Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10137
 • C5E-01380
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 643,90 kr * 1 825,90 kr * (9,97% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leveransen Nedladdning + licensnyckel
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visual Studio 2019 Professional från Microsoft är den senaste versionen av den beprövade IDE:n (Integrated Development Environment) och är avsedd för krävande programmerare samt små och medelstora utvecklingsteam. Det omfattande utbudet av funktioner erbjuder alla verktyg för att förverkliga nästa generations appar och spel - inklusive Xamarin för Android-, macOS-, iOS-, tvOS- och watchOS-baserade appar. Andra funktioner som gör utvecklingen ännu effektivare är Tool CodeLens som visar användningen av enskilda kodavsnitt i lösningen utan att behöva avbryta arbetet, IntelliCode som snabbar upp arbetet med AI-baserade lösningsförslag och Visual Studio Live Share som stöder teamarbete genom samarbete i realtid.

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2019 Professional - den mångsidiga programvaran för utvecklare som en köpversion

Visual Studio 2019 Professional från Microsoft är den senaste versionen av den beprövade IDE-miljön (Integrated Development Environment), som utformats för krävande programmerare och små eller medelstora utvecklarteam. Den omfattande funktionsuppsättningen erbjuder alla verktyg för att förverkliga nästa generations appar och spel - inklusive Xamarin för Android-, macOS-, iOS-, tvOS- och watchOS-baserade appar. Andra funktioner som gör utvecklingen ännu effektivare är Tool CodeLens som visar hur enskilda kodstycken används i lösningen utan att avbryta arbetet, IntelliCode som påskyndar arbetet med AI-baserade lösningsförslag och Visual Studio Live Share som stöder teamarbete genom samarbete i realtid. I Visual Studio 2019 Professional har även navigering, refaktoriseringar och felsökaren förbättrats. Den integrerade utvecklingsmiljön Visual Studio 2019 Professional har dessutom stöd för C# utöver äldre språk som C och C++.

Erbjudandet om Visual Studio 2019 Professional Edition som begagnad programvara hos Wiresoft erbjuder utvecklare alla fördelar med denna beprövade Microsoft-programvara för att kunna använda den själva på sin egen dator genom det låga priset för en enda licens.

I Wiresoft Software-Onlineshop kan du hitta Visual Studio 2019 Professional samt andra enskilda licenser för Visual Studio-utgåvor eller versioner som köpversion och många andra Microsoft-program som är kompatibla med dem. Följande översikt visar de viktigaste optimeringarna och nya funktionerna i Visual Studio 2019 Professional.

Höjdpunkter i Visual Studio 2019 Professional Edition

Förutom en betydligt enklare navigering är den senaste 2019 års versionen av Visual Studio också mer användbar för utvecklare med synnedsättning. Jämfört med den tidigare versionen finns det dessutom en optimerad refaktorisering och en översyn av byggandet och laddningen av lösningar. Felsökaren - ett av de viktigaste programmeringsverktygen  - erbjuder också ytterligare alternativ.

Git-first arbetsflöde med enklare lansering av kod

Visual Studio 2019:s nya startfönster erbjuder nu flera alternativ: Först erbjuds alternativet att klona eller checka ut kod från ett arkiv, tillsammans med andra alternativ för att öppna eller skapa ett projekt eller en lösning. Det moderniserade startfönstret presenterar sig dessutom i en ny blå design som skiljer sig från den tidigare versionen främst på grund av de mjukare linjerna runt ikoner, verktygsfält och verktygsfönster. Menyn har flyttats till toppen av titelfältet för att skapa mer utrymme för koden i redigeringsverktyget. Detta optimerade också minnesutrymmet utan att ändra navigationen i IDE.

På samma sätt har den tidigare dialogrutan setts över och den tidigare trädstrukturen har försvunnit och ersatts av en sökruta med olika kraftfulla sök- och filterfunktioner - t.ex. efter språk, plattform och projekttyp - för att hitta lämpliga mallar. Sökningen kan tillämpas på kommandon, alternativ och menyer och även på installerbara komponenter; förutom sökresultaten för kommandon visas även motsvarande tangentkombinationer. Resultaten visas dynamiskt medan du skriver. Den nyligen integrerade användningen av en fuzzy-sökalgoritm tar även hänsyn till stavfel och mer naturligt språk.

AI-driven IntelliCode i Visual Studio 2019 Professional

Den nya IntelliCode är en vidareutveckling av den tidigare IntelliSense-autokompletteringen i Visual Studio och erbjuder flera AI-drivna funktioner, t.ex. kontextuell IntelliSense, kodformatering och en formatregelavledning, för att ytterligare förbättra utvecklingsproduktiviteten. Till skillnad från IntelliSense, som visade egenskaper och metoder i en alfabetisk lista, listar IntelliCode dem enligt de mest sannolika kandidaternas resultat, som föregås av en asterisk. Utvecklare som använder C# kan också tillämpa IntelliCode på kod som de själva utvecklar och lära sig genom den, medan de andra rekommendationerna är baserade på Microsofts open source-domän. I Visual Studio 2019 Professional kan AI-baserade rekommendationer från IntelliSense även användas för två andra språk: C++ och XAML respektive TypeScript/JavaScript och Java, som har lagts till i Visual Studio Code.

CodeLens i Visual Studio 2019 Professional

CodeLens snabbar upp utvecklarens arbete med Visual Studio 2019 Professional avsevärt eftersom verktyget arbetar oberoende parallellt utan att behöva stänga redigeraren. CodeLens identifierar alla ändringar av en kod samt kodhistoriken, med

Hänvisningar till relevanta kodavsnitt och ändringar, kodgranskningar, länkade fel osv. Innan ändringar läggs samman med koden kan de granskas för att se hur de påverkar den. Kodindikatorer för C#- och Visual Basic-kod på objektsnivå visar också vilken teammedlem som gjort ändringar i koden. CodeLense är en exklusiv funktion i

Visual Studio 2019 Professional eller Enterprise edition.

Visual Studio Live Share

Funktionen Live Share i Visual Studio 2019 Professional gör det möjligt för upp till 30 utvecklare att samarbeta i realtid på samma källkodbas, som delas inklusive sammanhang. Detta är möjligt eftersom Visual Studio Live Share endast överför filträdet och kontextinformation. Varje gruppmedlem kan på så sätt arbeta med källkoden oberoende av värden i den välbekanta arbetsmiljön. AI-funktioner är också integrerade här, bland annat för att förbättra kodkvaliteten. Det är också möjligt att felsöka i samarbete med Visual Studio Live Share.

Andra funktioner i Visual Studio 2019 Professional

Visual Studio 2019 Professional erbjuder dessutom många fler praktiska funktioner:

Refaktorisering i Visual Studio 2019 Professional

Nya refaktoriseringar är tillgängliga för C# i Visual Studio 2019 Professional, vilket gör det ännu enklare att organisera kod: Medlemmar kan till exempel flyttas till gränssnittet eller basklassen och namnområden kan anpassas till en mappstruktur. Lämpliga förslag visas i den så kallade glödlampan.

Uppstädning av kod

Kodrensning är en funktion för att automatiskt formatera om källkoden i Visual Studio 2019 och visas som en kvast under källkodsredigeraren. Inställningar för kodformatet kan definieras med hjälp av en EditorConfig-fil, antingen för varje enskilt projekt eller för all kod med hjälp av alternativen i texteditorn. För kodrensning av C#-kodfiler har Visual Studio 2019 Professional en särskild knapp för kodrensning i redigeraren. Användare kan också ange värden för preferens och allvarlighetsgrad för varje kodformatinställning linje för linje, med alternativen för allvarlighetsgrad som Endast refaktorisering, Förslag, Varning eller Fel. De tips eller förslag som visas i varje enskilt fall kan inte bara visas med ett enda klick, utan också genomföras omedelbart, medan ofta förekommande korrigeringar också kan sparas som en profil.

Felsökning i Visual Studio 2019

Felsökaren i Visual Studio 2019 Professional fungerar inte bara dubbelt så snabbt som tidigare, utan minnesförbrukningen vid felsökning av C++-program utanför processen har också minskat. För att identifiera objekt genom deras egenskaper behöver du bara dra markören över en specifik egenskap i felsökarfönstret och klicka på stiftikonen för att se motsvarande information. Data Breakpoints är nu tillgängliga i Visual Studio 2019 för .NET Core-applikationer, i stället för som tidigare bara C++. De bryter kodutförandet när värdet av en egenskap för ett visst objekt ändras, oavsett position.

Xamarin för mobil utveckling

Appar som byggs med Xamarin för Android, iOS och Windows har ett inhemskt utseende och känsla, vilket är anledningen till att de är så populära. Xamarin i Visual Studio 2019 har inte bara snabbare kompilerings- och distributionstider för Android, utan innehåller nu även en egenskapsredigerare för Xamarin.Forms XAML och en optimerad Xamarin.Forms Previewer.

PMA-rendering (Per-Monitor-Aware)

Användare som gillar att använda flera skärmar eller som arbetar på distans när de utvecklar bör särskilt uppskatta den här funktionen: Hittills har användningen av bildskärmar med olika upplösningar orsakat olika problem vid utveckling, till exempel gjordes renderingen oftast i fel skala eller Visual Studio självt visades suddigt. Visual Studio 2019 Professional erbjuder nu PMA-aktiverad rendering, vilket bland annat innebär att programvaran renderas korrekt oavsett skalningsfaktorer. Minimikravet för detta är Windows 10 Update (v1803, RS4) eller .NET Framework 4.8 RTM.

Behållarverktyg i Visual Studio 2019 Professional

När utvecklare använder stöd för Azures molntjänster kan de också använda de verktyg för containerutveckling som ingår i bland annat Visual Studio, vilket förenklar byggandet, felsökningen och distributionen avsevärt. Visual Studio 2019 Professional erbjuder också stöd för Docker och Kubernetes här, förutsatt att slutpunkten har Docker Desktop samt nödvändiga arbetsbelastningar för webbutveckling, Azure-verktyg och .NET Core-utvecklingsverktyg.

Kubernetes-stödet gör det möjligt att aktivera en anslutning mellan ett lokalt projekt och ett Kubernetes-kluster under Azure Kubernetes Service (AKS).

Systemkrav för Visual Studio 2019 Professional

Följande detaljerade krav innehåller inte bara allmänna krav för installation av Visual Studio 2019 Professional, utan beskriver även kraven för att använda vissa funktioner i Visual Studio 2019 Professional, där administratörsrättigheter kan krävas.

Operativsystem som stöds

I princip rekommenderas 64-bitarsversionen när du installerar Visual Studio 2019 Professional, och följande specifikationer gäller som minimikrav:

 • Windows 10 (version 1703 eller senare): Home, Professional, Education och Enterprise
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (från och med uppdatering 2919355): Core, Professional och Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (från och med uppdatering 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 (SP1 inklusive senaste uppdateringar): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Hårdvarukrav (minimispecifikationer)

 • Processor: 1,8 GHz, fyrkärnig
 • Minne: 2 GB RAM; 8 GB RAM rekommenderas (minst 2,5 GB om det körs på en virtuell dator)
 • Hårddiskutrymme: 800 MB, typiska installationer kräver 20-50 GB ledigt utrymme (upp till 210 GB beroende på installerade funktioner)
 • Hårddiskhastighet: Installation på en SSD-enhet rekommenderas
 • Grafikkort: 1 280 x 720, 1 366 x 768 eller högre rekommenderas

Andra krav (urval)

 • Installation av Visual Studio 2019: .NET Framework 4.5.2
 • Kör .NET Framework 4.7.2, denna version installeras under installationen
 • Versch. internetrelaterade scenarier: Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge krävs
 • Hyper-V-emulator: 64-bitars operativsystem, klient Hyper-V, adressöversättning på andra nivån (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-bitars version av Windows, 64-bitars Java Development Kit (JDK)
 • Universal Windows apputveckling: Windows 10 (via kommandoraden: Windows Server 2019, Windows Server 2016 och Windows Server 2012 R2)
 • Mobil utveckling med C++, JavaScript eller .NET-arbetsbelastningar på Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Köp Visual Studio 2019 Professional billigt individuellt i Wiresofts webbutik

Programvaran Visual Studio 2019 Professional finns i Wiresofts webbutik som en enskild licens till ett särskilt förmånligt pris som så kallad begagnad programvara.

Licensen för Visual Studio 2019 Professional Edition som erbjuds till försäljning är en tidigare volymlicens för Visual Studio från ett företag som upplöstes och omvandlades till individuella licenser när den såldes vidare som sådan, vilket innebär att den kallas för begagnad programvara eller begagnad programvara. Sådana Microsoft Visual Studio 2019 Professional-licenser som erbjuds av Wiresoft kommer endast från företag som är belägna i Europa, där EU-lagstiftningen gäller. Varken genom uppdelningen eller markeringen som använd programvara av denna Visual Studio 2019 Professional-programvara ges begränsningar i fråga om funktionaliteten.

Att köpa programvara är alltid ett säkert köp för dig på Wiresoft! Visual Studio 2019 Professional-licensen hos Wiresoft Shop har inte bara ett absolut överkomligt pris, utan erbjuder också säkerhet vid köptillfället genom omedelbar nedladdning och licensaktivering med den medföljande giltiga volymlicensnyckeln.

Varje köp av Visual Studio 2019 Professional eller något annat Microsoft-program som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop är inget juridiskt problem för våra kunder, eftersom handeln med sådan begagnad programvara är lagligt tillåten, vilket har bekräftats tydligt i många domstolsbeslut.

Enskilda licenser för begagnad programvara som Visual Studio 2019 Professional Edition erbjuder köparna ett billigt alternativ till konventionella erbjudanden om att använda exklusiva programutgåvor. Du kan också dra nytta av våra fantastiska erbjudanden på Microsoft-programvaror!

I Wiresoft Software Shop kan du hitta Visual Studio 2019 Professional Edition samt andra versioner av Visual Studio och många andra Microsoft-program som begagnad programvara för omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om Visual Studio 2019 Professional eller ett annat Microsoft-program kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier