Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10139
 • MX3-00098
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 725,90 kr * 1 916,90 kr * (9,96% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leveransen Nedladdning + licensnyckel
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visual Studio är Microsofts beprövade integrerade utvecklingsmiljö för design och driftsättning av komplexa företagsapplikationer inom många områden. Särskilt Enterprise-Edition av denna helhetslösning övertygar med sitt stora urval av verktyg och funktioner - inte bara för design, utan även för löpande testning av de utvecklade programmen - och är därför särskilt lämplig för större företag och organisationer och därmed även för hela team av programmerare.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"

Maximera utvecklarens produktivitet med Visual Studio 2019 Enterprise - tillgängligt för köp

Visual Studio är Microsofts beprövade integrerade utvecklingsmiljö för att utforma och distribuera komplexa företagsapplikationer inom många områden. Särskilt Enterprise-utgåvan av denna helhetslösning övertygar med sitt breda utbud av verktyg och funktioner - inte bara för design, utan även för löpande testning av de utvecklade programmen - och är därför särskilt lämplig för större företag och organisationer och därmed även för hela team av programmerare.

Visual Studio Enterprise övertygar i den nya versionen 2019 med många detaljförbättringar och även helt nya funktioner som underlättar utvecklarens vardag; dessa inkluderar särskilt IntelliCode med AI-baserade lösningsförslag och Visual Studio Live Share med praktiska verktyg för bättre samarbete i realtid.

Dessutom har refaktoriseringar och navigering förbättrats i Visual Studio Enterprise 2019, liksom felsökaren, som har utökats med flera funktioner. Och med Live Unit Testing kan tester köras medan koden skrivs, medan Live Dependency Checking säkerställer att koden är kompatibel med varje beroenderegel i realtid.

Genom att köpa Visual Studio 2019 Enterprise Edition som begagnad programvara från Wiresoft har användarna den stora fördelen att kunna använda denna programvara för utvecklare, som uteslutande erbjuds av Microsoft som volymlicens, som en egen licens på sin dator.

I Wiresofts webbutik kan du hitta Visual Studio 2019 Enterprise Edition och andra Visual Studio-utgåvor - i andra versioner - som köpversion för en enskild användare, som vanliga återförsäljare vanligtvis inte har som sådan, samt många andra Microsoft-program. I följande översikt presenteras de exklusiva funktionerna i Visual Studio 2019 Enterprise samt alla andra viktiga funktioner och egenskaper i den här versionen.

Höjdpunkter i Visual Studio 2019 Enterprise

Visual Studio 2019 har förutom de tidigare beprövade funktionerna och verktygen naturligtvis också några praktiska tillägg eller optimeringar av grundläggande funktioner samt helt nya funktioner som stöder utvecklare ännu bättre i programmeringen.

 • Git-first-arbetsflöde: det nya startfönstret ger flera nya alternativ: Först och främst presenteras alternativet att klona eller checka ut kod från ett arkiv, samt flera alternativ för att öppna eller skapa ett projekt.Under processen har den tidigare dialogrutan som startas när ett projekt skapas också omarbetats fullständigt. Den trädstruktur som tidigare visades till vänster finns inte längre kvar, utan har ersatts av ett sökfält och olika filter som användarna kan använda för att hitta de mallar de vill ha.
 • Kodredigerare: Färgschemat för IDE kan ändras från Standard:s färgschema blått till mörkt, dessutom finns det nya färger för att markera syntaxen: Metoder visas i brons, nyckelord som for, foreach, if etc. i lila etc.
 • PMA-rendering (Per-Monitor-Aware): Medan det tidigare fanns problem med visningen när man använde skärmar med olika upplösningar, t.ex. vid fjärranslutningar, vilket gjorde att Visual Studio såg suddig ut eller återges med en felaktig skalning, erbjuder Visual Studio 2019 nu en PMA-aktiverad applikation och återges korrekt, oavsett vilka skalningsfaktorer som används.

Nya sök- och filterfunktioner

Många välkända sök- och filterfunktioner har optimerats för Visual Studio 2019 Enterprise och hjälper utvecklare att spara ännu mer tid och arbeta effektivare:

 • Ny sökruta och nya sökfunktioner: Sökrutan som tidigare var bekant i Visual Studio har nu fått en mer central plats i mitten av menyraden. Inmatningsfältet har nu också en fuzzy-sökning, vilket är en feltolerant eller fuzzy-sökning som returnerar resultat för menyalternativ även om termerna är felstavade. Sökningen har också stöd för alternativ, så att matchande träffar visas direkt vid den relevanta punkten i dialogrutan i stället för att du måste klicka dig fram till dem via strukturer och menyer.
 • Sökfunktion vid felsökning: Sökning efter specifika namn och värden inkluderar fönstren Watch, Locals och Auto debugging för att hjälpa dig att hitta specifika objekt och värden. Flera nivåer ingår, t.ex. även underobjekt eller listor. Dessutom kan visningen av värden också formateras.
 • Sök efter referenser: Här kan sökresultaten som visas i en lista filtreras ytterligare efter specifika egenskaper eller variabler. Beroende på om sökningen gäller läs- eller skrivåtgärder måste "read" eller "write" anges i sökfältet.
 • Ny filterfunktion för projektmappar: I lösningsutforskaren i Visual Studio kan du nu också välja att helt dölja enskilda projektfiler som har laddats bort från visningen. Dessutom innehåller verktygsfältet Solution Explorer knappar för att bland annat växla från lösningsvyn till mappvyn, kollapsa noder och visa dolda filer.

Nya refaktoriseringar i Visual Studio 2019 Enterprise

C# erbjuder nu flera nya refaktoriseringar som gör det betydligt enklare att organisera kod; bland annat kan medlemmar flyttas till gränssnittet eller basklassen, namnområden kan anpassas för att matcha en specifik mappstruktur och foreach-slingor kan konverteras till LINQ-frågor. I "glödlampan" finns förslag på matchningar för detta ändamål.

Uppstädning av kod

Funktionen för att automatiskt formatera om källkoden med Code Cleanup visas i Visual Studio 2019 som en kvastikon under källredigeraren och är tillgänglig med ett enda klick. Den tar också hänsyn till inställningarna i .editorconfig-filerna. Code Cleanup har också en ny integritetsindikator och ett nytt kommando under rensningen för att hitta en grupp klassiska fel. Varningar eller förslag kan visas med ett klick och implementeras omedelbart. Ofta tillämpade korrigeringar kan också sparas eller konfigureras som en profil.

IntelliCode i Visual Studio 2019

IntelliCode är en vidareutveckling av den tidigare autokompletteringen IntelliSense. Medan detta visade de tillgängliga egenskaperna och metoderna i varje fall i en alfabetiskt sorterad lista, visar IntelliCode högst upp de metoder och egenskaper som sannolikt kan komma att ifrågasättas och markerar dem med en föregående asterisk.

IntelliCode bygger på en Microsoft-analys av över 2 000 projekt med öppen källkod på GitHub, men användarna kan också använda sina egna projekt för att träna IntelliCode i att ge förslag baserat på detta. Analysdata överförs till molnet för detta ändamål och bearbetas, men inga källkoder.

Visual Studio Live Share

Live Share i Visual Studio 2019 gör det möjligt för upp till 30 användare att samarbeta på samma källkodsbas genom att dela en kodbas och dess sammanhang med andra teammedlemmar. Detta fungerar eftersom Visual Studio Live Share inte överför en bild, utan snarare ett filträd och kontextinformation. Detta gör att varje deltagare stannar i sin bekanta miljö och kan redigera specifika delar av källkoden oberoende av värden. Live Share ger också möjlighet att felsöka tillsammans.

Felsökning i Visual Studio 2019

På tal om felsökning: Felsökaren i Visual Studio 2019 Enterprise fungerar nu dubbelt så snabbt som i den tidigare versionen, medan minnesförbrukningen vid felsökning av C++-program utanför processen har minskat betydligt.

 • Nytt verktyg för att identifiera egenskaper: Objekt kan identifieras ännu enklare baserat på deras egenskaper. Allt du behöver göra är att dra markören till en specifik egenskap i felsökarfönstret eller fönstret för lokala variabler eller för automatiska verktyg och klicka på stiftikonen: omedelbart visas motsvarande information där.
 • Brytpunkter för data: Data Breakpoints var endast inriktade på C++ i tidigare versioner, men i Visual Studio 2019 är de även tillgängliga för .NET Core-applikationer. När värdet av en egenskap ändras för ett visst objekt bryter dessa kodutförandet, oavsett var det är. Data breakpoints är utmärkta för att hitta den plats där ett visst globalt objekt redigeras, läggs till eller tas bort.

Xamarin för mobilutvecklare

Xamarin är nu tillgängligt i Visual Studio 2019 Enterprise. Förutom en platsbesparande installationsstorlek på 7 GB i stället för tidigare 21 GB erbjuder Xamarin också snabbare kompilering och distribution för Android. Den innehåller också en egenskapsredigerare för Xamarin.Forms XAML-egenskaper och en förbättrad Xamarin.Forms-previewer.

ASP.NET för webbutvecklare

För ASP.NET-applikationer är standardprojektmallen i Visual Studio 2019 baserad på ASP.NET Core 2.2. Projektmallen har också gjorts mycket renare och skapar nu färre filer.

Exklusiva företagsfunktioner i Visual Studio 2019

Visual Studio 2019 Enterprise erbjuder flera funktioner som inte finns i någon annan utgåva:

 • Snapshot Debugging: Den här funktionen gör det möjligt för användare att ta en ögonblicksbild, det vill säga en ögonblicksbild av den aktiva exekveringen av en app för att analysera vad som händer vid en viss tidpunkt. Snapshotet visar det aktuella läget för källkoden och variablerna.
 • Time Travel Debugging (TTD ): Detta är en förlängning av snapshot debugging. Med TTD kan webbapplikationer som körs på en virtuell Azure-maskin spelas in under felsökning på ett fjärrsystem, så att du kan undersöka hur de utvecklas över tiden.
 • Live Unit Testing: Live Unit Testing är användbart för att testa lösningar för .NET Framework eller .NET Core. Med den här funktionen kan du automatiskt köra enhetstester i bakgrunden medan kod skrivs. Live Unit Testing kör också dynamiska tester när koden ändras och meddelar användarna omedelbart om det misslyckas. Resultaten visualiseras i realtid, inklusive kodtäckning.
 • IntelliTrace: Den här exklusiva funktionen i Visual Studio Enterprise för C#, Visual Basic och C++ sparar tid för felsökning genom att följa upp hur kodkörningar fortskrider. Under en felsökningssession registrerar IntelliTrace kontinuerligt data som interaktioner med systemet (t.ex. klick, åtkomst till systemet, registret eller databaser, laddning av XML-dokument, start av trådar) och anrop till metoder i programkoden. På så sätt kan användarna hoppa tillbaka till enskilda mellanliggande stationer för att se specifika värden i historiken.

Systemkrav för Visual Studio 2019 Enterprise

Följande krav gäller generellt för installation av Visual Studio 2019 Enterprise och kan vara högre i enskilda fall:

 • Operativsystem: Windows 10, version 1507 eller senare; Windows 8.1 med uppdatering 2919355; Windows 7 SP1 med senaste uppdateringar; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2 med uppdatering 2919355
 • Processor: minst 1,8 GHz
 • Minne: minst 2 GB RAM-minne
 • Hårddiskutrymme: 130 GB (beroende på installerade funktioner)
 • Grafikkort: Min. 1 280 x 720 upplösning, rekommenderat 1 366 x 768

Köp Visual Studio 2019 Enterprise individuellt på Wiresoft i vår onlinebutik

Visual Studio 2019 Enterprise-programmet erbjuds vanligtvis endast av Microsoft som en volymlicens. I Wiresofts webbutik kan du också köpa Enterprise Edition som en enskild licens - till ett särskilt förmånligt pris som så kallad begagnad programvara.

Den enskilda licensen för Visual Studio 2019 Enterprise Edition som vi erbjuder till försäljning är en del av en tidigare volymlicens för Visual Studio för ett företag, som upplöstes vid återförsäljningen och därmed omvandlades till enskilda licenser, som då kallas för begagnad programvara eller begagnad programvara. Varken uppdelningen eller beteckningen som använd programvara av denna Visual Studio 2019 Enterprise-programvara innebar några begränsningar i fråga om funktionalitet.

Programvaruköp från Wiresoft - alltid säkert för dig! Den här utgåvan av Visual Studio 2019 Enterprise som finns i Wiresoft Shop övertygar inte bara med sitt särskilt låga pris, utan erbjuder också säkerhet vid köpet genom omedelbar nedladdning och aktivering av licensen med den medföljande giltiga volymlicensnyckeln.

Köp av Visual Studio 2019 Enterprise eller något annat program som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop utgör inget juridiskt problem, eftersom handeln med begagnad programvara är klart tillåten enligt lag, vilket har bekräftats av många rättsligt bindande domar.

Använd programvara som Visual Studio 2019 Enterprise Edition i form av en enskild licens erbjuder våra kunder ett billigt sätt att använda exklusiva programutgåvor själva. Du kan också dra nytta av vårt erbjudande om billig Microsoft-programvara!

I Wiresoft Software Shop hittar du Visual Studio 2019 Enterprise Edition samt andra versioner av Visual Studio och andra Microsoft-program som en köpversion för omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om Visual Studio 2019 Enterprise eller någon annan Microsoft-programvara kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier