Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10558
  • VS6-DT100VM-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
54 325,90 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"

VMware vSphere 6 Desktop Host - Det virtuella kraftpaketet för dina stationära datorer

VMware vSphere 6 Desktop Host är den ultimata virtualiseringslösningen för organisationer som behöver en flexibel och kraftfull plattform för upp till 100 virtuella maskiner (VM). Med avancerade funktioner som är särskilt utformade för att hantera ett brett spektrum av stationära datorer ger vSphere 6 Desktop Host oöverträffad prestanda, flexibilitet och kontroll.

Kraftfull virtualisering för upp till 100 virtuella datorer

VMware vSphere 6 Desktop Host levererar den prestanda och tillförlitlighet som du förväntar dig av VMware, och skräddarsyr den efter behoven hos virtuella datorer. Oavsett om du hanterar en handfull eller hundra virtuella datorer kan du räkna med smidig körning och optimala prestanda. Med möjligheten att köra upp till 100 virtuella datorer på en enda värd kan du maximera dina IT-resurser samtidigt som du behåller kontrollen och överblicken.

Flexibel hantering och enkel skalning

Med VMware vSphere 6 Desktop Host kan du enkelt hantera dina virtuella datorer. Plattformen har ett intuitivt användargränssnitt och robusta hanteringsverktyg som ger dig kontroll över dina virtuella datorer samtidigt som du enkelt kan skala upp dem. Lägg till fler virtuella datorer efter behov eller konfigurera om befintliga maskiner, allt från en central konsol.

VMware vSphere 6 Desktop Host - maximal säkerhet och kontroll

Utöver prestanda och flexibilitet erbjuder VMware vSphere 6 Desktop Host en hög nivå av säkerhet och kontroll, vilket gör den till det perfekta valet för organisationer som vill virtualisera sin skrivbordsmiljö.

Avancerade säkerhetsfunktioner

VMware vSphere 6 Desktop Host har utformats med särskilt fokus på säkerhet. Den erbjuder en rad säkerhetsfunktioner, inklusive VM-isolering, säker åtkomst och omfattande granskningsverktyg för att skydda din virtuella miljö. Med dessa verktyg kan du hantera dina virtuella datorer på ett säkert sätt och samtidigt uppfylla efterlevnadskraven.

Kontroll över resurser och åtkomst

Med vSphere 6 Desktop Host behåller du full kontroll över dina virtuella datorer och tilldelade resurser. Du kan skala prestandan för dina virtuella datorer efter behov och se till att resurserna används optimalt. Dessutom ger vSphere 6 Desktop Host avancerade åtkomstkontroller som gör att du kan definiera vem som har åtkomst till specifika virtuella datorer och vilka åtgärder de kan utföra.

VMware vSphere 6 Desktop Host - en investering i framtiden för din IT

Med VMware vSphere 6 Desktop Host investerar du inte bara i en kraftfull och flexibel virtualiseringsplattform, utan också i framtiden för din IT-miljö. Den ger dig de verktyg och funktioner du behöver för att effektivt hantera dina stationära datorer och samtidigt förbereda dig för framtida tillväxt och förändring.

Framtidssäkrad teknik

VMware vSphere 6 Desktop Host är en framtidssäker teknik som växer med ditt företag. Den gör att du kan införliva ny teknik och nya funktioner när de blir tillgängliga, så att din IT-infrastruktur alltid är uppdaterad. Med vSphere 6 Desktop Host kan du dra nytta av de senaste innovationerna inom virtualisering av skrivbord och förbereda ditt företag för framtiden.

VMware-support och community

Som en del av VMware-familjen får du med vSphere 6 Desktop Host omfattande support och tillgång till ett aktivt community av experter och användare. Oavsett om du behöver hjälp med implementering, teknisk support eller bara råd från andra VMware-användare är du i goda händer. Med regelbundna uppdateringar och förbättringar från VMware kan du vara säker på att din investering i vSphere 6 Desktop Host är väl skyddad.

VMware vSphere 6 Desktop Host är mer än bara en virtualiseringslösning - det är nyckeln till en kraftfull, flexibel och säker skrivbordsmiljö. Utnyttja kraften och flexibiliteten i vSphere 6 Desktop Host och upptäck hur VMware kan förändra din virtualisering av skrivbordet.

Effektiv användning av resurser med VMware vSphere 6 Desktop Host

Effektivitet och produktivitet är kärnan i alla IT-strategier. VMware vSphere 6 Desktop Host är utformad för att hjälpa dig att uppfylla dessa behov. Genom att virtualisera dina stationära datorer kan du maximera värdet av dina befintliga resurser och samtidigt förbättra effektiviteten i din IT-infrastruktur.

Optimal resurshantering

VMware vSphere 6 Desktop Host tillhandahåller verktyg för resurshantering som hjälper dig att få ut mesta möjliga av organisationens resurser. Få kontroll och synlighet över din IT-miljö med funktioner som resurspooler som gör att du kan fördela beräknings-, lagrings- och nätverksresurser på det mest effektiva sättet. Du kan övervaka och justera prestandan för dina virtuella datorer och se till att resurserna används effektivt.

Stöd för affärskontinuitet och katastrofåterställning

VMware vSphere 6 Desktop Host hjälper dig att se till att din IT-infrastruktur förblir operativ i oförutsedda situationer. Den tillhandahåller robusta funktioner för affärskontinuitet och katastrofåterställning, inklusive automatisk failover och live-migrering av virtuella datorer. Dessa funktioner säkerställer att dina virtuella datorer och applikationer förblir operativa i händelse av ett fel.

Slutliga tankar om VMware vSphere 6 Desktop Host

VMware vSphere 6 Desktop Host är en robust, kraftfull och flexibel lösning som är särskilt utformad för att uppfylla behoven för virtualisering av skrivbord. Med möjlighet att hosta upp till 100 virtuella datorer ger den den skalbarhet som moderna företag behöver för att förbli konkurrenskraftiga.

En lösning som växer med ditt företag

VMware vSphere 6 Desktop Host är inte bara en plattform som uppfyller dina behov idag. Det är en lösning som växer med ditt företag. Med möjligheten att expandera och anpassa din virtuella miljö efter behov kan du vara säker på att din investering i vSphere 6 Desktop Host är väl investerad.

Engagemang för excellens och innovation

VMware har åtagit sig att leverera högkvalitativa produkter som uppfyller de ständigt föränderliga behoven inom IT-branschen. VMware vSphere 6 Desktop Host är ett bevis på detta åtagande. Med sina kraftfulla funktioner, lättanvända hanteringsverktyg och starka säkerhetsåtgärder är VMware vSphere 6 Desktop Host en oslagbar allierad i din virtualiseringsstrategi.

VMware vSphere 6 Desktop Host är nästa steg i utvecklingen av din IT-infrastruktur. Utnyttja kraften i virtualisering och upptäck vad vSphere 6 Desktop Host kan göra för ditt företag.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
14 jul 2023

Snelle levering en uitstekende service"

Ik ben erg onder de indruk van de snelle en vlotte service. Ik ontving mijn programma slechts enkele minuten na het plaatsen van de bestelling. Geweldig werk, team!

14 jul 2023

Enkel købsproces

Bestillingen var meget ligetil, og jeg modtog softwaren hurtigt. Betalingsprocessen var også let. Fortsæt det gode arbejde!

14 jul 2023

Outstanding Service

First-class service and very fast delivery. This won't be my last purchase!

14 jul 2023

Fast Delivery and Excellent Service

I'm very impressed with the fast and smooth service. I received my program just a few minutes after placing my order. Great job, team!

14 jul 2023

Consegna veloce e servizio eccellente

Sono molto impressionato dal servizio rapido e fluido. Ho ricevuto il mio programma solo pochi minuti dopo aver effettuato l'ordine. Ottimo lavoro, team!

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.