Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10543
  • VS7-EPL-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
27 710,90 kr * 30 788,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Nästa nivå av virtualisering

Öka prestandan, effektiviteten och säkerheten i din IT-infrastruktur med VMware vSphere 7 Enterprise Plus. Denna ledande virtualiseringsteknik gör det möjligt för ditt företag att möta utmaningarna i den moderna affärsmiljön och samtidigt tillhandahålla den flexibilitet och skalbarhet som behövs för framtida tillväxt och innovation.

Högsta prestanda och tillförlitlighet

VMware vSphere 7 Enterprise Plus är utformad för att leverera högsta prestanda och tillförlitlighet. Den stöder upp till 768 vCPU:er och 24 TB vRAM per virtuell maskin, så att även de mest krävande arbetsbelastningarna kan hanteras utan problem. Dessutom möjliggör vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) dynamisk resursallokering och balansering för att säkerställa maximal prestanda, även i de mest krävande miljöerna.

Revolutionerande säkerhetsfunktioner

VMware vSphere 7 Enterprise Plus erbjuder en robust uppsättning säkerhetsfunktioner för att skydda organisationens data och applikationer. VSphere Trust Authority säkerställer att endast betrodda värddatorer är aktiva i din miljö, medan vSphere Identity Federation ger förbättrad åtkomstkontroll och säkerhet.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Optimera din IT-strategi

VMware vSphere 7 Enterprise Plus är inte bara en teknik, det är ett verktyg som hjälper dig att optimera din IT-strategi och driva ditt företag framåt. Med en rad avancerade funktioner och integrationer kan du modernisera din IT-infrastruktur och bygga lösningar som är redo för framtiden.

Sömlös integration av hybridmoln

VMware vSphere 7 Enterprise Plus stöder sömlös integration av hybridmoln och erbjuder full kompatibilitet med ledande molntjänster som VMware Cloud on AWS, Azure VMware Solution och Google Cloud VMware Engine. Med vSphere 7 Enterprise Plus kan du enkelt flytta arbetsbelastningar mellan lokala miljöer och molnmiljöer, så att du kan dra nytta av molntjänsternas smidighet och skalbarhet utan att göra avkall på kontrollen och säkerheten i din lokala infrastruktur.

Stöd för moderna arbetsbelastningar

VMware vSphere 7 Enterprise Plus är redo för moderna arbetsbelastningar och användningsfall. Med inbyggt stöd för Kubernetes och containerarbetsbelastningar kan du distribuera och hantera moderna, molnbaserade applikationer lika enkelt som traditionella VM-baserade applikationer.

Sammantaget är VMware vSphere 7 Enterprise Plus en kraftfull, flexibel och säker virtualiseringslösning som kan hjälpa ditt företag att hantera aktuella utmaningar och förbereda sig för framtida möjligheter. Använd vSphere 7 Enterprise Plus för att öka effektiviteten och prestandan i din IT-infrastruktur och uppnå dina affärsmål.

Innovativa funktioner för optimerade processer

Med vSphere 7 Enterprise Plus kan du dra nytta av innovativa funktioner som hjälper dig att optimera processer och få ut mesta möjliga av din IT-infrastruktur.

vSphere livscykelhanterare

VSphere Lifecycle Manager är en central funktion som ser till att din miljö alltid är uppdaterad. Med det här verktyget kan du centralt hantera och automatisera uppgraderingar, patchar och konfigurationsändringar i hela din vSphere-miljö. Det minimerar det manuella arbetet, minskar riskerna och säkerställer att miljön alltid är optimalt konfigurerad.

Inbyggd säkerhet och efterlevnad

I en värld där cybersäkerhet och dataskydd är av yttersta vikt erbjuder vSphere 7 Enterprise Plus inbyggda funktioner för säkerhetshantering. Dessa inkluderar VM Encryption för att kryptera data både i vila och i transit, och Secure Boot för att säkerställa att endast auktoriserad och signerad kod körs på dina värddatorer. Dessutom stöder vSphere 7 Enterprise Plus övervakning av efterlevnad och rapportering för att uppfylla kraven i standarder som GDPR, HIPAA och PCI DSS.

Slutsats: VMware vSphere 7 Enterprise Plus - din lösning för en robust IT-infrastruktur

VMware vSphere 7 Enterprise Plus erbjuder mycket mer än bara virtualisering. Det är en heltäckande plattform som hjälper dig att optimera din IT-infrastruktur, uppfylla dina säkerhetsbehov och skapa förutsättningar för framtida tillväxt och innovation.

Skalbara och flexibla lösningar

Med VMware vSphere 7 Enterprise Plus får du en flexibel och skalbar lösning som gör att du kan skräddarsy din IT-infrastruktur exakt efter ditt företags behov. Det spelar ingen roll om du hanterar en liten IT-avdelning eller ett stort datacenter, vSphere 7 Enterprise Plus växer med dina behov.

Investera i framtiden

Genom att investera i VMware vSphere 7 Enterprise Plus investerar du inte bara i en programvara, du investerar i ditt företags framtida lönsamhet. Med sitt stöd för moderna arbetsbelastningar, robusta säkerhetsfunktioner och enkel integration med molnet säkerställer vSphere 7 Enterprise Plus att du är redo för framtidens IT-utmaningar.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus omdefinierar virtualisering och gör det möjligt för organisationer att modernisera sin IT-infrastruktur och uppnå sina affärsmål mer effektivt. Upptäck de många fördelarna med VMware vSphere 7 Enterprise Plus för ditt företag redan idag.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier