Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2021

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10487
 • T5D-03485
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
863,90 kr * 958,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Excel är också i den aktuella versionen 2021 den hittills oöverträffade kalkylprogramvaran för att skapa komplexa kommersiella och statistiska beräkningar, kompletterad med en mängd funktioner som också möjliggör logiska och affärsmatematiska beräkningar och användning av pivottabeller. Analysresultaten kan presenteras informativt och tydligt med hjälp av ett brett urval av diagramtyper. Excel 2021 fungerar tillsammans med PowerBI, den kraftfulla tjänsten för affärsanalys från Microsoft, som också möjliggör direkt export av data till andra miljöer.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT EXCEL 2021"

Microsoft Excel 2021 som en enda licens

Microsoft Excel är också i den aktuella versionen 2021 den hittills oöverträffade kalkylprogramvaran för att skapa komplexa kommersiella och statistiska beräkningar, kompletterad med en mängd funktioner som också möjliggör logiska och affärsmatematiska beräkningar och användning av pivottabeller. Analysresultaten kan presenteras informativt och tydligt med hjälp av ett brett urval av diagramtyper. Excel 2021 fungerar tillsammans med PowerBI, Microsofts kraftfulla tjänst för affärsanalys, som också gör det möjligt att exportera data direkt till andra miljöer.

Med Microsoft Excel 2021 är det möjligt att göra ännu mer omfattande eller komplexa beräkningar med hjälp av utökade formler och nya funktioner för att länka och välja data. Viktiga uppgifter kan markeras med färg för att framhäva dem. Nya diagram erbjuder fler alternativ för grafisk representation.

Microsoft Excel Online, som finns tillgängligt för detta ändamål, kan användas med alla vanliga webbläsare och gör det möjligt att skapa tabeller och redigera data i realtid och dela dem med andra användare. Förbättrat stöd för beröring gör det lättare att använda Excel på surfplattor och smartphones.

Dessutom finns det nya verktyg som frihandsteckning och förbättrade möjligheter att enkelt skapa lättillgängliga tabeller och arbetsböcker.

Användningen av molntjänster gör det enkelt att dela dokument med andra användare för samarbete.

Förresten: Windows 10 måste vara installerat för att du ska kunna använda Excel 2021 på din dator eller annan slutenhet. I Wiresofts webbutik kan du inte bara få den aktuella Word Excel-versionen 2021, utan även dess föregångare och andra Office-program till särskilt låga priser som en enanvändarversion, utan programvaruabonnemang. Alla viktiga nya funktioner i Word 2021 finns i följande översikt.

Översikt över de nya Excel-funktionerna i version 2021

Excel 2021 innehåller inte bara förbättringar jämfört med föregående version, utan även många nya funktioner, varav vissa tidigare endast ingick i Office 365-prenumerationsmodellen - dessa finns nu även i köpversionen.

Specifika Excel-tabellfunktioner

Excel 2021 har kompletterats med några nya praktiska funktioner för att länka tabeller till utökade frågor:

 • TEXT CHAIN: Vid en första anblick innehåller denna funktion inte något särskilt nytt jämfört med den tidigare funktionen CHAIN, men till skillnad från den senare är den kortare och kan också anges lättare. Dessutom stöder TEXT CHAIN-funktionen även referenser till områden, medan det tidigare endast var möjligt att referera till enskilda celler. Detta innebär att TEXT CHAIN även kan ta hänsyn till ett antal celler eller hela kolumner.
 • Med funktionen TEXT CHAIN är det möjligt att kombinera text från flera områden; varje element separeras av en separator som användaren anger. Detta gör det till exempel möjligt att kombinera ord som är uppdelade i celler i en mening.
 • IF: Denna funktion förenklar inmatningen av komplicerade IF-funktioner, eftersom respektive villkor testas i den tidigare definierade ordningen. För detta ändamål anger funktionen MAXWENNS det största talet i ett definierat intervall som uppfyller minst ett av kriterierna; detsamma gäller för funktionen MINWENNS för det minsta talet.
 • Avmarkera: I tidigare versioner av Excel var det inte möjligt att utesluta enskilda celler, rader eller kolumner igen i ett tidigare valt område. I Excel 2021 kan användare nu avaktivera överflödiga rader som till exempel har valts för mycket eller felaktigt.

Optimeringar för PivotTable

PivotTable, det kraftfulla Excel-verktyget för att analysera och utvärdera stora datamängder, inklusive tydlig presentation av resultaten i dokument, har kompletterats med flera praktiska funktioner i 2021 års version:

 • Personliga standardlayouter för PivotTable: Denna funktion gör det nu möjligt att konfigurera en pivottabell individuellt enligt egna idéer, inklusive visning av delresultat och totalresultat samt önskad rapportlayout, och sedan spara dessa standardinställningar som en standardlayout så att den är omedelbart tillgänglig nästa gång.
 • Automatisk identifiering av relationer: Den här funktionen bygger på steg som ofta används i analyser genom att automatiskt skapa relationer mellan tabeller som redan har använts i en arbetsboks datamodell. Excel känner till exempel igen när minst två tabeller måste kopplas samman för en analys och varnar användaren. Med ett enda klick är respektive relationer tillgängliga.
 • Användardefinierade mått kan skapas och redigeras direkt i fältlistan för pivottabellen i Excel 2021, och de kan också tas bort.
 • OLAP PivotTables kan skapas ännu snabbare: När du använder OLAP-servrar (Online Analytical Processing) för PivotTables är frågan nu ännu snabbare. Detta gäller inte bara för pivottabeller som är anslutna till Microsoft SQL Server Analysis Services, utan även för andra OLAP-servrar från tredje part.
 • Intelligent omdöpning: Om tabeller och kolumner i en datamodell byter namn i en arbetsbok i Excel 2021 uppdaterar Excel automatiskt alla motsvarande associerade tabeller och beräkningar, inklusive alla kalkylblad och DAX-formler, när en ändring görs.
 • Power Query: Genom att optimera befintliga och nya anslutningar - till exempel SAP Hana-anslutningen - kan data från olika källor importeras till Excel 2021 ännu snabbare och enklare under ETL-processer (Extract, Transform & Load).

Nya diagram och 3D-modeller

För analyser och rapporter erbjuder Excel 2021 nu en rad ytterligare diagram och tredimensionella modeller för att täcka in ännu fler utvärderingsområden.

 • Kartor: Denna nya funktion i Excel 2021 gör det möjligt att visa geografiska värden. Statistiska fördelningar av data kan därför snabbt och tydligt visas på en karta i olika områden - från globala vyer till geografiska regioner, administrativa distrikt eller till och med postnummer.
 • Trappdiagram: Denna diagramform kan tydligt beskriva fördelningen och processdata för en process i flera faser, till exempel i försäljningsprocesser eller kundanskaffning.
 • 3D-modeller: Nytt i Excel 2021 är tredimensionella modeller för att illustrera rapporter - här kan användarna antingen välja mellan olika, omedelbart tillgängliga representationer, som också kan roteras 360°, eller skapa dem själva och infoga dem direkt i ett dokument.
 • Skalbar vektorgrafik: SVG-filer (Scalable Vector Graphics) har den fördelen att de kan förstoras, förminskas eller till och med roteras efter önskemål utan att bildkvaliteten försämras. Integreringen av vektorgrafik i Excel 2021 är därför särskilt praktisk för presentationer.

Allmänna funktioner

Förutom de specifika Excel-funktionerna erbjuder Excel 2021 även ett antal andra funktioner som även finns i andra Office-program.

Nya alternativ för vyer och skrivbordsfunktioner

 • Nya teman: De tidigare temana har nu utökats med mörkgrått och vitt samt svart i Excel. Svart ger den starkaste kontrasten.
 • Användargränssnitt med band: Den tidigare välkända banddisplayen har kombinerats med det kakelutseende som är typiskt för operativsystemet Windows 10. Ofta använda element och funktioner är tydligt placerade så att de är tillgängliga för användarna snabbare. Det är naturligtvis också möjligt att anpassa den här vyn och t.ex. bara visa bandet.

Verktyg för att skriva och rita med frihand

Excel 2021 finns ett antal nya funktioner och effekter för frihandshantering. Det nya verktyget Freehand Drawing kan användas inte bara med pennan och pekfunktion, utan även med datormusen för att markera områden eller infoga och redigera formler eller självtecknade diagram.

 • Det finns digitala pennor i olika tjocklekar och färger för detta ändamål: en penna för att rita, en penna för att skriva och en markeringspenna för att markera textavsnitt. Metallpennor och frihandseffekter som regnbåge, galax, lava, hav, guld, silver och andra utökar möjligheterna när du designar.
 • Användare kan också infoga komplexa matematiska formler i en arbetsbok med funktionen "Freehand FormulaInsert".
 • Val av lasso: Du kan använda fingertopparna för att välja ett specifikt område i en frihandsteckning som ska redigeras. Detta är också möjligt med Surface Pen.

Optimerad tillgänglighet

Förbättrade och nya funktioner finns också i Excel 2021 för att optimera innehållet så att det blir lättare att läsa och redigera för användare med funktionshinder. Den stödjande felkorrigeringen föreslår förbättringar här efter aktivering, integrerade funktioner inkluderar följande:

 • Användning av internationellt giltiga standarder.
 • Genom att klicka på "Kontrollera" under "Kontrollera tillgänglighet" ger programmet förslag som kan genomföras omedelbart med ett enda klick.
 • Ljudfunktionen cue audio stöder aktivt användaren via ljudåterkoppling med ljudeffekter och ljudtips, t.ex. när vissa funktioner ändras (oavsiktligt), eller som en bekräftelse när ett e-postmeddelande skickas eller innehåll raderas.

Andra funktioner i Excel 2021

Andra nya funktioner gör det ännu enklare att arbeta med Excel i ett team:

 • Ändringar i arbetsböcker som släppts kan visas och, om det behövs, återställas snabbare; de inblandade personerna namnges också.
 • Översättare: Det är nu ännu enklare att översätta enskilda ord, avsnitt eller hela texter i Excel: tidigare var användarna tvungna att ringa upp en webbplats via webbläsaren för att översätta dem, men nu är detta möjligt direkt i Excel med den integrerade översättningsfunktionen och den automatiska språkigenkänningen. Mer än 60 språk finns tillgängliga i Microsoft Translator.
 • Integrationen av DLP (Data Loss Protection) gör det ännu enklare att följa reglerna för dataskydd: innehåll kan sökas i realtid, baserat på i förväg definierade riktlinjer för särskilt konfidentiella datatyper, t.ex. konto- och kreditkortsnummer, etc.

Systemkrav för Excel 2021

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
 • Processor: Min. 1,6 GHz
 • Hårddiskutrymme: Min. 16 GB (32 Bit) eller 20 GB (64 Bit)
 • RAM: Min. 2 GB RAM (32 Bit) eller 4 GB RAM (64 Bit) - rekommenderat: 4 GB RAM
 • Grafikkort: Min. 1 280 x 768 pixlar, minst DirectX 9 med WDDM 2.0 - rekommenderas: DirectX 10

Köp Excel 2021 som fristående kontorsprogram hos Wiresoft till ett lågt pris

MS Excel är en oumbärlig, fast komponent i Microsoft Office-paketet. Hos Wiresoft behöver du inte köpa Excel 2021 som en del av motsvarande Office-paket, utan kan också köpa programmet som ett fristående program - till skillnad från många andra programvaruleverantörer.

Din fördel: Med en licens för en enskild användare behöver du inte ingå ett långsiktigt och dyrt abonnemang eller acceptera en tidsbegränsning för användningen. Därför är det värt att köpa Excel 2021 från Wiresoft som ett fristående program, eftersom du då inte behöver ladda ner några avgiftsbelagda uppdateringar.

Denna fristående Excel-licens för en enskild användare har samma funktionalitet som Excel, som också ingår i Office Suite 2021 . Det innebär att även mindre företag eller frilansare kan dra nytta av fördelarna med Excel 2021 och samtidigt spara pengar - eftersom programmet för en användare också finns tillgängligt hos Wiresoft till ett särskilt lågt pris.

Inte bara Excel, utan även alla andra Microsoft-programlicenser som du kan köpa i Wiresoft Software Shop är originalprodukter från Microsoft. De har ofta sitt ursprung i en volymlicens eller har återutgivits av ett företag, vilket varken begränsar användbarheten eller ger upphov till en juridisk gråzon. I och med försäljningen till Wiresoft har den tidigare installerade programvaran raderats och är därför fri igen och kan användas av en annan användare. Som en välrenommerad programvaruhandlare erbjuder Wiresoft endast fullständiga versioner som är obegränsade och 100 % användbara.

Om du har några frågor om Excel 2021 eller något annat kontorsprogram kan du också dra nytta av vår kompetenta rådgivning via e-post, telefon och chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT EXCEL 2021"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT EXCEL 2021"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier