Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10484
 • 77D-00076
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
3 649,90 kr * 4 054,90 kr * (9,99% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licensnyckel
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visual Studio 2022 från är den senaste versionen av den beprövade IDE-miljön (Integrated Development Environment) som är utformad för krävande programmerare och små eller medelstora utvecklarteam. Det omfattande utbudet av funktioner erbjuder alla de verktyg som behövs för att förverkliga nästa generations appar och spel - inklusive Xamarin för Android-, macOS-, iOS-, tvOS- och watchOS-baserade appar. Professional Microsoft

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2022 Professional - den mångsidiga programvaran för utvecklare som en köpversion

Visual Studio 2022 Professional från Microsoft är den senaste versionen av den beprövade och testade integrerade utvecklingsmiljön (IDE) som är utformad för krävande programmerare och små och medelstora utvecklarteam. Det omfattande utbudet av funktioner erbjuder alla verktyg som behövs för att förverkliga nästa generations appar och spel - inklusive Xamarin för Android-, macOS-, iOS-, tvOS- och watchOS-baserade appar. Andra funktioner som gör utvecklingen ännu effektivare är Tool CodeLens för att visa användningen av enskilda kodstycken i lösningen utan att behöva avbryta arbetet, IntelliCode för att påskynda arbetet med hjälp av AI-baserade lösningsförslag och Visual Studio Live Share, som stödjer teamarbete genom samarbete i realtid. Navigering, refaktoriseringar och debugger har också förbättrats i Visual Studio 2022 Professional. Dessutom stöder den integrerade utvecklingsmiljön i Visual Studio 2022 Professional även C# tillsammans med äldre språk som C och C++.

Med Visual Studio 2022 Professional Edition som begagnad programvara hos Wiresoft får utvecklare alla fördelar med denna beprövade Microsoft-programvara, så att de själva kan använda den på sin egen dator tack vare det förmånliga priset för en enskild licens.

I Wiresoft Software-Onlineshop hittar du Visual Visual Studio 2022 Professional samt andra enskilda licenser för Visual Studio-utgåvor eller versioner som köpversion och många andra Microsoft-program som är kompatibla med dem. Följande översikt visar de viktigaste optimeringarna och nyheterna i Visual Studio 2022 Professional.

Höjdpunkter i Visual Studio 2022 Professional Edition

Förutom en betydligt enklare navigering är den aktuella versionen 2022 av Visual Studio också lättare att använda för utvecklare med synnedsättning. Jämfört med den tidigare versionen finns det också optimerad refaktorisering och en översyn av byggandet och laddningen av lösningar. Felsökaren - ett av de viktigaste programmeringsverktygen  - erbjuder också ytterligare alternativ.

Git-first arbetsflöde med enklare lansering av kod

Det nya startfönstret i Visual Studio 2022 erbjuder nu flera alternativ: Först erbjuds alternativet att klona eller checka ut kod från ett arkiv, tillsammans med andra alternativ för att öppna eller skapa ett projekt eller en lösning. Det moderniserade startfönstret har dessutom en ny blå design som skiljer sig från den tidigare versionen främst på grund av de mjukare linjerna runt ikoner, verktygsfält och verktygsfönster. Menyn har flyttats till toppen av titelfältet för att skapa mer utrymme för koden i redigeringsverktyget. Detta har också optimerat minnesutrymmet utan att ändra navigationen i IDE.

På samma sätt har den tidigare dialogen reviderats, där den tidigare trädstrukturen inte längre existerar utan har ersatts av ett sökfält med olika kraftfulla sök- och filterfunktioner - t.ex. efter språk, plattform och projekttyp - för att hitta lämpliga mallar. Sökningen kan tillämpas på kommandon, alternativ och menyer och även på installerbara komponenter; förutom sökresultaten för kommandon visas även motsvarande tangentkombinationer. Resultaten visas dynamiskt medan användaren skriver. Den nyligen integrerade användningen av en fuzzy-sökalgoritm tar även hänsyn till stavfel och mer naturligt språk.

IntelliCode med AI-stöd i Visual Studio 2022 Professional

Den nya IntelliCode är en vidareutveckling av den tidigare IntelliSense-autokompletteringen i Visual Studio . Den erbjuder flera AI-drivna funktioner, t.ex. kontextuell IntelliSense, kodformatering och en formatregelavledning för att ytterligare förbättra utvecklingsproduktiviteten. Till skillnad från IntelliSense, som visade egenskaper och metoder i en alfabetisk lista, listar IntelliCode dem enligt de mest sannolika kandidaternas resultat, som föregås av en asterisk. Utvecklare som använder C# kan också tillämpa IntelliCode på kod som de själva har utvecklat och därigenom lära sig, medan de andra rekommendationerna är baserade på Microsofts Open Source-domän. I Visual Studio 2022 Professional kan AI-baserade rekommendationer från IntelliSense även användas för två andra språk: C++ och XAML respektive TypeScript/JavaScript och Java, som har lagts till i Visual Studio Code.

CodeLens i Visual Studio 2022 Professional

CodeLens snabbar upp utvecklarens arbete med Visual Studio 2022 Professional avsevärt, eftersom verktyget arbetar självständigt parallellt utan att behöva stänga redigeringsverktyget. CodeLens upptäcker alla ändringar i en kod samt kodhistoriken, med

Hänvisningar till relevanta kodavsnitt och ändringar, kodgranskningar, länkade fel osv. Innan ändringar läggs samman med koden kan de granskas för att se hur de påverkar den. Kodindikatorer för C#- och Visual Basic-kod på elementnivå visar också vilken gruppmedlem som har gjort ändringar i koden. CodeLense är en exklusiv funktion i

Visual Studio 2022 Professional eller Enterprise Edition.

Visual Studio Live Share

Live Share-funktionen som är integrerad i Visual Studio 2022 Professional gör det möjligt för upp till 30 utvecklare att samarbeta i realtid på samma källkod, som delas inklusive sammanhang. Detta är möjligt eftersom Visual Studio Live Share endast överför filträdet och kontextinformationen. Varje gruppmedlem kan på så sätt arbeta med källkoden oberoende av värden i den välbekanta arbetsmiljön. AI-funktioner är också integrerade här, bland annat för att förbättra kodkvaliteten. Gemensam felsökning är också möjlig med Visual Studio Live Share.

Ytterligare funktioner i Visual Studio 2022 Professional

Dessutom erbjuder Visual Studio 2022 Professional många andra praktiska funktioner:

Refaktorisering i Visual Studio 2022 Professional

Visual Studio 2022 Professional finns nya refaktoriseringar för C# som gör det ännu enklare att organisera kod: Medlemmar kan flyttas till gränssnittet eller basklassen och namnområden kan anpassas så att de motsvarar en mappstruktur. Lämpliga förslag visas i den så kallade glödlampan.

Uppstädning av kod

Code Cleanup är en funktion för automatisk omformatering av källkod i Visual Studio 2022, den visas som en kvast under källkodsredigeraren. Inställningarna för kodformatet kan definieras med hjälp av en EditorConfig-fil antingen bara för ett specifikt projekt eller för hela koden via alternativen i textredigeraren. För kodrensning av C#-kodfiler erbjuder Visual Studio 2022 Professional en separat knapp "Code Clean-up" i redigeraren. Dessutom kan användarna definiera värdena för preferens och allvarlighetsgrad för varje kodformatinställning för varje rad individuellt, varvid alternativen "Endast omarbetning", "Förslag", "Varning" eller "Fel" är tillgängliga för allvarlighetsnivån. De anteckningar eller förslag som visas i varje enskilt fall kan inte bara visas med ett enda klick, utan också genomföras omedelbart, varvid ofta förekommande korrigeringar också kan sparas som en profil.

Felsökning i Visual Studio 2022

Felsökaren i Visual Studio 2022 Professional fungerar inte bara dubbelt så snabbt som tidigare, utan minnesförbrukningen vid felsökning av C++-applikationer utanför processen har också minskat. För att identifiera objekt genom deras egenskaper behöver du bara dra markören över en viss egenskap i felsökarfönstret och klicka på stiftikonen för att få motsvarande information visad. Data breakpoints är nu också tillgängliga för .NET Core-applikationer i Visual Studio 2022, i stället för som tidigare bara för C++. De avbryter utförandet av kod så snart värdet av en egenskap för ett visst objekt ändras, oavsett position.

Xamarin för mobil utveckling

Appar som byggs med Xamarin för Android, iOS och Windows har ett inhemskt utseende och känsla, vilket är anledningen till att de är så populära. Xamarin i Visual Studio 2022 har inte bara snabbare kompilerings- och distributionstider för Android, utan innehåller nu också en egenskapsredigerare för Xamarin.Forms XAML och en optimerad Xamarin.Forms Previewer.

PMA-rendering (Per-Monitor-Aware)

Användare som gillar att använda flera skärmar när de utvecklar eller som arbetar på distans kommer att uppskatta den här funktionen: Hittills har användningen av bildskärmar med olika upplösningar orsakat olika problem under utvecklingen, till exempel gjordes renderingen oftast i fel skala eller Visual Studio självt visades suddigt. Visual Studio 2022 Professional erbjuder nu PMA-kapabel rendering, vilket bland annat innebär att programvaran renderas korrekt oavsett skalningsfaktorer. Minimikravet för detta är Windows 10 Update (v1803, RS4) eller .NET Framework 4.8 RTM.

Behållarverktyg i Visual Studio 2022 Professional

När utvecklare använder stödet för Azures molntjänster kan de också använda bland annat verktygen för utveckling med behållare som ingår i Visual Studio, vilket avsevärt förenklar skapandet, felsökningen och distributionen. Visual Studio 2022 Professional erbjuder också stöd för Docker och Kubernetes här, förutsatt att slutpunkten har Docker Desktop samt de nödvändiga arbetsbelastningarna för webbutveckling, Azure-verktyg och .NET Core-utvecklingsverktyg.

Kubernetes-stödet gör det möjligt att skapa en anslutning mellan ett projekt på plats och ett Kubernetes-kluster under Azure Kubernetes Service (AKS).

Systemkrav för Visual Studio 2022 Professional

Följande detaljerade krav innehåller inte bara allmänna krav för att installera Visual VisualStudio 2022 Professional, utan beskriver även kraven för att använda vissa funktioner i Visual Studio 2022 Professional, där administratörsrättigheter kan krävas.

Operativsystem som stöds

I princip rekommenderas 64-bitarsversionen när du installerar Visual Studio 2022 Professional, följande specifikationer gäller som minimikrav:

 • Windows 10 Version 1909 eller högre, Windows 11 Version 21H2, ( Home, Professional, Education och Enterprise) 
 • Windows Server 2022: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter

Hårdvarukrav (minimispecifikationer)

 • Processor: 1,8 GHz, fyrkärnig eller bättre rekommenderas. ARM-processorer stöds inte
 • Minne: 4 GB RAM. För typiska professionella lösningar rekommenderas 16 GB RAM-minne
 • Hårddiskutrymme: 850 MB, typiska installationer kräver 20-50 GB ledigt utrymme (upp till 210 GB beroende på installerade funktioner)
 • Hårddiskhastighet: Installation på en solid state drive (SSD) rekommenderas
 • Grafikkort: 1 920 x 1080, 1 366 x 768 eller högre rekommenderas

Andra krav (urval)

 • Installation av Visual Studio 2022: .NET Framework 4.5.2
 • Kör .NET Framework 4.7.2, denna version installeras under installationen
 • Olika internetrelaterade scenarier: Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge krävs
 • Hyper-V-emulator: 64-bitars operativsystem, klient Hyper-V, Second Level Address Translation (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-bitars version av Windows, 64-bitars Java Development Kit (JDK)
 • Utveckling av universella Windows-appar: Windows 10 (via kommandoraden: Windows Server 2022, Windows Server 2016 och Windows Server 2012 R2)
 • Mobil utveckling med C++, JavaScript eller .NET arbetsbelastningar under Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Köp Visual Studio 2022 Professional billigt på Wiresoft i vår onlinebutik

Programvaran Visual Studio 2022 Professional finns i Wiresofts webbutik som en enda licens till ett särskilt förmånligt pris som så kallad begagnad programvara.

Licensen för Visual Studio 2022 Professional Edition som erbjuds till försäljning är en tidigare Visual Studio-volymlicens för ett företag som upplöstes och omvandlades till individuella licenser när den såldes vidare som sådan, vilket innebär att den betecknades som begagnad programvara. Sådana Microsoft Visual Studio 2022 Professional-licenser som erbjuds av Wiresoft kommer endast från företag som är belägna i Europa och som omfattas av EU-lagstiftningen. Varken uppdelningen eller märkningen som begagnad programvara av denna programvara Visual Studio 2022 Professional innebär några begränsningar av dess funktionalitet.

Att köpa programvara från Wiresoft är alltid ett säkert köp för dig! Licensen för Visual Studio 2022 Professional som finns tillgänglig i Wiresoft Shop har inte bara ett absolut förmånligt pris, utan erbjuder också säkerhet vid köpet genom omedelbar nedladdning och aktivering av licensen med den medföljande giltiga volymlicensnyckeln.

Varje köp av Visual Studio 2022 Professional eller ett annat Microsoft-program som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop innebär inga juridiska problem för våra kunder, eftersom handeln med sådan begagnad programvara är lagligt tillåten, vilket har bekräftats tydligt av många domstolsbeslut.

Enskilda licenser för begagnade programvaror som Visual Studio 2022 Professional Edition erbjuder köparna ett billigt alternativ till konventionella erbjudanden för att kunna använda exklusiva programutgåvor. Du kan också dra nytta av vårt förmånliga erbjudande om Microsoft-programvaror!

I Wiresoft Software-Shop hittar du Visual Studio 2022 Professional Edition och andra versioner av Visual Studio och många andra Microsoft-program som begagnad programvara för omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om Visual Studio 2022 Professional eller ett annat Microsoft-program kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
13 nov 2022

CAMIOLO

OTTIMO

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier