Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

  • SW10129
  • 543-06601
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
526,90 kr * 583,90 kr * (9,76% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Outlook 2019 är den senaste versionen av det beprövade och testade programmet för professionell organisation av e-posttrafik, men också för central planering och samordning av möten och kontakter, vilket är typiskt för det moderna vardagslivet på . jämfört med andra e-postprogram är Office Business Outlook Outlook 2019 övertygande på grund av sitt breda utbud av verktyg och alternativ, med vilka även komplexa projekt och omfattande kommunikation kan hanteras. stöds av det intuitivt användbara och användarvänliga användargränssnittet, som gör att även oerfarna användare snabbt och enkelt kan komma igång med programmet. Dessutom är programmet lätt att använda även på surfplattor och smarttelefoner tack vare den touchoptimerade operabiliteten. User

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - den mångsidiga programvaran Office för hantering av e-post, kontakter, uppgifter med mera - som ett fristående program

Microsoft Outlook 2019 är den senaste versionen av det beprövade Office-programmet för professionell organisering av e-posttrafik, men också för central planering och samordning av möten och kontakter, eftersom det hör till de typiska uppgifterna i det moderna affärslivet.

Jämfört med andra e-postprogram övertygar Outlook med sitt stora utbud av verktyg och möjligheter, med vilka även komplexa projekt och omfattande kommunikation kan hanteras.

Användarna får stöd av det intuitiva och användarvänliga användargränssnittet i Outlook 2019, som gör att även oerfarna användare snabbt och enkelt kan komma igång med programmet. Dessutom är programmet lätt att använda även på surfplattor och smarttelefoner tack vare den touchoptimerade användarvänligheten. Den enkla synkroniseringen mellan olika enheter säkerställer att användarna kan få tillgång till sina e-postmeddelanden, kontakter, uppgifter och möten var som helst med Outlook 2019.

E-postprogrammet erbjuder också bland annat möjligheten att skapa tydliga mappstrukturer och ämnesrelaterade mappar för att organisera e-postmeddelanden etc. på ett meningsfullt sätt. Intelligenta funktioner hjälper till att skilja det viktiga från det oviktiga och sorterar dem automatiskt. På så sätt kan användaren alltid hålla koll på alla relevanta uppgifter och viktiga möten. Många användbara funktioner hjälper dem att fokusera på det väsentliga och sparar på så sätt värdefull tid.

Med Outlook 2019 är det också möjligt att hantera flera e-postkonton via ett skrivbordsgränssnitt och koppla ihop dem. På så sätt kan olika kalendrar, inklusive möten, anpassas till varandra, så att tidsmässiga överlappningar undviks. Tack vare den tydliga navigeringsfältet är alla funktioner för e-post, uppgifter, kontakter och kalendrar snabbt tillgängliga. Dessutom är gränssnittet i Outlook 2019 ännu mer intuitivt och bekvämt att använda än tidigare.

MS Outlook 2019 är annars endast tillgänglig som en fast komponent i motsvarande version av Office eller från ett antal av 5 licenser, men hos Wiresoft kan du också köpa e-postprogrammet individuellt - och till ett särskilt lågt pris. Köparna av Outlook 2019, som vill använda alla dess nya fördelar, bör notera att Office-programvaran endast körs under Windows 10.

I Wiresofts webbutik kan du inte bara få denna aktuella version av Outlook 2019, utan även äldre och andra Office-program särskilt billigt som en köpversion. Du hittar alla intressanta nya funktioner i Outlook 2019 i följande detaljerade översikt.

De viktigaste nya funktionerna i Outlook 2019 för Windows

Outlook 2019 innehåller ett antal förbättringar och nya funktioner jämfört med föregående version, vilket gör den dagliga organisationen av e-posttrafik, möten och uppgifter ännu effektivare. Många av förenklingarna är särskilt fördelaktiga i detaljerna och gör det lättare att koncentrera sig på det väsentliga: från klassificering av inkommande e-postmeddelanden efter relevans till Safe Link-tjänsten för att upptäcka skadliga länkar till tidszonöverskridande organisation av möten.

Inkorgen med relevans hanterar en flodvåg av e-postmeddelanden

Funktionen "Inbox with Relevance" hjälper användarna att skilja vetet från agnarna - eftersom dagens e-posttrafik tyvärr innehåller många överflödiga meddelanden, om inte skräppost eller meddelanden med skadlig kod, utöver de riktigt viktiga meddelandena.

Funktionen delar upp inkorgen i två flikar - "Relevant" och "Annat". De viktigaste meddelandena finns förstås under den första fliken, medan användaren också informeras om andra e-postmeddelanden som klassificeras under "Övrigt" och kan visa dem genom att byta flik. Ytterligare funktioner, t.ex. "Fokuserad", kan användas för att sortera enskilda e-postmeddelanden en gång eller generellt i den andra fliken. Det krävs dock ett Microsoft Exchange-konto för att använda Inbox with Relevance.

Enkel sortering av e-postmeddelanden

För användare som inte vill aktivera Inbox with Relevance eller som arbetar utan ett Exchange-konto, finns olika sorteringsalternativ tillgängliga i Outlook 2019 istället, liksom filtret "Oläst" i meddelandelistan.

Markera e-postmeddelanden som "lästa" när du raderar dem

Särskilt vid stor e-posttrafik är en snabb översikt över alla olästa e-postmeddelanden särskilt viktig så att inget förbises. Många meddelanden är dock irrelevanta och raderas olästa. Alla sådana olästa meddelanden som finns i mappen Deleted Items kan nu markeras som lästa med några få klick, utan att du behöver klicka på varje enskilt meddelande.

Fokusläge i Outlook 2019 gör det lättare att koncentrera sig

Det nyligen integrerade fokusläget förtjänar också särskild uppmärksamhet, som syftar till att göra precis tvärtom, nämligen att skydda användaren från andra aktiva program och meddelanden när han eller hon läser e-post eller organiserar möten genom att tillfälligt dölja dem

Lyssna på innehållet i e-postmeddelanden

När kontoret är upptaget och tiden är knapp, kan det vara svårt att läsa e-postmeddelanden med omfattande innehåll. Outlook 2019 erbjuder en lösning på det här problemet genom att e-postmeddelanden kan läsas högt, även inom programmet, medan mottagaren kan utföra andra, viktigare uppgifter samtidigt.

E-postsäkerhet med Microsofts tjänst Safe Link

Outlook 2019 lägger också särskild vikt vid säkerheten för data i e-post.

Den nya Safe-Link-tjänsten skyddar mot skadlig kod och phishing-e-post, särskilt om den är gömd i länkar. Länkar som är inbäddade i ett e-postmeddelande visas med en mycket bättre förhandsgranskning, medan en realtidsskanner i bakgrunden filtrerar bort skadlig kod och phishing-länkar.

Touch-optimerad användning av Outlook 2019

Användare av surfplattor och smarttelefoner kan använda Outlook ännu enklare tack vare den nya integrationen av gester. För detta ändamål är gesterna "Svep till vänster" och "Svep till höger" tillgängliga för åtgärder som "Markera som läst", "Ta bort", "Arkivera", "Flagga" och "Ingen", som kan tilldelas individuellt.

Visning av tre tidszoner för schemaläggning

Globalt samarbete mellan företag ställer nya krav på organisationen av projekt och möten. Outlook 2019 erbjuder nu möjligheten att lägga till flera tidszoner i en kalender. Detta visar allas lokala tid, vilket gör det enkelt att välja en tid som passar alla när du planerar internationella möten.

Missa inte påminnelser om möten

För att säkerställa att du inte missar viktiga möten erbjuder Outlook 2019 flera sätt att påminna dig om dem. Här är det möjligt att visa en tydlig påminnelse ovanför det öppna fönstret eller att uppmärksamma det genom en diskret blinkning i aktivitetsfältet.

Visa deltagarna i ett möte

Om du vill veta vem som deltar i ett möte som organiserats av någon annan kan du i Outlook 2019 se andra personers svar på motsvarande begäran på din egen dator.

Förbättra den visuella effekten av e-postmeddelanden med SVG-filer

E-postmeddelanden kan också få informationsinnehåll och effekt genom visuellt innehåll, t.ex. genom att avsändaren lägger in en vektorgrafik - även kallad Scalable Vector Graphics (SVG). Outlook 2019 innehåller ett urval av sådana SVG-motiv som kan användas gratis.

Fördelen med vektorgrafik är för det första att den är skalbar, vilket innebär att den kan förstoras eller förminskas i storlek utan att bildkvaliteten försämras, och även roteras som önskat. Dessutom finns det olika filter för redigering, till exempel för att ändra färgen.

Tillgänglig kommunikation i Outlook 2019

Outlook 2019 erbjuder också möjlighet till barriärfri kommunikation, så att e-postmeddelanden etc. kan läsas och förstås även av personer med funktionshinder. Programmet tillämpar därmed internationellt giltiga standarder. I listan "Rekommenderade åtgärder" visas motsvarande lösningar i varje enskilt fall. Den stödjande felkorrigeringen kan aktiveras i Outlook 2019 redan när du skriver ett meddelande, så att inget står i vägen för spontant skrivande av meddelanden. De automatiska förbättringsförslagen kan accepteras med ett klick och automatiskt implementeras i Outlook.

Systemkrav för Outlook 2019

Outlook 2019 finns på Windows i både 32- och 64-bitarsversioner. Som standard installeras 32-bitarsversionen. Fördelen är den högre kompatibiliteten med många andra program och tillägg som kan användas tillsammans med Office-programmen.

  • Operativsystem - krävs: Windows 10 eller Windows Server 2019
  • Processor: Dubbelkärnig, 1,6 GHz eller högre
  • Hårddiskutrymme: minst 16 GB (32 bit) eller minst 20 GB (64 bit)
  • RAM-minne: minst 2 GB RAM-minne (32 Bit) eller minst 4 GB RAM-minne (64 Bit)
  • Grafikkort: minst 1 280 x 768 pixlar, minst DirectX 9 med WDDM 2.0 - rekommenderas: DirectX 10

Köp Outlook som ett enskilt program i Office Suite 2019 billigt hos Wiresoft

Outlook 2019 är en klassisk del av Microsofts Office sviter och är vanligtvis endast tillgänglig i motsvarande Office-paket. Wiresoft erbjuder å andra sidan Outlook 2019 till försäljning som ett fristående program - till skillnad från de flesta andra programvaruleverantörer från Microsoft. Därmed du vinst två gånger när du köper programvara med Wiresoft om du inte vill använda någon annan Office program, eftersom du får Outlook 2019 individuellt till ett särskilt lågt pris!

Dina fördelar när du köper Outlook 2019 från Wiresoft: Du köper en enanvändarlicens som varken tvingar dig till en dyr prenumeration med betalda uppdateringar eller har några begränsningar i funktionaliteten. Det är en version som endast kan köpas och som endast är registrerad på dig.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: Outlook 2019 Single User-licensen som du köper i vår programvaruaffär kommer vanligtvis från en större volymlicens eller är en begagnad programvara som inte längre används av den ursprungliga köparen. Funktionerna är 100 % användbara och helt identiska med Outlook 2019, som också ingår i Office Suite 2019. Som en välrenommerad återförsäljare av begagnad programvara från Microsoft erbjuder Wiresoft endast officiella fullständiga versioner som är identiska med de Microsoft-program som finns i andra butiker.

Att köpa begagnad programvara hos Wiresoft är helt lagligt och riskfritt: varken du eller vi befinner oss i en rättsosäker zon! Dessutom har varje Microsoft-program som erbjuds på Wiresoft, oavsett om det är en begagnad programvara eller en del av en volymlicens, testats av oss för att säkerställa dess faktiska, felfria användbarhet, så att det kan användas fullt ut och på obestämd tid efter det att köpet och nedladdningen har slutförts.

Särskilt privata användare eller frilansare och småföretag kan dra nytta av alla fördelar med Outlook 2019 med programvaruköpet från Wiresoft. I Wiresofts programvaruaffär hittar du inte bara Outlook, utan även alla andra program från Office och många andra Microsoft-program till salu.

Om du har några frågor om Outlook 2019 eller något annat program från Office kan du använda vår expertrådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier