Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
10 606,90 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

Nyheter i VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard är en av fyra vSphere-utgåvor. vSphere 8 Standard licensieras per fysisk värdprocessor. Sedan version 7 är det maximala antalet processorkärnor begränsat till 32. Storleken på huvudminnet beaktas inte. Ett valfritt antal virtuella maskiner kan köras på en licensierad vSphere-server. Inkluderar inte vCenter Server (/vendor/vmware/vcenter-server/standard/). De främsta användningsområdena för vSphere Standard är serverkonsolidering och affärskontinuitet.

vSphere 8 Standard innehåller nya funktioner och förbättringar

Vid uppgradering av vSphere-system har det visat sig att vCenter-versionen alltid är större än eller lika med ESXi-versionen. På så sätt kan du dra nytta av alla de nya funktioner som införts i den senaste versionen av vSphere. Mer information om byggnadsnummer för vSphere finns i VMware vCenter Server byggnadsnummer och versioner och VMware ESXi/ESX byggnadsnummer och versioner. Information om uppgraderingsbegränsningar för vSphere-versioner med retroaktivitet finns i VMwares kunskapsdatabasartikel 67077.

förbättringar av vSphere Cluster Service (vCLS): Med vSphere 7.0 Update 3 kan vSphere-administratörer konfigurera virtuella vCLS-maskiner så att de körs på specifika datalagren genom att konfigurera inställningarna för vCLS-datalagren för virtuella maskiner i varje kluster. Administratörer kan också definiera databehandlingsprinciper för att ange hur DRS (Distributed Resource Scheduler) i vSphere ska placera grupper av vCLS-proxy-VM:er (vCLS-VM:er) och andra VM:er för arbetsbelastning.

VMware vSphere 8 Standard ger en mycket flexibel virtualiseringsplattform

VMware vSphere 8 Standard är en virtualiseringsplattform för datacenter och servrar, vilket gör den till en viktig digital grund för molninfrastrukturer. Med vSphere 8 Standard kan datacenter enkelt omvandlas till molnmiljöer oavsett enhetsprogram och operativsystem.

VMware vSphere 8 Standard - Virtualiseringsplattform från VMware: vSphere 8 Standard bygger på virtualiseringskonceptet och utnyttjar dess kraft för att omvandla datacentret till en förenklad infrastruktur för molntjänster. Detta gör det möjligt för IT-organisationer att leverera IT-tjänster på ett flexibelt och tillförlitligt sätt. Som molnoperativsystem hanterar VMware vSphere 8 Standard stora infrastrukturer som lagring, nätverk och processorer i en dynamisk och sömlös driftsmiljö. Dessutom kan den här programvarusviten hantera alla komplexa problem i datacentret.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.