen och meddelanden i sociala nätverk som Facebook och Twitter, och sammanställer dem på ett tydligt sätt. Personkortet kan användas i Outlook för att samordna möten, skicka e-post eller ringa en person direkt från kortet.
 • Kalendervyn innehåller nu även en lokal väderprognos, om vädret spelar en roll när du planerar vissa möten, t.ex. för utomhusevenemang.
 • Outlook 2013 har redan stöd för Exchange ActiveSync, så det behövs inte längre något särskilt tillägg för anslutning för att ansluta till outlook.com (hotmail.com). Det är också möjligt att synkronisera innehållet i Outlook på skrivbordet med innehållet i outlook.com.
 • Den nya funktionen MeetingNotes ger också möjlighet att omedelbart skapa en anteckning i OneNote från ett möte i Outlook-kalendern. Anteckningen kommer automatiskt att innehålla datum, tid och antal deltagare, precis som Outlook-kalenderposten.
 • När du använder Outlook för iOS eller Outlook för Android synkroniseras utkast till e-postmeddelanden automatiskt till den mobila enheten, vilket gör dessa meddelanden tillgängliga när du är på språng.

Systemkrav för Microsoft Outlook 2013

Office-Programmet Outlook 2013 erbjuds av Microsoft i versionerna 32-bit och 64-bit för nedladdning. 32-bitarsversionen av Outlook 2013 stöds av Windows-Operativsystemen Windows 7, Windows 8 och Windows 8.1.

Förutom de ovannämnda operativsystemen stöds 64-bitarsversionen av Outlook 2013 även av Windows Server 2008 R2 och Windows Server 2012.

Beroende på bitversionen finns det också ytterligare hårdvarukrav för arbetsutrymme och hårddiskutrymme. Följande minimikrav måste iakttas vid installationen:

 • Operativsystem: minst Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 eller Windows Server 2012
 • Processor: minst 1 GHz eller snabbare - x86- eller x64-bitars processor
 • Minne (RAM): minst 1 GB (32-bitar), 2 GB (64-bitar)
 • Hårddisk: minst 3 GB
 • Skärm: Minsta upplösning 1 024 x 576 pixlar
 • Grafikkort med DirectX10-kapacitet
 • Multi-touch-funktionen är optimerad för Windows 8

Köp Microsoft Outlook 2013 individuellt på Wiresoft till ett lågt pris

MS Outlook 2013 är en typisk del av de vanliga MS Office-utgåvorna 2013 och är därför inte tillgänglig i den vanliga handeln individuellt, utan endast tillsammans med ett Office-paket eller som en betald prenumerationsversion. I Wiresoft online shop Outlook 2013 programmet är också tillgänglig för köp individuellt - som en köpversion, utan några skyldigheter till en prenumeration med frekventa programuppdateringar; när du köper via Wiresoft,  endast engångskostnader uppstår. I detta fall köper du den vanliga fullversionen av programmet, med identisk funktionalitet som programkomponenten som ingår i Office 2013, den enda skillnaden är att denna Outlook 2013 är en enda licens, som används uteslutande av dig själv.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: Att köpa Outlook 2013 eller något annat program från Office från Wiresoft är billigt, bekvämt och säkert: eftersom denna Outlook 2013-programvara är en singelanvändarlicens, som var en del av en större volymlicens, som vanligtvis köps och används endast av större företag. Varje företag får rätt att sälja överflödiga programvarulicenser - t.ex. till Wiresoft - när det köper dem. Det spelar ingen roll om dessa används eller inte används, om de har ersatts av en nyare programversion eller om de inte längre stöds på grund av en allmän anpassning av hårdvaran eller en uppdatering av operativsystemet. Genom försäljningen upplöstes volymlicensen och omvandlades till enskilda licenser - dessa kallas då för begagnad programvara. Uppdelningen har dock ingen inverkan på deras funktionalitet. Dessutom är programvaran inte utsatt för slitage. Wiresoft säljer därför endast fullständiga programversioner av Outlook 2013 och andra versioner av Microsoft-program som är identiska med de ursprungliga versionerna från Microsoft och som dessutom kommer från lagliga källor.

När du köper Outlook 2013 som begagnad programvara hos Wiresoft löper du därför ingen juridisk risk, eftersom handeln med begagnad programvara är uttryckligen tillåten enligt lag.

Denna Outlook 2013-programvara kan installeras av dig omedelbart efter den avslutade köpprocessen och nedladdningen till din dator och aktiveras med den medföljande volymlicensnyckeln -Multi-Activation-Key (MAK) - och användas omedelbart utan någon tidsbegränsning eller annan begränsning.

Inköp av Microsoft-program via Wiresoft är en ekonomiskt fördelaktig lösning för våra kunder som vill kunna använda dessa oftast dyra eller individuellt normalt inte tillgängliga program själva. Inte bara frilansare och privata användare, utan även små och medelstora företag drar nytta av vårt erbjudande om billig programvara, eftersom de inte bara får alla fördelar som utgör Outlook 2013, utan också sparar pengar på köpet!

Wiresoft Software Shop har många andra program från Office som kan köpas, förutom nuvarande och äldre versioner av Outlook 2013 och andra Microsoft-program. Om du har några frågor om MS Outlook 2013 eller något annat Microsoft-program är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier