Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10591
  • VS8-ESSL-KIT-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
5 004,90 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Kit för små företag

VMware vSphere 8 Essentials Kit är ett startpaket som gör det möjligt för småföretag att virtualisera och centralt hantera sina fysiska servrar. Resultatet är lägre hårdvarukostnader, högre driftseffektivitet och minskade initiala investeringar. Paketet innehåller sex CPU-licenser för vSphere Essentials (för tre servrar, upp till två processorer per server) och en licens för vCenter Server Essentials.

VMware har arbetat hårt för att ta bort de fysiska begränsningarna i den kostnadsfria hypervisorn vSphere. Till exempel är minnesgränsen i vSphere 5 fortfarande 32 GB. Med ESXi 6.5 finns det nu ingen hårdvarubegränsning förutom maximalt två fysiska CPU:er och åtta vCPU:er per virtuell dator. Att köra två sexkärniga Xeon-processorer med 128 GB RAM och RAID-konfiguration på en maskin är inte längre något problem. En maskin som är konfigurerad på detta sätt är en mycket kraftfull virtualiseringsvärd och kräver inga betalda licenser.

VSphere 8 Essentials Kit är utformat för små företag som behöver upp till tre värddatorer och två CPU:er vardera för serverkonsolidering. Innehåller vSphere (endast ESXi) och vCenter Server för centraliserad hantering av värdar och virtuella maskiner. Om du behöver ytterligare funktioner, t.ex. hög tillgänglighet, bör du titta på vSphere Essentials Plus Kit (plustecknet i namnet varierar).

vSphere 8 Essentials Kit i korthet

Betalda programvaror har naturligtvis fler funktioner än gratis produkter. I det här fallet saknar den kostnadsfria vSphere-utgåvan vissa verktyg och funktioner, t.ex. vMotion, feltolerans eller vSAN. Alla dessa funktioner kräver minst tre servernoder. Begränsningarna i samband med gratisversioner av vSphere kan delas in i två områden: Hårdvara och funktioner.

Framtida virtuella maskiner som använder DirectPath I/O kommer därför att dra nytta av fler virtualiseringsfunktioner som vMotion i stället för att vara bundna till den ursprungliga värddatorn. Den här funktionen kräver den nya virtuella maskinvaruversionen 20.

vSphere 8 Essentials Kit för skalning av grupper

VMware visade upp nästa stora version av vSphere och vSAN på Explore 2022 (tidigare VMworld). Viktiga nya funktioner är DVX (Device Virtualization Extensions), högre skalbarhet för vHardware 20, konfigurationsstrategier för enhetsgrupper, vTPM och vSphere-dataset.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.