Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10468
  • R18-01848
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
7 696,90 kr * 8 550,90 kr * (9,99% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 25x Device CAL
System  Windows Server 
CAL Device CAL
Omfattning av leveransen Rätt att använda
Tidsperiod Obegränsad
Språk Alla språk
Terminalserver ej kompatibel(se RDS CAL )


En extra klientåtkomstlicens (Device CAL), som inte ingår i serverlicensen, krävs för varje slutenhet med vilken användare får åtkomst till servertjänsterna för Microsoft Windows Server 2022 i Standard eller Datacenter Edition. Endast denna licens ger en användare av den Windows-aktiverade slutenheten som är utrustad med den motsvarande åtkomsträttigheter. Det spelar ingen roll om en stationär dator, bärbar dator, smartphone eller surfplatta med Windows-operativsystem är licensierad med Device CAL -licensen. Detta innebär att köparen av en Device CAL fritt att bestämma vilken licensierad slutenhet de vill använda för att få åtkomst till Windows Server 2022 .

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"

Högsta skalbarhet med Microsoft Windows Server 2022 - 25-pack Device CAL

Översikt

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL (Client Access Licence) erbjuder en enastående lösning för företag som kräver omfattande enhetshantering och maximal skalbarhet. Med tjugofem licenser kan du sömlöst integrera upp till tjugofem enheter i din servermiljö och dra nytta av de kraftfulla funktionerna i Windows Server 2022.

Kraftfulla funktioner

1. Effektiv användning av upp till 25 enheter: Detta licenspaket möjliggör smidig integration av upp till tjugofem enheter. Maximera effektiviteten hos dina enheter och öka produktiviteten i ditt företag.

2. Avancerad säkerhet för flera enheter: Skydda ditt nätverk mot hot med de avancerade säkerhetsfunktionerna i Windows Server 2022. Varje Device CAL garanterar säker åtkomst för upp till tjugofem enheter och skyddar mot cyberhot.

3. Flexibel konfiguration och användarvänlighet: Detta licenspaket erbjuder inte bara prestanda, utan även flexibilitet och användarvänlighet. Hantera enkelt åtkomst för upp till tjugofem enheter och anpassa konfigurationen för att uppfylla din organisations specifika krav.

Enkel administration

1. Effektiv licenshantering för flera enheter: Håll koll på dina licenser med den effektiva hanteringsfunktionen i Windows Server 2022. Övervaka och hantera enkelt licensanvändningen för dina tjugofem enheter.

2. Användarvänligt gränssnitt för flera åtkomster: Device CALs ger ett intuitivt gränssnitt för enkel konfiguration och hantering av enhetsåtkomst. Minska administrationen och öka effektiviteten för alla 25 enheter.

Uppfyller kraven i den senaste uppdateringen från Google

Optimal kompatibilitet för många enheter: Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL är helt kompatibel med de senaste kraven i den hjälpsamma skrivbordsuppdateringen från Google. Håll dig uppdaterad och säkerställ sömlös integration för alla tjugofem enheter.

Fa2zit

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL erbjuder en enastående och skalbar lösning för organisationer som föredrar omfattande enhetshantering i sin servermiljö. Maximera effektiviteten, optimera säkerheten och förenkla hanteringen av dina enheter - allt med enkel licenshantering. Förbered din organisation för en framgångsrik digital framtid och få ut mesta möjliga av dina resurser.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier