Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2021

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10488
 • 079-02577
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
863,90 kr * 958,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft PowerPoint är det klassiska programmet för att skapa övertygande visualiseringar av information och levande presentationer. Med PowerPoint 2021 finns den senaste versionen av den beprövade programvaran Office för att skapa professionella presentationer på jobbet, skolan och universitetet. Professionella, men även nybörjare, får stöd av intuitivt användbara verktyg för att sammanställa ämnen och innehåll på ett informativt och samtidigt imponerande sätt i bildspel och för att förmedla dem genom en livlig presentation.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT 2021"

Microsoft PowerPoint 2021 som ett fristående program

Microsoft PowerPoint är det klassiska programmet för att skapa övertygande visualiseringar av information och levande presentationer. Med PowerPoint 2021 finns den senaste versionen av den beprövade Office-programvaran för att skapa professionella presentationer på jobbet, skolan och universitetet. Professionella, men även nybörjare, får stöd av intuitivt användbara verktyg för att sammanställa ämnen och innehåll på ett informativt och samtidigt imponerande sätt på bildspel och för att förmedla dem genom en livlig presentation.

Det nyligen omarbetade, användarvänliga användargränssnittet i Microsoft PowerPoint 2021 möjliggör en snabb introduktion till programmet, och det stora urvalet av mallar och designalternativ gör det möjligt att skapa presentationsbilder med ett individuellt utseende.

Nya PowerPoint 2021 stöder även touch-optimerad användning på surfplattor samt användning av digitala pennor - särskilt bör nämnas det nya fritextverktyget, med vilket man spontant kan använda sina egna ritningar.

Genom att nätverka med Microsoft OneDrive kan PowerPoint 2021 också användas i team via molnet. De höga säkerhetsstandarderna garanterar ett smidigt samarbete. Dessutom är det nu ännu enklare än tidigare att skapa tillgängliga presentationer.

PowerPoint2021 är normalt endast tillgänglig som en fast komponent i motsvarande Office-version, men hos Wiresoft kan du också köpa programmet separat. För att kunna använda PowerPoint 2021 på din dator eller annan slutenhet är operativsystemet Windows 10 ett obligatoriskt krav. Förutom den aktuella PowerPoint 2021 kan du i Wiresofts webbshop köpa äldre versioner och andra Office-program till särskilt låga priser som en enskild användarversion utan programvaruabonnemang. Följande detaljerade översikt visar alla intressanta nya funktioner i PowerPoint 2021.

Översikt över de nya PowerPoint-funktionerna i version 2021

PowerPoint 2021 innehåller inte bara många förbättringar av de tidigare verktygen, t.ex. utökade zoomfunktioner och användning av SVG- och 3D-grafik, utan även flera nya funktioner.

Särskilda PowerPoint-funktioner för imponerande presentationer

PowerPoint 2021 har några nya praktiska funktioner som gör presentationer ännu mer levande och intressanta:

 • Med hjälp av morph-funktionen skapas mjuka övergångar mellan de enskilda bilderna, och enskilda objekt eller text kan också animeras.
 • Zoomfunktionerna skapar också mer dynamiska presentationer: Med bildzoom kan presentatörer fritt navigera mellan vissa bilder, sektioner och delar av en presentation utan att avbryta dem visuellt. Zoomeffekten skapar på så sätt ett intryck av kontinuitet.
 • Det är också möjligt att använda zoom för att endast lyfta fram detaljer på bilderna.
 • Med sammanfattningszoomen kan hela presentationen sammanfattas på en bild för att skapa dynamiska effekter.
 • Skärmpresentationer kan också hållas med den digitala Surface-pennan eller någon annan penna som kan användas via Bluetooth: Detta gör det också mycket enkelt att byta bildspel, och det kan också användas för att markera enskilda delar av ett bildspel under presentationen för att dra extra uppmärksamhet till dem.
 • Inspelningsfunktionerna gör det möjligt att spela in video- och ljudkommentarer samt gester för digital frihandsinmatning. Alla tillgängliga funktioner är tydligt ordnade på fliken "Inspelning" i bandet.
 • När du exporterar en presentation som en videofil kan du nu också välja den högupplösta 4K-upplösningen för knivskarpa filmer.

Nya diagramtyper och 3D-modeller

Utöver de tidigare diagram och modeller som integrerats i PowerPoint erbjuder 2021 års version en rad ytterligare diagram och tredimensionella modeller som ytterligare utökar möjligheterna att illustrera presentationer:

 • De nya integrerade 3D-modellerna kan alla roteras 360° och skalas: Användarna kan också skapa sådant tredimensionellt innehåll själva och infoga det i en PowerPoint-fil.
 • Genom att använda morph transition kan 3D-modellerna också animeras.
 • Den nu tillgängliga skalbara vektorgrafiken - även känd som SVG-filer (Scalable Vector Graphics) - har den fördelen att de, precis som 3D-modellerna, kan förstoras, förminskas och roteras efter behag utan att bildkvaliteten försämras och kan bearbetas ytterligare med filter.
 • Geografiska data kan omvandlas till ett kartdiagram i några få steg, t.ex. för att illustrera vissa statistiska fördelningar i ett område.
 • De nya trattdiagrammen kan användas för att illustrera processernas faser på ett särskilt tydligt sätt.

Allmänna funktioner

Förutom dessa nya verktyg och funktioner erbjuder PowerPoint 2021 också en rad andra innovationer som framför allt stöder frihandsteckning och underlättar utformningen av tillgängliga presentationsdokument samt gör användningen av programmet ännu effektivare.

Nya alternativ i PowerPoint för skrivbordsvyn och funktioner

Office-designen har också förbättrats i PowerPoint 2021 med följande funktioner, som kan aktiveras efter eget val:

 • PowerPoint 2021 innehåller nu ytterligare mönster som särskilt främjar koncentrationen under arbetet genom att ersätta de annars programtypiska fönsterfärgerna med akromatiska toner: Vitt ger till exempel en mycket ljus bild, medan mörkgrått och särskilt svart med Dark Mode har en särskilt reducerad effekt och är skonsamt för ögonen.
 • Det tidigare typiska, välkända bandet har i PowerPoint 2021 kombinerats med kakelutseende, vilket även Windows 10-operativsystemet visar. De ofta använda elementen och funktionerna är nu tydligare markerade så att de kan hittas snabbare. Flikarna kan också ordnas på olika sätt och bandet kan döljas helt och hållet så att funktionerna endast är tillgängliga via den allmänna menyraden.

Freehand-verktyg och andra grafikfunktioner i PowerPoint 2021

I PowerPoint 2021 finns ett kraftfullt frihandsverktyg som inte bara kan användas med pennor och pekkontroller utan även med datormusen, till exempel för att fritt rita diagram och formler och omedelbart infoga dem i en presentation, eller för att markera textavsnitt i färg, vilket har varit möjligt i Word under en längre tid. PowerPoint har bland annat följande funktioner och effekter:

 • Ett sortiment av olika digitala pennor i olika tjocklekar och färger kan användas för att markera och rita: bland annat en penna för skisser, en penna för vanlig skrivning och den populära överstrykningspennan, som understryker ord etc. i färg. Dessutom finns pennor med metallisk effekt och andra grafiska effekter med beskrivande namn som galax och regnbåge, lava, hav, silver och guld.
 • Med frihandsverktyget och funktionen "Freehand FormulaInsert" kan ännu mer komplexa matematiska formler skapas fritt och infogas i en presentation.
 • Ibland vill du bara använda en viss detalj av en bild utan den störande bakgrunden, som då måste tas bort. Det är ännu enklare att beskära i PowerPoint 2021 eftersom programmet automatiskt känner av bakgrundsområdet. Korrigeringar kan göras med den integrerade pennan för att lägga till eller ta bort delar.
 • Med pennan är det också möjligt att markera vissa områden i en tabell för att endast använda dessa i en grafik.

Skapa tillgängliga presentationer i PowerPoint

PowerPoint 2021 finns det, förutom de tidigare förbättrade alternativen, även nya funktioner för att optimera presentationsinnehållet när du skapar bildrutor så att de blir lättare att läsa och förstå för tittare med synnedsättning.

 • När den stödjande felkorrigeringen är aktiverad ger PowerPoint 2021 förslag på förbättringar som baseras på internationellt giltiga standarder. Genom att klicka på "Check" ger programmet förslag som accepteras och automatiskt genomförs med ytterligare ett klick.
 • Felkorrigeringsverktyget påpekar till exempel att alternativ text saknas i visuella objekt och att färgkontrasterna i grafik och bilder är otillräckliga: Med hjälp av "gråskalan" simulerar PowerPoint den syn som en färgblind person har på bilderna.
 • När du använder de fördefinierade PowerPoint-mallarna integreras automatiskt sådana bildtitlar som innehåller en rubrikstruktur.
 • AI-funktionen QuickStarter är också ett praktiskt startstöd för en ny presentation, eftersom den hjälper användarna att strukturera den och att göra tematiska undersökningar. När du har angett ett ämne visar QuickStarter en lista med matchande underämnen och föreslår en lämplig uppsättning bilder för vart och ett av dem. Baserat på Bing-forskningen skapas bildrutor med motsvarande innehåll som kan väljas genom att klicka på dem. I nästa steg kan du lägga till ett lämpligt utseende inklusive bakgrundsgrafik, så att grunden för nästa presentation är klar på några minuter.

Lättare samarbete i PowerPoint-dokument

Om flera personer arbetar med en presentation kan deras ändringar eller feedback, inklusive författarens namn, visas och även ångras. För att göra detta måste en kopia av presentationen publiceras i molnet på OneDrive eller SharePoint. När alla inblandade personer har lagt till sina ändringar eller kommentarer där kan originalet och kopian jämföras och de båda versionerna slås samman.

Systemkrav för PowerPoint 2021

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Processor: minst 1,6 GHz
 • Hårddiskutrymme: minst 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit)
 • RAM-minne: minst 2 GB RAM-minne (32 bit) eller 4 GB RAM-minne (64 bit) - rekommenderat: 4 GB
 • Grafikkort: minst 1 280 x 768 pixlar, minst DirectX 9 med WDDM 2.0 - rekommenderas: DirectX 10

Köp PowerPoint 2021 som ett enskilt program i Office Suite billigt på Wiresoft

MS PowerPoint är en klassisk del av Microsoft Office-sviterna och finns normalt sett bara tillgänglig tillsammans med de andra Office-programmen. Hos Wiresoft kan du också köpa PowerPoint 2021 som ett fristående program - till skillnad från de flesta andra leverantörer av Microsoft-programvara.

Din fördel: PowerPoint Single User Licence binder dig inte till en långvarig och därmed dyr prenumeration, inte heller till uppdateringar eller några begränsningar i användningen. Det är därför dubbelt värt att köpa PowerPoint 2021 från Wiresoft som ett enda program, särskilt om du vill använda andra program än Office-programmen.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: PowerPoint-licens för en användare som du köper här kommer ofta från en volymlicens eller är en så kallad begagnad programvara - därav vårt särskilt förmånliga pris! Funktionerna är helt identiska med PowerPoint-programmet som också ingår i Office Suite 2021 . Du kan också vara säker på att varken du eller vi befinner oss i en juridisk gråzon när det gäller försäljning eller köp av sådan programvara! Varje Microsoft-program, oavsett om det är begagnat eller oanvänt, har testats av Wiresoft för att säkerställa dess faktiska, felfria användbarhet och är därför 100 % användbart under en obegränsad period efter köp och nedladdning.

Som seriös programvaruhandlare erbjuder Wiresoft endast fullständiga versioner som är identiska med de program som finns tillgängliga från Microsoft. Det innebär att privata användare, frilansare och små företag kan dra nytta av alla fördelar med PowerPoint 2021 och samtidigt spara pengar. I Wiresoft Software Shop kan du inte bara köpa PowerPoint, utan även alla andra Office-program individuellt, liksom många andra Microsoft-program.

Om du har några frågor om PowerPoint 2021 eller något annat Office-program kan du använda vår expertrådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier